2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İnsallah canim insallah kotu bisey olmazz dua ediyorum surekli:)

Canım ne oldu sana? Sabah olur olmaz hemen ara sor tammı doktora internetten aratır istersen bi ne demek neden oluyormuş idrar yıllarında enfeksiyon olabilirmi acaba? Dualarım seninle canım benim ya inşallah kötü şeylerle sınamasın Rabbim bizi

Kizlar yaa hic vajinasinin ici sizlayan var mi bugun butun gun bu sizi beni mahvetti
Korktum da acaba bi terslik mi var diye

Bana aynı sızı arada bir vurup geçiyor canım önemsemiyorum. Bebek büyüdüğü için oluyordur merak etme. Benim bayağıdır oluyor ara ara. Doktora gittim kaç kere. Allah'a şükür her şey yolunda. Bir şey yoktur merak etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Karnımın yanlarında kısa kısa yanmalar agrilar oluyor her gidisimde doktoruma soyluyorum. eger adet agrisi gibiyse hemen goruselim diyor o cok onemliymis, bide surekli olmamaliymis kasilir gibiyse surekli o da olmamali dedi.hemen gel dedi.aklinizda olsun bu ikisi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm tatlım eger ıdrarda koyuluk koku yaparken yanma vs varsa enfeksiyon olabilir. Bende var merhem kullaniyorum. Sen arastirda birkac belirti varsa tahlil yaptir derim

Walla kizlar ne idrarda koyuluk ne yanma ne de kokulu akinti durumu yok ama vajinamin ici resmen sizliyo sabahtan beri anlamadim gitti bikac kere karnima sanci girdi o da korkuttu bni simdi dinleniyorum sabah devam ediyo olursa doktorumu aricam

Benim yanlarda değil de alt tarafımda arada bir ağrı oluyor. Sürekli değil. Bi de arada bi vajina içine bi sızı giriyor. Ama önemsenecek gibi ağrılarım yok. Söylediğin iyi oldu yine de doktoruma sorarım. Bende sarı akıntı oluyordu. Doktor yanma kaşınma yoksa sorun olmaz demişti. Yine de fitil vermişti.

Walla kizlar ne idrarda koyuluk ne yanma ne de kokulu akinti durumu yok ama vajinamin ici resmen sizliyo sabahtan beri anlamadim gitti bikac kere karnima sanci girdi o da korkuttu bni simdi dinleniyorum sabah devam ediyo olursa doktorumu aricam

Sen dinlen sabaha kadar uzan. Sabah da olursa doktorunu ararsın. Zaten Allah korusun gece de olursa uyuyamazsın. Aslında şimdiden arasaydın..

Kızlar merhaba ben birey soracağım sizlere.
Az önce buzdolabında elime ne geçtiyse yere çarpıp kırdım döktüm.
Cinnet böyle geçiriliyor demek ki.
Hatırlamıyorum buzdolabı kapağını açtığımı, ilk süt şişesini yere fırlattığımı.
Allah'ım sen aklıma mukayyet ol.bugün özellikle ne dualar edip durdum,geldim işten.
Neymiş, sütüm,cevizim bitmiş gene almamış.hiçbişeyimle ilgilenmiyorsun, bu çocuk senin de çocuğun,
Benim vücüdümda diye tüm ihtiyaclarını ben düşüneceğim,ben sağlamalıyım diye bişey yok deyip durdum hep.
Yarın alırım dedi oturduğu yerden, tablet kucağında, kulaklık kulağında.
Dedim ki her sabah ve akşam bi bardak içiyorum biliyorsun.bu bardak son, bak kalmamış.
Yarın alırım dedi.
Kahvaltıda içmek gerek dedim.
İçme dedi.
Anlattım gene bak biraz sorumluluk al, biraz önemse sen de bebeğin ihtiyaçlarını... falan filan ...
Gülüp durdu.
O zaman bunu da içmiyom dedim döktüm lavaboya sütümü.
Demez mi sen bilirsin, nasıl istersen diye.
Gerisini hatırlamıyorum.
Şimdi ben yukarda o aşağıda.
Mutfak rengarenk, ketçap, hardal, süt......
Temizlemicem.
Kapıyı da kitledim.
Size yazım.kime anlatayım , kim der bana tarafsız neler oldu az önce diye?
İyi ki varsınız.
Başınızı da şişirdim akşam akşam((

Sen dinlen sabaha kadar uzan. Sabah da olursa doktorunu ararsın. Zaten Allah korusun gece de olursa uyuyamazsın. Aslında şimdiden arasaydın..

Cok evham yapmak istemiyorum canim yaa ne biliyim karnima girenler belki gaz sancisidir diye umut ediyorum haftalik gebelik takvimimde de bu hafta kasik ve karin agrilarimin olabilcegini yaziyo onlari okuyunca kendimi rahatlatmaya calistim biraz dinleniyorum bakalim insalahh iyidir bebis

Canım eşinin yaptıgı doğru değil kesinlikle sorumluluk almalı sonucta bu cocuk ikinizin cocugu. Bence yaptıgı ayıp. Ama ben neden boyle davrandığını merak ettim. Eminim boyle değildi onceleri. Bence sende birazcık sert olmuşsun keske oyle herseyi yıkıp dökmeden konuşsaydın belki de cok konuştun tak etti canına. Ama ne biliyim ben ne kadar sinirli olursam olayım dokemezdim onları oraya buraya üzülürüm sonucta bir yidin süte muhtaç olan insanlar var ama cinnet geçirmek dediğin gibi olsa gerek.

