benm ikili testim temiz cikti kizlar.doktor smdi sira 4lu testte onu bekleyp yapcaz dedi ama sartmiki yaa.ben ikiliyi bile pisman oldum sonra.kizlar yptrmak istemiom 4luyu ama ne bilim doktor ikiliyi sana birakiom demisti smdi hic sormadan 4lu yaptrcaz deyince tuhafima gitti .anlamadm yaniiiiibide kizlar ayrintili ultrosona gircek olan varmi?kacinci haftada girilior kizlar aydinlatrsanz sevinirim canlarim
Anlaşılıyor canım. Eşim bana diyor bi güellik geldi yüzüne. Anne gibi oldun. Yüün ışıldıyor. Gözlerinin içi gülüyor diye. Ben de anlarım mesela hamile olan birisini. Bir arkadaşım hamileydi. Kimseye söylememişti. Ben sordum hamile misin diye. Evet dedi :):))bugun eşime dedimki karnımın çıkmayacağını bilsem doğumu yapar öle sölerim herkese dedim :))evet canım bugun 15.haftaya girdik bu ayın sonunda sölemeyi düşünüyorum ama ben :))baya bi geç olucak duyunca sasırcaklar ama napıyım :))dün arkadaslarımız misafirliğe geldiler sürekli senin yüzün ışıldıyo gözlerinin içi parlıyo diolar bende sallıyorum sürekli haftasonu yattım dinlendim ondan diorum :)) belli oluyomu acaba??
Canım bence bu kadar ağır eleştirme. Zaten sinirleri bozuk sözlerin ağır gelebilir. Ben çok haksız da bulmuyorum havvayı. Olayı kendisi büyütmüş bile olsa eşinin hamileliği göz önünde bulundurup biraz alttan alması lazım. Benim eşim öyle yapmaya başladı artık. Tecrübeli arkadaşlarının tavsiyesiyle öğrendi :) Sonuçta hormonların etkisi yadsınamaz.Havvaaaaa eşine yanlışlıkla sarılmışsın, o da insan gibi öpmüş seni. Neden hala uzatıyorsun anlamıyorum. Sen ters davranıyorsun adama. Sinirlendiriyorsun sonra elini havaya kaldırıyor diye vay efendim niye kaldırdı diyorsun.
Bu işi iyice uzattınız. Çok fevri davranıyorsun. Evden giderim falan ne demek. Sana ne yaptı sanki bu adam? Başka bi kadınla mı yakaladın? Kendisi vurmamış, kaynın mı vurdu kayınvaliden mi dövdü de sesini çıkarmadı mı bu adam?
Şöyle adamlara haksızlık ediyorsunuz ben kızıyorum valla.
Temiz çıkmasına çok sevindim canım. İçin nasıl rahat edecekse öyle davran testler için. Benim ikizleirm olduğu için yaoılmıyor o testler. Ne kaybediyorum. Hiç. İçim de çok rahat. Ben ayrıntılı ultrasona çok önem veriyorum. Rabbim onu da sağ salim atlatmayı nasip etsin.
Anlaşılıyor canım. Eşim bana diyor bi güellik geldi yüzüne. Anne gibi oldun. Yüün ışıldıyor. Gözlerinin içi gülüyor diye. Ben de anlarım mesela hamile olan birisini. Bir arkadaşım hamileydi. Kimseye söylememişti. Ben sordum hamile misin diye. Evet dedi :)
Canım bence bu kadar ağır eleştirme. Zaten sinirleri bozuk sözlerin ağır gelebilir. Ben çok haksız da bulmuyorum havvayı. Olayı kendisi büyütmüş bile olsa eşinin hamileliği göz önünde bulundurup biraz alttan alması lazım. Benim eşim öyle yapmaya başladı artık. Tecrübeli arkadaşlarının tavsiyesiyle öğrendi :) Sonuçta hormonların etkisi yadsınamaz.
Tabi ki havvanın da biraz sakinleşmesi lazım.
demekki anlayan anlıo :) umarım anlamazlar daha.ben bide cocuk düşünüyomusunuz diyenlere eylül ekim gibi düşünmeye baslıcaz diyorum.allah iizn verirse o aylarda doğum yapıcam.:))))
Çok saol canım verdiğin destek için, bize bakma sen,dersimiz hiç bitmez :)) Önce nasıl iğne olacağız, sonra göbişler morardı bacağa nasıl geçeceğiz, yok ilaçları nasıl topluca alacağız :))
Şimdi bir aşama kaydettik ya çok şükür, aklımıza bunu takarız :))Tamam düzeldi benim moralim,birşey olmayacak inşallah..
