2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Heee heeee bu arada damla sen ne zaman 17. Haftaya giricen ya gep 16 da mi kalican bayagidir 16 dasin sanki

yok canımm :) salı günleri giriyoruz yeni haftamıza şuan 15+4deyiz ne yazıkki daha coook vaaar :s bende istiyorum hemen 17. haftaya girmeyi hatta 21. haftaya girmek istiyorum direk ayrıntılı ultrason cektirmkek bebeğimin suratını daha net gormek istiyorum. geçmiyor zaman

ah canım içimi okuyosun resmen, bazen evden çıkmadan yumurta pişirip yiyorum, ona da hergün fırsatbulamıyoru. bende ufak tefek bişeyler getiriyorum ama dediğin gibi olmuyo hergün taşımak, çok getirsem ertesi güne kalsın diye dolap yok bozuluyo Yemekhaneye giremediğim günler sefer tası almayı bile düşündüm:)) sonra onu taşıması geldi aklıma vazgeçtim:)

Himm ben de bir an once 14. Haftayi istiyorum halsizlesiyorum hala zaman zaman

Himm ben de bir an once 14. Haftayi istiyorum halsizlesiyorum hala zaman zaman

bende de yeni başladı o halsizlik. sozde 4. ayda daha enerjik olacaktım ama hikaye. kolumu kaldrıcak halim yok. sanırım ilk 3 ay daha enerjiktim ben

Ultrasonu cektirdim kan vericem simdi. Cok tatliydi. 1 hafta onden gidiyoruz.1,4 mm 159 kalp atisi. Ama cinsiyeti gostermedi.Bacaklari capraz oturuyordu.ellerini acmis dua ediyordu bebegim.cok sukur rabbime.kan sonuclarida ciksin icim rahatlayacak:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de yeni başladı o halsizlik. sozde 4. ayda daha enerjik olacaktım ama hikaye. kolumu kaldrıcak halim yok. sanırım ilk 3 ay daha enerjiktim ben

Aman dur korkutma beni ben bu aralar daha iyiyim eskiye gore gittikce iyi oluyorum sanirim ama arada kotu gecen gunumde oluyor

Gozun aydin canim kan sonucu hemen cikiyormuymus

canım ben 15 nisanda gidicem bir daha ben şuan 12+5 oldum canım
ben kesin olucam dobişko balık etliyim ben eşim sumo cular gibi oldun diyo göğüslerde şişti ya
15 nisanda cinsiyetide belli olur hadi hayırlı haberlerle gel

ewett bır erkek te bugun benden dun yakınmıstım ya ıkılı twst var solermı dıye benımde yarı ıhtımalle erkek ama erkeklerde pek yanılma payı olmuyormus
maşallahhhh canım % de kaç ihtimal erkek dedi canım
Kizlar ya benim cok kotu geniz akintim var 1 haftayi askindir. Umarim sizde yoktur ama bilgisi olan varsa ne iyi gelir diye yazsin lutfen.
canım bende kronik sünizit var sürekli geniz akıntım var
Kizlar 2li test icin doktora geldim bekliyorum, heyecanliyim.

hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz
Hayirli cumalar arkadaslar
hayırlı cumalar canım

bacakları çapraz mı oturuyordu maşallah kuzuna ohh one de geçilmiş kalbi baya iyi atıyor bizimki 140 dı canım. güzel cıkacak hersey merak etme annesi hadi gözünaydın şimdiden :)

maşallah bakalım bebişine.
inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar.
benim sonuçlar da bugün çıkıcak.
inşallah iyi çıkar sonuçlarımız

ben yarın soracam randevum var. İnşallah cinsiyeti de belli olur:) senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

Hayirli olsun canim :)

Kizlar bizde yarin 14üncü haftamiza giriyoruz yani 13+0 oluyoruz

maşallah bakalım bebişine.
inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar.
benim sonuçlar da bugün çıkıcak.
inşallah iyi çıkar sonuçlarımız

Insallah. Sendende guzel haberler bekliyoruz.

Kızlarrr günaydın hayırlı cumalar. Sonunda beklediğim gün geldi :) yarın bebeğimi görücem bugün o yüzden enerji doluyum içim içime sığmıyo :) sizler iyisinizdir inşallah...

Kızlarrr günaydın hayırlı cumalar. Sonunda beklediğim gün geldi :) yarın bebeğimi görücem bugün o yüzden enerji doluyum içim içime sığmıyo :) sizler iyisinizdir inşallah...

Hayirli cumalar hos geldin canim :)
Hadi gözün aydin simdiden.
Bizde insaAllah nihayet haftaya görüsebilecegiz bebegimizle tekrar

ben yarın soracam randevum var. İnşallah cinsiyeti de belli olur:) senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
evet canım, iki doktora gittim kendi doktorum %90 erkek dedi, 1,5 hafta sonra gittiğim başka bi doktorda %70 erkek dedi:)) hayırlısı bakalım ne zaman %100 diyecekler onu bekliyoruz:) seninki de belli olur annesi. Benimki 12+3 ken belli oldu

maşallah bebişine

canımm bak bende heyecan yaptım şimdi yarın kesin cinsiyetle ilgili bir tahmin yaparlar inşallah off bana daha 4 gün var tee haftaya salı günü randevumuz senin ne güzel yarınmış nasıl geçecek 4 gün daha

ayyy inşallah belli olur çoooooooook merak ediyorum kuzum kız mı erkek mi olacak:) belli olunca duyuracam burada. Rabbim tüm bebişlere sağlık şifa versin, biz de sağ salim doğuralım inşallah.

hayirli cumalar hos geldin canim :)
hadi gözün aydin simdiden.
Bizde insaallah nihayet haftaya görüsebilecegiz bebegimizle tekrar

hoşbuldum canım.. Sağolasın yaaa beklemek çok zor ama 1 2 gün kala aşırı mutlu oluyorum gösterirse yarın bebeğimin cinsiyetini öğrenicez göstermezsede şansımıza artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…