2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

kırmızı yı beğendim , onu almalısın bence

Benim de çıktı. Çok belli olmuyor ama çıplakken belli..

Mayısta eşimin kuzeninin düğünü var, hem de mayısın sonunda. Elbise hamile kadınlarda çok mu kötü duruyor sence? :)

Gogus altindan bol elbiseler var , oyle bisey alirsan cok yakisir bence hemde karnin gozukmez bile...

Evet canım konuşkan ve iyi niyetliler bence amaaan iyi niyetli olcaklar tabi benim ki fıstık gibi gelinleri oldu bende trakyalıyım çok sevecen ve güler yüzlüyüm iki tarafda iyi anlsşıyo çok şükür

kirmizi guzel duruyo, dar giyilirse gobek her sekilde belli oluyo, ben kardesimin dugununde 5 aylik hamileydim, abiye giymistim cok belli bi gobegim vardi ama abiyelerin altinda hamile oldugumu anlamayanlar cok oldu

Son düzenleme:
Şu beyaz kurdaleli olanı beğendim ben de :) Ben düğün günü 21. haftam bitmiş oluyor. Yani 6. aya girmiş oluyorum. O zamana karnım bu kadar olur bence :) Şimdi bile belli :)

bende onu beğendim hoş duruo bide altına kırmızı babet ohhh mis misss :) ama ben düğün olacağı zaman 18 haftalık olucam göbişim ne alemde olur bilmiorum burdakiler çıkar göbeğin güzel durur diolar bakıcaz bakalım nisan sonu gibi alırım elbiseyi

gelin hep beraber 8 nisanda gideliim cinsiyetlerini öğrenip gelelim :)

Ben doktora 12sine randevuyu zor almışım. O kadar yoğun ki :) Facede de ekledim doktoru :) İlk defa gidicem :) Bundan sonra da eğer ki övdükleri kadar iyi bulursam ben de ona gidicem. Doğumu da onda yapıcam :)

kirmizi guzel duruyo, dar giyilirse gobek her sekilde belli oluyo, ben kardesimin dugununde 5 aylik hamileydim, abiye giymistim cok belli bi gobegim vardi ama abiyelerin altinda hamile oldugumu anlamayanlar cok oldu

kırmızı da hoş ama yakasından dolayı tereddüt ettim en çok diğerini beğendim kombinimi yaptım iş göbişte biticek belirgin olursa elbisede öyle alıcam :)

kırmızı olan çok şıkmış bence kuzu

hoş ve zarif duruyo kırmızı ikisinide beğendim ama diğeri daha ağır bastı bakıcaz bakalım nisanın sonu gibi giderim denerim hangisi hoş olursa onu giyerim. güzeller ama deme :)))

Gogus altindan bol elbiseler var , oyle bisey alirsan cok yakisir bence hemde karnin gozukmez bile...

Göğüs altından sıkıp gerisini bol bırakan türler göbeği belli ediyor. Eğr çok karnım çıkmamış olursa normal mağazalardan bakıcam.. Eğer karnım çıkmış olursa da hamile kıyafetleri satan yerlere bakıcam artık :)

kırmızı da hoş ama yakasından dolayı tereddüt ettim en çok diğerini beğendim kombinimi yaptım iş göbişte biticek belirgin olursa elbisede öyle alıcam :)

en cok neyi begendiysen onu al icinde kalmasin, su an gobegin belli olduysa o zamana daha cok belli olur ve bence cok yakisir

Ben topuklu ayakkabı giycem :) 8 aylıkken giyen ve oynayan gördüm :) Biz 6. ayımızda hayli hayli giyeriz :)))

kimler kimler gelmiş :) bir kız bebiş daha mı geliyor aramıza yoksa maşallah diyorum test sonuçları falanda gayet iyi cıkmış ohh ne güzel demek bebişin uyuyordu kontrol başlayınca kalkıp size selam mı vermek istedi. ikili test yaptırmadın mı canım sen? 4lü test yaptırmana gerek yok bence en önemlisi ikili test canım

Merhaba,
6 aylık evliyim nasipse bende Ekim ayında anne olacağım
çok mutluyummm hepiniz gibi ama aynı zamanda da endişeliyim
25 yaşımdayım ve içimden bir ses sürekli bakabilecek misin diyor
Evlenene kadar yemek, ütü yapmışlığım yoktu, annem sağ olsun elimizi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı biz hep okuduk ders çalıştık
Ama evlenipte iş başa düşünce çok şükür eşiminde desteği ile herşeyin üstesinden geldim, o yüzden adım stajyergelin
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hergün birşeyler okumaya öğrenmeye çalışıyorum, buradan yazılanları takip etmeye çalışıyorum
Merak ettiğim benim gibi endişeleri olan var mı, tek korkan ben miyim

kırmızı yı beğendim , onu almalısın bence

sağolasın canım düşünceni paylaştığın için kırmızıyıda deniycem lacıvertide hangisi hoş olursa onu giyerim yada ikisini alırım kınada da kıyafet lazım onu atladım resmen yaaa inşallah nisan sonuna kadar bitmez bunlar yoksa üzülürüm :)

çok şükür ki yalnış anlamışım. ama benimde bazen aklıma oyle geliyor cok cok ilgili aslnda ama ben okadar cok takıntılıyım ki bu aralar sanki beni sevmiyor sanki benimle ilgilenmiyor gibi geliyor

Ben de aynıyımmmmm..
Hatta ben söylüyorum sen beni sevmiyorsun artık beğenmiyorsun diye :/
Sen kiloluları hiç beğenmezsin. Benim karnım şişince beğenmiceksin diyorum.
O ayrı şişkoluk diyor
Ya bazen kendi söylediğime gülüyorum ben he

aramzıa hoşgeldin canım ::::) merak etme hepimizde endişeler oldu ve hala herkeste vardır.özellikle bende doktor kontrolüm 2 haftayı geçince psikopata bağlıyorum resmen.sağlıkla doğsunlarda allahın izniyle bakarız :))

en cok neyi begendiysen onu al icinde kalmasin, su an gobegin belli olduysa o zamana daha cok belli olur ve bence cok yakisir

hamile kalmadan önce hafif göbekliydim ben ve şimdi biraz daha toplandı göbişim o zamana kadar daha da çıkar herhalde :)
canım ya kınada var onu unuttum ben en iyisi ikisini alayım birini kınada birini düğünde giyerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…