2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar iyiki burası var. Dün ananeme yemek yedirdik su içirdik ama benimle ve annemle hiç konuşmuyordu noldu neden konuşmuyorsun dedim boş boş suratıma baktı bak yapma kızını üzme ben hamileyim B'ni ve torununu düşünmüyormusun dedim anlamıyormuş gibi baktı su istermisin ddim ağzını açtı su içirdim sonra annemin yanına gittim anne annanem cok kötü gözüküyor hastaneye götürsek mi dedim dudakları falanda morarmış dedim annem annaneme geldi hastaneye gidelim mi dedi ananem istemedi sonra annem namaz kılmaya gitti ben odaya geçtim kk yazmaya başladım ananem üç kere ah ah etti ben her zaman ki acıları sandım gidip bakmadım sonra köpeğimizin ağlama sesi ve evden çıkan bi küt sesine annem git bi ananene bak diyince gittim baktım oturuyordu once hiç birsey yok sandım anane diye bağırdım gozLeri kapalıydı gittim yanına kalbine baktım atmıyordu ama konduramadım nefesine baktım yoktu ama yine konduramadım suratı buz gibi olmuştu anne ananeme birsey olmuş galiba gel dedim ağlaya ağlaya sonra annem eksi feryat figan koptu. Sunu öğrendim acil durumlar için Köse'de mutlaka acil zamanda aranması gereken numaraların olması gerekiyormuş. Şimdi annanemi yıkadık okadar beyaz okadar temizdi ki. Benim dayım 23 yaşında Kıbrıs'ta şehit olmuştu simdi onun yanında. Suratı yıkanırken sanki gülüyordu sanırım cok mutlu gittiği yerde

Dun niye kotuydun canim yaa ben bisey mi kacirdim yoksa sayfalar o kadar hizli geciyo ki yetisemiyorum telden girince

Canim dun bir anda midem bulandi ve cok fena cikardim butun gun cok halsizdim buraya yazmadim zaten

Canim basin sagolsun tekrar eger yuzu guluyorsa gittigi yerde mutludur ayrica olumu cok kotu birseymis gibi dusunmemek lazim biz bilemeyiz neyin daha hayirli oldugunu belki de anneannen orada gercekten cok mutludur ne agrisi ne sizisi vardir sevdigi insanlarla birliktedir iyi seyler dusun. Artik uzulmenin sana faydasi yok tabiki gulup oynayacak degilsin ama en azindan iyi tarafindan bakmayi dene annene destek ol sen uzuldukce o daha cok uzulecek onun icin daha zor bir durum bir kisinin iyi olmasi sart boyle durumlarda bizde ayni seyleri yasamistik annem benden guc almisti

Tüylerim diken diken oldu. Kasimda babannem babamin kucaginda vefat etti. Cok zor

Mekanlari cennet olsun.

Canim ya ben eleviti cope attim domuz jelatini varmis icinde. Ama vitamin hapi oldugu icin illa ki bir alternatifi vardir diye dusunuyorum. Ispanak salatasimi nasil yapiyorsun canim hic yemedim? Bende haftaya kontrole gidicem canim iyi haberlerle gelelim insaAllah

14 ünde annemlere gidiyorum annecim bana iyi bakar

Şimdi ananem vefat etti ne kadar iğrenç bi sene ben size dedim hersey üstüste geliyor diye artık gercekten ölmek istiyorum
ne biçim laf bu damlacım! burnundan derin nefes alıp, burnundan yavaşça ver bakim en az 10 kez.(yogada ögretmişlerdi)
kriz anlarında bende acayip işe yarıyor(panik atak hastasıyım da)
allahım daha baska kayıplarla sınamasın.
sabırlar versin, dualarla mutlu mesut bekleyecek bizi giden herkes.napalım canım?
içindeki yeni hayata ışık olsun!
başka ne denir bilemedim?
her kelime havada kalıyor galiba sana?
aklıma demet şener geldi.
ogluna hamile olduğunu babasının cenazesinden sonra, daha 3 günlükken ögrenmiş.
ağlaya ağlaya karnını tutup, silmiş gözyaşlarını,tutunmuş bebeği de bu kadar acıya ragmen.
allahım sabırlar versin kalanlara.gidenlere rahmetler...

Decavit kullanabilirsin canim

canim basin sagolsun, mekani cennet olsun insallah, ne mutlu ki rabbbim hayirli bi olum nasip etmis
canim sende kendini uzme, rabbim hem veriyor hem aliyor, allah in emri bu....

Ay kizlar kasim annelerinin topicini kazen kilitlemis face muhabbeti yüzünden aman diyim dikkatli olalim

kizlar sonunda bende takvim yaptim

ama 13üncü hafta diyor telefonumda 14üncü hafta diyor 13+0 bugün yani 14üncü haftanin basi olmasi lazim degil mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…