2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Amin canım inşallah sağ salim doğarlar da gönül rahatlığıyla anne baba oluruz severiz yavrularımızı :)

Sağolasın canım Peygamber Efendimizin hadisini paylaştığın için. Tekrar hatırlamış olduk hepimiz.. Evet bilmiyorlar. Yeri geliyor biz de bilmiyoruz gaflete düşüyoruz..
Hamile olduğumu öğrenmeden önce kandilde namaza başladım ve Allahıma şükür kılıyorum. Öğrenmeden evvel Allahıma dua ettim erkek olursa Peygamber Efendimizin adını vericem diye. Bunu erkek olsun diye demiyorum yani duam böyleydi. Zaten kız olursa da büyük ihtimal babasının istediği isim olacak. Zeynep :) Adını yerim ben ya gözlerim doldu yine ağlıcam. Çok ağlak oldum ben...

Son düzenleme:
:) Benimki de çift yönlü bakıyor. Kız olmasını istiyor çünkü kızları çok sevimli buluyor. Erkek olursa da balığa gideriz sen de evde bizim balıklarımızı beklersin diyor :)))))))
Sen de onların demesi yüzünden korkuyordun çocuğum olmaz diye.. İnsanların iş gücü yok gerçekten kazan olmuşlar kaynatıyorlar.
Allahım hayırlısını versin ilk evladımızın da ikincisinin de üçüncüsünün de :)

Evet her türlü söyler laf söyleyecek kişiler. En iyisi umursamamak. Kızım olacağını da gurur duyarak söylicem herkese :)

İyiki varsınız kızlar sağolun :)

selam arkadaşlar ,
uzun zamandır giremiyordum 13. haftanın sonu gibi mide bulantılarım bitti çok şükür. bu sabah hafif çıkardım ama o kadarını takmıyorum bile .Toplam 3 kg verdim şimdilik. ama yavaş yavaş iştahım açılmaya başladı.
18 ocaktan beri eşimle hiç beraber olmadık. Hiç bir türlüsünü içim almadı hem de çok korkuyordum bir şey olur diye. ama artık başlayacağız sanırım bu hafta sonu için bir festival sözü veriyor bana:)o öyle diyor :)
bebeğin cinsiyetini bilmiyorum henüz çok da merak etmedim korkularım ve mide bulantılarım yüzünden onu düşünemez olmuştum. Ama 11 nisan da randevumuz var bence kesin söyler.15. haftada oluyorum sata göre ama 1 hafta önce gidiyor bebeğim maş. yani 16.hafta sayılır.
ikili test yaptırdım geçenlerde o da güzel çıktı çok şükür hayat ne güzelmiş.2 aydır burnumdan gelmişti hiç bir şeyden zevk almıyordum .

doğru diyorsun . Benim o zaman daha karnım belli bile değildi düşün artık. Akrabalara güvenmiyorum kendi akrabalarım hariç anlamadığım şey kime ne ya herkez kendine baksın ben kimseye karışmıyorum yorum da yapmıyorum , onlar nereden alıyorlar bu cesareti acaba?

sağol canım daırısı başına sen ne zaman gideceksin kontrole aramızda 1 gün mü vardı bizim

Ne güzel tatli göz yaşlari bunlar..) Allah bizlerin içine "OL"emri verdi.ne mutlu bizlere bizleri üzenlere üzülüyorum ne yapiyorlar diye...Rabbim evlatlarimizi hanifelerimiz gibi huylari(ahlakli, hayali, adaletli,bilgili, cömert) eylesin, efendimizin kızları (annelerimiz) gibide sabirli, namuslu, iffetli, Rabbini çok sevenden eylesin...öglen namazindan sonra dua yazicam takip ederseniz sureleri yazicam okuyun hepsini bir yazimicam kisim kisim takilirsaniz sorarsiniz..ebrar da güzel isimdir aklima geldi zeynep çok güzel onun gibi huylari olur inşallah kiz ise benim ki taha :)

Son düzenleme:
Evet baktır. Görmeden inanmaz şimdi onun tedirgin olması normal. Sen onu bir şey olmayacağına inandırmalısın. Düşük riskin falan yoktu dimi?

