2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar sizce hamileyken bilgisayar kursuna gidilirmi bebek için bi zararı olurmu radyasyondan falan bahsediyolar etrafımda korkutuyolar ama hamilelik boyunca bilgisayar başında çalışanlar napıor evde cok sıkılıorm sizce gitmelimiyim

canım annemlere kesinlikle söylemem ikna edersem giderimm ama eşimin kolu kırık işte görümcemler kaynanamlar laf ederler şimdii offf kafamm çok karışıkkkk

kızlar cinsiyetini ögrenmeden sabredebilir miyim acaba?
benim planım bu?
eşim ben sorarım doktora öğrenirim diyor.
ben ögrenmek istemiyorum nedense.ama sabredemem belki de.
offf bilemedim.

kızlar cinsiyetini ögrenmeden sabredebilir miyim acaba?
benim planım bu?
eşim ben sorarım doktora öğrenirim diyor.
ben ögrenmek istemiyorum nedense.ama sabredemem belki de.
offf bilemedim.
sabredemezsin bence, hem kıyafetlerini neye göre alacaksın. Bi de eşin öğrenirse beşik elbise vs alınırken cinsiyetine göre renkler seçer yine anlarsın. Zaten eşin öğrendikten sonra senin duymamanın imkanı yok bence. Muhakkak oğlum ya da kızım diye bebeğine seslenir

maşallah :) elleri hep yüzlerin de bu minnakların da . mutlu ol tabi ...

senin bebişin uzaylı ne demek bir parçan o :) haraketli maşallah, gerçekten 6 ay deği mi hayırlısı olsun inş.

Slm kizlar fazla giremiyom nete bulantilar hala sürüyo. Eskisi gibi deil ama azaldi biraz. Ben de bugün 14+5 oldum. Ya ama henüz bisi hissetmiyorum karnim da pek yok gibi daha cikmadi. Sizinkiler nasil hisseden varmii merak ediyorummm

Son düzenleme:
benmle birlikte giden kizlara soruyorum.arkadslr bugun ne yediysem geri cikardm bu haftalarda hala kusaniniz var mi? ne zaman istahim acilcakta kusmam bitcek die bekliorum.yoruldum cok sizler ne alemdesiniz

Normal davran ne çok sıcak nede soğuk yemek yiyin...su iste tıkanmış gibi yap :) elini tut bakalım ne yapacak? :)))nefret hiçbir şeyi çözmez.işlerin daha kötüye girmesine sebep olur Yapma Sakın canim dinle beni.onlar çocuk eğitmek şart :)))

Son düzenleme:
benmle birlikte giden kizlara soruyorum.arkadslr bugun ne yediysem geri cikardm bu haftalarda hala kusaniniz var mi? ne zaman istahim acilcakta kusmam bitcek die bekliorum.yoruldum cok sizler ne alemdesiniz

İnş kesilir gerçekten zor oğlumda 9 ay kustum bunda arada oluyor zofran öneririm ilaç kesiyo anında doktoruna sor al derim cnm gçmiş olsun

Haber ver hemi inşallah yukarı çıkmıştır :))))))) bide doktora sorsana bunlar dönüyorlarmi böyle yaa hep :)))

Son düzenleme:

tatlım bu sefer kesinlikle normal davranamam her zamn ben gittim senin söylediklerine benzer şeyler yaptım hepsinde de barıştık ama bu sefer o düşünecekk böyle şeyleri o kovalayacak barışmak isteyecek ben taş deyilimm o sözleri kimse kaldıramazz bu sefer çektircem ama yanıma gelince gözlerime baktığında dayanamıyorum ki aslında bütün suç bende böyle alıştırmıycaktım onuu tatlımm senin eşin çocuk olabilir sen eğitebilirsin ama benimki tam bir odunn romantik deyill özür dilemez kolay kolay aaman yaptıklarını saysamm bitmezz şöyle 2 tokat atsam rahatlıycam da

Bu aksam eşlerle kavga günü sanirim bizde konuşmuyoruz çok kirdi beni bende onu bende şöylebi yumruklasam tekme falan atsam rahatlicamda bu halimle zor

Aaaa böyle düşünmek yasak. Sanki eşlerimizle hiç kavga etmiyor muyuz. Elbette oluyor. Saçma sapan sebeplerden olay büyüyor bazen. Ama sonra yine sarılıyoruz. Belki kavganın akşamı belki ertesi gün:) böyle alıp başımı gidicem diyecek kadar ne yaptı sanki. Hamilelikten biraz fazla alınganız. Takma kafana. Eşine de uzak durma bak bebeğiniz olacak:) fazla uzatmak iyi değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kizlar fazla giremiyom nete bulantilar hala sürüyo. Eskisi gibi deil ama azaldi biraz. Ben de bugün 14+5 oldum. Ya ama henüz bisi hissetmiyorum karnim da pek yok gibi daha cikmadi. Sizinkiler nasil hisseden varmii merak ediyorummm

Ben 14+4üm. Daha bir şey hissetmedim :)

Ben sabah 8 akşam 4 buçuk bilgisayar başındayım. İş gereği böyle olan çok var. Zararı olacağını sanmıyorum.

Çok özledim sizi kızlar :) işten güçten fırsat bulamıyorum günlerdir. Ne durumdasınız, benim şişkinlik şikayetim azalmaya başladı. Azıcık da göbeğim çıktı, 3,5 kiloyu geçtim artık 4 kg.a ilerliyorum. Sizlerde vaziyet ne?

Bu aksam eşlerle kavga günü sanirim bizde konuşmuyoruz çok kirdi beni bende onu bende şöylebi yumruklasam tekme falan atsam rahatlicamda bu halimle zor

aynen o biraz zor olcakkk canım kalbimizi kırmayı biliyorlar gönlümüzüde alacaklar elbett

tatlım eve geldi yemek hazırlamıştım ben o gelmeden yedimm gel hadi sofraya dedi canım istemiyor dedim yemedi benim yaptığım yemeği gidip dışarıda yedi elimden su bile içmedi sanki ben onun kalbini kımışımm sinirr bu yaptıklarının yanliş olduğunu anlayacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…