%90 erkek canım :)
gözünaydın cnm darısı başımıza hayırlısıyla,
sağol canım inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelir
seninde gözün aydın canım oğlusun :) alalhım sağ salim kucaklarımıza aldırsın :)
oo ne güzel yaa...benimki seytan gibi ne sorar nede baska birsey, elinden gelse daha cok calistiracak, kendini düsünen bir bencil...kendi cocuklari var benim patronun ama yine anlayisli degil, sanki ben 50 yasinda cocuk sahibi olacam...sevinecene giciklik yapar. nasil desem, hani cok bagirmiyor, ama herseyin tam tami olmasini isteyen biri, ama kendi yanlislarini örten, hep kendini sucsuz gösteren birisi, kücük bir yanlista bile getirir göstertir, sanki olamaz gibi, kendi arkada müsteriyle alakasi yok, tabi düzgün yapar, benim isim olmayan seyleride yaparim ben...
anlican gicik bir insan, daha hala mutlu olamaz, bir ton parasi var, esi var, arabasi var, evi var cocuklari var (hata köpeyi bile var) ama hala mutlu degil, ben bu insanlari anlamiyorum.
kendi annesini bile 6 haftada bir görür, yakin olduklari halde, yürüsen 10 dk ordasin...
anlican bencil bir insan, (sanirim bütün almanlar öyle)
ayy seninkide bi dert allah yardımcın olsun kocan iyi ya gerisini boşver iyiki uzaktasın yakında olsan nerler söylerdi yapardı bi düşün şükret kocan iyi anlayışlı keşke benim kv kötü olsaydı da eşim iyi olsa idi boş verirdim kvleri kocama bakardım ama öyle olmuyor hayaller gerçek olsa keşkee
ama canim ikiside zor wallahi, neden dersen, esim annesi gili üzmek istemiyor, öyle yapacam diyede beni üzüyor..yani esimden memnunum annesi gili aramayinca bal gibiyiz :) ama annesi gil herseyi karistiriyor...walla allah yardimcimiz olsun.
esim annesi gili kirmadan cok korkuyor
allah kolaylık versin canım sana işin zormuş valla. O sana bişiy demese bile sinirini bozucak bi yapıda adam neyse be canım takılma fazla hamileliğinin keyfini çıkar canım...
amin canim yaaa...aynen sinirim bozuluyor, bazende üstüme geliyor, ne hamile dinliyor ne baska birsey, ama takmamaya calisiyorum, ne kadarda olsa takiliyor. hergün birseyle geliyor, cok iyi yapan kisi kendisi ya (öyle saniyor, ama hep hatalar ondan cikiyor, ama bize atiyor hatalari)
evet canım oğlum olcak kısmetse bir dahaki gidişinde belli olur heralde seninde ben 12+4te öğrendim
Ben gözüm için bile acile gittim canım. Burada senin bebeğin söz konusu. Ben olsam kanamayı gördüğüm an evde duramazdım. Acile giderdim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Okurken çok mutlu oldum canım, maşallah size, hareketlerini sevsinler onun . Okurken bir taraftan da gözümde canlandı adeta, bebeğin, doktorun,sen:)) Cinsiyetiniz de kesinleşmiş hadi gözünüz aydın kalbindekini verdi Rabbim ne güzelDoktor da iyi biri anladığım kadarıyla bırakma onu
Bende görmek istiyorum bebeğimi yaaadaha 19 nisana randevu...
