2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Zaten hep çok korkuyordum,şimdi iyice moralim bozuldu Allah korusun. Sanırım o testlerin biri aptt diğeri pt diye hatırlıyorum. Ben 1 ay önce yaptırmıştım, değerler iyi çıkmıştı.Ama doktor rutine bağlamadı bu testi.İğnenin faydasının 12 saat olduğunu da bilmiyordum.E peki ne yapacağız biz ? Allah'ım hayırlısıyla bir kucağımıza alsak...

Hayırlısı olsun canım, en önemlisi ikili testin iyi çıkması, cinsiyet teferruat :)

Ama bir prenses de hiç fena olmaz :) Allah bağışlasın ve hayırlı bir evlat olsun inşallah :)

teşekkür ederim kızlar.şimdilik herşey yolunda cok sükür.:)evet cinsiyet en son düşündüğüm şey aslında sağlıklı olsunda hiç ama hiç önemi yok cinsiyetin.kendime engel olamıyorum cok fazla araştırıyorum.(eşim dün akşam zorla telefonumu elimden aldı yeter artık dedi.
her doktor farklı birşey sölüor neye inanacağımı bilmiorum valla .allah isterse yazmıssa tabi o bebekleri kucagımıza alırız.ama ihmal kurbanıda olmak istemiyorum.doktorlar malesef biraz duyarsız tam anlamıyla güvenemiorum.first canım sende bir sorarmısın senin doktorun daha bilinçli geliyor bana.günde 2 kez 0,3 lük iğneyi önerirmi hamileliğin ilerleyen dönemlerinde die.

valla kızlar moraliniz bozulsun diie yazmadım aslında yazarkende tereddüte kaldım,yazmasammı die. ama ben öğrendiklerimi doktoruma sorduklarımı paylasırsam okadar bilinçleniriz die düşünüyorum.ben önümüzdeki aydan itibaren her ay yaptırıcam bu testleri sizde konusun doktorlarınızla.sorun,ısrar edin kızlar yoksa ağızlarından pek laf cıkmıyor malesef ki benim doktorum buranın en iyi ,en ilgili doktorlarından birisi.herkes cok memnun.o bile zorla anlatıyor.

biraz öyle gibi duruyo canım :) kötü ama sen 6. Ayına kadar oğlum die biliosun sonra kız diolar :)) dedim hatta doktorun tecrubesi eksik olabilirmi dedim doktoruna güvenio o çünkü sonuçtan memnun şuan :)

allah kolaylık versin canım sana işin zormuş valla. O sana bişiy demese bile sinirini bozucak bi yapıda adam neyse be canım takılma fazla hamileliğinin keyfini çıkar canım...

Son düzenleme:

Yok canım tabiki iyilik olsun diye yazdın, iyi de yaptın. Sen bakma zaten biliyorsun sürekli korku içerisindeyiz. İnşallah birşey olmaz, Allah'a dua edip,ilaçtan şifa umalım.

Gözlerim doldu, inşallah birşey olmaz

Benim de arkadaşıma tam tersi oldu. ona da başta kız demiş 4 aylıkken.
şimdi 5,5 aylık erkek demiş. şok oldular.
bende o yüzden aslında doğuma kadar söyletmesem mi diyorum dr a :)

pıhtılı kızlar inşallah alıcaksınız bebeklerinizi kucaklarınıza Allahın izniyle.
rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
bozmayın moralinizi.
herkesin hamileliği aynı olacak diye bişey yok.

bak şimdi üzüldüm keşke yazmasaydım ( alalhın izniyle olmaz inşallah canım.elimizden geleni yapalımda gerisi allahın takdiri tabi

saol canım ya dualrınızı eksik etmeyin bizlerden.her anne adayı korkuyla yasıyor bebeğine bişey olucak die bizim biraz daha fazla sanırım .düşün benim hala eşimden baskası bilmiyor hamile oldugumu söylemiorum.

Ben de kimseye söylememiştim canım ama bugün işyerinde biri anladı Panik yaptım,inkar da edilmez, sylemek zorunda kaldım ama kimseye söyleme dedim inşallah söylemez.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

benim de arkadaşıma tam tersi oldu. Ona da başta kız demiş 4 aylıkken.
şimdi 5,5 aylık erkek demiş. şok oldular.
Bende o yüzden aslında doğuma kadar söyletmesem mi diyorum dr a :)

anaaa kız onda da tam tersi olmuş kız olur sonra nasıl erkek diolar yada erkek deyip sonradan kız şaşıorum valla bu işe. Ama işte hep o kordon karıştırıo kafaları :)))

Arkadaşlar lütfen kafanza takmayın Rabbim e emanetler olacak olduktan sonra , her türlü herkeze olabilir üzülmeyin

Tabi sorarim canim...ama bana cok mantikli gelmedi 0.3 luk olayi doktorun sanki sen cok endiselendin diye oyle de yapabiliriz demis gibi...bence gunde 1 defayla 2 defa arasinda hicbi fark yok tabi mutasyonlar cok fazla diilse...

Daha oncede solemistim icin rahat etsin bak bida soluyorum benim arkadasim 98 kiloyla hamile kaldi o da 0.4 le baslayip 0.4 le bitirdi hatta dogurdu cok sukur:) ondan 35 kilo eksik olan bende 0.4 le basladim...igne dozunu ben sormustum doktoruma sadece kilo diil tabiki bicok seye gore belirliyoruz bunu diyip bi iki bisey anlatti ama benim anlamadimi da gozlerimden anlayinca artik o kadarini da arastirma biz bosuna tip okumadik sen guven bize dedi...zaten hep soluyorum beni cok rahatlatiyo doktorum o yuzden yavrularimz once Allaha sonra doktorlarimiza emanet pihtililarrr:) biraz daha rahat olmaya calis bu kadar stres bize iyi gelmez canlarim...

saol canım ya içim rahatladı valla :))evet ben biraz panik yapınca doktorum için rahat etsin die böle bişey yapabiliriz dedi.nese dediğin gibi allaha emanet ediyorum bebeğimi o hayırlısını verecektir bizlere.

Çok güzel bir haber çok sevindim canim ohhh ne güzel yaaa :)))) ♥ cenesini yerim onun pamuk yaaa pozda verirmiş.oyy oyyyy

Ya sorma canim.hala dusundukce icim bi tuhaf oluyor Rabbim korusun hepsini insaAllah

Bugün çok yoğun çalıştım kızlar anca yazabiliyorum :)
Geçmişi okuyacağım bakalım neler olmuş. İnşallah güzel haberler görürüm hep :)

Bu cumartesi doktor kontrolümüz var çok mutluyum. İnşallah bebeğimin sağlıklı ve hareketli olduğunu görür gelirim :)))

saol canım ya içim rahatladı valla :))evet ben biraz panik yapınca doktorum için rahat etsin die böle bişey yapabiliriz dedi.nese dediğin gibi allaha emanet ediyorum bebeğimi o hayırlısını verecektir bizlere.

Biraz da olsa icinin rahatlamasina sevindim tatlim:) siz merak etmeyinn pitirciklar Allahin izniyle sagsalim dogacaklarr:)

Bu arada artik 15. Haftaya girmissinn solesene ailene bebisi nerdeyse dogumda haber verceginidusunmeye baslicam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…