2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Walla bende 1,2 kg aldim canim:)

Allah Allah ben 12.haftada basladm zaten demr hapi ve vitamine..bi sonraki kontrolum de 16.haftada o zaman kesecek heralde??

Terapiye gitmeyi denediniz mi bu iyi gelirdi.Bizde gitmiştik iyi geliyor.bu iyi değil bu boşanmaya gider.nefretle bir çocuk büyür.bunu yapmayın...kesin çözümü vardır.bir ölüme olmaz derler.sadece benim eşim değil hepsi çocuktur.nekadar odun olsalarda...tanımadığınız biri yani Terapist gibi konuşursa farklı algılar....duyguların değil mantığın önde olsun...VE Sakın NEFSINE yenileme...eminim cok sey yaşıyorsundur.görsemde seni bilemem içini yaşadıklarını...Allah hidayet versin nediyim

Ben de eşim gelmeden önce yiyorum dayanamıyorum artık açlığa. Ama yine de masada yanında oturuyorum. Sende de suç var. O da bi anda gidip dışarda yemiş. O da suçlu. Ikiniz de boşuna uzatıyorsunuz. Biriniz ilk adımı atmalı:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canlarım iyi güzel söylüyorsunuz ama bana yaptıklarını anlatsam tartışma küçücük bişey için çıktı ama o büyüttü bana yapmadığı kalmadı ama yine barışmak istiyorum bebeğim içinn ilk adımı atacak olan o olmalıı cnm kesinlikle bu sefer o özür dileyecekk çok sıkıldımm bu durumdan ancak yarın akşam girebilirim buraya canlarımm

Iyi yapiyorsun canim şu kabızlık olmasa bunada şükürler olsun tabikide

canım burdan bi arkadaş söylemişti kabızlığa kuru kayısı çok iyi geliyor denedim gerçekten iyi geliyorr dene istersenn

Evet ben de her akşam 4 tane yiyorum. Fazla yiyemiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biran önce inşallah Özür diler ve hatasını anlar... bebisinide öptüm :))))

Iyi geceler kızlar bugün çok kötüyüm ölmek istiyorum resmen geçmişi okuyamadim okadarki kafam dolubıktım herseyden kimseye derdimi anlatamıyorum dua edin olurmuöpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın

Iyi geceler kızlar bugün çok kötüyüm ölmek istiyorum resmen geçmişi okuyamadim okadarki kafam dolubıktım herseyden kimseye derdimi anlatamıyorum dua edin olurmuöpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın

hayirdir canim noldu ?:26: sikma canini lutfen... derdini paylas en azindan icinde buyumesin, gunlerdir bizimde tadimiz yoktu esim daha 2 gundur yuzu guluyo

herkeste bi haller var sanki bu aralar, bende gecen haftayi hep aglamakta gecirdim ama bu hafta cok iyi basladim sukurler olsun... hormonlar oyun oynuyo bize herseye aliniyoruz sanki..amannn vurdum duymaz olalim biraz

canim ben malesef surekli siskin hissediyorum kendimi, fazla bulantim kalmadi... verdigim 2 kiloyu geri aldim yani baslangic kilodayim artik dikkat etmem lazim, istahim baya acildi herseyi yemek istiyorum bide hemen acikiyorum korkuyorum vllh nasil dikkat edeceksem bu gidisle...

canim herseyin hayirlisi insallah, bende son dakka sezeryan oldum su an normal dogumu o kadar cok istiyorumki, bi sansim daha var, ebe gununden once ve acilman guzel olursa normal dogurabilirsin dedi... tabi saglikli olsunlarda herseye raziyim...

