2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hayırdır canım eşinle sorun mu var?

Hayirlisi olsun...amin canim.Allah bebeklerimizi yavrularimızı korusun Rabbim.kerem de çok güzel bir isim buarada yusuf da :))))

hayırdır canım eşinle sorun mu var?

evet tatlım yaa çok kötüyüm güzel bir haftasonu geçirdik akşam tam uyuyacağim başladık tartışmaya beni çok üzdü artık afetmek istemiyorum onu beni çok üzüyor kavga etmediğimiz zaman çok mutlu ve huzurluyuz ama kavga edince bana karşı çok sert oluyor sanki beni hiç sevmiyor gibi davranıyorr ne yapcam bilmiyorumm bana sarılmadan uyumazdı beni öpmeden işe gitmezdi bugün evde kahvaltı bile yapmadıı çok kötüyüm ya oğlum olmasa başımı alıp gideceğim buradann çok sıkıldım çokkkkkkkk

evet komik doktorda görünce aa aaa dedi sonra bastı kahkahayı ben korktum acaba bir sorunmu var diye... burda da kimsenin başına gelmemiş galiba kimse yazmadı ben ilk miyim yaw :18:

Senin çocuk fırlama olacak bence:))) sıradışı ve komik yavrucak:)

Üzülmemeye çalış bebeğini düşün hep oda üzülüyor annesi.anlayacaktir yaptığı yanlısı normal davran.erkeklere tepki yaptığımızda sinir olurlar çocuk gibidir onlar.normal davranırsan yanına yanasip gelecektir.:)))

sadece kanla mı bakıldı ultrason da bakıldı mı? benim gittiğim yer ultrasonlu nt bakımına 200 kanla bakıma 80 ikisi birden 280 istedi:)

inanmıorum farka bak.canım benim ultrasona doktor muayanesinde esnasında baktı .4 boyutlu ultrasondan bile baktı ama zaten o muayane ücretinin içinde o da 50 lira.ikili test fiyatı yani oda kan oluo sanırım 80 lira.yani ben mua+ikili teste 130 tl verdim.ultrason temiz çıktı kan sonuclarıda allahın izniyle yarın güzel çıkar inşalalh.bu istanbuldaki hastane fiyatları ne ya uçmuş bunlar..(

Canım tartışma esnasında olur oyle seyler. Evet olmamalı aslında ama eşimle ilk evlendiğimiz anlarda tartıştığımızda aynı yatakta yatar ama iyi geceler demedik hatta son tartışmamızda bebekten once salonda yatmıştı az kalsın boşanıyorduk olabiliyor canım bu tarz seyler hepimiz sinirlenince yanlış davranışlar yalnış kararlar verebiliriz bende sinirlenince yalnış cümleler kurabiliyorum hatta acaba sevmiyormuyum diye sorgulamıştım yine o son kavgamızda ama barıstıgımızda iyiki varsın iyiki seninle evlendim dedim oda iyiki koşmuşum senin peşinden hepsini haketmişsin sen diyip darılmıştık birbirimize. Bence bunlar önemsiz seyler hamilelik depresyonundan ötürü böylesin. Eşin seni, sende eşini çok seviyorsun

ağlamaktan gözlerim şişti kasıklarım ağrıdı o çocuğa bişey olursa sorumlsu sensin dedi sinir etti beni ama neyi anladım biliyor musun kimse için üzülmeye değmez artık bebeğim den başkasını düşünmüycemm ne yaparsa yapsın artık umrumda deyill sevgimin yerini nefret bile alabilir bu gidişlee dur bakalımm akşamm neler olcakk

normail doğum isteyim bi o kadar da korkan biri olarak kitapla ilgili yorumunu bekliyorum:)

Kızlar birçoğunuz çok para vermiş ya teste yazık cebinize ben geçen sene ilk gebeliğimde devlette 5 kuruş ödemeden yaptırdım şükür Bi soru da olmadı ertesi gün aldım sonuçları yerinizde olsam öyle yapardım o parayla da bebişe kaliteli ciciler almanızı öneririm sizlere kalmış artık

damlacım artık sıkıldımm ben onun gözlerinin içine bakarken o nasıl o sözleri söylüyor anlamıyorumm bazen kendimden nefret ediyorumm bu adamı neden bu kadar seviyosun diyip akşam söylüycemm annemlere gideceğimm diyeceğimm biraz ondan ozak olup öfkemi dindirmeliyimm

1 saat sonra eşim gelir ben yemeği ocağa koyayımda birazdan gelirimm

Selam mcyaj benimki geçen cumartesi başı asagida idi seninki gibi kafam takılMisti.doktor normal dedi.çok dönünce anlam veremedim.çok hareketli iyi olsunlarda yeter :)))))

aa bende ilk olduğumu düşümeye başlamıştım aynen iyi olsunlar da sağlıklı olsunlarda varsın ters dursunlar ama işte benimki durumunu baya düzeltmedi o yüzden korktum bakalım yarın ikili testin sonuçlarını götürcem bakalım yarın ultrasonda nasıl duracak

Bugün hastanede Bi bayan vardı 21 haftalıkmış sohbet ettik 5 yaşında kızı var bide oğlu olck kendisi 21 haftalık üzülüyor oğlu olck die ikiside kız olsun istiomuş ddm Allah akıl fikir versin bide Bi konuşmaları var sezaryen en iyisi fln gibi tmm herkes normal doğuramaz ama kime sorarsanz sorun normal doğum en sağlıklısıdır için temizlenir şişkinlik kalmaz sut tez gelir inş normal doğum pozisyonunda olur bebişleriniz kızlar çok rahat edersiniz kanama bile 1 haftada kesildi dikişlerimde 10 günde düştü hayatıma devam ettim

Bence Annenlere söyleme canım tartıştığınızı falan sadece ozledim yanınıza gelmek istiyorum de uzaklaş biliyorsun aileler bilince işler farklı boyutlara taşınıyor. Canım insanlar sinirlenince istemediği sözler sarfedebiliyor evet olmaması gerekli ama sinirlenince olabiliyor canım ama emin ol eşin seni cok seviyorduk olurmu hiç oyle sey alma üzme kendini yok yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…