2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Temiz çıkmasına çok sevindim canım. İçin nasıl rahat edecekse öyle davran testler için. Benim ikizleirm olduğu için yaoılmıyor o testler. Ne kaybediyorum. Hiç. İçim de çok rahat. Ben ayrıntılı ultrasona çok önem veriyorum. Rabbim onu da sağ salim atlatmayı nasip etsin.

Anlaşılıyor canım. Eşim bana diyor bi güellik geldi yüzüne. Anne gibi oldun. Yüün ışıldıyor. Gözlerinin içi gülüyor diye. Ben de anlarım mesela hamile olan birisini. Bir arkadaşım hamileydi. Kimseye söylememişti. Ben sordum hamile misin diye. Evet dedi :)

Canım bence bu kadar ağır eleştirme. Zaten sinirleri bozuk sözlerin ağır gelebilir. Ben çok haksız da bulmuyorum havvayı. Olayı kendisi büyütmüş bile olsa eşinin hamileliği göz önünde bulundurup biraz alttan alması lazım. Benim eşim öyle yapmaya başladı artık. Tecrübeli arkadaşlarının tavsiyesiyle öğrendi :) Sonuçta hormonların etkisi yadsınamaz.
Tabi ki havvanın da biraz sakinleşmesi lazım.

demekki anlayan anlıo :) umarım anlamazlar daha.ben bide cocuk düşünüyomusunuz diyenlere eylül ekim gibi düşünmeye baslıcaz diyorum.allah iizn verirse o aylarda doğum yapıcam.:))))

Kızlar şimdi doktordan geliyorum artık doktorumu değiştirdim medipole girmiyorum via hospitole gidiyoruz burası hem daha uygun hemde doğum paketleri var onlardada anlaşacağız. Doktorumda hastanenin başhekimi gayet güzel ilgileniyor kapıya kadar eşlik ediyor falan. Medipolde ki doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti bu direk ölçtü 6/4 çıktı biraz düşük ama hamilelikte düşük tansiyon isteriz dedi. Hersey normal çıktı 11 cm olmuşuz kilimizi ölçmedi. Ve %100 kız dedi prensesimiz sonunda kesinleşti. Bebeğim sürekli dönüyor içimde. Ilk baktığımızda tamamen ters dönmüştü kafa aşağıda bacaklar yukarda doktor bu ne hareketlilik boyle çikolatamı yedin dedi evet dedim maşallah dedi ve 2 gün yine öne geçmişiz tahmini doğum 20 Eylül oldu. Çatın muhtemelen dar dedi nasıl anladınız dedim kalçan cok dar cunku dedi bende evet annemin çatısı da dar olduğu için sezeryanda girdi dedim muhtemelen sende sezeryan olursun dedi üstelik fıtık ve panik atakta varmış neyse ozamana gelelim bakarız dedi. Zaten istediğim sezeryandı bizden bukadar prensesimle hepinizi öpüyoruz

demekki anlayan anlıo :) umarım anlamazlar daha.ben bide cocuk düşünüyomusunuz diyenlere eylül ekim gibi düşünmeye baslıcaz diyorum.allah iizn verirse o aylarda doğum yapıcam.:))))

naaptın canım :) o zaman kadar nasıl saklıycan

Evett evettt cok iyiyizzz bitti korkularr:)

Walla cok iyiymiss cok guldumm yaa sen cok yasa canim :)

hahahhaha :)ay valla keyfim yerine geldi cok güldüm ikinizede saolun kızlar ya :))iyiyiz iyiyiz evet korktuk geçti::::::::::)

:)) ayy hepimiz deliriyoruzz heraldee yaa

Hormonlara bak, bir ağlıyoruz bir gülüyoruz, Allahım hem bebeğimize hem de aklımıza mukayyet ol :)))

Bebek bebek derken akıldan olacağız :)

Hakkaten hormonlarr fena carpti beni de durup dururken agliyorum sonrankahkahayi basiyorumm Allahim yardim et:)

aferim bakalım bozmayın moralleri
bi ufak çikolata atın ağzınıza bebişleriniz şenlensin

Canim walla sen habire cikolata yedire yedire bizi 100 kilo yapcan heralde ama yine dee sadece sen istedigin icin attim agzimaa cikolata:))

Orası neresi öyle doktorların birbirinden haberi var:))
2 haftada bi gidilebilir aslında ultrasonun bi zararı yokmuş ki:)
Ama kalp atışını dinlemek zararlıymış..