Tam değil ama biraz vardı düşük riski doktor yasaklamıştı ama 3 haftadır serbest ama biz yapmadık hiç.Bende açıkçası pek niyetli değilim ama kocamdan da uzaklaşmak istemem:)

canım eklerim ama bugun cok yoğunum yarrın eklesem olurmu bide bana atabilirsin bu bilgileri ozeelden atarmısın aradan kaynamasın unutabiliyorum cunku boyle olunca. bizimde normalde 20 aralıktı sat. ama 1 hafta one geçti ona şuan beklenen doğum tarihim 21-23 eylülarası ama beklenen işte ne olacagı belli mi olur? gerçi ben hala sezeryan düşündüğüm için muhtemelen eylülün bası yada ilk haftası alırlar bebişimi. evet eylül anneleri oyle hepsi birbriinden suratsız

Boş ver kız da olsa , erkekte olsa hayırlısı olsun . onların yorumları bitmez , bu seferde sana benzemiyo hiç falan derler gıcıklık olsun işte...
inadına sen de kız istiyorum falan de , onlar gıcık olsun

Evet her türlü söyler laf söyleyecek kişiler. En iyisi umursamamak. Kızım olacağını da gurur duyarak söylicem herkese :)

İyiki varsınız kızlar sağolun :)

tabiki gurular soyleyin ya sonucta onlar sizin evlatlarınız. sana laf edenler varya oyleyse onlar erkek doğursun. eger senin kızın olursa erkek cocugun olmazsa bu yine onların sucu. sonucta cinsiyeti sen değil eşin ve eşinin ailesi genetik yapısı belirliyor. işte bunu bilmeyecek kadar gözleri kör galiba. kusura bakma senin akrabaların ama ben sinir oldum ayrıca suda bir gercekki evet kızlarında hayırlıları var erkeklerinde hayırlılıları var ama sonuc itibari ile bakınca kızlar daha hayırlı daha duyarlı evlatlar oluyorlar. ve ben şoyle dusunuyorum bence Allah sevilen kullarına kız evlat verip ödüllendiyor. hadi toparlan iyi kalpli arkadasım benim. amacları zaten seni sinir etmek ve sinir etmeyi basarmalarına izin verme

bende sabahları oyleyim cok cok fazla yiyorum :26: ama sen baya zorlu bir süreçten geçtin yemen lazım zaten iyice düşmüştür gücün toparlanman gerek ama dikkatli olakta fayda var yinede sonra dobişko olabiliriz :26:

Cnm yazını keyifle okudum . Terapi gibi geldi, sağolasın. Çok doğru söylüyorsun bence de kimseyi ilgilendirmez Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. :)

Senin oğluşunun adı da çok güzel maşallah :)
Adıyla yaşasınlar..
Takip edicem seni :)

Tam değil ama biraz vardı düşük riski doktor yasaklamıştı ama 3 haftadır serbest ama biz yapmadık hiç.Bende açıkçası pek niyetli değilim ama kocamdan da uzaklaşmak istemem:)

Doktorun şuanda koşulları normal görüyorsa hiçbir şey olmaz. Hem sakınan göze çöp batıyor. Zaten içecek suyu varsa hiçbirşey olmaz evlatlarımıza:)

İyi dedin canım:))
İnsanların lafları kulpları hiç bitmez ki:)

Sağolasın canım hepinizin sayesinde içimi döktüm valla bunların söylemleri içime dert oluyordu. Bu yüzden de bebeğimi hep oğlum diye sevdim. Kızsa bebeğim sinirleniyordur bana. Bi daha kızım oğlum demicem artık öğrenene kadar :)
Kız çocuk annesine hep daha yakın. Benim annem hep kızım olsun istiyor mesela. Her ne kadar erkek hissetse bile kız olur inşallah diyor. Çünkü kız annesine çok yakın o da biliyor. Annemin tek kızı benim :) İki tane erkek kardeşim var:) Farkı görüyor elbette onlar anneme ne kadar yardımcı ve yakın olabilirler ki :)

evet canim bende yurt disindayim, hatta dogma buyume.... evet dogru diyosun allah rizasini kazaniriz insallah, Tr gittigimde hep hamama gidiyoruz ama ayni olmuyo, ozel yerlerde biraz pahali oluyo dedigin gibi hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…