- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
3 gündür belim ağrıyo arkadaşlar, bi de bugün bulantı nöbeti geçirdim adeta, sizinde bel ağrınız var mı??
Erkek:Enes,Tahir,Faruk,ridvan,İhsan,âdil,arif,zeynel,kiz:büşra,Sena,ebrar,esra,Esma,merve,tuana,aleyna,şüheda aklimda olanlar şimdilik :)
Belki üşütmüşte olabilirim ama çok kötü bi ağrı.Benim sirt agrim var ama ben 11. Haftadayim sen ileridesin benden
Hep ben mi geride kalicam :)) he he
Meryem suresi nide okuyabilirsin, hamile kalmak isteyenlere ve hamilelikte okunmasi tavsiye ediliyor
3 gündür belim ağrıyo arkadaşlar, bi de bugün bulantı nöbeti geçirdim adeta, sizinde bel ağrınız var mı??
Meryem suresi nide okuyabilirsin, hamile kalmak isteyenlere ve hamilelikte okunmasi tavsiye ediliyor
bende fıtık oldugu için genelde cok yürüyüş yaptıgım zamanlar resmen tutuluyorum kalkamıyorum yerimden canım. bu hafta doktoruma soracağım medikal bir ürün gordüm hepsiburadada kemer gibi bel korsesi var haamileler için tasarlanmış genelde ikiz anneler takıyor sanıyorum ki eger doktorum izin verirse ondan alacagım kullananlar memnun klmışlar canım bu bel ağrıları karsısında
bilmiyorum erkek evlatlarında hayırlı olanları cok fazla. mesela benim eşimin bir kuzeni var erkek kendisi. okadar ablası var cocugun hepsi evlendi gitti murat diyorki ben annemleri bırakıp nasıl evleniyim kim benim kadar iyi bakabilir onlara. cocuk geldi 30 yasına hala evlenmedi. bunun yanında bide benim kuzenlerim var biri doktor biri mühendis teyzem felçlidir benim. ya bir fizyoteraipst bile tutmadılarr kadına enişteme bıraktılar biri hollandaya gitti yerleşti biri doktor karsı apartmanında oturuyor ama arada bir gidiyor. onun dışında benim erkek kardeşim de vefasız benim gibi olamaz yani. annem şuanda benimle yasıyor hamileliğimden dolayı ayda yılda bir gelir annemin yanına. ama ben evlendim illa hergün gorcem annemi. yani diyeceğim o ki erkeklerin hayırlı olanı da var kızlarında var. ben de cok kız istiyorum biliyorsun ama ben babadanda cektim kardeştende. oyuzden sanırım soğudum erkeklerden...
bende fıtık oldugu için genelde cok yürüyüş yaptıgım zamanlar resmen tutuluyorum kalkamıyorum yerimden canım. bu hafta doktoruma soracağım medikal bir ürün gordüm hepsiburadada kemer gibi bel korsesi var haamileler için tasarlanmış genelde ikiz anneler takıyor sanıyorum ki eger doktorum izin verirse ondan alacagım kullananlar memnun klmışlar canım bu bel ağrıları karsısında
insallah sikinti cekmessin canim, benimde sirtimin ust tarafi ve belim catir cutur ediyor sanki kemiklerim yerinden oynamis gibi...
Meryem suresini yarin yazicam :)
Meryem ve insirah sureleri dogumu kolaylastiriyormus?
Namaz kilayim yemek yiyeyim
sağol canım daırısı başına sen ne zaman gideceksin kontrole aramızda 1 gün mü vardı bizim
bende sabahları oyleyim cok cok fazla yiyorum :26: ama sen baya zorlu bir süreçten geçtin yemen lazım zaten iyice düşmüştür gücün toparlanman gerek ama dikkatli olakta fayda var yinede sonra dobişko olabiliriz :26:
anladımcanım, eğer devam ederse ismini isterim korseninbende fıtık oldugu için genelde cok yürüyüş yaptıgım zamanlar resmen tutuluyorum kalkamıyorum yerimden canım. bu hafta doktoruma soracağım medikal bir ürün gordüm hepsiburadada kemer gibi bel korsesi var haamileler için tasarlanmış genelde ikiz anneler takıyor sanıyorum ki eger doktorum izin verirse ondan alacagım kullananlar memnun klmışlar canım bu bel ağrıları karsısında
geçmiş olsun ikimize de canım, kısa zamanda geçer inşallahBel ağrısı bende de var..
