deme canım ya hep gözümüzün önünde olucak ayy o günler gelmeli bence zaman çabuk geçmeliii... Kavuşmalıyız meleklerimizlee
Kizlar nazar çok aldigimizdan okutturalim kendimizi okuyalimda babam ve annemin ağzı kapanmadi çok nazar olduğuu gozumle gördüm. Dün evde bardak tam ortadan kirildi şaşdik hayırlara gitsin valla...Bugün dua okurken sizlerde yazicam hepsini değil kisim kisim lütfen okuyun...namaz kilmayanlarada kilmalari için dua ediyorum inşallah...
evet memleket ayrımı yapmak cok yalnıs Allah korkusu olsun bence karsımızda ki insanların. karslı insanlar yada eşimin tarafı oyle sanırım bilmiyorum cok kalabalıklar. eşimin 86 tane kuzeni var. ben hiç alısık değilim oyle seylere benim toplasan 15 tane kuzenim vardır en fazla. onlardanda sadece 2 tanesiyle gorusurum gerisini ayda yılda bir. tamm eşimde 86 tanesiyle gorusmuyır ama baştacı ettiği 20 ye yakın kuzeni vardır. gelsin gitsin geceye kadar otursunlar bizde. bana yalnıs geliyor bu tür seyler. benim babamda olmadıgı için erkekli ortamlara fazla alısık değilim. hep bu sebeplerden de tartısıyorduk. tamm gelsinler ama saatlerini bilip gitsinler derdim yok derdi. ben de annemin evine giderdim huysuzdum fazlaca simdi bitti gitti hepsi.
Rabbim hepimize mutluluk versin, yuvamıza huzur versin inşallah. ablanda ne güzel kurmus yuvasını mutlu huzurlu 10 yıl olmuş. bizde oyle 10. 20. hhatta 50. senelerimizi görebiliriz inşallah
Bende ilaç olayını sorayım doktora gerekirse başka bir çözüm bulalım..Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Cinsiyeti de öğrenmişsin :)
İlaç içerken ben de zorlanıyorum ama ben her ilaçta böyleyim. Kendimi kasıyorum içerken. Onu doktora sorucam..
Hamileyken birlikte olmanın hiçbir sakıncası olmadığını eşine anlatırsan problem ortadan kalkacaktır. Benim eşim de başta tırsıyordu hatta doktora sor diyordu ama sonradan sakıncası olmadığını öğrenince rahatladı. İnternetten bakarsan hamilelikte ayıptır söylemesi uygun ve uygun olmayan pozisyonlar var. Ona göre davranırsanız hiç bir şey olmaz hatta daha iyi. Hem sevginin de bi tarafı bu
Ben burada doğum hikayelerini okuyunca bile ağlıyorum. Kendi doğumumda kimse beni durduramaz herhalde
Kız olacağını duyunca gıcık edecekler beni biliyorum..
Hele eşimin bi yengesi var. Bi kendi gelininin erkek çocuğu oldu. Aileye giren her gelinin çocuğu kız oldu. Şimdi benden de kız bekliyorlar geliniyle birlikte ki tek erkek şanı onlarda olsun. Ben onların gıcık olmasını istiyorum.
Doğru söylüyorsun canım..Böyle düsünmen yalnis kamurancim.
Ayni seyler bizde de oluyor inan ki.
Eminim burada ki bütün arkadsalarimiz bir kez olsun ayni seyi yasamistir.
Onlar gicik olsun diye oglan isteme.
Allahim hayirlisini versin de ki diyorsunda zaten.
Ama onlarin olgu oldu diye ille da hayirli bir evlat mi olacak?
Bugünü degil yarini düsünmek lazim.
Oglan olunca altin mi oluyor?
Kiz evladi hani daha hayirliydi?
Kiz evladi hani ailesine daha düskündü?
Iyi ana baba olamadiktan sonra ne olursa olsun o evlattan hayir gelmez.
O oglu olan yengenin de nasil bir anne olacagini Allah bilir ama insaAllah dogru sekilde yetistirir evladini ve insaAllah hayirli bir evlat olur.
Biz 6 kiz kardesiz komsularimiz dahi anneme neler neler dediler zamaninda oglu yok diye.
Simdi o oglu olan komsularimiz her biri baska bir dert yaniyor cocuklarindan.
Elhamdulillah annem babam evlatlarini adam gibi yetistirmisler.
Neyse bu konu uzar gider.
Uzun lafin kisasi Allah herkese hayirli evlat versin.