Burasi marmaris canim:) zaten bnm dr kalp atisini hic dinletmedi sadece gosterdi ben bi kere lekeler yuzunden tesadufen baska bi hastanedeyken oranin dr una muayene oldum da o saf dinletmisti:) o yuzden beni surekli cagiriyo demekki doktorum:) kalp sesi dinlenmicekse tehlike yok ben surekli gidiyim bari:)

Havva kaç gündür böyle. Her seferinde artık düzelmiştir deyip yorumlarını okuyorum daha da kötü şeyler yazıyor.. Eşiyle arasındaki tartışma hepimizin yaşadığı olağan tartışmalardan. Olağanüstü bir durum yok. Ki havva ters bi insan değil, hepimize karşı iyi olumlu konuşur hep. Eşine gelince nedense hep olumsuz taraflarını görüyor. Biz hamileyiz, bizim hormonlarımız anormal şuanda tamam ama ben eşimle tartışmalarımızdan sonra gelip bana sarıldığında hiçbir zaman git diyemiyorum. Karşımızdaki insan bizim eşimiz. O bize adım atıyorsa bizim de ona atmamız gerekir. Bu adamla bi ömür geçecek.. Bu şekilde itmenin hiçbir faydası yok. Özür dilenecekse de ortada özür dilemeye değer bir şey olmalı. Her şey için özür dilenmez... Her zaman eşlerimiz bizi alttan almayacak, bazen de biz alttan almayı bilicez...

Ayy canim cok sevindim cok tebrik ederim artik kesin bir prensesimiz var topikte:)

Canım seninle konuşmuştuk ben de medipole gitcektim. Biraz araştırdım da hiç biri içime sinmedi. Ben özel doktorumla devam edip onunla medipolde doğum yapmaya karar verdim. İnşallah yeni doktırundan memnun kalırsın. Ne büyük dertmiş iyi ve kafamıza uyan bir doktor bulamak. Ben de pazartesi gidicem. 15+3 günlük olcaz o zaman. Cinsiyetleriyle ilgili hiç bi şey bilmiyoruz. Çok merak ediyorum. İnşallah belli olur. Ben normal istiyordum ama ikizlerde çok zpr normal dedi doktorum ki öyleymiş gerçekten. Allahım hepimizi bir çırpıda kurtarsın

Okurken çok mutlu oldum canım, maşallah size, hareketlerini sevsinler onun . Okurken bir taraftan da gözümde canlandı adeta, bebeğin, doktorun,sen:)) Cinsiyetiniz de kesinleşmiş hadi gözünüz aydın kalbindekini verdi Rabbim ne güzel Doktor da iyi biri anladığım kadarıyla bırakma onu
Bende görmek istiyorum bebeğimi yaaa daha 19 nisana randevu...

Bana da doktorum hiç dinletmemişti. 12.haftada başka doktora gittim pat diye açtı sesi. Şaşırdım ben de :)))
Ultrasonun bi zararı yokmuş burada bi arkadaş söylemişti :) 2 haftada bir gidilebilir aslında:)

hadi hayırlı olsun prenses maşallah size Allah'ım korusun sizleri yeni doktorunda hayırlı olsun
bi dahaki kontrol ne zaman 4 hafta diyo bizim doktor hep çok bence ya

bence havvayi agir elestirenler var.tmm bnde isterim aralarindaki sogukluk bitsin gitsin hemen barissinlar ama soyle bir gercek varki esim bna el kaldrsa ben dunyayi yikarim.en son tartsmamzda ben 15gun evden gttim sindirmek icin.tabi bu 6ay once falandi :) smdi bebis bizi dahada yaknlastrdi.eslerinize eziyet etmeyin kizlar.hormonlarnza azcik sahip ckmaya calisin tmm ama neticede hamile bi kadina el kaldrmak yakismamis.havvacim olmus bir hata cnm,sen yikici dgl yapici olmaya calis.erkekler degismez sen istedgn kadar kus hakliyim de anlamazlar.malesef braz fedakarliklar bizden gtcek.bebisini dusun cnm o herseyden onemli.buarada nerde oturuonki sen suriye demissin.

