Kizlar ya benim cok kotu geniz akintim var 1 haftayi askindir. Umarim sizde yoktur ama bilgisi olan varsa ne iyi gelir diye yazsin lutfen.
bendede var canım ben gece nefes alamıyorum hatta burun bandı kullanıyorum ilaçsız olduğundan sorun olmaz heraldeKizlar ya benim cok kotu geniz akintim var 1 haftayi askindir. Umarim sizde yoktur ama bilgisi olan varsa ne iyi gelir diye yazsin lutfen.
Yok canim oranin temizligi icin sabun kullanmiyorum doktorum yasaklamisti cok onceden...yarin anlayacagiz bakalim noldunu ben dayanamayip kesin ararim doktoru
sorma canım benim zaten olurdu özelliklede bahar ayında alerjik rinit hamilelikte iyice rahatsız ediyor midemin bulanmasına sebep oluyor bugün kontrolüm vardı doktora söyleyecektim sprey versin diye ama unuttum
bendede var canım ben gece nefes alamıyorum hatta burun bandı kullanıyorum ilaçsız olduğundan sorun olmaz heralde
inşallah önemli birşey çıkmaz canım
Hepimiz sağlıklı geçirelim bu günleri inşallah ağrı sızısı cok olmadan. eşiminde sırtının üst kısmı ağrıyor. o ağrı neden oluyr canım bir fikrin varmı?
hangi ulkedesin canim? bende yurt disinda dogdum buyudum iki sense once tasindim turkiyeye :)
sprey kullanma canım idare etmeye çalış burun bandı işe yarıyor nefes almayı kolaylaştırıyor ilaç olmadığından akıntı oluyor ama idare etcez artık ben ilaçların yan etkilerinden korkuyorum
Kızlar merhaba ben birey soracağım sizlere.
Az önce buzdolabında elime ne geçtiyse yere çarpıp kırdım döktüm.
Cinnet böyle geçiriliyor demek ki.
Hatırlamıyorum buzdolabı kapağını açtığımı, ilk süt şişesini yere fırlattığımı.
Allah'ım sen aklıma mukayyet ol.bugün özellikle ne dualar edip durdum,geldim işten.
Neymiş, sütüm,cevizim bitmiş gene almamış.hiçbişeyimle ilgilenmiyorsun, bu çocuk senin de çocuğun,
Benim vücüdümda diye tüm ihtiyaclarını ben düşüneceğim,ben sağlamalıyım diye bişey yok deyip durdum hep.
Yarın alırım dedi oturduğu yerden, tablet kucağında, kulaklık kulağında.
Dedim ki her sabah ve akşam bi bardak içiyorum biliyorsun.bu bardak son, bak kalmamış.
Yarın alırım dedi.
Kahvaltıda içmek gerek dedim.
İçme dedi.
Anlattım gene bak biraz sorumluluk al, biraz önemse sen de bebeğin ihtiyaçlarını... falan filan ...
Gülüp durdu.
O zaman bunu da içmiyom dedim döktüm lavaboya sütümü.
Demez mi sen bilirsin, nasıl istersen diye.
Gerisini hatırlamıyorum.
Şimdi ben yukarda o aşağıda.
Mutfak rengarenk, ketçap, hardal, süt......
Temizlemicem.
Kapıyı da kitledim.
Size yazım.kime anlatayım , kim der bana tarafsız neler oldu az önce diye?
İyi ki varsınız.
Başınızı da şişirdim akşam akşam((
sorma canım benim zaten olurdu özelliklede bahar ayında alerjik rinit hamilelikte iyice rahatsız ediyor midemin bulanmasına sebep oluyor bugün kontrolüm vardı doktora söyleyecektim sprey versin diye ama unuttum
bendede var canım ben gece nefes alamıyorum hatta burun bandı kullanıyorum ilaçsız olduğundan sorun olmaz heralde
inşallah önemli birşey çıkmaz canım
Damlacım yeni nickin hayırlı olsun. Tablonuzu güncellerken beni de silersen sevinirim.
Daha önce yazdığım gibi kopamadım bu topikten, hala düzenli okuyorum. Eşim kızıyordu kötü etkileyecek, toparlanamayacaksın, okuma diyordu, artık vazgeçti. Düşükten sonra ilk reglim bitti, bu ay tekrar çalışmalara başlayacağız hayırlısıyla.
Yeni arkadaşlar eklendi, kötü haber çok şükür ki fazla yok burada.Pıhtılılar da iğneden şikayeti bırakmış görünüyor:) Kısa zamanda kıpırtıları hissetmenizi bekliyorum.
