SAĞOL TEYZESİ EVET YAA BACAKLARINA BAK ŞUNUN NASIL HAREKETLİ MAŞALLAH DİYİP DURUYORDU DR ÇOK MUTLU ETTİ ANNESİNİ MORELİMİ BİRAZDA OLSA DÜZELTİ KÖTÜ BİR AKŞAM GEÇİRDİM EŞİM SAĞOLSUNNN
Aynen canım eşim hayattaki en büyük şansım ve huzurum hamdolsunnn... Rabbim sizinde mutluluğunuzu bozmasın :)) evet bende hiç hoşlanmıyorum öyle olunca çok kötü oluyoroluyor öyle ama ne biliym herşeye rağmen tevekkül edip koyucam sanırım oğluşum olursa :) bide kerem var tabi rüyamda gördüğüm isim iki isim olursa belki çok etkilemez :))
hayırdır canım eşinle sorun mu var?
Balık yağını burada bi arkadaş önermişti bana. Ama kullanmadım. Yardımcı olacaklardır :)
evet komik doktorda görünce aa aaa dedi sonra bastı kahkahayı ben korktum acaba bir sorunmu var diye... burda da kimsenin başına gelmemiş galiba kimse yazmadı ben ilk miyim yaw :18:
canım mersindeyim.özel hastanede yaptırdım 80 liraydı
alllahım gönlüne göre,sağlıkla versin canım :)
evet tatlım yaa çok kötüyüm güzel bir haftasonu geçirdik akşam tam uyuyacağim başladık tartışmaya beni çok üzdü artık afetmek istemiyorum onu beni çok üzüyor kavga etmediğimiz zaman çok mutlu ve huzurluyuz ama kavga edince bana karşı çok sert oluyor sanki beni hiç sevmiyor gibi davranıyorr ne yapcam bilmiyorumm bana sarılmadan uyumazdı beni öpmeden işe gitmezdi bugün evde kahvaltı bile yapmadıı çok kötüyüm ya oğlum olmasa başımı alıp gideceğim buradann çok sıkıldım çokkkkkkkk
Senin çocuk fırlama olacak bence:))) sıradışı ve komik yavrucak:)
sadece kanla mı bakıldı ultrason da bakıldı mı? benim gittiğim yer ultrasonlu nt bakımına 200 kanla bakıma 80 ikisi birden 280 istedi:)
ne güzel vitamin kullanyormusunuz balık yağı vs
evet tatlım yaa çok kötüyüm güzel bir haftasonu geçirdik akşam tam uyuyacağim başladık tartışmaya beni çok üzdü artık afetmek istemiyorum onu beni çok üzüyor kavga etmediğimiz zaman çok mutlu ve huzurluyuz ama kavga edince bana karşı çok sert oluyor sanki beni hiç sevmiyor gibi davranıyorr ne yapcam bilmiyorumm bana sarılmadan uyumazdı beni öpmeden işe gitmezdi bugün evde kahvaltı bile yapmadıı çok kötüyüm ya oğlum olmasa başımı alıp gideceğim buradann çok sıkıldım çokkkkkkkk
üzülmemeye çalış bebeğini düşün hep oda üzülüyor annesi.anlayacaktir yaptığı yanlısı normal davran.erkeklere tepki yaptığımızda sinir olurlar çocuk gibidir onlar.normal davranırsan yanına yanasip gelecektir.:)))
Arkadaşlar selamlar,
Bugün internetten aldığım kitabım geldi .İçgüdüsel Doğum .Normal doğuma hazırlık yapmama fayda olacağını düşündüm. Çünkü bir blogda pozitif doğum hikayelerini okudum ve bir çoğu bu kitabı okumuştu.İnş. iyi bir rehber olur .okudukça sizinle de paylaşırım öğrendiklerimi. Bu cuma bebeğimizi görmeye gidiyoruz 14+2 günlük olacak inş. söyler 1 hafta önden gidiyordu .Ben eğer gösterirse söyler diye düşünüyorum.
Onun dışında elimden geldiğince huzursuzluk yaratmamaya çalışıyorum ,bebeğimin huzurlu ve sakin bir bebek olmasını istiyorum çünkü. Siz de takmayın arkadaşlar her şeyi ,buradan okuyorum hormonlardan herhalde söylenenleri çok dikkate alıyor bazı arkadaşlarımız .Umursamamak harika bir eylem Deneyin bence:)
canım tartışma esnasında olur oyle seyler. Evet olmamalı aslında ama eşimle ilk evlendiğimiz anlarda tartıştığımızda aynı yatakta yatar ama iyi geceler demedik hatta son tartışmamızda bebekten once salonda yatmıştı az kalsın boşanıyorduk olabiliyor canım bu tarz seyler hepimiz sinirlenince yanlış davranışlar yalnış kararlar verebiliriz bende sinirlenince yalnış cümleler kurabiliyorum hatta acaba sevmiyormuyum diye sorgulamıştım yine o son kavgamızda ama barıstıgımızda iyiki varsın iyiki seninle evlendim dedim oda iyiki koşmuşum senin peşinden hepsini haketmişsin sen diyip darılmıştık birbirimize. Bence bunlar önemsiz seyler hamilelik depresyonundan ötürü böylesin. Eşin seni, sende eşini çok seviyorsun
Selam mcyaj benimki geçen cumartesi başı asagida idi seninki gibi kafam takılMisti.doktor normal dedi.çok dönünce anlam veremedim.çok hareketli iyi olsunlarda yeter :)))))
damlacım artık sıkıldımm ben onun gözlerinin içine bakarken o nasıl o sözleri söylüyor anlamıyorumm bazen kendimden nefret ediyorumm bu adamı neden bu kadar seviyosun diyip akşam söylüycemm annemlere gideceğimm diyeceğimm biraz ondan ozak olup öfkemi dindirmeliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?