Çok sevindim canım,Allah gönlünüzden geçeni verdi :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını :)

Bırakmayı düşünmüyoruz suan için canım bakalım ama bilmiyorum ki eşimde cok beğendi doktoru başhekim olması ve 30 yıllık tecrübesi de tabii bizedaha fazla elektirik verdi. Evet Rabbim birini aldı birini verdi evet kesinleşti hep korkuyordum çünkü alıştıktan sonra pat diye erkek denseydi bi bocalardım sanırım ama ananem cok istiyordu erkek olmasını ismini bile vasiyet olarak bıraktı Oktay olacakmış :) öyüzden erkek dense de üzülmeyecektim hatta sevinebilirdim sanırım. Bir kızın abisi olması da ayrı bir güzel cünkü. Bir şey kalmamış canım haftaya randevun dayan birazcık annesi zaman su gibi akıp geçiyor

Haklısın canım, söylediklerine katılıyorum, ne güzel ki sen yapabiliyorsun, ama maalesef hepimiz bu şekilde davranamayabiliyoruz. Havvanın yazdıklarından anladığım kadarıyla hep alttan aldığı için yorulmuş. Onun da sakinleşmesi gerek. Ama çok üzülmüş belli ki. Bana da eşim moralim bozuk olduğunda bi kaç kez "bak böyle yapma bebeklerimize zarar veriyorsun" dedi. Bir iki derken sinirlerim bozuldu. Sonuçta gerilmek elimde olan bişey değil zaten gerginim bir de sen öyle söyleyince ben daha da sinirleniyorum diye bağırdım. Bir anneye bebeğine zarar veriyorsun denir mi? Hak verdi ve bir daha söylemedi. Biliyorum kötü bir niyetle söylemedi. Beni sakinleştirmeye çaılışıyordu, ama bende ters tepti. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Oyy maşallah 11 cm olmuş :) Hem de cinsiyeti de kesinleşti :)) Benimkini hiç kafa aşağıda görmedim, duyunca merak ediyorum nasıl bi pozisyondur o öyle diyee:))) Şu tansiyon olayında haklısın canım. Benim de doktorum hiç ölçmemişti. Devletteki doktor ölçtü geçen hafta.. 9/6 çıkmıştı. Çatının dar olduğu kalçadan anlaşılıyor demek ki. Sezeryan olacağın şimdiden belli oldu hayırlı olsun :)))
Artık kıyafetler alınmaya başlanır :)))

Biz geldik teyzeleri oğluşumun ikili testini aldık sonuçlar iyi çıkmış bizden haberler böyle sizler nasılsıniz

hadi hayırlı olsun prenses maşallah size Allah'ım korusun sizleri yeni doktorunda hayırlı olsun
bi dahaki kontrol ne zaman 4 hafta diyo bizim doktor hep çok bence ya

Canım 4 hafta cok ya. Bize de doktor 4 hafta dedi ama eşim direk biz dayanamayız dedi 2 hafta sonra yine gelelim dedi doktorda tamm gelin ozaman dedi

tatlım özelden yazdım okursan birazda olsa beni anlıyağini umuyorum çünkü buraya yzmaya utandımm

Biz geldik teyzeleri oğluşumun ikili testini aldık sonuçlar iyi çıkmış bizden haberler böyle sizler nasılsıniz
hoşgeldiniz senin kesin erkek mi maşallah erken öğrenmişsin
Canım 4 hafta cok ya. Bize de doktor 4 hafta dedi ama eşim direk biz dayanamayız dedi 2 hafta sonra yine gelelim dedi doktorda tamm gelin ozaman dedi

ay canım ne güzel benim eşim hocam siz ne zaman derseniz güveniyoruz diyo doktorumda sağolsun sorun olmadıkça 4 hafta fazlaya gerek yok diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…