bende sorucaktım canım neyin var diye. Bendede sızlama oldu bu sabah ama endişe etmedim hiç rahimimiz genişliyo bebeğimiz yer açmaya çalışıyo kendine o da büyüyo çünkü normal bişiydir canım. Iyi düşünelim iyi şeyler yaşayalım olurmu canım. Dikkat et kendine kuzum
kızlar bende de sarı akıntı var ya.
idrarda acı veya kaşıntı olmadığından pek üstünde durmadım.
bu ağrılar da bende ilk başlarda çoktu. o zaman dr a sorduğumda normal hatta daha da ağrıların artıcak zamanla büyümeye başlayınca dedi.
ağrıları takmayın da akıntı olayını bende sorucam dr uma.
benim salı günü ikili testin kan sonucları cıkıyor .hem sonucları göstercem hemde bi daha görücem bebeğimi inşallah:::.) umarım cinsiyetini söler doktorum .hiç farketmez ama merak ediorum
saol tatlimm artikl daha iyi hissediyorum kendimi walla burasi bana iyi geliyo yaa iyiki varsinizz kizlar:)
Evet canimm cok ii cikti Allaha sukurr :)
Selam arkadasım ben medicalpark Göztepe'de Mehtap Yazıcıoğlu'na gidiyorum... Sağlıkçı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim , ben memnun kaldım. Cok sessiz ve olumlu bir bayan.. Rahatlatıcı bir tarafı var .. Istersen bi araştır sende..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
donaxly vajinal tablet kullanan veya kullanmış olan var mı gebeyken?
Akşama eşim balık alıyor zorla yicem kızlar ya neden böyle tiksindim balıktan anlamadımm.
Hamilelik öncesi hep yerdik.
Doktor ne verdiyse onu kullan canım bana da vermişti. Sanırım 11. veya 12. haftamda falandım o zaman. 5 gün kullan bırak dedi. Ben 3 gün kullandım bıraktım. Ama hiçbir zararı olmadı. Benim fitilin markası vajinex ama benimkinin de içinde ilk 3 ayda kullanılmaz yazıyor. Korkma sen bir şey olmaz. Bak ben 15. haftamdayım çok şükür bir şey olmadı her şey de normal :)
Ooo test sonucu bahanesiyle pitircigi gorucen demek:) walla bende cok pisman oldum test sonucumu gosterdigimde bide bebise bakalim demedigime adamcagiz da dusunemeistir dha 5 gun once muayene ettigi kadinin bide bebegini gormek isteyecegini:) neyse artik 13 gun kaldi ama o kadar sabredermiyim biomiyorum belki arada giderim:)
Sen bnm gibi olmuşun bnde oğlumda toplasan 4-5 kere yemiştim tiksiniyordum bunda da aynıyım yiyemiyorum ama sıkıntı da olmuyor cnm emin ol o kdr hareketli Bi oğlum var ki balık yeseydim nolurdu acaba die düşünüyorum ufaktan omega3 balık yağı alabilirsin zararı yok
çok teşekkür ederim:) saatlerdir internette dolanıyorum bir şey bulabilmek için. Kullanan birini dinlemek çok rahatlattı beni. Tamam o zaman ben de rahatlıkla kullanayım. inşallah her şey yolunda gider. Ben bu kadar endişeli biri değildim gebelikten galiba:)
Artik dr a 17 nisanda gidicem o zaman sorarim canim biktim ilac icmekten yaa
Kızlar oğlum olacakmış :)
Kızlar oğlum olacakmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?