ayy cok heyecan yaptımm :)
merhaba hayırlı olsun prensesin canım çok sevindim ne güzel öğrenmişsin. çok erken demişler yahuu biz hala bekliyoruz söylicekler die doktorum ctesi çağırdı bakalım bişiy söylicek inşallah söylemezse ısrar edicem yada başka doktora gidicem bebeğimin ağzı burnu belli bi cinsiyetimi belli değil şaşıorum valla doktora :)
Çikolata yemediğime pişman oldum zaten bence de ye sen canım. Ben de gittiğimde yicem :)))
Çikolatayı ne çok seviyor bu bebişler ya :)
Bari yalan söylemeseler.
Söylemek istemiyorum demiyorlar da yalan söylüyorlar bi de :))
Ben esimle hep kardes gibiyim iliskiye gircegimiz zaman dislerini fircala midem bulanmasin tiksinmiyim diyorum normalde de sevemiyorum tiksiniyorum maalesef hatta ruyamda devamli esimi goruyorum beni sevdigini felan goruyorum moralim cok bozuluyor benimle ilgileniyor ama ben itiyorum onu mecburenbu durum beni cok rahatsiz ediyor ama elimden gelen birsey yok
canim mesela avusturyada 16inci haftadan önce kesinlikle söylemiyorlar..
bende gitmeden önce burada bir tahmin duyabilrisek esimle güzel olacak beraber ögrenicez..
yoksa bekliycem avsturyada ögrenicem tek basina..
sanirim cinde mi ne tek cocuk yasasi varmis ya kiz olunca aldiriyormuslaro yüzden ordada erkenden söylemiyorlmuslar..
bak şimdi ben çikolata konusunda hala kararsızım. son gittiğimde okadar hareket ettiki bu sefer de adam akıllı bebeğimi göremedim şimdi de korkuyorum ya cok hareket ederde bebişin cinsiyeti kesinleşmez diye korkuyorum evet asırı asırı cok seviyorlar
Kimisi için önemlidir kimisi için değil.
Elbette en önemlisi sağlıklı olması..
Bana göre kız erkek fark etmiyor ama erkek olmasını istememin sebebini bir kere yazmıştım. Bi daha söylememe gerek yok.
Kızsa da benim canımdır süsler püsler gezdiririm ama bu belirsizlik canımı sıkıyor.
canim utanma bunlar utanilacak seyler degil malesef kültürümüz geregi cinselligi hep ayip olarak adlandirdik ve belkide cogu kadinin yasadigi sorunlar buna dayali.
sen böyle düsünme simdiden insaAllah öyle olmayacak insaAllah eskisinden daha da iyi olacak cinsel hayatiniz..
hatta benim duyduklarim 4-5-6 aylarda kadinlar daha da istekli oluyormus (eger ki doktor yasagi yok ise)
cok sükür bizde öyle bir problem olmadi doktor yasagi filan..
olanlarada Allah yardim etsin insaAllah sonucta insaniz ve oda bir ihtiyac..
dedigim gibi sen kötü düsünme icini ferah tut :)
çikolata yemediğime pişman oldum zaten bence de ye sen canım. Ben de gittiğimde yicem :)))
çikolatayı ne çok seviyor bu bebişler ya :)
Ah canim ya niye öyle ki acaba
Psikolojik mi acaba hamilelikten önce de öyleyse eger?
Yuhh bu kadarda yalan olmaz 10. Haftada olusuyor cinsel organ
Canim bizde uzun sure iliski yasamadik esimle hamilekikten dolayi ara vermistik eger esin seni iyi hazirlamazsa zorlanabilirsin iyi hazirlamali istegin olmadan girme iliskiye
Amin inşallah hayırlısı neyse o olsun canım.. Biz neyin hayırlı olacağını bilemiyoruz sadece gönlümüzden geçiriyoruz :)neyse inşallah öğrenirsin cnm yakında.
inşallah da gönlündeki olur.
ben bilmiyordum erkek istediğini. kız diye tahminde bulundum ama umarım kızmamışsındır.
dediğin gibi herkes için sağlık önemli.
aynen canım kıpır kıpır oluyolar inşallah en kısa zamanda öğreniriz canım yaa
ne saçma bişey o yasayı biliyorum bende. kalabalık nufus diye bir sürü günahsızın canını alıyorlar belki de aileleri isterken.
valla bnm için de sıkıntı yok yani 16.haftada söylese de isterse 20 de söylesin önemli değil.
sağlıklı desin testleri iyi çıksın da kız olsun erkek olsun, isterse herkes öğrensin ben öğrenmiyim sorun yok :)
çok sağol canım inşallah güzel olur. bir sene boyunca çok dualar ettim bu dertten kurtulup bebek sahibi olmak için. çok şükür şimdi hamileyim:) bir daha aynı acıları yaşamam inşallah. inşallah her şey yolunda gider. bir doktor yasağı kaldırdı ama diğer doktor 12. haftaya kadar yasak dedi. biz 12. haftaya kadar beklicez her halde çünkü dün de lekelenmem oldu. inşallah dediğin gibi 4,5 ve 6. aylar herşey güzel olur.