Kızlar şimdi doktordan geliyorum artık doktorumu değiştirdim medipole girmiyorum via hospitole gidiyoruz burası hem daha uygun hemde doğum paketleri var onlardada anlaşacağız. Doktorumda hastanenin başhekimi gayet güzel ilgileniyor kapıya kadar eşlik ediyor falan. Medipolde ki doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti bu direk ölçtü 6/4 çıktı biraz düşük ama hamilelikte düşük tansiyon isteriz dedi. Hersey normal çıktı 11 cm olmuşuz kilimizi ölçmedi. Ve %100 kız dedi prensesimiz sonunda kesinleşti. Bebeğim sürekli dönüyor içimde. Ilk baktığımızda tamamen ters dönmüştü kafa aşağıda bacaklar yukarda doktor bu ne hareketlilik boyle çikolatamı yedin dedi evet dedim maşallah dedi ve 2 gün yine öne geçmişiz tahmini doğum 20 Eylül oldu. Çatın muhtemelen dar dedi nasıl anladınız dedim kalçan cok dar cunku dedi bende evet annemin çatısı da dar olduğu için sezeryanda girdi dedim muhtemelen sende sezeryan olursun dedi üstelik fıtık ve panik atakta varmış neyse ozamana gelelim bakarız dedi. Zaten istediğim sezeryandı bizden bukadar prensesimle hepinizi öpüyoruz
Bu taktik iyi değil mi:)) Doğum yapınca da, bak doğduğunu bi tek sen biliyorsun,kimseye söyleme derim :))))
Ne yapıyım canım yaa:)) Kendi halime ben de güldüm ama ne yapıyım :))) Sabah eşime anlattım öldü gülmekten :))
Canım sana yardımcı olabilecek biri varsa eşinin yokluğunda yanına çağır istersen, yemek vb. ihtiyaçların için yardımcı olur. Ben zamanında kimseyi yardıma çağırmamıştım ve sonradan pişman olmuştum.Bu gibi durumlarda lavabo dışında ayağa kalkmayı pek önermiyorlar.Bir de doktorunu ara istersen durumu detaylı anlat, belki iğne vs. verir.
İnşallah güzel haberler alacağız senden.Dualarım seninle,Allah yardımcı olsun ve bebeğini sana bağışlasın...
canım inşallah atlatırsın çok zor bi dönem geçiriyosun sabret. İnşallah geçer kısa zamanda, bebeğin sana sımsıkı tutunur yürekten diliyorumkızlar ben sürekli yazamıyorum. herkes iyidir inşallah. hastanede yatan bir arkadaşımız vardı inşallah düzelmiştir, okuyamdım eskileri. bugün 11. haftaya girdik.benim azaldı lekelenmem çok şükür. lütfen dualarınızı esirgemeyin.
tamamen kesilsin inşallah . herkes sağlıkla bebeğini alır inş kucağına.
amin canım sağol. sakinleşip ilacımı kullanmaya devam ediyorum çok şükür dün ve bugün sadece nokta şeklini aldı kanama. dua edin o da geçsin inşallah. rapor aldım sürekli yatıyorum.
anlayacakgibi deyilde anlasa özür dilese bile affetmiycembiraz süründürücemm beni çok kırdı öldürse idi daha iyiydi o derece yani bukadar kıracak ne yaptı diyeceksin eli kaldırdı tokat atmak için vurmaktan ölmekten beter etti beni o hareketi söylesene arkadaşim şimdi afetmelimiyim ilk adımı ben mi atmalıyımm :26:
ömrümün sonuna kadar unutmam her baktığımda aşkımızı deyil bana yaptıklarını hatırlarım nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık sizlerde olmsanız kafayı yerim kesin kimsem yok annemlerede böyle şeyleri asla anlatmam içime kapanıp
canim haklısın diyorum ya kim bilir neler yaşıyorsun bilemeyiz.olayları akışına bırak....bebisini güldürdü. sevindir annesi çikolata ye mutluluk verir.:)))))
amin canım sağol. sakinleşip ilacımı kullanmaya devam ediyorum çok şükür dün ve bugün sadece nokta şeklini aldı kanama. dua edin o da geçsin inşallah. rapor aldım sürekli yatıyorum.
kızlar ben sürekli yazamıyorum. herkes iyidir inşallah. hastanede yatan bir arkadaşımız vardı inşallah düzelmiştir, okuyamdım eskileri. bugün 11. haftaya girdik.benim azaldı lekelenmem çok şükür. lütfen dualarınızı esirgemeyin.
