gunaydın hanımlar..
Buraya çoktandır yazmıyorum gerçi diğer tarafada bi yazdım mesajımla ilgilenen olmadı pehhh...
Nasılsınız bakalım benim minik hareket ediyor artık hissediyorum.. Darısı sizlere olsun.
Biz buarada 14+6 olduk haftaya cuma gunu cinsiyetini öğreneceğiz inşaallah..
Yapar mı dersin? Zaten bu bebiş beni çirkinleştirdi :))))) Kız galiba güzelliğimi aldı benden cimcime :)))
Yapar mı dersin? Zaten bu bebiş beni çirkinleştirdi :))))) Kız galiba güzelliğimi aldı benden cimcime :)))
ah canım içimi okuyosun resmen, bazen evden çıkmadan yumurta pişirip yiyorum, ona da hergün fırsatbulamıyoru. bende ufak tefek bişeyler getiriyorum ama dediğin gibi olmuyo hergün taşımak, çok getirsem ertesi güne kalsın diye dolap yok bozuluyoYemekhaneye giremediğim günler sefer tası almayı bile düşündüm:)) sonra onu taşıması geldi aklıma vazgeçtim:)
Rabbim gönlüne göre versin canımInsaAllah canim aslinda doktorumu pek kestiremedim iyi mi degil mi.
Baska doktora gitmeyi düsünüyorum ama bakalim henüz karar vermedim bu kontrole de bi gidelim de belki ondan sonra kararim degisir :)
Evetcift cizgiyi gördügüm an 'kizimiz olacak' dedim icimden o zamandan beri öyle düsünüyorum bakalim hisslerim dogru cikacak mi saglikli sihatli olsunda en önemlisi o
Benimde çoğu günüm poğaça ve simitle geçiyo napcaz böyleİşte taşıması bela. Bi de ben artık çok çabuk yoruluyorum. Benim karnım şişmeye başladı artık bariz belli.. Ben sanırım çok şişenlerden olucam kızlar :)))
Bi ara yumurta haşlıyordum getirip yiyordum. O da işyerinde kokuyor :) Kahvaltıyı evde yapsak da öğle yemeği bela. Bugün o kadar kötü beslendim ki. Poğaça ve simitle.. Hiçbir faydası yok.. Ben demir ilacımı içiyim bari iyi aklıma geldi :)
Bende meyve kolay olduğu için ihmal etmiyorum ama diğerleri zor geliyo biraz:))Ben de akşamdan hazırlayıp folyolayıp dolaba koyuyorum,sabah da bir yumurta pişirip, atıyorum kendimi dışarı :) Ama haftada3 gün faln yapabiliyorum bunu.Çünkü akşamları uyuyakalıyorum, uyanıp hazırlamak da zor oluyoUnutmadan bir de meyve ve süt atıyorum çantama.Onları hazırlamak zor olmadığı için,aksatmıyorum :)
Gunaydın hanımlar..
Buraya çoktandır yazmıyorum gerçi diğer tarafada bi yazdım mesajımla ilgilenen olmadı pehhh...
Nasılsınız bakalım benim minik hareket ediyor artık hissediyorum.. Darısı sizlere olsun.
Biz buarada 14+6 olduk haftaya cuma gunu cinsiyetini öğreneceğiz inşaallah..
canım ara ara öyle yapıyorum ama zor geliyo hergün yapmakben kahvaltıda , çıkmadan hazırlıyorum kapaklı bir tabağa 1 salata, domates, peynir, biber bunları getiriyorum 2 adet de ara öğün meyve işte bukadar:) öğle yemeği şirkette o gün olanı yiyorum . Sizde öyle yapsanız çok zor olmuyor taşıması
terayağı sivilcemi yaaparmıs aaa ben her sabah kahvaltı da bisürü yağlı ekmek yiyorum yoksa sivilcelerimin sebebi bu mu?
Ultrasonu cektirdim kan vericem simdi. Cok tatliydi. 1 hafta onden gidiyoruz.1,4 mm 159 kalp atisi. Ama cinsiyeti gostermedi.Bacaklari capraz oturuyordu.ellerini acmis dua ediyordu bebegim.cok sukur rabbime.kan sonuclarida ciksin icim rahatlayacak:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar hayırlı cumalar
Sinirleri alamamışlar demek ki kalitesiz bi tedavi olmuş. Zaten kanal tedavisinin amacı sinirleri almak ama dişi kurtarmak değil mi. Bunlar da çok ilginç doktorlar ya. Allah iyilerle karşılaştırsın...
Ben her akşam fırçalıyorum ama yeterli oluyor mu bilmiyorum. Sabah ve gün içinde de fırçalamak gerekir mi acaba? Ben diş macunu, diş ipi ve ağız çalkalama suyu kullanıyorum her akşam..
ya ben oldum olasi cok merakli degildim kozmetik yada makjay ürünlerine
hos geldin sürmelimasAllah büyütmüssün bebegini
hadi hayirlisi Rabbim saglikli sihatli hayirli evlat nasip etsin insaAllah :)
Bende bugün 12+6 yim haftaya insaAllah doktordayiz bakalim bir tahmin yürütebilecek mi :)
Ondan sonra ki hafta da annemlere gidiyorum bir ayligina
bizler iyiz ama senin bu haberini öğrenince daha iyi oldum. Maşallah bebeğine canım çok sevindim inşallah bizlerde hissederiz tez vakitte ilk bebeğinmi nasıl hissettiğini anladın. Ve cinsiyetini söylemedilermi daha. Amma çok soru sordum :)
canim bence beslenmeden kaynaklaniyordur..
bende cok abur cubur yerim yaglida yerim..
ve bu yasima geldim hala sivilcelerim var..
ama yanlis hatirlamiyorsam yalan olmasin sivilcenin ergenlik döneminde özellikle iyi bir sey oldugunu duymustum..
vücudun calistigina dair bir isaretmiymis neymis
hos geldin canim hayirli cumalar sana da
Hoşbuldum canım. Amin inşaallah. Hadi bakalım ama daha erken size cinsiyet 16 haftaya kadar değişebiliyor..
3. Bebeğim canım.. bir kizim var 3 yasinda..gecen sene şubatta oğlumu kucağıma almıştim.temmuzda 5 aylik olmustu kaybettim onu.. böyle işte.. bu 3. Yaşayan 2. Olacak...
hoşbuldum canım. Amin inşaallah. Hadi bakalım ama daha erken size cinsiyet 16 haftaya kadar değişebiliyor..
3. Bebeğim canım.. Bir kizim var 3 yasinda..gecen sene şubatta oğlumu kucağıma almıştim.temmuzda 5 aylik olmustu kaybettim onu.. Böyle işte.. Bu 3. Yaşayan 2. Olacak...
günaydın cnm.
maşallah seninki erken başlamış kıpırdanmaya ne güzel.
burda daha pek hisseden yok hareketlerini.
seninki erkek heralde erken başlarmış erkekler hareketlenmeye.
darısı başımıza inşallah :)
saol canım naber nasılsın ara kasık ağrıların oluyormu
birde arada sanki bıçak giriyor gibi oluyor
sen kkontrole ne zaman gidicen sahi
benimde ergenlikte sadece alnımda cıkmıştı sonra onlar gitti hasta olmama yakın hep bir boynuzum cıkardı oda gitti ama şimdi gormen lazım yanağım alnım sırtım her yerim sivilce doldu. doktor bitane ilaç verdi oda uçlarını cıkarttı iyice büyüdüler sivilcelerim. cok çirkinleştim çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?