- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Heee heeee bu arada damla sen ne zaman 17. Haftaya giricen ya gep 16 da mi kalicanbayagidir 16 dasin sanki
Ben o dönemi doktora sorayım bari :)
Ya işyerinde beslenemiyoruz tabi. Taşıma suyla değirmen döner mi. Evden taşımak da kolay değil yürüme yol.
Sabah ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Evde kahvaltı yapıp çıkmak lazım onun için de gözlerimi açamıyorum ki.
Öğlen yemeğini de evden getireyim diyorum porselen kaba koy taşı sıkılıyorum vallahi..
yok canımm :) salı günleri giriyoruz yeni haftamıza şuan 15+4deyiz ne yazıkki daha coook vaaar :s bende istiyorum hemen 17. haftaya girmeyi hatta 21. haftaya girmek istiyorum direk ayrıntılı ultrason cektirmkek bebeğimin suratını daha net gormek istiyorum. geçmiyor zaman
beni de ekleyebilir misin cnm :) yaş:29, son adet tarihi: 4 ocak, beklenen doğum tarihi: 11 ekim. istanbul
Himm ben de bir an once 14. Haftayi istiyorum halsizlesiyorum hala zaman zaman
bende de yeni başladı o halsizlik. sozde 4. ayda daha enerjik olacaktım ama hikaye. kolumu kaldrıcak halim yok. sanırım ilk 3 ay daha enerjiktim ben
Ultrasonu cektirdim kan vericem simdi. Cok tatliydi. 1 hafta onden gidiyoruz.1,4 mm 159 kalp atisi. Ama cinsiyeti gostermedi.Bacaklari capraz oturuyordu.ellerini acmis dua ediyordu bebegim.cok sukur rabbime.kan sonuclarida ciksin icim rahatlayacak:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
15 nisanda cinsiyetide belli olur hadi hayırlı haberlerle gelcanım ben 15 nisanda gidicem bir daha ben şuan 12+5 oldum canım
ben kesin olucam dobişko balık etliyim ben eşim sumo cular gibi oldun diyo göğüslerde şişti ya
maşallahhhh canım % de kaç ihtimal erkek dedi canımewett bır erkek te bugun benden dun yakınmıstım ya ıkılı twst var solermı dıye benımde yarı ıhtımalle erkek ama erkeklerde pek yanılma payı olmuyormus
canım bende kronik sünizit var sürekli geniz akıntım varKizlar ya benim cok kotu geniz akintim var 1 haftayi askindir. Umarim sizde yoktur ama bilgisi olan varsa ne iyi gelir diye yazsin lutfen.
hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruzKizlar 2li test icin doktora geldim bekliyorum, heyecanliyim.
hayırlı cumalar canımHayirli cumalar arkadaslar
Ultrasonu cektirdim kan vericem simdi. Cok tatliydi. 1 hafta onden gidiyoruz.1,4 mm 159 kalp atisi. Ama cinsiyeti gostermedi.Bacaklari capraz oturuyordu.ellerini acmis dua ediyordu bebegim.cok sukur rabbime.kan sonuclarida ciksin icim rahatlayacak:)
canım çok kanıyosa bişey diyemem, benim az kanama olduğu için pek önemsemedim doğrusudoktora danışmakta fayda var tabiki bi sor canım eğer çok kanıyorsa, benim randevum 19 nisanda daha çok var sorma imkanım yok o tarihe kadar
Hayırlı cumalar :)
bacakları çapraz mı oturuyordumaşallah kuzuna ohh one de geçilmiş kalbi baya iyi atıyor bizimki 140 dı canım. güzel cıkacak hersey merak etme annesi hadi gözünaydın şimdiden :)
maşallah bakalım bebişine.
inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar.
benim sonuçlar da bugün çıkıcak.
inşallah iyi çıkar sonuçlarımız
Kızlarrr günaydın hayırlı cumalar. Sonunda beklediğim gün geldi :) yarın bebeğimi görücem bugün o yüzden enerji doluyum içim içime sığmıyo :) sizler iyisinizdir inşallah...
evet canım, iki doktora gittim kendi doktorum %90 erkek dedi, 1,5 hafta sonra gittiğim başka bi doktorda %70 erkek dedi:)) hayırlısı bakalım ne zaman %100 diyecekler onu bekliyoruz:) seninki de belli olur annesi. Benimki 12+3 ken belli olduben yarın soracam randevum var. İnşallah cinsiyeti de belli olur:) senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
Kızlarrr günaydın hayırlı cumalar. Sonunda beklediğim gün geldi :) yarın bebeğimi görücem bugün o yüzden enerji doluyum içim içime sığmıyo :) sizler iyisinizdir inşallah...
evet canım, iki doktora gittim kendi doktorum %90 erkek dedi, 1,5 hafta sonra gittiğim başka bi doktorda %70 erkek dedi:)) hayırlısı bakalım ne zaman %100 diyecekler onu bekliyoruz:) seninki de belli olur annesi. Benimki 12+3 ken belli oldu
maşallah bebişine
hayirli cumalar hos geldin canim :)
hadi gözün aydin simdiden.
Bizde insaallah nihayet haftaya görüsebilecegiz bebegimizle tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?