2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar yaa hic vajinasinin ici sizlayan var mi bugun butun gun bu sizi beni mahvetti
Korktum da acaba bi terslik mi var diye

Belki üşütmüşte olabilirim ama çok kötü bi ağrı.

Insallah usutmemissindir o daha kotu hamilelikten kaynaklanan agridir zaman zaman oluyor bende

evet bu sefer ben geride kaldım ve cok utandım bi baktımm enee kapatmışlar konuyu rezil olduk kızım dedim kendi kendime :)) neyse artıkın bugünün geriden geleni ben saçildim kendimce =)

Canin sagolsun sekerim :))

Enfeksiyon olabilir canim hemen doktora göster eğer öyleyse hizli ilerlemesi iyi olmaz.idrar yaparkende aciyorsa dikkatli ol

Yaa insallah enfeksiyon diildir canim yaa idararimi yaparken yanma flan yok surekli bi sızlama halindeyiz bari yarin doktorumu ariyim de napicaz konusalim

kızlarr slmm bugun 12+1 de ıkılı testım vardı bebeğim erkekmiş belli olanlar varmı benım gıbı 12. haftada

Selam kizlar hayirli aksamlar. Ben bugunde bulantili bir gun gecirdim. Gecen hafta boyle degildim. Demekki 15. Haftam boyle gececek. Pazartesi 16 ya giriyorum insallah. Aksamlari acik cay iciyorum ben. Bir sakincasi olmaz umarim. Ilk aylar icmedim dayaniyordum. Ama esim icerken oyle guzel kokuyor ki dayanamiyorum
Birde normalde ben hamile degilken ekmek ve hamur isine duskun degildim. Ama sanki hamurisi mide bulantimi azaltiyor. Meyve ve sebzeyide ilk baslar yedigim icin simdi tksiniyorum.
Sizde durumlar ne?

ewett bır erkek te bugun benden dun yakınmıstım ya ıkılı twst var solermı dıye benımde yarı ıhtımalle erkek ama erkeklerde pek yanılma payı olmuyormus

Ben 18 nisanda gidecegim canim. 17. Haftamda yani. Seninki erken gostermis :) hadi gozun aydin. Darisi basimiza. Zaten erkek cocuklar kendini erken gosterirmis :)

saol canım ıns ogrenırsın sende ewet erkekler erken gosterırmıs aslında gonlumde hep kız vardı ogrendıgmde cok sevınemedım hanı sok gıbı oldu ama alısıcam saglıklı hayırlı ewlat olsunda

saol canım ıns ogrenırsın sende ewet erkekler erken gosterırmıs aslında gonlumde hep kız vardı ogrendıgmde cok sevınemedım hanı sok gıbı oldu ama alısıcam saglıklı hayırlı ewlat olsunda

Bende kiz var gonlumde ama Allah beni sinar diye dusunuyorum. Saglikli olsunda. Benimde cevremdekiler seninki erkek diyor.
Hayirlisi artik

Bende kiz var gonlumde ama Allah beni sinar diye dusunuyorum. Saglikli olsunda. Benimde cevremdekiler seninki erkek diyor.
Hayirlisi artik

benım hep ruyalarımda kızdı annem hep kızın olacak derdı alıstırdım heralde kendımı ama cevremdekı her goren ya herkesmı erkek der ve bugun sonuc erkek ve basen gobek yayıldı hanı top gbı karnım da yok cırkınlestım sıvılceler lekeler yuzumde hıc tatlı yemıyorum nasıl erkek anlamadım

anladımcanım, eğer devam ederse ismini isterim korsenin

geçmiş olsun ikimize de canım, kısa zamanda geçer inşallah

İnşallah canım. Geçiyor arada bi geliyor bel ağrısı bana:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar yaa hic vajinasinin ici sizlayan var mi bugun butun gun bu sizi beni mahvetti

canim cok gecmis olsun bende bir sefer olmustu 15-20 surdu sebebini bilmiyorum oyle geldi gecti insaAllah ciddi bisey degildir canim iyi dusunelim iyi olsun :)

hayirli aksamlar canim herkeste farkli oluyor demek ki bende hic hassasiyet yada tiksinme olmadi hic hir seye karsi insaAllah sende de duzelir bir an once :)

canim cok gecmis olsun bende bir sefer olmustu 15-20 surdu sebebini bilmiyorum oyle geldi gecti insaAllah ciddi bisey degildir canim iyi dusunelim iyi olsun :)

Saol canim ama benim ki oyle 15-20 dk surcek gbi diil butungun beni öldürdü hatta su siralarda da artti ara sora karnima da sanci girmeye basladi off yaa sinirlerm bozuldu

Masallah diyorum canim :) kendim icinde insallah

insaAllah canim bunye meselesi ben kendimde boyle olacagini hic tahmin etmezdim gucsuz biriyimdir aslinda ama sandigim gibi etkilemesi demek hamilelik darisi basina insaAllah evet :)

Saol canim ama benim ki oyle 15-20 dk surcek gbi diil butungun beni öldürdü hatta su siralarda da artti ara sora karnima da sanci girmeye basladi off yaa sinirlerm bozuldu

caniim kotu dusunmeee :) bebegin buyuyordur o yuzden canim kaslar geriliyor bu yuzden olabilir iyi dusun canim ya :)

İnsallah canim insallah kotu bisey olmazz dua ediyorum surekli:)

Slm tatlım eger ıdrarda koyuluk koku yaparken yanma vs varsa enfeksiyon olabilir. Bende var merhem kullaniyorum. Sen arastirda birkac belirti varsa tahlil yaptir derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…