- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Aa cidden oyle mi? Cinsiyeti belli olan arkadaslarda da leke var mi acaba?
bziim ki sadece %65 olasılık salı günü belli olacak inşallah. ama bende leke falan yok henüz. sivilceler sardı her yanımı sadece leke derken nasıl oluyor ki acaba onu da bilmiyorum ki ben
Yaaa dunden beri vajinamda surekli bi sizlama hali var hatta bazen bicak saplaniyo gibi oluyo 1-2 kere de karnima sanci flan girdi korktum o yuzden canim...bugun daha iyiyim ama agrilar hafid hafif devam ediyo bakalim belki yarin doktora giderim
Dün akşam benim de karnıma 1-2 kez bıçak saplanır gibi ağrı oldu ama geçti. Doktoruna sor tabiki canım ama geçtiyse çok endişelenme lütfen, belki de bu dönemlerde normaldir.
Allah korusun kanama, lekelenme vs. olmasın da...
ben varim canimher dis fircalamam da disetlerim kaniyo maalesef
cok guzel haberler bekliyorum senden canim dualarim seninle...
Canimm hosgeldinn senden en kisa zamanda cift cizgi haberini bekliyorumm lutfen bize haber vermeyi ujutmaa
guzel sonuclarin olsun insallah canim...
Ara canim ara kotu bisey cikmayacak allahin izniyle ...
Gozunaydin canim cok az kalmis bebeinle randevuna... Pitircik da annesini ozlemistir guzel haberlerle gel insallah yarinn...
Canim sende guzel haberler getir bize insallah allah yardimciniz oldun hepinizin...bnde lekelenme olmadi ama suratimi boynumu sivilceler basti
Whatsapp tan yazdim kizlar:) yaa diyo ki 2 gunden uzun surerse fitil kullaniriz ama senin de tahmin ettigin gibi bu agrilar gebelikten kaynaklaniyo dedi... Benim de agrilarim bugun daha iyi durumda simdi bi ilik dus flan alicam bakicam durumuma devam ederse artik giderim napiyim
Canım bir su bardağı dolusu suya yarım çay kaşığı karbonat, yarım çay kaşığı tuz kat. Burnuna çek, gargara yap. Bende bahar alerjisi var, çok iyi geliyor. Mutlaka sık sık burnuna su çekip, genzinden akıt. Burun temizliği çok önemli.
Yaaa dunden beri vajinamda surekli bi sizlama hali var hatta bazen bicak saplaniyo gibi oluyo 1-2 kere de karnima sanci flan girdi korktum o yuzden canim...bugun daha iyiyim ama agrilar hafid hafif devam ediyo bakalim belki yarin doktora giderim
ya canım aynı senin tarif ettiğin gibi ağrı oluo bendede.hem ağrı hem acı diyim bende sorucam ama netten araştırdım biraz normalmiş bu ağrılar..ama senin doktora sor canım ya bende aydınlanayım :))
Bi şey yoktur canım ya ılık duş iyi geliyormuş araştırmalarıma göre. İnşallah iyi gelir sana da:)
Evet evet bende baktim nete...boyle durumlarda hep olumsuz seyler dusunur olumsuz ornekler arar ya insan nette bnde oyle biseyler aradim heralde Allaha sukur kotu hicbisey gormedim okumadim cok insanda olmus gercekten...
Doktoeumla konustum canim o herzamanki gibi cok relaxti:) 2 gunden uzun surerse fitil kullaniriz ama seninde bildigin gibi gebelikten kaynaklaniyo bu agrilar dedi..yarin faln beni cok zorlarsa oyle bi giderim ama fitil kullanmak istemiyorum cunku enfeksiyondan olduunu dusunmuyorum artik bakalim canim ya yeni biseyler ogrenirsem haber veririm
Yok bugun whatsapp tan mesajlastik zaten :) yine doktorum herzamanki gibi cok relax:)
2 gunden fazla surerse fitil kullanalim ama senin de tahmin ettigin gibi gebelik kaynakli bu agrilar dedi bende ondan sonra rahatladim Allaha sukur kanama flan yok akintim normal idrarda yanma yok ama iste heralde gecmisteki korkular kendimi biraz fazla dinlememe neden oluyo...
Haklısın canım ben de aynı şekildeyim.İnsan hapşurmaktan bile korkar mı, korkuyormuş.
Bu arada ikili test sonucunu aldın mı sen ?
evet ya artık ilaç kullanmaktanda sıkıldım .demir hapı,kan hapı,progestan,iğne,aspirin bide fitil falan vermesinler yanese geçer canımızı sıkmayalım normal şeyler bunlar.enfeksiyon falan olsa idrarı yaparken acı falan duyarız öle bi durum yok bende durduk yere kısa süreli olup geçio.tekrarlamaz inşallh
Haklısın canım ben de aynı şekildeyim.İnsan hapşurmaktan bile korkar mı, korkuyormuş.
Bu arada ikili test sonucunu aldın mı sen ?
yaaa dunden beri vajinamda surekli bi sizlama hali var hatta bazen bicak saplaniyo gibi oluyo 1-2 kere de karnima sanci flan girdi korktum o yuzden canim...bugun daha iyiyim ama agrilar hafid hafif devam ediyo bakalim belki yarin doktora giderim
evet ya artık ilaç kullanmaktanda sıkıldım .demir hapı,kan hapı,progestan,iğne,aspirin bide fitil falan vermesinler yanese geçer canımızı sıkmayalım normal şeyler bunlar.enfeksiyon falan olsa idrarı yaparken acı falan duyarız öle bi durum yok bende durduk yere kısa süreli olup geçio.tekrarlamaz inşallh
İnsallah canim insallah gecer...sekin bidahaki kontrolun ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?