2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bizler iyiz ama senin bu haberini öğrenince daha iyi oldum. Maşallah bebeğine canım çok sevindim inşallah bizlerde hissederiz tez vakitte ilk bebeğinmi nasıl hissettiğini anladın. Ve cinsiyetini söylemedilermi daha. Amma çok soru sordum :)

Yapar mı dersin? Zaten bu bebiş beni çirkinleştirdi :))))) Kız galiba güzelliğimi aldı benden cimcime :)))

Benim hep sivilcelerim vardi ama suan daha fazla oldu benim kiz tahminim bu yüzden biraz daha agir basiyor

Yapar mı dersin? Zaten bu bebiş beni çirkinleştirdi :))))) Kız galiba güzelliğimi aldı benden cimcime :)))

terayağı sivilcemi yaaparmıs aaa ben her sabah kahvaltı da bisürü yağlı ekmek yiyorum yoksa sivilcelerimin sebebi bu mu?

ben kahvaltıda , çıkmadan hazırlıyorum kapaklı bir tabağa 1 salata, domates, peynir, biber bunları getiriyorum 2 adet de ara öğün meyve işte bukadar:) öğle yemeği şirkette o gün olanı yiyorum . Sizde öyle yapsanız çok zor olmuyor taşıması

Rabbim gönlüne göre versin canım
Benimde çoğu günüm poğaça ve simitle geçiyo napcaz böyle

Bende meyve kolay olduğu için ihmal etmiyorum ama diğerleri zor geliyo biraz:))

günaydın cnm.
maşallah seninki erken başlamış kıpırdanmaya ne güzel.
burda daha pek hisseden yok hareketlerini.
seninki erkek heralde erken başlarmış erkekler hareketlenmeye.
darısı başımıza inşallah :)

canım ara ara öyle yapıyorum ama zor geliyo hergün yapmak

terayağı sivilcemi yaaparmıs aaa ben her sabah kahvaltı da bisürü yağlı ekmek yiyorum yoksa sivilcelerimin sebebi bu mu?

canim bence beslenmeden kaynaklaniyordur..
bende cok abur cubur yerim yaglida yerim..
ve bu yasima geldim hala sivilcelerim var..

ama yanlis hatirlamiyorsam yalan olmasin sivilcenin ergenlik döneminde özellikle iyi bir sey oldugunu duymustum..
vücudun calistigina dair bir isaretmiymis neymis

ayy maşallah bebişine , sonuçlar iyi çıkar inş :) dua etmeyi de biliyor meleklerimiz

ben günde 3 kere diş fırcalarım fırcalamadığım zamanlarda seyehat tipi gargaram olur yanımda ve yemeklerden sonra genelde de diş ipini kullanırım hemde kücüklüğümden beri ama sanırm bu çürükler geneti,k oluyor birazcık. yani ne yazikki bizim bebişte de olacak bize cekerse diş yapısı. ağzımda 8 tane dolgu 1 tane kanal tedavisi bi tane de köprü var sen düşün artık. bu kadar dikkat etmeme rağmen 2 kanal teadavisi bir dolgu daha beni bekliyor

Hoşbuldum canım. Amin inşaallah. Hadi bakalım ama daha erken size cinsiyet 16 haftaya kadar değişebiliyor..

3. Bebeğim canım.. bir kizim var 3 yasinda..gecen sene şubatta oğlumu kucağıma almıştim.temmuzda 5 aylik olmustu kaybettim onu.. böyle işte.. bu 3. Yaşayan 2. Olacak...

benimde ergenlikte sadece alnımda cıkmıştı sonra onlar gitti hasta olmama yakın hep bir boynuzum cıkardı oda gitti ama şimdi gormen lazım yanağım alnım sırtım her yerim sivilce doldu. doktor bitane ilaç verdi oda uçlarını cıkarttı iyice büyüdüler sivilcelerim. cok çirkinleştim çook

Canim burada cogu arkadasa en azindan bir tahmin söylemisler bakalim :)
Ben yoksa avusturyadan biliyorum 16inci haftadan önce söylemiyorlar.

Allah bir daha yasatmasin o aciyi canim insaAllah saglikli sihatli uzun bir ömrü olsun yavrunun.

çok üzüldüm canım böyle bişiyi hatırlattığım için üzgünüm çok afedersin. Rabbim bebeğine kızına uzun hayırlı ömürler nasip etsin.

Hissetmemeleri normal canim.. bnim 3. Bebegim bide biz 15 haftalik oluyoruz Yarin.. bende daha 2 gundur hissediyorum yeni yani..

saol canım naber nasılsın ara kasık ağrıların oluyormu
birde arada sanki bıçak giriyor gibi oluyor
sen kkontrole ne zaman gidicen sahi

canim cok sükür iyiyim sen nasilsin?
ben de bir sefer 15-20 dk süresince vajinal agri oldu ta derinden yani
öyle de gecti sonra terkrar olmadi
ama bebegin büyümesindendir insaAllah canim kaslar filan geriliyor o yüzdendir..
bizde haftaya gidicez insaAllah bir ay oldu gitmeyeli..

boynuzunmu cikardi Allah iyiligini versin hihi :)
ben sivilcelere alistimda su siyah noktalara cok sinir oluyorum burnumdakilere :26:

ilac yan etkimi yapti yani canim?
bosver bence hic ilac kullanma gecerler nasilsa..
cok oynamamak lazim sivilcelerle ama insan duramiyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…