arkadaşlar hamilelik kıyafetlerinizi aldınızmı yoksa daha erkenmi 12+3 günlügüm
ben defactodan bi tunikle bi tshirt aldım çok tatlıydılar daanamadım ama giymek için daha bi kaç ayım var:) şuan 10+6 günlük ama yarın hamile pantolonu alıcam kumaşlarım çok sıkmıyo da kotlar sıkıyo artık ama benim göbeğim erken çıktı ya iç karnım küçükmüş
afiyet olsun :) darisi yapamayanlarin basinaselammmmmyemek yaptım dinlenme zamanı
hayırlı olsun canım Allahım sağlicakla eli ne almayi nasip etsin :))Şimdi çoğunluğumuz erkek mi kiz mi?
hayırlı olsun canım darisi bizlerin basina insssKızlar oğlum olacakmış :)
ahhhh canım beni anlatmissin sanki bende hamilelikten önce çok yerdimAkşama eşim balık alıyor zorla yicem kızlar ya neden böyle tiksindim balıktan anlamadımm.
Hamilelik öncesi hep yerdik.
ben de aynı durumdayım ya bayılırdım balığa şimdi görünce bile tiksiniyorum
Ben de yiyemiorm ya( neden byle oldu ki bari sagliksz bsyden tiksinseydik:)) pizza fastfood fln:))
arkadaşlar hamilelik kıyafetlerinizi aldınızmı yoksa daha erkenmi 12+3 günlügüm
Kizlarrrr bu gün çoook mutlu oldum Bebeğimi hissettim ilk defa darisi sizlere olsun
Ben de yiyemiorm ya( neden byle oldu ki bari sagliksz bsyden tiksinseydik:)) pizza fastfood fln:))
Sanki damar atiyo karninin alt kisminda öyle hafif gazdan farklı cnm inş sende hissedersin enkisa zaman da
yok fastfoodla ilgili hiç bi sıkıntımız yok zararlı ya:) ben et ve tavuğa da tiksindim
Gecen cnm o fastfoodcularin dondrmasindan cekti cok fena, normal dondrma gbi de dgller pek saglksz ama dayanadm yedimsanrm ilk aserdgm sey o oldu ve smdlk tek :))
ben çaağla istiyodum kaç gündür sonunda dün aldık:)
slm canım sabah ılk Is karbonat aldim ve dedigini yaptim.daha iyiyim sanki ama yinede var akintim.ben buruna cekemiyorum pek suyu onunda bi kolayi olsa keske :2: bir de bunu gunde kac kere yapabiliriz maksimum?var mi boyle bir sinir? :26:
ben de aynı durumdayım ya bayılırdım balığa şimdi görünce bile tiksiniyorum
Aynen, ben de balık, tavuk, et yiyemiyorum. Balık delisi ben lağosu bile yiyemedim. Nerede bilmiyorum ama bir yerlerde okumuştum eğer bazı besinlerden tiksinti duyuyorsanız mutlaka vücudunuzda bazı eksiklikler vardır diye. Vitamin almaya başladım, belki düzelir diye umuyorum.
Yazi bekleyemem :)) 1 hafta 2 hafta neysede yazi bekleyemem kusura bakmasin kocam :) isin dogrusu hakikaten yazin daha guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?