hoşbuldumoncelikle hosgeldin aramıza canım bende eylül ve ekim anneleri arasında biyerdeyim :) rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. bu arada bende şuanda 15+3 haftalık hamileyim ama 16. hafta içersinde oluyrum. şöyle düşün 15. haftan bitti 16 dan gün alıyorsun yani 16yı dolduruyorsun anladın mı karısık olmuş olabilir birazcık kusura bakma :)
ay bu sorun bitek bende yokmuş heralde sigara tüy herşey etkiliyo benim kusmam yok ama çok ögürüyorum umarım kısa zamanda geçer arkadaşım eşlerimizede yazık üzerine kardeş gelen çocuk gibilerInsallah birkac haftaya kalmadan duzelirim
Canim 14 haftayi doldurup 15. Haftaya girmissin bir yanlislik yok 15. Haftadasin suan
Burada psikolojik destek alabilecegim herhangibir doktor yok canim bulsam kocamdan once kılı gorunce kusmiyim diye yardim alirdim :))
beni de eklermisin mimozaçiçeğim yaş 26 istanbul son adet 19 ocak tahmini doğum 26 ekim ilk çocuk artık eklenmek istiyorum bu listeye
Eğer oğluyla boburleniyorsa Rabbim elbet onu cezalandirir.onlarin kötülüğünü istemekte onlardan farkimiz olmaz.kendi cocuguna ve onlarada dua et.ayryanliş dadan yapalimki niyetimiz güzel olsun iyilik düşüncesi bize dönüşü gene güzellik ve iyilik olacaktir.düşün ve deki:hz.muhammed (S.A.V) efendimiz dediği gibi "bilselerdi yapmazlardi"hep bunu düşün. Hep bunu anarsan hem Rabbimize tevekkül etmiş olursun hemde gerçek bir Müslüman gibi davranmiş olursun.kamuran sakin yanliş anlama hiçbirimiz gerçek anlamiyla müslüman değil bende tam anlamiyla yaşamiyoruz...Tasavvuf kitap tavsiye istersen seni yonlendirirm sevgilerim.Allah yar ve yardimcin olsun...
Doğru söylüyorsun canım..
Zaten biz neyin hayırlı olacağını bilemeyiz.
Onun gelininin oğlu oldu ama Allah korusun anne karnında havale geçirdi. Gözüne vurdu ve görme kaybı oldu çocukta..
Allahım her şeyin hayırlısını versin...
Bi daha da erkek istemicem.
Kız olacağını duyunca gıcık edecekler beni biliyorum..
Hele eşimin bi yengesi var. Bi kendi gelininin erkek çocuğu oldu. Aileye giren her gelinin çocuğu kız oldu. Şimdi benden de kız bekliyorlar geliniyle birlikte ki tek erkek şanı onlarda olsun. Ben onların gıcık olmasını istiyorum.
ay bu sorun bitek bende yokmuş heralde sigara tüy herşey etkiliyo benim kusmam yok ama çok ögürüyorum umarım kısa zamanda geçer arkadaşım eşlerimizede yazık üzerine kardeş gelen çocuk gibiler
Gulmekten oldum canim ya kardes geliyormus gibi hakikaten ben de kıldan kusuyorum kocamdan oguruyorum
ben burada doğum hikayelerini okuyunca bile ağlıyorum. Kendi doğumumda kimse beni durduramaz herhalde
Böyle düsünmen yalnis kamurancim.
Ayni seyler bizde de oluyor inan ki.
Eminim burada ki bütün arkadsalarimiz bir kez olsun ayni seyi yasamistir.
Onlar gicik olsun diye oglan isteme.
Allahim hayirlisini versin de ki diyorsunda zaten.
Ama onlarin olgu oldu diye ille da hayirli bir evlat mi olacak?
Bugünü degil yarini düsünmek lazim.
Oglan olunca altin mi oluyor?
Kiz evladi hani daha hayirliydi?
Kiz evladi hani ailesine daha düskündü?
Iyi ana baba olamadiktan sonra ne olursa olsun o evlattan hayir gelmez.
O oglu olan yengenin de nasil bir anne olacagini Allah bilir ama insaAllah dogru sekilde yetistirir evladini ve insaAllah hayirli bir evlat olur.
Biz 6 kiz kardesiz komsularimiz dahi anneme neler neler dediler zamaninda oglu yok diye.
Simdi o oglu olan komsularimiz her biri baska bir dert yaniyor cocuklarindan.
Elhamdulillah annem babam evlatlarini adam gibi yetistirmisler.
Neyse bu konu uzar gider.
Uzun lafin kisasi Allah herkese hayirli evlat versin.
hay ağzın bal yesin :)
ay kusura bakma canim ben yanlis anlamisim :)
Allahin izniyle bebegine sag salim kavusacksin canim:)
Yesin canimhepimizin ki yesin cok saglikli
Ezan okundu kizlar ben kalkayim aksama görüsürüz yine
Avusturya da ki cocukluk komsularimiz trakyaliydi roman havasini cok iyi iynarlardi:)
Aynen oyle canim onemli olan insan olabilmek :)
kızlar geldim ama ancak girebildim çok şükür herşey yolunda 6,42cm boyumuz var 12+6 günlük maşallah çok iyi dedi hareketlerini gösterdi ayaklarını oynatıyordu hızlı hızlı
ense kalınlığına baktı 1,9mm dedi burun kemiğine baktı bunlar olumlu güzel şeyler istersen ikili test yapalım dedi ben istemedim Rabbim'e emanet kuzum, herşeyin hayırlısı bu arada %55 erkek dedi 4 hafta sonra kesinleştirelim dedi bizden haberler böyle kızlar
yaaaa bende çok yiyiyorum Sabah 5 dilim ekmek yedim hemde böyle keyif yapa yapa 1 saat kusmalarımın acısını çıkarıyorum sankibende 2 kilo aldım ve karnım cıktı ama cok rahatsızım kilo aldığım için bu sebepten şimdii yürüyüşe cıkacağız :)) ama benim iştahım baya baya cok bi otrudum mu gercekten iki kişilik yiyorum sonrada şişkinlikten ölüyorum :)
Bende ilaç olayını sorayım doktora gerekirse başka bir çözüm bulalım..
İnternetten baktırayım bende eşime hem kendi bakarsa gönlü rahatlar herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?