canım bende çok sıkıntı yaşıyorum çok tartışıyoruz 2 tarafta dolu olunca tartışma kaçınılmaz oluyor ama bizim tartışmalarda eşim sonra çok pişman oluyor ve af dileniyor ben bazen yüzüne bakmak istemesem de bir süre sonra ısrarıyla yumuşuyorum. Eğer senin eşin gibi yapsaydı bende barışmazdım şu an senin durumun daha zor evet çocuklarımız bazen vereceğimiz kararlarda çok etkili oluyor kızım olmasaydı bende 2 ay önce evi terk ediyordum ama kızım yüzünden durdum gerçi benimki birazcık uzak kalmaktı ama onu bile yapamadım çünkü eşim çıldırırdı kızına çok düşkün (tabi banada) :) bence gerçekten haklıysan sakın alttan alma ve özür dileyene kadar konuşma bile kararlı ol inan yumuşayacaktır. Sen hamileyken dahada dikkat etmesi gerekir hadi yaptınız tartışmayı o zaman özür dileyecek af dilenecek :)

Allah Allah ben 12.haftada basladm zaten demr hapi ve vitamine..bi sonraki kontrolum de 16.haftada o zaman kesecek heralde??

Canim yaa ben cool arkadasin doktoruna bir anlam verebilmis degilik demir hapina zaten uc ay dolunca baslanilir ve doguma kadar hatta dogumdan sonra uc ay daha devam edilir bu her hamile icin gecerli bisey omega 3 biraz istege bagli olup kalsiyum da son aylarda verilir ozellikle demir hapi gebelikteki en onemli ilactir internetten de arastirabilirsiniz...

bende korkuyorumda bi anlamda veremedim o kadar uzun kullanmaya haftaya 2li teste gidicem o zman tekrar konuşayım bi

Alya cim canim enim demir hapina uc ay dolunca baslaniyo bu gidisinde baslayacaktir balik yagini bende konusacagim bicok doktor zaten uc ay dolduktan sonra veriyo omage yi kimisi de son aylarda folik asitinde bi sakincasi yok diye biliyorum zaten folik asiti kesip en vit decavit gibi vitaminler veriyolar ya onun icerigini okursan zaten kullandigimiz folik asit miktarinin aynisi ondada var 0.4 mg yani bende cuma gunu tum bunlari oturup konusacagim doktorumla carsamba gunu estrofemle progestani birakiyorum tup doktorumu aradim hemsire cikti ona danistim carsamba 11+5 oluyorum ve elimdeki ilaclar bitiyo dedim tekrar yazdirayim mi birakayimmi birak dedi kendi doktorumuda aradim oda birak dedi ... Ay cok heyecanlanmaya basladim cumaya az kaldi insallah bebislerimiz kocaman olmustur ve sagliklidir testlerimizde guzel cikar ...

Hayırdır canim ne oldu içini dök...üzülme neolur

hayirdir canim noldu ?:26: sikma canini lutfen... derdini paylas en azindan icinde buyumesin, gunlerdir bizimde tadimiz yoktu esim daha 2 gundur yuzu guluyo
Çok sağolun kızlar iyiki burası var eşimle çok kötü tartıştık çok küçük nedenden dolayi bana olmaz hakaretler etti sanki dersinki ben çok büyük hata yaptım ettim de deli oldu resmen bende dayanamadim açtım agzimi yumdum gözümü hamileliğinde verdiği hasaslik beter oldum yani işte kızım durduruyo beni bi saniye bile görmek istemiyorum onun yüzünü şimdi anlamış hatasını Özür diliyor ama boş çok kötü kırdı kalbimi kırılan kalp onarilirmi ben onun için fedakarlar yapıyorum ama kendisinin ruhu bile duymuyor zaten burda yalnızım kimsem yok offfffff iyice coktummmmmm

Walla bende 1,2 kg aldim canim:)

Maşallah diyelim, nazar değmesin

Benim hiç bulantım yoktu ya iştahım da hiç kapanmadı maşallah :) bugün 36. Haftasını bitiren bir arkadaşımla karşılaştım 17 kg almış, "hedefim 22 ile bitirmek" dedi. Gözlerim yuvalarından fırlayacaktı, ama ona da maşallah çünkü kollarda bacaklarda değil sadece karında toplanmış kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…