Şimdi ananem vefat etti ne kadar iğrenç bi sene ben size dedim hersey üstüste geliyor diye artık gercekten ölmek istiyorum
Kizlarrrr bu gün çoook mutlu oldum Bebeğimi hissettim ilk defa darisi sizlere olsun
Hadi büyük tekmişlere darısı bende erken hssedenlerdenm ama şmdi tık yok sıpadan 😊
Ben sabah işe gitmeden, iş dönüşü ve uyumadan önce yapıyorum eğer kötüysem. Abdest alır gibi derince çekmeye çalış burnuna, genzinden akıt. Polenler yapışıyor çünkü oralara. Sen sabah akşam yap istersen. Bir de bunu yapamıyorsan duşta ılık su çek burnuna, o da çok iyi temizliyor. Bak bu karbonat olayı insana çok saçma geliyor önceleri ama deneyince mucize etkisi yapıyor. Nezleye gribe bile etki ediyor. Doktorum öğretmişti bana. Rahatlayacaksın emin ol, çekmeye çalış burnuna. Çok geçmiş olsun.
bendede aynı durum mevcut canım nedense hiç mi hiç istemiyor canım balık ..hamile kalmadan önce çok yerdim şimdi tam tersi :) ama dediğin gibi bende kendimi zorlayıp yemeye çalışıcam çok faydalıymış ..
Islatıp at öyle kolay oluyor. Ben de eşime attırıyordum.canım bana doktorum gün söylemedi ama kutuda 6 tane var. benim problemim fitili ben kendim atmayı beceremiyorum çok komik ama öyle:) eşim atıyor o da 3 gün sonra şehir dışına çıkıcak yani kendim denerim gene ama şu ana kadar başarılı olamadım inş kan kesilir de 3 günde gerek kalmaz.
ben de aynı durumdayım ya bayılırdım balığa şimdi görünce bile tiksiniyorum
afiyet olsun :) darisi yapamayanlarin basina
hayırlı olsun canım Allahım sağlicakla eli ne almayi nasip etsin :))
hayırlı olsun canım darisi bizlerin basina insss
ahhhh canım beni anlatmissin sanki bende hamilelikten önce çok yerdim
Şimdi ise konusuna tahammülum yok
RABBİM kolaylik werir insss :) yoksa çok faydalı
Şimdi ananem vefat etti ne kadar iğrenç bi sene ben size dedim hersey üstüste geliyor diye artık gercekten ölmek istiyorum
Sanki damar atiyo karninin alt kisminda öyle hafif gazdan farklı cnm inş sende hissedersin enkisa zaman da
Rabbim sağlıkla kucağında görmeyide nasip etsin canım hayırlı olsun darısıda bize inşaAllah :)) çoğunluk erkek sanırım kız 2 veya 3 tane bildiğim kadarıyla :)
başın sağolsun canım allah sana ve kızına sağlıklı uzun ömürler versin hepimizin gideceği yer aynı önemli olan acı çekmeden ele avuca düşmeden gitmek canım sende üzme kendini bebişini düşün senin hissettiğini oda hissediyor kızın sana emanet üzme onuŞimdi ananem vefat etti ne kadar iğrenç bi sene ben size dedim hersey üstüste geliyor diye artık gercekten ölmek istiyorum
Bu benim ikinci hamileliğin olduğu için ayırt edebiliyorum azda cokdabence hissetmek için erken gaz olabilir geçen benimde sanki karnımda bişey pıt dedi bende bir an acaba dedim sanki karnıma vurur gibi ama bunun için erken birde ben önceki gebeliğimde 18 hafta hissetmiştim o çok başka bi duygu hissedince anlayacaksınız sanki insanın içinde balık varda kayıyor gibi oluyor tekmelemeler daha sonraki haftalarda olacak bebekler büyüyüp bacakları güçlenince
Günaydin efulim..
Benim herifte işe geç kalmış benide strese soktu.. neyse yolladım hemen bir bardak soguk sütümü içtim.. bebişime yarasın.. bizde buğün 15. Hafta bitti yuhuu
Günaydin canim
Benim herif ise gec kalinca cok suclu hiss ediyorum kendimi ben yabi kac sefer bizimde basimiza geldi ama olsun insanlik hali iste :)
Oy masAllah siz bizden birazcik büyüksünüz teyzesi
Bende süt icmeye baslamaliyim artik dimi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?