2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Diş etlerim ağrıyor da. aynı şekilde canım ne süt ne yorgurt ne ayran hiçbir süt ürününü yiyip içemiyorum kusuyorum anında. su da aynı şekilde çok rahatsız ediyor. doktor zorla da olsa ye,iç kendini zorla diyor ama imkansız. ben de kalsiyumu peynirden almaya çalışıyorum o kötü etkilemiyor beni. ben de hamilelik boyunca hiç kilo almadım. sevinsem mı üzülsem mi bilemedim:) şuanda b12 demir+folik asit ve guatr hapı kullanıyorum bir de kalsiyum alırsam çocuk vitaminle safi beslenmiş olacak:))

bende bi tek yogurt ayran bide arada muzu rododan geçirip sütle karıştırıyorum
peynirdede ev peyniri yiyorum ama hazır peynirlerden maya tadı geliyo
benim 2 hafta yogun bulantı vardı 2 kg verdim sonra 1 kg aldım
benim kusmam hiç olmadı çok şükür migde yanması vardı baya bi de bulantı oldu
şunuda söyleyeyim kalsiyum ilacı bulantı yapıyo ben o yuzden kullanamadım şimdilik

Merhabalar,

Dün gece heyecandan uyuyamadım..Bugün bebişimle randevum var, inşallah benim gibi inatçı değildir de cinsiyetini öğrenebiliriz :)
Çok heyecanlıyım, bugün kontrolü olanlar da benim gibi mi acaba?
Öpüyorum hepinizi..

benimde fırçalarken kanıyo canım, gebelikte olabilirmiş. Vücudumuz fazla kan üretiyo ondan fırsatını buldukça çıkmak istiyo vücuttan galiba:))

günaydın kızlar hayırlı cumalar
hayırlı cumalar size de

sol kalçama krap girip belime doğru çıkıyo arada canım. Gebelikle ilgili bi durum olsa gerek çünkü biçok arkadaşımdan bel ağrısı gibi şikayetler duydum. Leğen kemikleri gelişiyomuş doğum için hazırlanıyo, belki ondandır diye düşünüyorum ama doktoruma bi sorcam yine de unutmazsam tabi doktora soracağım soruları bi daha kağıda yazacağım yoksa bebeğimi görünce şaşkına dönüp herşeyi unutuyorum

Gunaydin kizlarr bol enerjik bir gun diliyorum yine her zamanki gibi cunku en cok enerjiye ihtiyacimiz var dun kalbim dakikada 90 in uzerinde atinca 1 saat yatip kaldim ve gercekten enerjiye ne kadar ihtiyacim oldugunu bir kez daha anladim

Günaydın kızlar :)
Hayırlı cumalar :)
Hem de son iş günü
hayırlı cumalar eveeeeeet çok mutluyum son iş günü:)) cuma günlerini çok seviyorum:))

İnşallah gösterir annesi çikolata ye girmeden önce benimki çikolata yediğim halde dönmedi doktor öksür yan dön biraz bekle döner belki dedi ama nafile. Yarım saat dinlendim sonra tekrar baktı biraz kıpırdamıştı çok şükür gördü doktor pipişini:)) ama şöyle dedi kızla erkeğinki bu hafta yani 12+3. gün çok benzer, biz ordaki çizgiden biliyoruz dedi:)

ayyy bulantı yapıyorsa kullanamam eskiden meyve sık sık yerdim,sebze bol tüketirdim. şimdi her şeyden midem bulanıyor. kusuyorum da ben. bu hafta azaldı ama sadece 2 kere kustum Allah'a şükür:)öyle muzlu süt filan içemem karışık her şey midemi daha kötü yapıyor. off hamile kalmadan önce bebeğimi şöyle besleyecem böyle besleyecem diyordum hiç öyle olmuyormuş, kendimi beslemekten bile acizim

ama hamile bir arkadaşımın diş etleri kanıyor diye doktor kalsiyum ilacı vermiş kalsiyum eksikliği yapar diş eti kanaması demiş

ama hamile bir arkadaşımın diş etleri kanıyor diye doktor kalsiyum ilacı vermiş kalsiyum eksikliği yapar diş eti kanaması demiş
canım çok kanıyosa bişey diyemem, benim az kanama olduğu için pek önemsemedim doğrusu doktora danışmakta fayda var tabiki bi sor canım eğer çok kanıyorsa, benim randevum 19 nisanda daha çok var sorma imkanım yok o tarihe kadar

kızlar günaydın ve hayırlı cumalar ...bugun kontrolü olan arkadaslar güzel haberlerle getirin bizlere :)

Diş konusu açılmışken dolgu yaptırmak zararlı mı şuanda acaba?
Doktora soracak bi şey daha çıktı :)

hayırlı olsun konu sahibi mimoza çiçeğim sen olmuşsun.özel mesaj hakkım olmadığı için mesajını alıntılamak zorunda kaldım.merak ettiğim konu sahibi olma konusunda kiminle iletişime geçtiğin.ben bi ara bu konu ile bayağı uğraştım ve site adminlerinden hiç bir geri dönüt alamadım.sadece meraktan soruyorum?

Not: yaş:28, son adet tarihi: 6 ocak, beklenen doğum tarihi: 7 ekim beni de eklersen sevirinirm

Herkese günaydın kizlaar 😊mutlu sağlıklı günler.
Bir haftadır bulantilarim yoktu bu hafta tekrar başladı 😔şu 12.haftayı atlatsam da hamileliğin keyfini cikartsam artık iyice asosyal oldum.

Ben de çok seviyorum :)
İşten iki günlüğüne kurtulma günü bugün :)
evet yaa, o kadar bunalıyorum ki. Doğru düzgün ayağını uzatamıyorsun, rahatça oturamıyorsun, sürekli koltukta akşama kadar otur, belimiz belki de ondan ağrıyo. Yeteri kadar dinlenemiyoruz, beslenemiyoruz, kendi adıma söylüyorum evde olmak ne güzel, özellikle hamileyken

Diş konusunda da ben olsam eğer çok ağrım vs. yoksa hiç diş tedavisi olmam canım. Belli bi dönem yasak olduğunu biliyorum ama hangi dönemdi unuttum:)

Son düzenleme:

allahım en kısa zamanda hayırlısıyla sana tekrar bu duyguyu yaşatsın.seni aynı duyguları yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum canım.iğne olayına baya bi alıştık daha iyi öğrendik iğne vurmayı heralde eskisi kadar morarma falan olmuo bende.güzel haberlerini mutlaka bizimle paylaş bekliyoruz :))

Kizlar 2li test icin doktora geldim bekliyorum, heyecanliyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorun şuanda koşulları normal görüyorsa hiçbir şey olmaz. Hem sakınan göze çöp batıyor. Zaten içecek suyu varsa hiçbirşey olmaz evlatlarımıza:)

aynen öyle gerçekten ilk başta çok pinpirikli davranıyordum sonra birinden duydum Allah verdi Allah alır gerçekten çok doğru bir laf.. şimdi tabii yine dikkat ediyorum ama çok aşırıya kaçmıyorum.Hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızı alırız inşallah kucağımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…