2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
3 gündür belim ağrıyo arkadaşlar, bi de bugün bulantı nöbeti geçirdim adeta, sizinde bel ağrınız var mı??

Hep ben mi geride kalicam :)) he he

evet bu sefer ben geride kaldım ve cok utandım bi baktımm enee kapatmışlar konuyu rezil olduk kızım dedim kendi kendime :)) neyse artıkın bugünün geriden geleni ben saçildim kendimce =)

3 gündür belim ağrıyo arkadaşlar, bi de bugün bulantı nöbeti geçirdim adeta, sizinde bel ağrınız var mı??

bende fıtık oldugu için genelde cok yürüyüş yaptıgım zamanlar resmen tutuluyorum kalkamıyorum yerimden canım. bu hafta doktoruma soracağım medikal bir ürün gordüm hepsiburadada kemer gibi bel korsesi var haamileler için tasarlanmış genelde ikiz anneler takıyor sanıyorum ki eger doktorum izin verirse ondan alacagım kullananlar memnun klmışlar canım bu bel ağrıları karsısında

şimdiden önlemini alman güzel canım. iyi düşünmüşün tabi doktorunda izin verirse

Herşeyin hayırlısı canım..
Ölümün bile hayırlısı demişler ya..
Babanı da Allaha havale et boşver.. Allahım ıslah etsin..

insallah sikinti cekmessin canim, benimde sirtimin ust tarafi ve belim catir cutur ediyor sanki kemiklerim yerinden oynamis gibi...

insallah sikinti cekmessin canim, benimde sirtimin ust tarafi ve belim catir cutur ediyor sanki kemiklerim yerinden oynamis gibi...

Hepimiz sağlıklı geçirelim bu günleri inşallah ağrı sızısı cok olmadan. eşiminde sırtının üst kısmı ağrıyor. o ağrı neden oluyr canım bir fikrin varmı?

Meryem ve insirah sureleri dogumu kolaylastiriyormus?

Namaz kilayim yemek yiyeyim

Aynen İnsirah Suresinin türkçe anlamini oku anlaman için çokfaziletli bir duadir.bir işin olmasi için korunmak için....meryem suresinin ayetiyle yazicam yarin

Son düzenleme:
sağol canım daırısı başına sen ne zaman gideceksin kontrole aramızda 1 gün mü vardı bizim

canım ben 15 nisanda gidicem bir daha ben şuan 12+5 oldum canım

ben kesin olucam dobişko balık etliyim ben eşim sumo cular gibi oldun diyo göğüslerde şişti ya

anladımcanım, eğer devam ederse ismini isterim korsenin

Bel ağrısı bende de var..
geçmiş olsun ikimize de canım, kısa zamanda geçer inşallah

Allah razi olsun arkadasim paylasim icin cok guzel cok tsk ederim...

evet canim bende yurt disindayim, hatta dogma buyume.... evet dogru diyosun allah rizasini kazaniriz insallah, Tr gittigimde hep hamama gidiyoruz ama ayni olmuyo, ozel yerlerde biraz pahali oluyo dedigin gibi hayirlisi bakalim

hangi ulkedesin canim? bende yurt disinda dogdum buyudum iki sense once tasindim turkiyeye :)

Cnm yazını keyifle okudum . Terapi gibi geldi, sağolasın. Çok doğru söylüyorsun bence de kimseyi ilgilendirmez Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. :)
Amin canim Allah razi olsun
oooo evetttt hemde 40 ciktiktan sonra bile cok zorlananlar var emziren annelerin cinsel istegi azaliyo ( kuruluk falan oluyo...) yani ben yasadim bunlari ilk gebeligimde 3/ 4 ay gibi surdu...
Ay Allah yardimcimiz olsun zor gunler bizi bekliyor demek ki

Allah razi olsun tekrar :)

Aynen İnsirah Suresinin türkçe anlamini oku anlaman için çokfaziletli bir duadir.bir işin olmasi için korunmak için....meryem suresinin ayetiyle yazicam yarin

Tamam canim ben arapca okuyorum ama mealleride cok onemliymis kursumda ki hocamiz derdi hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…