Öpüyorum sizleri sevgiler.
canım zaten ben burayı bırakmayın dıye söylemiştimKim acmış ki? Facesi olan forumlarda genel olarak problem cıkıyor ve forumları kapatılıyor biz sadece Faceden ekledik bir kac kişiyle birbirimizi ama buradayız canım ben en azından oyle orada zaman geliyor haberleşemiyoruz diye ekledik birbirimizi ama burada duralım bence de
Merhaba cnm bende kalabalik aile geliyorum bizde 6 kiz 1 erkek var bende yurt dışındayimOyle canim Allah sabrini verecek insaAllah.
Kalabalik aileden geldim biz 6 kiz kardesiz 8 yasinda teyze oldum dolayisiyla hep coluk cocuk icinde buyudum :)
Yalniz kalinca zor geliyor ama benim de bebegim insaAllah dunyaya gelirse onunla zaman gecer :)
Sende de oyle olur canim yavrularimiz bizim en guzel moral kaynagimiz olacak :)
Merhaba canım hicte utanmana gerek yok eğer tehlikeli bir durum yoksakızlar ilişkiden konuşulduğunu okudum da çok utanarakben de bir şey sormak istiyorum
eşimle biz de yaklaşık 1,5 aydır birlikte olmuyoruz doktor yasaklamıştı kanama var diye.
evlendikten sonra 1 sene boyunca ben vajinusmus problemi yaşadımfakat çok şükür eylül 2013 de yendim ve 5 ay sonra hamile kaldım fakat hiç ilişkiye bu kadar ara vediğimiz olmadı, şimdi korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diye? bilgisi olan var mı?
çok utandım bunları yazarken ama insan birileriyle paylaşmak istiyor...
Ayy bakıyorum ben de bi istek oldu megersem hamilelikten dolayiymis teşekkürler cnmcanim utanma bunlar utanilacak seyler degil malesef kültürümüz geregi cinselligi hep ayip olarak adlandirdik ve belkide cogu kadinin yasadigi sorunlar buna dayali.
sen böyle düsünme simdiden insaAllah öyle olmayacak insaAllah eskisinden daha da iyi olacak cinsel hayatiniz..
hatta benim duyduklarim 4-5-6 aylarda kadinlar daha da istekli oluyormus (eger ki doktor yasagi yok ise)
cok sükür bizde öyle bir problem olmadi doktor yasagi filan..
olanlarada Allah yardim etsin insaAllah sonucta insaniz ve oda bir ihtiyac..
dedigim gibi sen kötü düsünme icini ferah tut :)
hakkinizda hayırlısı olsun canım inşallah AllahımDamlacım yeni nickin hayırlı olsun. Tablonuzu güncellerken beni de silersen sevinirim.
Daha önce yazdığım gibi kopamadım bu topikten, hala düzenli okuyorum. Eşim kızıyordu kötü etkileyecek, toparlanamayacaksın, okuma diyordu, artık vazgeçti. Düşükten sonra ilk reglim bitti, bu ay tekrar çalışmalara başlayacağız hayırlısıyla.
Yeni arkadaşlar eklendi, kötü haber çok şükür ki fazla yok burada.Pıhtılılar da iğneden şikayeti bırakmış görünüyor:) Kısa zamanda kıpırtıları hissetmenizi bekliyorum.
benim kucuklukten ust tarafi agrir kemiklerin birinde yada disklerin yavas yavas ezilmesinden olabilir, kucukken hafif egrilik var demislerdi en son dogumdan sonra radyo cekindigimde disklerin bi tanesinde hafif eziklik var ama onemli bisey degil demisti, cogu kisilerde olup herkeste agri yapmazmis, sen fitik oldugunu yazmissin dogumdan sonra fizik tedavi iyi gelebilir bence... yada dedigin gibi hamileye uygun korseler var eczanelerde destek amacli insallah iyi gelir sana...
Damlacım yeni nickin hayırlı olsun. Tablonuzu güncellerken beni de silersen sevinirim.
bendede bu sorun 8. haftadan 10. haftaya kadar surdü ama şimdi yok çok şükür inşallah seninkide zamanla geçer bana doktor kalsiyum ilacını önermişti suya atılan tabletten bi sor doktoruna istersenHayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar:) Şükür bu haftanın da sonuna geldik. diş etleriyle ilgili sorun yaşayan var mı aranızda arkadaşlar? benim fırçalarken kanıyor. yarın kontrole gidince doktoruma soracam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?