kızlar ben sürekli yazamıyorum. herkes iyidir inşallah. hastanede yatan bir arkadaşımız vardı inşallah düzelmiştir, okuyamdım eskileri. bugün 11. haftaya girdik.benim azaldı lekelenmem çok şükür. lütfen dualarınızı esirgemeyin.
beni sormussun canım ya şükür çıktık biz hastaneden kanamam şu an inşallah böyle devam ederiz dualarım senınle kendıne ve bebişe ii bak inşallah güzel haberler verirsinkızlar ben sürekli yazamıyorum. herkes iyidir inşallah. hastanede yatan bir arkadaşımız vardı inşallah düzelmiştir, okuyamdım eskileri. bugün 11. haftaya girdik.benim azaldı lekelenmem çok şükür. lütfen dualarınızı esirgemeyin.
Kızlar şimdi doktordan geliyorum artık doktorumu değiştirdim medipole girmiyorum via hospitole gidiyoruz burası hem daha uygun hemde doğum paketleri var onlardada anlaşacağız. Doktorumda hastanenin başhekimi gayet güzel ilgileniyor kapıya kadar eşlik ediyor falan. Medipolde ki doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti bu direk ölçtü 6/4 çıktı biraz düşük ama hamilelikte düşük tansiyon isteriz dedi. Hersey normal çıktı 11 cm olmuşuz kilimizi ölçmedi. Ve %100 kız dedi prensesimiz sonunda kesinleşti. Bebeğim sürekli dönüyor içimde. Ilk baktığımızda tamamen ters dönmüştü kafa aşağıda bacaklar yukarda doktor bu ne hareketlilik boyle çikolatamı yedin dedi evet dedim maşallah dedi ve 2 gün yine öne geçmişiz tahmini doğum 20 Eylül oldu. Çatın muhtemelen dar dedi nasıl anladınız dedim kalçan cok dar cunku dedi bende evet annemin çatısı da dar olduğu için sezeryanda girdi dedim muhtemelen sende sezeryan olursun dedi üstelik fıtık ve panik atakta varmış neyse ozamana gelelim bakarız dedi. Zaten istediğim sezeryandı bizden bukadar prensesimle hepinizi öpüyoruz
anlayacakgibi deyilde anlasa özür dilese bile affetmiycembiraz süründürücemm beni çok kırdı öldürse idi daha iyiydi o derece yani bukadar kıracak ne yaptı diyeceksin eli kaldırdı tokat atmak için vurmaktan ölmekten beter etti beni o hareketi söylesene arkadaşim şimdi afetmelimiyim ilk adımı ben mi atmalıyımm :26:
ömrümün sonuna kadar unutmam her baktığımda aşkımızı deyil bana yaptıklarını hatırlarım nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık sizlerde olmsanız kafayı yerim kesin kimsem yok annemlerede böyle şeyleri asla anlatmam içime kapanıp kaldım resmenn
yardımcı olabildiysem ne mutlu canım benimmm
çok üzerime geliyor her kavga ettiğimizde hep suçlu olan taraf benim onun gözünde özürdileyen ben olmalıyımm sıktı artık bu durum insan en pati kurmayı bilmez mi hiç benim ne düşündüğümü ne hissettiğimi hiç düşünmüyo varsa yoksa kendini düşünüyor o kadar bencil fedakarlık yapmaz hiç bir zamn hediye almayı sevmediği için almz denecek kadar az alırr içim okadar kötüki kimselerle konuşup dertleşemiyorumm bi sizlere anlattım kimsem yok burda çok yanlızım tek varlığım eşimdi oda bunlar yaptı kendimi çok değersiz küçük hissediyorum ama onun umrunda deyil zoruma gidiyor artık bebeğimi düşünüyorum annesinin yanıında anesini üzmüyo benimle eşini boşver bebeğini düşün diyorum olmuyor bana yaptıklarını bir türlü unutamıyorummm
bebeğim olmasa bitireceğim bu evliliği bebeğim için dayanacağimm babasız kalmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?