günaydın hayırlı cumalar kızlar.
bugün ikili testimin sonucu çıkıcak.
inşallah iyi çıkar. dr u arasam mı aramasam mı emin değilim.
yarın mı gitsem acaba? siz ne dersiniz?
canım videoya çek mutlaka doktor soylemezse sende videoyu yakınlastırıp yakından bakarsın pipişi varmı yokmu diyeEe nasıl saymadan durayım 1,5 hafta geçti henüz ama nasıl geçti bir ben bilirim off off keske gözümü kapatıp acsamda salı günü oluverse hemen :)
Amiiiiin...Duyur canım duyur merakla bekliyoruz
Doktorunun ağzı sıkı değilse bi tahminde bulunması gerekiyo, bebeğinde gösterirse tabiBu arada nedense hep kız ismine bakılmış
korkma benim içime doğuyo senin kızın olacak inşallah
ah canım içimi okuyosun resmen, bazen evden çıkmadan yumurta pişirip yiyorum, ona da hergün fırsatbulamıyoru. bende ufak tefek bişeyler getiriyorum ama dediğin gibi olmuyo hergün taşımak, çok getirsem ertesi güne kalsın diye dolap yok bozuluyoYemekhaneye giremediğim günler sefer tası almayı bile düşündüm:)) sonra onu taşıması geldi aklıma vazgeçtim:)
İnşallah iyi çıkacak sonuçların :)
İnternetten mi çıkaracaksın?
ah canım içimi okuyosun resmen, bazen evden çıkmadan yumurta pişirip yiyorum, ona da hergün fırsatbulamıyoru. bende ufak tefek bişeyler getiriyorum ama dediğin gibi olmuyo hergün taşımak, çok getirsem ertesi güne kalsın diye dolap yok bozuluyoYemekhaneye giremediğim günler sefer tası almayı bile düşündüm:)) sonra onu taşıması geldi aklıma vazgeçtim:)
Gecmis olsun kamuran benim de disim agriyor ama tuhaf olan kanal tedavisi yapilan disim normalde sinirleri aldiklari icin agri yapmamasi lazim ama Allah bilir nasil bir hata yaptilar da agriyor
4-5-6 inci aylarda gidilirmis dis doktoruna diye biliyorum ben ama bakalim dayanamayacak hale gelirse bende giderim..
dis bakimini ihmal etmeyelim kizlar hamilelikte bir kat daha özen göstermemiz gerekiyormus..
Öyle öyle topic arkadaslarimda da öyleydi ben ilk kontrole de gec gittim ya (ki gec ögrendim hamileligimi) o yüzden herseyi o gün gördük duyduk bi heyecanla eve geldik..
Ama hala inanasim gelmiyor sanki yani inaniyorum ama karnim cikmadi ya bi eksiklik var sanki
önce hastanenin laboratuvarını arayıp sorcam çıktı mı diye.
dr un ekrana düşüyor zaten çıkmışsa.
onu arıcam heralde. bilemedim ne yapsam? çatlarım yarına kadar.
ama telefonda kötü bişey derse
canım videoya çek mutlaka doktor soylemezse sende videoyu yakınlastırıp yakından bakarsın pipişi varmı yokmu diyeee nasıl saymadan durayım 1,5 hafta geçti henüz ama nasıl geçti bir ben bilirim off off keske gözümü kapatıp acsamda salı günü oluverse hemen :)
Sinirleri alamamışlar demek ki kalitesiz bi tedavi olmuş. Zaten kanal tedavisinin amacı sinirleri almak ama dişi kurtarmak değil mi. Bunlar da çok ilginç doktorlar ya. Allah iyilerle karşılaştırsın...
Ben her akşam fırçalıyorum ama yeterli oluyor mu bilmiyorum. Sabah ve gün içinde de fırçalamak gerekir mi acaba? Ben diş macunu, diş ipi ve ağız çalkalama suyu kullanıyorum her akşam..
Bende gec ogrendm ama ultrason cihazi iyi olmadigi icin duyamadikmoralim bayagi bozulmustu
Ben bazen sabahları da ağız çalkalama suyu ile çalkalayıp çıkıyorum :) Ferah oluyor :)Yani.. Ben avusturyada yaptirdim kanal tedavisi ki disin yarisi yok nerdeyse ama hic sorun yasamiyorum kac sene oldu.. Eminim bir hata yaptilar
MasAllah :)
Aslinda gün de 3 kez diyorlar galiba ama biz bir kez fircaladigimiza sükredelimBen dis teli degil ama agiz gargari kullaniyorum ama genelde sabahlari kullaniyorum aksam mi daha iyi olur acaba?
Ben bazen sabahları da ağız çalkalama suyu ile çalkalayıp çıkıyorum :) Ferah oluyor :)
Akşamları mutlaka üçünü de kullanıyorum.
Yüzüm de çok kuruyor benim, ona da akşam terayağı sürücem çok iyi geliyormuş. Bepanthol var bende ama ne de olsa kimyasal o yüzden önermiyorlar..
Ben bazen sabahları da ağız çalkalama suyu ile çalkalayıp çıkıyorum :) Ferah oluyor :)
Akşamları mutlaka üçünü de kullanıyorum.
Yüzüm de çok kuruyor benim, ona da akşam terayağı sürücem çok iyi geliyormuş. Bepanthol var bende ama ne de olsa kimyasal o yüzden önermiyorlar..
Bende alistirsamda sabah aksam yapsam iyi olur :))
Krem konusunda hic bilgim yok aslinda üzerine düsmem pek..
Vücüt kremi sürüyorum komple elime yüzüme de sürüyorum onu
Onun haricinda el kremi kullanirim..
Her yerime ayrı şey kullanıyorum kafam karışıyor artık
Gunaydın hanımlar..
Buraya çoktandır yazmıyorum gerçi diğer tarafada bi yazdım mesajımla ilgilenen olmadı pehhh...
Nasılsınız bakalım benim minik hareket ediyor artık hissediyorum.. Darısı sizlere olsun.
Biz buarada 14+6 olduk haftaya cuma gunu cinsiyetini öğreneceğiz inşaallah..
Tereyagi sivilce yapmasin yuzunde ???
Dolgu mide bulandırıcı bir şey mi canım ben hiç yaptırmadım da.. Benim diş temizletmede midem bulanıyor hep. Dolgu da öyle bi şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?