2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hani mesela yas söylerken de öyle yapiyor ya bazilari onun gibi dimi
dogum günü oluyor mesela 23 yasinda ama 24üm diyor cünkü 24 ten gün aliyor :)

kötü bir sey oldugundan demedim canim bana normal bir sey gibi geldi anormal bir durum gibi görmedigim icin dedim :)

zor bir durum yaşadığın olay rabbim yardımcın olsun inşallah kocacıgının tüyleri yada saçları dökülmüyordur

Ayni sorun bende de var..hep o beni sevmek istiyor.. burnumu ceviriyorum yanima yaklasinca...sonra vicdan azabi kapliyor icimi..ben gidip seviyorum..o da istem disi bisey oldugunu anliyor

zor bir durum yaşadığın olay rabbim yardımcın olsun inşallah kocacıgının tüyleri yada saçları dökülmüyordur

Sagol canim insallah .. Yok pek dokulmuyor sukur

Ayni sorun bende de var..hep o beni sevmek istiyor.. burnumu ceviriyorum yanima yaklasinca...sonra vicdan azabi kapliyor icimi..ben gidip seviyorum..o da istem disi bisey oldugunu anliyor

Benimde ayni vicdanim sizliyor bir de o etrafimda pervane oldugu icin sizliyor adam ben ne istesem yapiyor ben onu sevmekten acizim ama ses cikarmiyor sukur hamilelikten kaynakli oldugunu o da biliyor ama ben cok uzuluyorum bu duruma

sana cevap verdim mi hiç bilmiyorum inan unuttum. ama canm utanılacak birsey değil bence bu sonucta doğamızın bir gerekliliği ve bizler evliyiz yani normal bunları da konusmamız. canım senin kanaman olmus kacıncı haftadasın bilmiyorum ama dpktorun izin verene kadar yapmayın bence. bizimde ilk haftalar kalp atıslarını duyana kadar yasaktı 2 hafta hiç yapmadık sonra aman birsey olur aman soyle olur diye 10 yada 11. haftaya kadar cok ama cok nadir oldu sonra rayine oturttuk. nete okumustum cinsel ilişki sırasında kasıklarında ağrı olusuyorsa yapmamalıymıssın. baslarda benim oluyordu yapmıyorduk oyuzden. dikkatli ol sen yine de bence.

O sebeplere takılma cnm boş ver üzme kendini , aynı sebep bende de var eltim tutturmuş kız olacak diyor karnım yaygınmış , kendi yeni oğlan doğur du ya, gıcıklar . ben takmıyorum sağlıklısı hayırlısı olsun inş. Kime ne ...

ben gecen demistim dimi akraba akrepten beterdir diye..

bana da herkes kizim olacak diyor ama cogunun niyetinin iyi olduguna inanmiyorum..

bende evet bende kiz hiss ediyorum zaten diyorum

gecen de yazmistim:

biz altin dogrusak bile yine takacak bir kulp bulur insanlar

kötü bir sey oldugundan demedim canim bana normal bir sey gibi geldi anormal bir durum gibi görmedigim icin dedim :)

biz evleneli 7 ay oldu. ilk ay kültür catısması aile farklılıkları falan baya sorunlar yasadık. onlar karslı biz sakarya ve istanbulluyuz. resmen doğu batı ayrımı yasadık. eşim hala evliliğe adapte olamamıstı. gece gelirim istediğimle cıkarım karısamazsın edemezsin diyordu. yeni şirket ecmıslardı sureklı dısarda dururdu eve gelir işlerini yapardı yine. sonra ilk ayımızda bosanmaya karar verince dedim psikologa gidelim. o gün bugundur ayda 1 psikologa gidiyoruz. öfkemizi cok yoğun yasarız biz ne yazıkkı bir taraf alttan alması gerekir ama tartısma esnasında genel anlamda hep eşim alttan alır. psikolog sayesinde yuvamız kurtuldu. şimdi cok şükür tartısmamız hiç olmuyor ama yine de gidiyoruz inanılmaz iyi geliyor cunku

az cok bilirim o kültür catismasini..
biz karadenizliyiz ablamin biri de karsa evlenmisti..
bir sene dolmadan ayrildilar..
10 seneden fazla oluyor ama..
suan yeni bir yuvasi var colcuk cocuga karsiti gayet mutlu..

Rabbim anlayisli insanlarla karsilastirsin..
memleketin hic bir önemi yok isterse dünyanin bir ucundan olsun yeter ki insan olsun..
insan olmadiktan sonra kendi köyümden olsa ne fayda?

