2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bendede aynı durum mevcut canım nedense hiç mi hiç istemiyor canım balık ..hamile kalmadan önce çok yerdim şimdi tam tersi :) ama dediğin gibi bende kendimi zorlayıp yemeye çalışıcam çok faydalıymış ..

canım bana doktorum gün söylemedi ama kutuda 6 tane var. benim problemim fitili ben kendim atmayı beceremiyorum çok komik ama öyle:) eşim atıyor o da 3 gün sonra şehir dışına çıkıcak yani kendim denerim gene ama şu ana kadar başarılı olamadım inş kan kesilir de 3 günde gerek kalmaz.

böyle küçük şeyler de çok mutlu ediyor bizleri :) Avent süt sağma en iyilerinden cnm almak istersen al bence, fakat önemli olan gerekli birşe mi acaba ?

böyle küçük şeyler de çok mutlu ediyor bizleri :) Avent süt sağma en iyilerinden cnm almak istersen al bence, fakat önemli olan gerekli birşe mi acaba ?

canım arkadaşım zaten satmayacak hediye edecek ,bir de ben çalışıyorum ,arkadaşım da benimle aynı şirkette çalışıyor benimle. dördüncü aydan sonra çalışmaya başladı ,ve o süt sağma makinesi ve bana verdiği süt poşetleri ile çocuğunu 1.5 yaşına kadar anne sütüyle besledi tabiki 6. aydan sonra ek gıda verdi .Ama nezaman işyerindeki dolaba baksak üstünde tarih yazan süt poşetleri ile doluydu .öyle de çok sütü oldu maş.sen çalışıyor musun canım ?

tebrikler arkadaşım. allah analı babalı büyütsün ,çok hayırlı bir evlat olur inş.artık alışverişe başlayabilirsiniz en azından rengin belli benim de 11 nisanda belli olacak inş.

Sağol canım evet rengimiz belli oldu :) inşallah seninde güzel haberlerini alırız

Allah bağışlasın canım, ufaktan alışverişe başlarsın artık :) Unisex renklerden, erkek adam rengine geçiş yaparsın :)

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlunu :)

Sağol canım öyle zor duruyordum zaten alışveriş yapmamak için artık başlarım ufak ufak

kizlar hafta sonu da geldi güzelce dinlenin hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…