Öncelikle bismillah diyerek başliyorum :)
*HUCURÂT SÜRESİ
bu Sure de hamile bir kadin bu süreyi taşirsa karinindaki cenin, bi-iznillah tüm kötülüklerden korunur. Bu Sure yazılır ve zemzem dolu bir kaba konulur, orada bir miktar bekletildikten sonra bu sudan emzikli bir kadin içirilirse, bi-iznillah sütü çoğalır.
*SÂFFÂT SÜRESİ
Hayırlı evlat isteyen kişi,Sâffât Suresinin 100.ayetinde geçen İbrahim (A.S)in da şu duayi çokça yapmalidir."Ey Rabbim Bana (neslimi sürdürecek)salihlerden bir çocuk ihsan et."(arapça okursaniz daha iyi)
*ENBİYÂ SÜRESİ
Hamile olan bir kadin kolay doğum yapmak isterse,Enbiyâ Suresinin 30.ayetini bir Kağıda yazip suyun içinde bekletir,daha sonra bu sudan içerse,ALLAH'ın izniyle isteği olur
HER KIMIN EVLADI OLMUYORSA;Zekeriya(A.S)ın çocuğu olmasi için yaptığı ve Enbiyâ Suresinin 89.ayetinde geçen duaya devam ederse,Allah'u Teala'nın izniyle çocuğu olur.
SEVGİLER ♥ DUALARINIZ KABUL OLSUN....
evet canim bende yurt disindayim, hatta dogma buyume.... evet dogru diyosun allah rizasini kazaniriz insallah, Tr gittigimde hep hamama gidiyoruz ama ayni olmuyo, ozel yerlerde biraz pahali oluyo dedigin gibi hayirlisi bakalim
Amin canim Allah razi olsunCnm yazını keyifle okudum . Terapi gibi geldi, sağolasın. Çok doğru söylüyorsun bence de kimseyi ilgilendirmez Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. :)
Ay Allah yardimcimiz olsun zor gunler bizi bekliyor demek kioooo evetttt hemde 40 ciktiktan sonra bile cok zorlananlar var emziren annelerin cinsel istegi azaliyo ( kuruluk falan oluyo...) yani ben yasadim bunlari ilk gebeligimde 3/ 4 ay gibi surdu...
Öncelikle bismillah diyerek başliyorum :)
*HUCURÂT SÜRESİ
bu Sure de hamile bir kadin bu süreyi taşirsa karinindaki cenin, bi-iznillah tüm kötülüklerden korunur. Bu Sure yazılır ve zemzem dolu bir kaba konulur, orada bir miktar bekletildikten sonra bu sudan emzikli bir kadin içirilirse, bi-iznillah sütü çoğalır.
*SÂFFÂT SÜRESİ
Hayırlı evlat isteyen kişi,Sâffât Suresinin 100.ayetinde geçen İbrahim (A.S)in da şu duayi çokça yapmalidir."Ey Rabbim Bana (neslimi sürdürecek)salihlerden bir çocuk ihsan et."(arapça okursaniz daha iyi)
*ENBİYÂ SÜRESİ
Hamile olan bir kadin kolay doğum yapmak isterse,Enbiyâ Suresinin 30.ayetini bir Kağıda yazip suyun içinde bekletir,daha sonra bu sudan içerse,ALLAH'ın izniyle isteği olur
HER KIMIN EVLADI OLMUYORSA;Zekeriya(A.S)ın çocuğu olmasi için yaptığı ve Enbiyâ Suresinin 89.ayetinde geçen duaya devam ederse,Allah'u Teala'nın izniyle çocuğu olur.
SEVGİLER ♥ DUALARINIZ KABUL OLSUN....
Aynen İnsirah Suresinin türkçe anlamini oku anlaman için çokfaziletli bir duadir.bir işin olmasi için korunmak için....meryem suresinin ayetiyle yazicam yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?