2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bana çenesini bile gösterdi doktor :))
Devlet hastanesindeki doktorlara sempati duymaya başladım :))
Aslında o kadar kalabalık olmasa ben devlete giderim de işte çok sıra bekliyorsun.

bak şimdi ben çikolata konusunda hala kararsızım. son gittiğimde okadar hareket ettiki bu sefer de adam akıllı bebeğimi göremedim şimdi de korkuyorum ya cok hareket ederde bebişin cinsiyeti kesinleşmez diye korkuyorum evet asırı asırı cok seviyorlar

Ah canim ya niye öyle ki acaba
Psikolojik mi acaba hamilelikten önce de öyleyse eger?

ne saçma bişey o yasayı biliyorum bende. kalabalık nufus diye bir sürü günahsızın canını alıyorlar belki de aileleri isterken.
valla bnm için de sıkıntı yok yani 16.haftada söylese de isterse 20 de söylesin önemli değil.
sağlıklı desin testleri iyi çıksın da kız olsun erkek olsun, isterse herkes öğrensin ben öğrenmiyim sorun yok :)

Doktorlar görüntüyü durdurup yakınlaştırıp bakıyor canım sen ye çikolata. Yemeyince öyle oturuyor kalkmıyor sonra bekle babam bekle :))

neyse inşallah öğrenirsin cnm yakında.
inşallah da gönlündeki olur.
ben bilmiyordum erkek istediğini. kız diye tahminde bulundum ama umarım kızmamışsındır.
dediğin gibi herkes için sağlık önemli.

çok sağol canım inşallah güzel olur. bir sene boyunca çok dualar ettim bu dertten kurtulup bebek sahibi olmak için. çok şükür şimdi hamileyim:) bir daha aynı acıları yaşamam inşallah. inşallah her şey yolunda gider. bir doktor yasağı kaldırdı ama diğer doktor 12. haftaya kadar yasak dedi. biz 12. haftaya kadar beklicez her halde çünkü dün de lekelenmem oldu. inşallah dediğin gibi 4,5 ve 6. aylar herşey güzel olur.
çok teşekkür ederim insan konuşunca rahatlıyor.

çikolata yemediğime pişman oldum zaten bence de ye sen canım. Ben de gittiğimde yicem :)))
çikolatayı ne çok seviyor bu bebişler ya :)

aynen canım kıpır kıpır oluyolar inşallah en kısa zamanda öğreniriz canım yaa

Ah canim ya niye öyle ki acaba
Psikolojik mi acaba hamilelikten önce de öyleyse eger?

Yok canim hamilelikten once boyle degildim kocam eve geldigi anda atlardim kucagina dinlenemezdi bile inmezdim kucagindan severdim kocami simdi o beni sevmek istiyor ben izin vermiyorum bu sabah 10 dakika sevdi beni biraz da ben sevdim opemiyorum bile nefesi kokmasa bile konustugu anda yuzumu ceviriyorum onun incinmesinden de korkuyorum ama birsey yapamiyorum

Yuhh bu kadarda yalan olmaz 10. Haftada olusuyor cinsel organ

Canim bizde uzun sure iliski yasamadik esimle hamilekikten dolayi ara vermistik eger esin seni iyi hazirlamazsa zorlanabilirsin iyi hazirlamali istegin olmadan girme iliskiye

tamam canım inşallah zorlanmam her şey yolunda gider.

Amin inşallah hayırlısı neyse o olsun canım.. Biz neyin hayırlı olacağını bilemiyoruz sadece gönlümüzden geçiriyoruz :)

aynen öyle canim dünyanin bin bir türlü hali var
saglikli olsunda canim öyle..

bende kiz hiss ediyorum belkide hep kiz kardes oldugumz icin ve aramizda ki bagi bildigim icin kizim olursa bana arkadas olur diye düsündügüm icin öyle hiss ediyorum bilmiyorum..

saglikli olsunlarda sonucta bizlerde kiz/kadiniz :)

öyle canim icimize ata ata daha cok stres yapiyoruz..
ulu orta herseyi acik secik konusmaya gerek yok ama bazi seyleri mecbur konusup ögrenmeliyiz paylasmaliyiz ki bizde hafifleyelim..
12inci haftana ne kadar kaldi?
o zaman doktor yasak yok derse yavas yavas yakinlasmaya calisirsin insaAllah korktugun gibi olmayacak :)

canim o zaman hic üzülme hamilelikten dolayi bakalim bir iki ay sonra nasil olacak..
dedigim gib 4-5-6 aylarda göya daha istekli oluyormus bayanlar bakalim dogrumu
hic korkma canim o senin kocan ve sen onun bir parcasini tasiyorsun icinde elbette anlayisla karsilayacaktir eminim..
dogumdan sonra düzelir yine merak etme :)

meraba kızlar bana verilen dogum tarihi 27 eylül ama bebişim geç döllenme 11 aralık en son adet tarihimdi doktor onu 20 aralıga aldı tahmini. bende azcık ucundan ekim annişi sayılırım kabul ederseniz muhtemelen normal dogum olursa verilen tarih ekimi bulacak
size bişey soracam kk daki gebelik çizelgesi dogrumu ben 14 haftalıgım diye biliyodum başka sitelerdede 14 haftalık yazıyo burda 15 gösteriyo sizce napmalıyım 16. hafta doktora gitmeliyim 1 hafta sonramı 2 hafta sonramı gitsem bilemedim
sorum biraz karışık oldu ama kusuruma bakmayın

canım psikolojik destek almalısın bence yazık adamcağıza. bende bazen üstü sigara kokarak geliyor ofiside cok sigara kokuyor. geldiğinde öpüyprum ediyorum ama üstünü değiştir gel diyorum oda anlıyor zaten bence bukadar yapma adam darılır fazla mazallah düşün o senin kocan sonuc olarak ister mi oyle olmasını

canim bende bu zaten hamilelik psikolojisi daha önce böyle degil mis koku hassasiyeti olmus hamileyken bence cok normal ben cok okuyorum forumlarda alman forumlarini da takip ediyorum böyleleri de oluyor gercekten pisokolojik destek almasi gerektigini düsünmüyorum acikcasi hamilelige baglidir diye düsünüyorum :44:

oncelikle hosgeldin aramıza canım bende eylül ve ekim anneleri arasında biyerdeyim :) rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. bu arada bende şuanda 15+3 haftalık hamileyim ama 16. hafta içersinde oluyrum. şöyle düşün 15. haftan bitti 16 dan gün alıyorsun yani 16yı dolduruyorsun anladın mı karısık olmuş olabilir birazcık kusura bakma :)

Insallah birkac haftaya kalmadan duzelirim

Canim 14 haftayi doldurup 15. Haftaya girmissin bir yanlislik yok 15. Haftadasin suan

Burada psikolojik destek alabilecegim herhangibir doktor yok canim bulsam kocamdan once kılı gorunce kusmiyim diye yardim alirdim :))

Son düzenleme:

canım bizde ayda 1 eşimle gidiyoruz psikologa ve bize cok iyi geliyor. psikolojik destek almak kotu birsey değil ki insanların rahatlamasına sebep oluyor. evet hamililik psikolojisi ama arkadasımız birazcık yogun olarak yasıyor bunu. sonucta tek basına değil eşide olayın içerisinde. bu duygularını evlilik terapi iyi gelebilir. psikoloji eğitimi aldığım için ben, bence psikoljik destek bu süreci atlatmasında yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…