inşallah iyi kendine göre bi dr bulursun cnm.
istersen bi de yavuz beyi dene saatleri sana uyarsa.
kızlar bende az önce elbiselere baktım benimde kuzenimin düğünü var mayısın ilk haftası göbeğimiz biraz daha çıksa elbise güzel durur. ama ne şekil olacağımızı bilmiorum ben 2 elbise beğendim :) o zamana kadar beklicem göbeğimin durumuna göre bakıcam. beğendiğim 2 elbise bunlar :)
Eki Görüntüle 1049070 Eki Görüntüle 1049071
Benim de çıktı. Çok belli olmuyor ama çıplakken belli..
Mayısta eşimin kuzeninin düğünü var, hem de mayısın sonunda. Elbise hamile kadınlarda çok mu kötü duruyor sence? :)
Benim gorumcem yok ama eltim var :) Karadenizliler pek konuskandir bilirim kendimden de canim :))
aynem canim benim ki de burda kabul edilmedi turkiyenin burokrasisi iste
yok canim ben irk olarak kimseyi iyi yada kotu demem.. tanidigim cogu turk ogrenci arkadaslardan daha candan di o arkadasim gider gelirdik surekli cok iyi arkadastik gercekten..
ben suan ne tam turkiyeye ait hiss ediyorum ne de avusturyayaburaya gelincr orayi ozluyorum oraya gidince burayi 23 sene az bir zaman degil nede olsa.. ama biz gurbetcilerin yasadigi ortak nokta bu iste :)
3 ile kaç arası çalışıyor canım?
kızlar bende az önce elbiselere baktım benimde kuzenimin düğünü var mayısın ilk haftası göbeğimiz biraz daha çıksa elbise güzel durur. ama ne şekil olacağımızı bilmiorum ben 2 elbise beğendim :) o zamana kadar beklicem göbeğimin durumuna göre bakıcam. beğendiğim 2 elbise bunlar :)
Eki Görüntüle 1049070 Eki Görüntüle 1049071
Şu beyaz kurdaleli olanı beğendim ben de :) Ben düğün günü 21. haftam bitmiş oluyor. Yani 6. aya girmiş oluyorum. O zamana karnım bu kadar olur bence :) Şimdi bile belli :)
gelin hep beraber 8 nisanda gideliim cinsiyetlerini öğrenip gelelim :)
kirmizi guzel duruyo, dar giyilirse gobek her sekilde belli oluyo, ben kardesimin dugununde 5 aylik hamileydim, abiye giymistim cok belli bi gobegim vardi ama abiyelerin altinda hamile oldugumu anlamayanlar cok oldu
kırmızı olan çok şıkmış bence kuzu
Gogus altindan bol elbiseler var , oyle bisey alirsan cok yakisir bence hemde karnin gozukmez bile...
kırmızı da hoş ama yakasından dolayı tereddüt ettim en çok diğerini beğendim kombinimi yaptım iş göbişte biticek belirgin olursa elbisede öyle alıcam :)
bende onu beğendim hoş duruo bide altına kırmızı babet ohhh mis misss :) ama ben düğün olacağı zaman 18 haftalık olucam göbişim ne alemde olur bilmiorum burdakiler çıkar göbeğin güzel durur diolar bakıcaz bakalım nisan sonu gibi alırım elbiseyi
Dün akşam 10da 14. hafta kontrolüm vardı, 10. haftadan beri daha az stresli (ama yine de biraz oluyor hala) ve daha heyecanla bekliyorum kontrolleri:)
Çok şükür önce kalp atışını görüp derin bir oh çektik, sonrada önce uyuyan bebeğimiz muayene başlayınca hareket etmeye başladı ki bu defa çikolata yemeyi de unutmuştum:) Ablam ve küçük yeğenlerim de vardı yanımızda ablam kızlara bakın kuzeniniz nasıl yüzüyor deyince çok hayret etti bizim kızlar:)
Crl 8.8 olmuş hala bir hafta önden gidiyor sıpacık, bu arada doktor bu son Crl ölçümü dedi, ona da içim hoş olsu, bebişlerimz büyüyor inşallah kızlar:)
Cinsiyeti için kıza benziyor dedi,Damla(mimoza)ve Naboo dan sonra 3. kız biz olacaz galiba:) ama anketi işaretlemedim şimdi çünkü şimdişik benziyor iki hafta sonra tam nerleşir dedi, o zaman işaretleriz artık bizde.
İkili testin kan sonuçlarını da aldık çok şükür gayet iyi çıktı ama bunlar risk analizi tabi, hatta dün doktorumuz detaylı açıkladı bize bu testi, risk faktörü 1\2 bile olsa hakem amniyosentezdir, en son sözü o söyler dedi.
16. haftada dörtlü test de yaparız dedi ama benim doktorum garanticidir, alıştım ben ona, çok pahalı olursa yaptırmayız, değilse yaparız onu da:) bu aralar evde ablam ve iki kız yeğenim kızlar kulübü olarak takıldığımız için arada yazdıklarınızı okuyup gülümsüyorum size,
hepinize selamlar, sevgiler....:)
kırmızı yı beğendim , onu almalısın bence
Ben topuklu ayakkabı giycem :) 8 aylıkken giyen ve oynayan gördüm :) Biz 6. ayımızda hayli hayli giyeriz :)))
çok şükür ki yalnış anlamışım. ama benimde bazen aklıma oyle geliyor cok cok ilgili aslnda ama ben okadar cok takıntılıyım ki bu aralar sanki beni sevmiyor sanki benimle ilgilenmiyor gibi geliyor
Eki Görüntüle 1049130 Merhaba,
6 aylık evliyim nasipse bende Ekim ayında anne olacağım
çok mutluyummm hepiniz gibi ama aynı zamanda da endişeliyim
25 yaşımdayım ve içimden bir ses sürekli bakabilecek misin diyor
Evlenene kadar yemek, ütü yapmışlığım yoktu, annem sağ olsun elimizi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı biz hep okuduk ders çalıştık
Ama evlenipte iş başa düşünce çok şükür eşiminde desteği ile herşeyin üstesinden geldim, o yüzden adım stajyergelin
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hergün birşeyler okumaya öğrenmeye çalışıyorum, buradan yazılanları takip etmeye çalışıyorum
Merak ettiğim benim gibi endişeleri olan var mı, tek korkan ben miyim
en cok neyi begendiysen onu al icinde kalmasin, su an gobegin belli olduysa o zamana daha cok belli olur ve bence cok yakisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?