2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben o dönemi doktora sorayım bari :)

Ya işyerinde beslenemiyoruz tabi. Taşıma suyla değirmen döner mi. Evden taşımak da kolay değil yürüme yol.
Sabah ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Evde kahvaltı yapıp çıkmak lazım onun için de gözlerimi açamıyorum ki.
Öğlen yemeğini de evden getireyim diyorum porselen kaba koy taşı sıkılıyorum vallahi..

İnşallahhhh aminnn :)

Diş konusu açılmışken dolgu yaptırmak zararlı mı şuanda acaba?
Doktora soracak bi şey daha çıktı :)

Selam,
Geçmiş olsun canım,Benim ablam yeni doğum yaptığı için hamile iken yaşadıkları bana tecrübe oldu.Hamileyken maalesef onun da bir dişi ağrıdı doktor ilk üç ay ve son üç ay yaptırmak iyi değil ama ortadaki üç ay dişleri yaptırmak için daha uygun demişti ona..eğer ağrı varsa doktora sorarak yaptırın derşm sonradan Allah korusun o diş ağrısı ve korkusu başka şeylere sebep olmasın.

Ağrım yok çok şükür. Arkada bi dişim ufak kırılmıştı da çürümesinden korkuyorum o yüzden dolgu yaptırayım demiştim. Ağrımıyor:) O zaman bekliyim ben doğumdan sonra yaptırırım

Hayirli cumalar arkadaslar

14. haftan itibren izin verdi bana doktorum canım. hatta benim dişcim bide yazılı imzalı kağıt istedi onuda aldım haftaya inşallah kanal tedavisi yaptırcam. bekleyen 2 kanal tedavim bir dolgum birde 20 lik diş çekimim var hemde oyle cekim değil kucuk caplı kesecekler cunku dişim yanağıma doğru cıkmaya calısıyor doğal olarak cıkamıyor kaldı içerde

Kizlar 2li test icin doktora geldim bekliyorum, heyecanliyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ozaman bende seni aynı heyecanla burada bekliyorum hadi hayırlı haberlerle gel yanımıza :))

teşekkür ederim öncelikle. İnan ki cok direndim ben aslında konu sahibi olmamak için. Ama baktım tablomuz kaldı oyle bende dedim artık bi el atıyım. soracak olursan hala istemiyorum konu sahibi olmayı. hatta devr alabiliyrsan sen alabilirsin. oncelikle kazene yazmak istedim ama mesaj atma bolumu kapalıydı. daha sonra muneyle ve iletişime geçtim. anlattım durumu kazene mesaj atamadıgımı soyledim oda sağolsun benim yerime iletişime geçti. ve konu sahiibi oldum. ama ne olur ne olmaz diye mesajvar kullanıcısına da ulaşmıştım.

beni de ekleyebilir misin cnm :) yaş:29, son adet tarihi: 4 ocak, beklenen doğum tarihi: 11 ekim. istanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…