çok teşekkür ederim insan konuşunca rahatlıyor.
Yok canim hamilelikten once boyle degildim kocam eve geldigi anda atlardim kucagina dinlenemezdi bile inmezdim kucagindan severdim kocami simdi o beni sevmek istiyor ben izin vermiyorum bu sabah 10 dakika sevdi beni biraz da ben sevdim opemiyorum bilenefesi kokmasa bile konustugu anda yuzumu ceviriyorum onun incinmesinden de korkuyorum ama birsey yapamiyorum
Yok canim hamilelikten once boyle degildim kocam eve geldigi anda atlardim kucagina dinlenemezdi bile inmezdim kucagindan severdim kocami simdi o beni sevmek istiyor ben izin vermiyorum bu sabah 10 dakika sevdi beni biraz da ben sevdim opemiyorum bilenefesi kokmasa bile konustugu anda yuzumu ceviriyorum onun incinmesinden de korkuyorum ama birsey yapamiyorum
canım psikolojik destek almalısın bence yazık adamcağıza. bende bazen üstü sigara kokarak geliyor ofiside cok sigara kokuyor. geldiğinde öpüyprum ediyorum ama üstünü değiştir gel diyorum oda anlıyor zaten bence bukadar yapma adam darılır fazla mazallah düşün o senin kocan sonuc olarak ister mi oyle olmasını
meraba kızlar bana verilen dogum tarihi 27 eylül ama bebişim geç döllenme 11 aralık en son adet tarihimdi doktor onu 20 aralıga aldı tahmini. bende azcık ucundan ekim annişi sayılırım kabul edersenizmuhtemelen normal dogum olursa verilen tarih ekimi bulacak
size bişey soracam kk daki gebelik çizelgesi dogrumu ben 14 haftalıgım diye biliyodum başka sitelerdede 14 haftalık yazıyo burda 15 gösteriyo sizce napmalıyım 16. hafta doktora gitmeliyim 1 hafta sonramı 2 hafta sonramı gitsem bilemedim
sorum biraz karışık oldu ama kusuruma bakmayın
aynen öyle canim dünyanin bin bir türlü hali var
saglikli olsunda canim öyle..
bende kiz hiss ediyorum belkide hep kiz kardes oldugumz icin ve aramizda ki bagi bildigim icin kizim olursa bana arkadas olur diye düsündügüm icin öyle hiss ediyorum bilmiyorum..
saglikli olsunlarda sonucta bizlerde kiz/kadiniz :)
öyle canim icimize ata ata daha cok stres yapiyoruz..
ulu orta herseyi acik secik konusmaya gerek yok ama bazi seyleri mecbur konusup ögrenmeliyiz paylasmaliyiz ki bizde hafifleyelim..
12inci haftana ne kadar kaldi?
o zaman doktor yasak yok derse yavas yavas yakinlasmaya calisirsin insaAllah korktugun gibi olmayacak :)
canim o zaman hic üzülme hamilelikten dolayi bakalim bir iki ay sonra nasil olacak..
dedigim gib 4-5-6 aylarda göya daha istekli oluyormus bayanlar bakalim dogrumu
hic korkma canim o senin kocan ve sen onun bir parcasini tasiyorsun icinde elbette anlayisla karsilayacaktir eminim..
dogumdan sonra düzelir yine merak etme :)
meraba kızlar bana verilen dogum tarihi 27 eylül ama bebişim geç döllenme 11 aralık en son adet tarihimdi doktor onu 20 aralıga aldı tahmini. bende azcık ucundan ekim annişi sayılırım kabul edersenizmuhtemelen normal dogum olursa verilen tarih ekimi bulacak
size bişey soracam kk daki gebelik çizelgesi dogrumu ben 14 haftalıgım diye biliyodum başka sitelerdede 14 haftalık yazıyo burda 15 gösteriyo sizce napmalıyım 16. hafta doktora gitmeliyim 1 hafta sonramı 2 hafta sonramı gitsem bilemedim
sorum biraz karışık oldu ama kusuruma bakmayın
canım psikolojik destek almalısın bence yazık adamcağıza. bende bazen üstü sigara kokarak geliyor ofiside cok sigara kokuyor. geldiğinde öpüyprum ediyorum ama üstünü değiştir gel diyorum oda anlıyor zaten bence bukadar yapma adam darılır fazla mazallah düşün o senin kocan sonuc olarak ister mi oyle olmasını
canim bende bu zaten hamilelik psikolojisi daha önce böyle degil mis koku hassasiyeti olmus hamileyken bence cok normal ben cok okuyorum forumlarda alman forumlarini da takip ediyorum böyleleri de oluyor gercekten pisokolojik destek almasi gerektigini düsünmüyorum acikcasi hamilelige baglidir diye düsünüyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?