Bseylül, First iyiyiz değil mi,korktuk, geçti
Bu taktik iyi değil mi:)) Doğum yapınca da, bak doğduğunu bi tek sen biliyorsun,kimseye söyleme derim :))))
Ne yapıyım canım yaa:)) Kendi halime ben de güldüm ama ne yapıyım :))) Sabah eşime anlattım öldü gülmekten :))
hahahhaha :)ay valla keyfim yerine geldi cok güldüm ikinizede saolun kızlar ya :))iyiyiz iyiyiz evet korktuk geçti::::::::::)
Hormonlara bak, bir ağlıyoruz bir gülüyoruz, Allahım hem bebeğimize hem de aklımıza mukayyet ol :)))
Bebek bebek derken akıldan olacağız :)
aferim bakalım bozmayın moralleri
bi ufak çikolata atın ağzınıza bebişleriniz şenlensin
Orası neresi öyle doktorların birbirinden haberi var:))
2 haftada bi gidilebilir aslında ultrasonun bi zararı yokmuş ki:)
Ama kalp atışını dinlemek zararlıymış..
Canım bence bu kadar ağır eleştirme. Zaten sinirleri bozuk sözlerin ağır gelebilir. Ben çok haksız da bulmuyorum havvayı. Olayı kendisi büyütmüş bile olsa eşinin hamileliği göz önünde bulundurup biraz alttan alması lazım. Benim eşim öyle yapmaya başladı artık. Tecrübeli arkadaşlarının tavsiyesiyle öğrendi :) Sonuçta hormonların etkisi yadsınamaz.
Tabi ki havvanın da biraz sakinleşmesi lazım.
Kızlar şimdi doktordan geliyorum artık doktorumu değiştirdim medipole girmiyorum via hospitole gidiyoruz burası hem daha uygun hemde doğum paketleri var onlardada anlaşacağız. Doktorumda hastanenin başhekimi gayet güzel ilgileniyor kapıya kadar eşlik ediyor falan. Medipolde ki doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti bu direk ölçtü 6/4 çıktı biraz düşük ama hamilelikte düşük tansiyon isteriz dedi. Hersey normal çıktı 11 cm olmuşuz kilimizi ölçmedi. Ve %100 kız dedi prensesimiz sonunda kesinleşti. Bebeğim sürekli dönüyor içimde. Ilk baktığımızda tamamen ters dönmüştü kafa aşağıda bacaklar yukarda doktor bu ne hareketlilik boyle çikolatamı yedin dedi evet dedim maşallah dedi ve 2 gün yine öne geçmişiz tahmini doğum 20 Eylül oldu. Çatın muhtemelen dar dedi nasıl anladınız dedim kalçan cok dar cunku dedi bende evet annemin çatısı da dar olduğu için sezeryanda girdi dedim muhtemelen sende sezeryan olursun dedi üstelik fıtık ve panik atakta varmış neyse ozamana gelelim bakarız dedi. Zaten istediğim sezeryandı bizden bukadar prensesimle hepinizi öpüyoruz
Kızlar şimdi doktordan geliyorum artık doktorumu değiştirdim medipole girmiyorum via hospitole gidiyoruz burası hem daha uygun hemde doğum paketleri var onlardada anlaşacağız. Doktorumda hastanenin başhekimi gayet güzel ilgileniyor kapıya kadar eşlik ediyor falan. Medipolde ki doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti bu direk ölçtü 6/4 çıktı biraz düşük ama hamilelikte düşük tansiyon isteriz dedi. Hersey normal çıktı 11 cm olmuşuz kilimizi ölçmedi. Ve %100 kız dedi prensesimiz sonunda kesinleşti. Bebeğim sürekli dönüyor içimde. Ilk baktığımızda tamamen ters dönmüştü kafa aşağıda bacaklar yukarda doktor bu ne hareketlilik boyle çikolatamı yedin dedi evet dedim maşallah dedi ve 2 gün yine öne geçmişiz tahmini doğum 20 Eylül oldu. Çatın muhtemelen dar dedi nasıl anladınız dedim kalçan cok dar cunku dedi bende evet annemin çatısı da dar olduğu için sezeryanda girdi dedim muhtemelen sende sezeryan olursun dedi üstelik fıtık ve panik atakta varmış neyse ozamana gelelim bakarız dedi. Zaten istediğim sezeryandı bizden bukadar prensesimle hepinizi öpüyoruz
