2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

cok sagol canim ya.sabahki yaptigimlayim hala ve kendimi cok cok iyi hissediyorum masallah. yemek biraz sinsin yine yapacam.bir arkadas gargarasini yap demisti ama onemsememistim .deniz tuzlu gargara yaptim olmadi.ama bu ins sorunumu cozecek

Ay kızlar dilini bilmediğim insanlar var resmen kendimi bu modda hissediyorum imdaaaaat diyesim vaaaaarrrrrr

Aynıyı desene:) bebeğim için zorla yedim:) sen de zorla da olsa ye. Artık onlar için de yaşıyoruz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Islatıp at öyle kolay oluyor. Ben de eşime attırıyordum.
Kan kesilir derken? Kanaman mı var?

Zorla da olsa yeniyor canım. Ben bebeğim için yavaş yavaş attım ağzıma. Mesela cevizden de tiksindim. Onu da zorla yiyorum. Şimdi neyi yersek bebeğimiz de onu sever yermiş. Ona göre beslenmemiz lazım:)

Şimdi ananem vefat etti ne kadar iğrenç bi sene ben size dedim hersey üstüste geliyor diye artık gercekten ölmek istiyorum

Canım başın sağolsun. Allahımm sabır versin. Benim de kısa süre önce babaannem vefat etmişti biliyorsun. Ne yapalım Allah'ın takdiri. Elimizden bir şey gelmez. Allahım ahirette yüzünü güldürsün cennetine nasip etsin inşallah.

Sanki damar atiyo karninin alt kisminda öyle hafif gazdan farklı cnm inş sende hissedersin enkisa zaman da

bence hissetmek için erken gaz olabilir geçen benimde sanki karnımda bişey pıt dedi bende bir an acaba dedim sanki karnıma vurur gibi ama bunun için erken birde ben önceki gebeliğimde 18 hafta hissetmiştim o çok başka bi duygu hissedince anlayacaksınız sanki insanın içinde balık varda kayıyor gibi oluyor tekmelemeler daha sonraki haftalarda olacak bebekler büyüyüp bacakları güçlenince

Şimdi ananem vefat etti ne kadar iğrenç bi sene ben size dedim hersey üstüste geliyor diye artık gercekten ölmek istiyorum

Damlacığım başın sağolsun. Takdiri ilahi, üzülmemen mümkün değil tabii ama kendine dikkat et.

Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun. Doğumlar kadar vefatlar da var hayatımızda, biz burdayız ama yalnız hissetme kendini olur mu?

başın sağolsun canım allah sana ve kızına sağlıklı uzun ömürler versin hepimizin gideceği yer aynı önemli olan acı çekmeden ele avuca düşmeden gitmek canım sende üzme kendini bebişini düşün senin hissettiğini oda hissediyor kızın sana emanet üzme onu

Bu benim ikinci hamileliğin olduğu için ayırt edebiliyorum azda cokda belki senin dediginde olabilir:)

hayirli sabahlar arkadaslar bu sabah dükkani ben acayim

gece cok kötü kabus gordum hala etkisindeyim

biz bugün yavrucagimizla 14 üncü hafzamiza girdik

iyi hafta sonlari cümleten

Günaydin efulim..

Benim herifte işe geç kalmış benide strese soktu.. neyse yolladım hemen bir bardak soguk sütümü içtim.. bebişime yarasın.. bizde buğün 15. Hafta bitti yuhuu

Günaydin efulim..

Benim herifte işe geç kalmış benide strese soktu.. neyse yolladım hemen bir bardak soguk sütümü içtim.. bebişime yarasın.. bizde buğün 15. Hafta bitti yuhuu

Günaydin canim

Benim herif ise gec kalinca cok suclu hiss ediyorum kendimi ben ya bi kac sefer bizimde basimiza geldi ama olsun insanlik hali iste :)

Oy masAllah siz bizden birazcik büyüksünüz teyzesi

Bende süt icmeye baslamaliyim artik dimi :26:

Aman napiyim alarma uyanmadı

Başla tabiii geç bile kaldin ben tum vitaminleri sebze meyvelerden almaya çalışıyorum.
Elevite henüz başlatmadı doktorum ama pzrtesi gider yazdirrim.. dun ispanagi salata yaptim yedim normal yemeğini pek sevmiyorum bide boyle vitamini hiç ölmüyorr... cuma gununu iple çekiyorum bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…