Rabbim agiz tadinizi bozmasin mutlulugunuz daim olsun insaAllah..

inşallahhh :)
bir an önce sağ salim doğsalar da görmek için ultrasona girmek zorunda kalmasak :)))))

deme canım ya hep gözümüzün önünde olucak ayy o günler gelmeli bence zaman çabuk geçmeliii... Kavuşmalıyız meleklerimizlee

hahahah çok doğru dedin valla cnm.
illa birileri beğenmicek birileri beğencek.

Kız olacağını duyunca gıcık edecekler beni biliyorum..
Hele eşimin bi yengesi var. Bi kendi gelininin erkek çocuğu oldu. Aileye giren her gelinin çocuğu kız oldu. Şimdi benden de kız bekliyorlar geliniyle birlikte ki tek erkek şanı onlarda olsun. Ben onların gıcık olmasını istiyorum.

yok canım yazışmadık herhalde biz hiç. ben 10. haftadayım canım. 12. haftaya kadar yasak dedi bir doktor. başka bir doktor bu hafta yasağı kaldırdı ama daha hiç yapmadık ben gribim de aynı zamanda çünkü.bakalım inşallah her şey yolunda gider, ağrıyı öğrendiğim iyi oldu bilmiyordum çok sağol canım.

Kizlar nazar çok aldigimizdan okutturalim kendimizi okuyalimda babam ve annemin ağzı kapanmadi çok nazar olduğuu gozumle gördüm. Dün evde bardak tam ortadan kirildi şaşdik hayırlara gitsin valla...Bugün dua okurken sizlerde yazicam hepsini değil kisim kisim lütfen okuyun...namaz kilmayanlarada kilmalari için dua ediyorum inşallah...

evet memleket ayrımı yapmak cok yalnıs Allah korkusu olsun bence karsımızda ki insanların. karslı insanlar yada eşimin tarafı oyle sanırım bilmiyorum cok kalabalıklar. eşimin 86 tane kuzeni var. ben hiç alısık değilim oyle seylere benim toplasan 15 tane kuzenim vardır en fazla. onlardanda sadece 2 tanesiyle gorusurum gerisini ayda yılda bir. tamm eşimde 86 tanesiyle gorusmuyır ama baştacı ettiği 20 ye yakın kuzeni vardır. gelsin gitsin geceye kadar otursunlar bizde. bana yalnıs geliyor bu tür seyler. benim babamda olmadıgı için erkekli ortamlara fazla alısık değilim. hep bu sebeplerden de tartısıyorduk. tamm gelsinler ama saatlerini bilip gitsinler derdim yok derdi. ben de annemin evine giderdim huysuzdum fazlaca simdi bitti gitti hepsi.

Rabbim hepimize mutluluk versin, yuvamıza huzur versin inşallah. ablanda ne güzel kurmus yuvasını mutlu huzurlu 10 yıl olmuş. bizde oyle 10. 20. hhatta 50. senelerimizi görebiliriz inşallah

beni de eklermisin mimozaçiçeğim yaş 26 istanbul son adet 19 ocak tahmini doğum 26 ekim ilk çocuk artık eklenmek istiyorum bu listeye

Böyle düsünmen yalnis kamurancim.
Ayni seyler bizde de oluyor inan ki.
Eminim burada ki bütün arkadsalarimiz bir kez olsun ayni seyi yasamistir.

Onlar gicik olsun diye oglan isteme.

Allahim hayirlisini versin de ki diyorsunda zaten.

Ama onlarin olgu oldu diye ille da hayirli bir evlat mi olacak?
Bugünü degil yarini düsünmek lazim.
Oglan olunca altin mi oluyor?

Kiz evladi hani daha hayirliydi?
Kiz evladi hani ailesine daha düskündü?

Iyi ana baba olamadiktan sonra ne olursa olsun o evlattan hayir gelmez.
O oglu olan yengenin de nasil bir anne olacagini Allah bilir ama insaAllah dogru sekilde yetistirir evladini ve insaAllah hayirli bir evlat olur.

Biz 6 kiz kardesiz komsularimiz dahi anneme neler neler dediler zamaninda oglu yok diye.
Simdi o oglu olan komsularimiz her biri baska bir dert yaniyor cocuklarindan.
Elhamdulillah annem babam evlatlarini adam gibi yetistirmisler.

Neyse bu konu uzar gider.

Uzun lafin kisasi Allah herkese hayirli evlat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…