Okurken çok mutlu oldum canım, maşallah size, hareketlerini sevsinler onun . Okurken bir taraftan da gözümde canlandı adeta, bebeğin, doktorun,sen:)) Cinsiyetiniz de kesinleşmiş hadi gözünüz aydın kalbindekini verdi Rabbim ne güzelKızlar şimdi doktordan geliyorum artık doktorumu değiştirdim medipole girmiyorum via hospitole gidiyoruz burası hem daha uygun hemde doğum paketleri var onlardada anlaşacağız. Doktorumda hastanenin başhekimi gayet güzel ilgileniyor kapıya kadar eşlik ediyor falan. Medipolde ki doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti bu direk ölçtü 6/4 çıktı biraz düşük ama hamilelikte düşük tansiyon isteriz dedi. Hersey normal çıktı 11 cm olmuşuz kilimizi ölçmedi. Ve %100 kız dedi prensesimiz sonunda kesinleşti. Bebeğim sürekli dönüyor içimde. Ilk baktığımızda tamamen ters dönmüştü kafa aşağıda bacaklar yukarda doktor bu ne hareketlilik boyle çikolatamı yedin dedi evet dedim maşallah dedi ve 2 gün yine öne geçmişiz tahmini doğum 20 Eylül oldu. Çatın muhtemelen dar dedi nasıl anladınız dedim kalçan cok dar cunku dedi bende evet annemin çatısı da dar olduğu için sezeryanda girdi dedim muhtemelen sende sezeryan olursun dedi üstelik fıtık ve panik atakta varmış neyse ozamana gelelim bakarız dedi. Zaten istediğim sezeryandı bizden bukadar prensesimle hepinizi öpüyoruz
Burasi marmaris canim:) zaten bnm dr kalp atisini hic dinletmedi sadece gosterdi ben bi kere lekeler yuzunden tesadufen baska bi hastanedeyken oranin dr una muayene oldum da o saf dinletmisti:) o yuzden beni surekli cagiriyo demekki doktorum:) kalp sesi dinlenmicekse tehlike yok ben surekli gidiyim bari:)
Okurken çok mutlu oldum canım, maşallah size, hareketlerini sevsinler onun . Okurken bir taraftan da gözümde canlandı adeta, bebeğin, doktorun,sen:)) Cinsiyetiniz de kesinleşmiş hadi gözünüz aydın kalbindekini verdi Rabbim ne güzelDoktor da iyi biri anladığım kadarıyla bırakma onu
Bende görmek istiyorum bebeğimi yaaadaha 19 nisana randevu...
Havva kaç gündür böyle. Her seferinde artık düzelmiştir deyip yorumlarını okuyorum daha da kötü şeyler yazıyor.. Eşiyle arasındaki tartışma hepimizin yaşadığı olağan tartışmalardan. Olağanüstü bir durum yok. Ki havva ters bi insan değil, hepimize karşı iyi olumlu konuşur hep. Eşine gelince nedense hep olumsuz taraflarını görüyor. Biz hamileyiz, bizim hormonlarımız anormal şuanda tamam ama ben eşimle tartışmalarımızdan sonra gelip bana sarıldığında hiçbir zaman git diyemiyorum. Karşımızdaki insan bizim eşimiz. O bize adım atıyorsa bizim de ona atmamız gerekir. Bu adamla bi ömür geçecek.. Bu şekilde itmenin hiçbir faydası yok. Özür dilenecekse de ortada özür dilemeye değer bir şey olmalı. Her şey için özür dilenmez... Her zaman eşlerimiz bizi alttan almayacak, bazen de biz alttan almayı bilicez...
hadi hayırlı olsun prenses maşallah size Allah'ım korusun sizleri yeni doktorunda hayırlı olsun
bi dahaki kontrol ne zaman 4 hafta diyo bizim doktor hep çok bence ya
Havvaaaaa eşine yanlışlıkla sarılmışsın, o da insan gibi öpmüş seni. Neden hala uzatıyorsun anlamıyorum. Sen ters davranıyorsun adama. Sinirlendiriyorsun sonra elini havaya kaldırıyor diye vay efendim niye kaldırdı diyorsun.
Bu işi iyice uzattınız. Çok fevri davranıyorsun. Evden giderim falan ne demek. Sana ne yaptı sanki bu adam? Başka bi kadınla mı yakaladın? Kendisi vurmamış, kaynın mı vurdu kayınvaliden mi dövdü de sesini çıkarmadı mı bu adam?
Şöyle adamlara haksızlık ediyorsunuz ben kızıyorum valla.
hoşgeldiniz senin kesin erkek mi maşallah erken öğrenmişsinBiz geldik teyzeleri oğluşumun ikili testini aldık sonuçlar iyi çıkmış bizden haberler böyle sizler nasılsıniz
Canım 4 hafta cok ya. Bize de doktor 4 hafta dedi ama eşim direk biz dayanamayız dedi 2 hafta sonra yine gelelim dedi doktorda tamm gelin ozaman dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?