2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

sakin bir şekilde bekliycem özür dilemesini dilerse eğer ozamn herşeyi anlatıcammm ne kar kırıldığımı birdaha aynı şeyler yaşandığında bu evliliğin biteceğini herşeyi bilerek hareketlerinie sözlerine dikkat etmesi gerektiğini sööylüycem bakalım neler olcak sizlerre çok teşşekkür ederimm dertlerimle kafanızı şişirdim özür dlerimm

Aldığımız nefesi bile geri veriyorsak;
Demek ki hicbirsey bizim değil..!

çok güzel bravo özür dileme burda sohbet ediyoruz bazen aillelerimize bile anlatamadıklarımızı hepimiz yazıyoruz ,

canım ya pek bakamıyorum topik hızla ilerliyor senin anneannen mi vefat etti başınız sağolsun kuzum allah rahmet etsin

Evet canım toparlanmaya calısıyorum ne zamandır namaz kılmak istiyordum ananem vesile oldu şimdi namaza başladım ananem hergün Yasin okuyacağım inşallah cok isterdi namaz kılmamı. Dualar okudukça rahatlıyorum namaz kıldıkça faydasının olacağını düşünüp mutlu oluyorum. Ananem vefat etti amafmelekler rüyama girip ağlama ananen cok iyi yerde dediler. Zaten şehit annesi ve melek gibi kadındı. Teyzem kalça kırığından sonra sonra bir kere bile uğramadı yanına. Şimdi ağlıyor annem de annem diye. Gözleri açık gitti onun yüzünden. Affedemediğim cok insan var ama ananem teyzeme bile kızmadan ama özlemle gitti. Yanımızdakilerin hayattayken kıymatini bilmeliyiz. Ben ananeme su içirdim annem yemek yedirdi ve 5 dakika içinde bianda kaybettik. 5 dakika sonramızın gerçekten garantisi yokmuş.

kızlar ben geldimm :)) çok şükür ikili testin kan sonucları cok iyi dedi.olumsuz bir durum yokmus.o kadar ısrar ettimki doktora cinsiyet konusunda kız olabilir ama net bişey sölemiorum daha erken bunun için dedi

Daha neresi erkenmiş acaba? Bana da 15. Hafta da netlik kazandırmamıştı. Ama az cok bir olasılık olması gerekiyor sinir oldum şimdi. Olsun yaa bak güzel sonuçlarla gelmişsin maşallah kuzuna

Canım sçmalama ya nereye gideceksin elbette ki birşeyler halolcaktır boyle seyleri düşünüp çekme şimdiden. Babasız yaşamak cok zor bende oyle yasadım ama hep bir eksikliğini hissettim gerçi var oldugu zamanlarda da hep hissettim. Bence bebeğin cok kücük olacak şimdiden boyle seyleri düşünme bile.

ooo ne güzel, keske benimde patronum böyle olsa...beni tebrik bile etmedi, dedigimde gözleri dört oldu, birtek dedigi evet baska birsey yok...
hic demiyor iyimisin kötümüsün, nasil gidiyor diye...umrunda degil, sanki kendi cocuklari yok, sanki milletde ona böyle yapti

canim, bosver, bende gecen gün esimle tartistim bende, esimde cok ileri gitti, konusmadim, ve sonrasinda geldi özür dilledi, bende senin gibi düsündüm ...hep annesi gilden cikiyor bizimde kavgasi ya...ne zaman annesi gili ararsa, huzur falan kalmiyor.
olmadi bosanalim bile dedim o sinirle...simdi cok iyiz, özür dilledi ileri gittigini bile söyledi, hatali oldugunu kabul etti.
sende merak etme, bir kac gün gecsin o zaman hersey düzelir canim...

Kızlar merhaba arkadaşım aradı şimdi 6 aylık hamile bu güne kadar hep erkek dedi doktoru bugünkü kontrolunde kız demiş :) bi oğlu var birde kızım olsun die hep dua etti. Başta yanılttı doktoru bebiş ama bugün %100 kız demiş gördüğümz kordonmuş demiş :) düşünsenize biz cinsiyetini öğrenelim die dolanıoruz :) arkadaşım 6.ayında tam anlamıyla öğrenebildi.

öyle bi patronla çalışmakta çok kötüdür be canım bizimkide çok aksi biri ama sen hamilesin seni üzmicem dio gidio başkalarına sataşıo :) kendi çocukları olunca iş başka oluyo. Patronların geneli aynı canım bencil olurlar hep...

hayırlısı olsun cnm sonuçların.
inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder.

hoşgeldiniz çok şükür güzel haberlerle geldin , hayırlı evlat olsun bebişlerimiz inş. :)

çoook teşekkür ederim kızlar,inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız.

