2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

evet canım oğlum olcak kısmetse bir dahaki gidişinde belli olur heralde seninde ben 12+4te öğrendim

erkekler daha erken netleşiyor galiba bi arkadaşında 12 haftada tam emin olamamıştı bi sonrakinde kız olduğunu öğrendi bende perşembe gidicem 12+1 olucam inşallah öğreniriz çok merak ediyorum :)))

canım merhaba ben günlerdir giremiyorum
haklısın canım ama eşim yanımda değil yalnızım.
sakinleşip doktorun verdiği donaxly fitil ne kadar zorlansam dai kullanmaya devam ettim, lekelenmeler azaldı çok şükür nokta şeklinde şu an.
dua edin lütfen bana inşallah bir daha olmaz, o noktalar da kesilir.
her lavaboya gidişimi bir görseniz. inşallah gelmez bir daha...

Benim de daha 22Nisanda, zaman çabucak geçse keşke:)

Damlacım gözünüz aydın, kesinleşmiş miniğiniz, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Ben de mecburi sezaryan olucam, yani şimdiden belli, en azından o merakı yaşamayacaz, hakkımızda hayırlosı olsun.

Ne zamandır muzipliklerimi duymuyordum, Allah iyiliğini versin:)

amin canım sağol. sakinleşip ilacımı kullanmaya devam ediyorum çok şükür dün ve bugün sadece nokta şeklini aldı kanama. dua edin o da geçsin inşallah. rapor aldım sürekli yatıyorum.

kızlar ben sürekli yazamıyorum. herkes iyidir inşallah. hastanede yatan bir arkadaşımız vardı inşallah düzelmiştir, okuyamdım eskileri. bugün 11. haftaya girdik.benim azaldı lekelenmem çok şükür. lütfen dualarınızı esirgemeyin.
tamamen kesilsin inşallah . herkes sağlıkla bebeğini alır inş kucağına.

canım inşallah atlatırsın çok zor bi dönem geçiriyosun sabret. İnşallah geçer kısa zamanda, bebeğin sana sımsıkı tutunur yürekten diliyorum

amin canım sağol. sakinleşip ilacımı kullanmaya devam ediyorum çok şükür dün ve bugün sadece nokta şeklini aldı kanama. dua edin o da geçsin inşallah. rapor aldım sürekli yatıyorum.

inşallah canım oda geçer ben progestan ve jel kullanıyorum bi doktora gıtsem rahatlıyacamda

Havvacım, zor günler geç?riyorsun bu aralar, Rabbim unuttursun bir daha yaşatmasın ama hepimiz yaşıyoruz bu tartışmaları,sen şimdi derin bir nefes al, iyi zamanlarınızı düşün, eşin de unutturacak sana bugünleri inşallah. Eşlerimiz bizim kadar ince düşünemiyorlar bazen, birde bazen nasıl toparlayacaklarını da bilmiyorlar. Tamam ilk adımı atma ama ona da biraz zaman ver, belki küçük bir fırsat. Bizim için ve bebeğin için olur mu?

Canım dualarımız seninle ve hayat'la... İnşallah bu sıkıntılı günleri atlatacaksınız. Tuvalete gidince yaşadığın korkuyu çok iyi anlayabiliyorum.İnsanın hayatını kabusa çevirir. Bazen tuvaletin gelmese de sadece merak ve endişeden gidip bakar insan...

Ama geçecek inşallah..Allah'ım tüm bebekleri esirgesin ve ailesine bağışlasın...

Son düzenleme:

İnşallah Allah yardımcın olsun sağlık sıhhat versin hepimize ve bebeklerimize geçmiş olsun

Tez zamanda atlatırsın inşallah arkadaşım, Allah sizi bebeğinize, bebeğinizi de size bağışlasın. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

beni sormussun canım ya şükür çıktık biz hastaneden kanamam şu an inşallah böyle devam ederiz dualarım senınle kendıne ve bebişe ii bak inşallah güzel haberler verirsin

Canım benim ne güzel haberlerle gelmişsin öyle maşaAllah prensesine boyu posu nasıl uzamış öyle :) cinsiyetinin kesinleşmesine ve yeni doktorundan memnun kalmana sevindim inşaAllah doğuma kadar hep böyle herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın kızın...

canım seni o kadar iyi anlıyorumki hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşimde çok bencil sinirlendimi onu tanıyamıyorum o kadar acımasız oluyorki gözlerinde nefret görüyorum hatta biz olayı biraz abarttık kriz geçirdiğim bir an eşimi yumrukladım önce bişey yapmadı ama ben şiddeti arttırınca oda bana vurdu tabi onun yumruğuyla benimki arasındaki farkı anlatmama gerek yok kollarım morluk içindeydi kaç gün konuşmadım ama eşim sonradan çok yalvardı özür diledi o yüzden affettim çok şükür şiddet yok artık. Ama en ufak bişeyde hemen ortam hararetleniyor. Bunda benimde katkım var. Eşim hep kendini haklı görür ve bana açıklama yaptırmaz ukalaca kes der işte o anlar çıldırcak gibi oluyorum. Eğer sonrasında gelip yalvarıp yakarmasa inan çoktannnnn ayrılmıştım ama dediğim gibi bendede sorun var öfke kontrolüm yok. Hiç unutmam kızım bi tartışmanın tam ortasında kaldı bi bana bi babasına bakıyordu ne olup bittiğini anlamaya çalışıyordu onun gözlerindeki ifadeyi unutamam kavgadan sonra kızımın o halini hatırlayınca saatlerce ağlamıştım gözlerimi açamıyordum şişlikten. Eşim bu kadar sinirli ve gaddar değildi iş hayat şartları onu biraz bu hale getirdi. Bende burda yalnız sayılırım bir arkadaşım var sadece onunla paylaşıyorum bu konuşları artık ona anlatmaya bile utanıyorum. İnşallah düzelecek bu günlerde geçecek bol bol dua edeceğiz canım

bebeğim olmasa bitireceğim bu evliliği bebeğim için dayanacağimm babasız kalmasın diye

canım ya yazdıklarını okudum inan çok üzüldüm inşaAllah eşin hatasını anlarda evliliğinizi toparlarsınız ayrılmak falan asla düşünme lütfen ( muhakkak bi çözüm orta yol bulunur inşaAllah kendini üzmemeye ve bebeğin için kafana takmamaya çalış sen ne yaşarsan o da aynını hissediyor üzme onu annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…