2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ayyy korktum şimdi. Bi deniyim o zaman ben :) Yaptırabilecek miyim bakayım. Önce doktora sorayım da.

bunlar sanıyorum ki kız bebek habercisi sivilce için hiç birsey diyemem ama leke olayı kız bebek bekleyen annelerde oluyormuş canım güzel güzel haberlerle bize gel olurmu

Ayyy korktum şimdi. Bi deniyim o zaman ben :) Yaptırabilecek miyim bakayım. Önce doktora sorayım da.

evet canım suan onemli birsey varsa yaptırmanı ben tavsiye ederim. cunku son 3 aylık donemde agrırsa yine dişine müdahale edemezsin.

Kızlar, Via hospital selimiye şubesinde başhekim olan Serpil Özen' e giden var mı acaba aramızda?

Ben varim canim her dis fircalamam da disetlerim kaniyo maalesef

Cok guzel haberler bekliyorum senden canim dualarim seninle...

Canimm hosgeldinn senden en kisa zamanda cift cizgi haberini bekliyorumm lutfen bize haber vermeyi ujutmaa

Kizlar 2li test icin doktora geldim bekliyorum, heyecanliyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Guzel sonuclarin olsun insallah canim...

günaydın hayırlı cumalar kızlar.
bugün ikili testimin sonucu çıkıcak.
inşallah iyi çıkar. dr u arasam mı aramasam mı emin değilim.
yarın mı gitsem acaba? siz ne dersiniz?

Ara canim ara kotu bisey cikmayacak Allahin izniyle ...

Kızlarrr günaydın hayırlı cumalar. Sonunda beklediğim gün geldi :) yarın bebeğimi görücem bugün o yüzden enerji doluyum içim içime sığmıyo :) sizler iyisinizdir inşallah...

Gozunaydin canim cok az kalmis bebeinle randevuna... Pitircik da annesini ozlemistir guzel haberlerle gel insallah yarinn...

Canim sende guzel haberler getir bize insallah Allah yardimciniz oldun hepinizin...bnde lekelenme olmadi ama suratimi boynumu sivilceler basti

Bence hepimizin dişlerine bi baktırması gerekiyor şuandan sonra. 4.aya giren herkes...

evet canım kesinlikle katılıyorum. annemde derki her hamilelikte bir dişimiz gidermiş. bilmiyorum evet ağrı sızı olmasa keske 9 aydan sonra yaptırırız ama ozaman süt vereceğiz falan ne biliyim belki sıkıntı olur yine. ama bir garantisi de yok 1 sene boyunca ağrımayacak diye o yuzden ben 7. aya girmeden bitireceğiim tüm işlemlerimi

first canım noldu? aradın mı doktorunu?

Sen doktoru aradın mı canım?

ben de arayım diyorum zaten. hem bekleyip stres yapmam dimi?
:18:

Ben de gideyim bitsin bu iş..

first canım noldu? aradın mı doktorunu?

Sen doktoru aradın mı canım?

Whatsapp tan yazdim kizlar:) yaa diyo ki 2 gunden uzun surerse fitil kullaniriz ama senin de tahmin ettigin gibi bu agrilar gebelikten kaynaklaniyo dedi... Benim de agrilarim bugun daha iyi durumda simdi bi ilik dus flan alicam bakicam durumuma devam ederse artik giderim napiyim

diş eti kanayan hamilelere kalsiyum veriyormuş doktorlar

Canım ben kaçırmışım, ne sıkıntın var ? İyi misin şimdi ?

Canım ben kaçırmışım, ne sıkıntın var ? İyi misin şimdi ?

Yaaa dunden beri vajinamda surekli bi sizlama hali var hatta bazen bicak saplaniyo gibi oluyo 1-2 kere de karnima sanci flan girdi korktum o yuzden canim...bugun daha iyiyim ama agrilar hafid hafif devam ediyo bakalim belki yarin doktora giderim

canım sen via hospital selimiye serpil hanıma mı gidiyorsun? nasıl memnun musun doktordan? hastahanenin içerisi nasıl? ben medipolde kendi doktoruma cinsiyet yüzünden sinir oldumda burayı bide deneyeyim dedim. doktor hemde baş hekimmiş ve fiyatları da acayip ucuz. tavsiye eder misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…