pıhtılı arkadaslarım moralinizi bozmak istemiyorum ama cok yakın arkadasımın komşusu doğumuna 2 hafta malesef bebeğini kaybetmiş.o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.dün akşamdan beri doğru dürüst ne uyudum ne yemek yedim.nedenini arkadasıma sordum ve malesef iğnenin dozu yeterli gelmemiş.bugun uzun uzun doktoruma bunu anlattım.ve doz ile ilgili testleri yapmasını istedim.doktor şaşırdı nerden nasıl araştırmıssın nasıl öğrendin bunları die :)ve doz ile ilgili testler genelde iyi çıkar dedi ama yinede yaptır istersen dedi.bende önümüzdeki aydan itibaren her ay yaptırmayı düşünüyorum.testlerin isimlerinden birisi apt diğerini unuttum sölerim sizlerede.ben gebeliğin ilerleyen dönemlerinde 0,4 lük doz yetmez bebeğime bişey olur die cok korkuyorum dedim.o da sen strese girme ilerleyen aylarda istersen günde iki kez 0,3 lük veririm sana dedi.bende neden 0,6 lık vermiosunuz dedim tek iğne doktorum bebeğin kemik gelişimi için 0,6 lık iğne iyi değil dedi.bilmiorum kızlar kafam karısık moralim bozuk.eşimlede bi kavga ettik zaten cok pirpiriklisin die.ama sonucta ihmal etmek istemiyorum ve sizlerlede paylaşmak istiyorum.allah korusun bizlerin basına gelmeden önlemlerimizi alalım.ve iğnelerin koruyuculuğu 12 saat dedi doktorum.sabah bir akşam bi yaparsın için rahat olur dedi.

alalhım sağsalim kucagımıza almamızı nasip etsin.birde doğumu sordum kızlar normal doğumda olabilir sıkıntı değil ama bu bebekler daha kıymetli oldugu için normal doğumu her kadına tavsiye etsem bile sezeryan yapabiliriz dedi.

Daha neresi erkenmiş acaba? Bana da 15. Hafta da netlik kazandırmamıştı. Ama az cok bir olasılık olması gerekiyor sinir oldum şimdi. Olsun yaa bak güzel sonuçlarla gelmişsin maşallah kuzuna

teşekkür ederim canım.ya evet ya bide ben okadar ısrar ettimki sölemio .bacaklarının arasında bieşey gözükmüor dedi sadece ben de yani kızmı dedim.olabilir dedi.

canim allah kabul etsin kildigin namazlarini ve ettigin dualarini, bak gordun mu herseyde bi hayir var, ben seni gayet iyi anliyorum bende annanenimi kaybettim gecen sene, kadina dogru duzgun bakan bile olmadi sen ona parayi cok veriyosun git o sana baksin dedi bi evladi , diyeri sen ona tarla mal mulk verdin bize niye vermiyosun dedi, bi gelini disari elbiselerini koydu sen diyer gelinini cok seviyosun ona git dedi....bi gun kavgali gurultulu bi sekilde hastaneye kaldirdilar 1 hafta bitkisel hayatta kaldi ve oylelikle can verdi sonra cok iyi kadindi haketmediydi butun bunlari demeye ciktilar ama is isten gecmisti..

sağol cnm doğru söylüyorsunn

Son düzenleme:
kızlar ben geldimm :)) çok şükür ikili testin kan sonucları cok iyi dedi.olumsuz bir durum yokmus.o kadar ısrar ettimki doktora cinsiyet konusunda kız olabilir ama net bişey sölemiorum daha erken bunun için dedi
aman ne gıcıklar deseler ne olur sanki
Kızlar az önce beni kim aradı bilin bakalım eltim ne sorduğunu tahmin edersiniz ... takmıyorum , sinirlenmiyorum , bebeğimi üzmemeliyim
cinsiyetini mi sordu yoksa gereksiz banada genelde öyle yapıyorlar nasılsın demektense
canım sakin ol bebeğini düşün ve zamana bırak biraz zamana ihtiyacınız var
canım benim mekanı cennet olsun senin namazın hayırlı ve devamlı olsun inşallahhhhhhhh
kuzun nasıl
amannnn kız o zmana güvenmeyelim tam ultrasonda bize göstermediği sürece

Amann bunu duymam hic iyi olmadi moralim bozuldu ama yine de dusunuyorum canim Allahim isterse o igne az da gelse fazla da gelsee o bebek dogar...kaldi ki bazi doktorlar ignenin kanitlanmis bi faydasinin bile olmadigini soluyolar sadece zarari da olmadigi icin kullanmakta bi sakinca gormuyolar...bende gittigimde sorarim doktora yeni bi bilgi edinirsem solerim siE de canim ama bizim biraz daha sakin olmamiz gerekiyo sen de lutfen cok uzme kendini Allaha sukur hersey yolunda gidiyor

Hayırlısı olsun canım, en önemlisi ikili testin iyi çıkması, cinsiyet teferruat :)

Ama bir prenses de hiç fena olmaz :) Allah bağışlasın ve hayırlı bir evlat olsun inşallah :)

oo ne güzel yaa...benimki seytan gibi ne sorar nede baska birsey, elinden gelse daha cok calistiracak, kendini düsünen bir bencil...kendi cocuklari var benim patronun ama yine anlayisli degil, sanki ben 50 yasinda cocuk sahibi olacam...sevinecene giciklik yapar. nasil desem, hani cok bagirmiyor, ama herseyin tam tami olmasini isteyen biri, ama kendi yanlislarini örten, hep kendini sucsuz gösteren birisi, kücük bir yanlista bile getirir göstertir, sanki olamaz gibi, kendi arkada müsteriyle alakasi yok, tabi düzgün yapar, benim isim olmayan seyleride yaparim ben...
anlican gicik bir insan, daha hala mutlu olamaz, bir ton parasi var, esi var, arabasi var, evi var cocuklari var (hata köpeyi bile var) ama hala mutlu degil, ben bu insanlari anlamiyorum.

kendi annesini bile 6 haftada bir görür, yakin olduklari halde, yürüsen 10 dk ordasin...
anlican bencil bir insan, (sanirim bütün almanlar öyle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…