Yanlis hatirlamiyorsam yuzume surucem demistin kamuran eger yuze surulurse sivilce yapacagini dusunuyorum
canım ağrın varsa ve dişin çürükse yaptır bence son 3 ay yine yasak cünkü diş tedavisi. ve dişinde enfeksiyon olabilirse o bebeğe gecermiş o yüzden dikkat etmekte fayda var. evet bende onu hiç sevmiyorum iştee
Hayirli cumalar kizlar
Bgn 12+1 olduk.aksam 9 da doktorumuza gidicez.belki cinsiyetide ogreniriz :)
Bu arada bnm agzimin kenarlari ve cenem leke oldu.cok moralim bozuk.birtane bile sivilcem yokken alnim sivilce doldusizlerdede leke varmi.dogumdan sonra gecermi arkadaslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy korktum şimdi. Bi deniyim o zaman ben :) Yaptırabilecek miyim bakayım. Önce doktora sorayım da.
evet canım suan onemli birsey varsa yaptırmanı ben tavsiye ederim. cunku son 3 aylık donemde agrırsa yine dişine müdahale edemezsin.
Neyse ben sürmiyim en iyisi :)
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar:) Şükür bu haftanın da sonuna geldik. diş etleriyle ilgili sorun yaşayan var mı aranızda arkadaşlar? benim fırçalarken kanıyor. yarın kontrole gidince doktoruma soracam.
Merhabalar,
Dün gece heyecandan uyuyamadım..Bugün bebişimle randevum var, inşallah benim gibi inatçı değildir de cinsiyetini öğrenebiliriz :)
Çok heyecanlıyım, bugün kontrolü olanlar da benim gibi mi acaba?
Öpüyorum hepinizi..
Damlacım yeni nickin hayırlı olsun. Tablonuzu güncellerken beni de silersen sevinirim.
Daha önce yazdığım gibi kopamadım bu topikten, hala düzenli okuyorum. Eşim kızıyordu kötü etkileyecek, toparlanamayacaksın, okuma diyordu, artık vazgeçti. Düşükten sonra ilk reglim bitti, bu ay tekrar çalışmalara başlayacağız hayırlısıyla.
Yeni arkadaşlar eklendi, kötü haber çok şükür ki fazla yok burada.Pıhtılılar da iğneden şikayeti bırakmış görünüyor:) Kısa zamanda kıpırtıları hissetmenizi bekliyorum.
Öpüyorum sizleri sevgiler.
Kizlar 2li test icin doktora geldim bekliyorum, heyecanliyim.
günaydın hayırlı cumalar kızlar.
bugün ikili testimin sonucu çıkıcak.
inşallah iyi çıkar. dr u arasam mı aramasam mı emin değilim.
yarın mı gitsem acaba? siz ne dersiniz?
Kızlarrr günaydın hayırlı cumalar. Sonunda beklediğim gün geldi :) yarın bebeğimi görücem bugün o yüzden enerji doluyum içim içime sığmıyo :) sizler iyisinizdir inşallah...
Hayirli cumalar kizlar
Bgn 12+1 olduk.aksam 9 da doktorumuza gidicez.belki cinsiyetide ogreniriz :)
Bu arada bnm agzimin kenarlari ve cenem leke oldu.cok moralim bozuk.birtane bile sivilcem yokken alnim sivilce doldusizlerdede leke varmi.dogumdan sonra gecermi arkadaslar
Bence hepimizin dişlerine bi baktırması gerekiyor şuandan sonra. 4.aya giren herkes...
Ben varim canimher dis fircalamam da disetlerim kaniyo maalesef
Cok guzel haberler bekliyorum senden canim dualarim seninle...
Canimm hosgeldinn senden en kisa zamanda cift cizgi haberini bekliyorumm lutfen bize haber vermeyi ujutmaa
Guzel sonuclarin olsun insallah canim...
Ara canim ara kotu bisey cikmayacak Allahin izniyle ...
Gozunaydin canim cok az kalmis bebeinle randevuna... Pitircik da annesini ozlemistir guzel haberlerle gel insallah yarinn...
Canim sende guzel haberler getir bize insallah Allah yardimciniz oldun hepinizin...bnde lekelenme olmadi ama suratimi boynumu sivilceler basti
Sen doktoru aradın mı canım?Ben varim canimher dis fircalamam da disetlerim kaniyo maalesef
Canimm hosgeldinn senden en kisa zamanda cift cizgi haberini bekliyorumm lutfen bize haber vermeyi ujutmaa
Gozunaydin canim cok az kalmis bebeinle randevuna... Pitircik da annesini ozlemistir guzel haberlerle gel insallah yarinn...
Canim sende guzel haberler getir bize insallah Allah yardimciniz oldun hepinizin...bnde lekelenme olmadi ama suratimi boynumu sivilceler basti
evet canım kesinlikle katılıyorum. annemde derki her hamilelikte bir dişimiz gidermiş. bilmiyorum evet ağrı sızı olmasa keske 9 aydan sonra yaptırırız ama ozaman süt vereceğiz falan ne biliyim belki sıkıntı olur yine. ama bir garantisi de yok 1 sene boyunca ağrımayacak diye o yuzden ben 7. aya girmeden bitireceğiim tüm işlemlerimi
first canım noldu? aradın mı doktorunu?
Sen doktoru aradın mı canım?
diş eti kanayan hamilelere kalsiyum veriyormuş doktorlar
Whatsapp tan yazdim kizlar:) yaa diyo ki 2 gunden uzun surerse fitil kullaniriz ama senin de tahmin ettigin gibi bu agrilar gebelikten kaynaklaniyo dedi... Benim de agrilarim bugun daha iyi durumda simdi bi ilik dus flan alicam bakicam durumuma devam ederse artik giderim napiyim
bunlar sanıyorum ki kız bebek habercisi sivilce için hiç birsey diyemem ama leke olayı kız bebek bekleyen annelerde oluyormuş canım güzel güzel haberlerle bize gel olurmu
Canım ben kaçırmışım, ne sıkıntın var ? İyi misin şimdi ?
Ultrasonu cektirdim kan vericem simdi. Cok tatliydi. 1 hafta onden gidiyoruz.1,4 mm 159 kalp atisi. Ama cinsiyeti gostermedi.Bacaklari capraz oturuyordu.ellerini acmis dua ediyordu bebegim.cok sukur rabbime.kan sonuclarida ciksin icim rahatlayacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?