Canım kasık ağrıları bende de oluyor ee karnımız büyüyor düşün sen demiştin kasık ağrısı olursa normalmiş sevinecekmişiz demiştin aa noldu şimdi?

Canım sen neler yapmışsın böyle. Sakinleşmeye çalış önce. Eşin hep böyle umursamaz mı yoksa bugün mü böyle davrandı? Bi sütten cevizden neler olmuş böyle. Bence eşinin de canı başka bir şeye sıkılmıştır. Yoksa neden böyle davransın. Bugün yoksa yarın alınır canım birbirinizi kırmayın. Bebeğiniz de üzülüyor yazık değil mi annesi.. Sakinleşince oturur konuşursunuz da beraberce toplarsanız evinizi de.. Şaşırdım böyle olmasına.

Kasık ve karın ağrısı olur canım. Özellikle bu zamanımızdan sonra rahmimiz hergün büyüyor:) bu da ağrı olmasına sebep oluyor. Ben hiç umursamıyorum bile alıştım o ağrılara artık:) bebeğim büyüyor diyorum seviniyorum. Sendeki sızı bana da arada bi vurup geçiyor ama sürekli değil. Bence enfeksiyon falan yoktur canım. Yanma kaşıntı kanama olmadıktan sonra hiç korkma sen:)
Suyu çok iç annesi:)

Son düzenleme:
Hamile oldugumu öğrendiğimden beri diyorum ki, yardımcı ol bana.
Sanma ki artık ben eski karınım.
Hamilelik fiziksel ruhsal tepetaklak etti beni....dalan filan.
Hiç ilgilenmiyor ne yemeliyim, ne iç evliyim, bebek ne ister, ben ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım.....
Aklımın ucundan geçmedi benim kocam hamile olursam böyle olcak diye.
Çünkü maço değildi, düşünceli,şevkatli bir adamdı. Köpeğimizin ihtiyaçlarını bile aksatmadan herseyini yapardı.
Ama şimdi, köpeğin maması, bisküviti,oyuncağı bitmeden alıyor. benden çok düşünen sanki.
Uğrunda değil adamın gebe miyim, değil miyim yaaa.
Defalarca anlattım arkadaşlar ya.
Home ofis çalışıyor.inşaattan bi geliyorum mutfak nasıl düşünün.
Temizliyorum, yemeğe başlıyorum pişirmeye, ortalık vs
Tüp bebek zaten dinlenmek lazım, yardımcı ol diyorum, ama kime diyorum.
Sanki başkasının spermini döllediler.
Sütümü,cevizimi,olmazsa olmazları buzdolabına astım ya...
Pazara da gidiom,taşıyorum herşeyi.
Kaybettim kendimi.
Çocugu doğru, ver bana, sen nereye istersen git dio ya.
Şaka deyip geçiom
Neyse! Sizi de germeyeyim.tsk ederim herbirinize, sizler olmazsınız napardım.

Canım kasık ağrıları bende de oluyor ee karnımız büyüyor düşün sen demiştin kasık ağrısı olursa normalmiş sevinecekmişiz demiştin aa noldu şimdi?

Evet tatlim ben demistim ama suan bendeki kasik agrisi diil yaa o yuzden huzursuzum ama uyi dusunucem ki iyi olsun
insallah

:) tmm teyzesii cok su icerimm

İyi olur canim bencede git bir an önce ilerlemeden belli olmaz.haber ver hemi belkide hiçbirşey yoktur...

İmsallah canim insallah yarin haber veririm durumlari

Canim hamileligin verdigi gormon etkileri bunlar normal esin seni alttan almis aslinda ama bu sen de ters tepki yapmis 1 gun sabah icmesen birsey olmaz bunu dert etme esinin tepkisi sana sorumsuzluk gibi gorunsede bence oyle degil unutmustur ben de 1 haftadir biber kizartmasi diye yanip tutusuyorum ama esim hala biber almadi bekliyorum yarin oburgun alir mutlaka

Senin tüp bebek miydi. Maşallah ne güzel bak tutmuş. Bi ablam var uğraşıyor ama tutmuyor bi türlü. Allah size nasip etmiş ne güzel.. Bence eşime çok sinirlisin o yüzden şuanda hep olumsuz taraflarını görüyorsun. Eee hamilelik psikolojisi bu tabi yaşayan bilir. Ben bazen kendi kendime ağlıyorum.. Bazen kendi söylediğim şeye ağlıyorum. Değişik şeyler. Eşler ne olursa olsun bizim kadar ince düşünemezler canım. Yarın alırım demiş, sen de üstüne gitmişsin. Sana çok görmem çünkü hamilesin şuanda duygular hormonlar tepetaklak. Eşinle konuşun da çözün şu mevzuları. Senin gibi düşünceli olmasını beklediğini söyle ona. Mutlaka anlayacaktır, daha anlayışlı olacaktır sana karşı:)

Canım inanmıyorum ya Rabbim yardımcın olsun ama neden boyle davranıyor acaba tüp bebek bide baya uğraşmışsınız sevmese zaten ugrasmazdı peki siz ne zamandır evlisiniz? Cok cok üzüldüm Bu durumunuza direk gözlerim doldu keske birşeyler yapabilsem. Aile büyüklerini sokabilsen devreye?

Azcık daha yaz olsun daha güzelleri çıkar :) kızartıp yeriz o zaman bol bol. Canım da çekti akşam akşam :)

Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
Alttan mı aldı beni yani?
Haftalardır zar zor beslenme düzeni oturttum kendime,cocugum nie 1 bardak süt içmesin o sabah, onun sorumsuzluğu yüzünden.
Hamile olan benim.hayatı değişmeyen bi o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…