2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Evet kalçan dar dedi bide annemin çatısı da dar olunca olabilir dedi ama zaman gelsin konuşuruz yine dedi. Tansiyon aslında önemli bir unsur. Senin de zaten ben en çok devlet hastenesinde ki doktorunu beğendim. Bilmiyorum sezeryan mı olur olmaz mı ama ben hala sezeryan istiyorum. Cok korkuyorum yani normal doğumdan. Bak Buda fotoğrafımız ters durmuş bir şekilde

Havvayla konuştum durumu anladım canım. Bildiğim gibi değilmiş. Havva yerden göğe kadar haklı.. Keşke her şey bizim hormonlarımızla sınırlı kalsa..

Hayırlısı olsun canım. Hangisi hakkımızda hayırlısı ise o olsun :) Artık bayağı büyüdü ya 11 cm oldu cetvelde bakınca daha net anlıyorum :))) Senin kesin çıkmıştır göbişin:) Benimki de çıktı :)

2 hafta da bir gidiyosun nasıl olsa, ikisine de git şimdilik canım Doğum yaklaşınca karar verirsin nerde yapmak istediğine. Tabi doktorun tecrübesi yadsınamaz. İnşallah ikinci bebeğin erkek olur adını oktay koyarsınız canım Bir erkeğin ablasının olması da çok güzel Dayanmaya çalışıyorum bende canım, geçen hafta bi doktora gittim aslında ama ultrason cihazı çok kötüydü bişey anlamadım, bidaha gitmem o doktora...

çok şükür bir güzel haber daha prenses kesinleşti bak ne güzel , doktorun tansiyon ölçmemesine çok şaşırdım ,doğum paketi ne kadar mış cnm orada?
maşallah büyümüş annesi :)

tatlım özelden yazdım okursan birazda olsa beni anlıyağini umuyorum çünkü buraya yzmaya utandımm

Sen utanma canım utanması gereken başkası. Kendini de üzme. En önemlisi sen ve bebeğinsiniz. Kimse için değmez. Allahım yardımcın olsun... Sıkılınca buraya gel boşver amaaan bebeğin seninle sağlıklı bak inşallah adamın biri da akıllanır. Allahım hidayet versin.

Ben de kız çok istiyorum ama rabbim sağlık versin. Erkek de olsa hiç üzülmem. O da benim kuzum olcak. Zaman geçmiyor canım ya resmen her gün yıl gibi geçiyor. Benim de doktorum 4 haftada bir çağırıyor. Ama bu sefer söyliycem çok uzun sürüyor. Endişe ediyorum diye.

Benim doktorum her seferinde ölçüyor tansiyonumu, hep normal çıktı. Çatıyla ilgili bi şey demedi. İkizde sezeryan ihtimali çok yüksek çünkü.

Biz geldik teyzeleri oğluşumun ikili testini aldık sonuçlar iyi çıkmış bizden haberler böyle sizler nasılsıniz

Canım çok sevindim. Ama bebişin çok küçük nasıl anladı doktorun erkek olduğunu?

face in varmı cnm

çok şükür bir güzel haber daha prenses kesinleşti bak ne güzel , doktorun tansiyon ölçmemesine çok şaşırdım ,doğum paketi ne kadar mış cnm orada?
maşallah büyümüş annesi :)

aylık kontrollerde hem kilomu hem de tansiyonumu ölçüyorlar.
normali de bu zaten. ben siz ölçmediler diyince şaşırdım.

bebeğim olmasa bitireceğim bu evliliği bebeğim için dayanacağimm babasız kalmasın diye

AHH CANIM KESİNLEŞTİ DEMEKKİ PRENSESİN. ÇOK SEVİNDİM CANIM. MAŞALLAH BEBEĞİNE CANIM YA YARAMAZ OLUCAK SANIRIM HAREKETLERE BAKSANA TEPE TAKLAK DURUOMUŞ :) ÇOK SEVİNDİM CANIM İYİ OLMANIZA İNŞALLAH HEP BÖYLE İYİ GİDER TÜM KONTROLLERİN. BİZDE SİZİ ÖPTÜK CANIM...

12+4 te söyledi %90 erkekmiş canım bende beklemiyordum söylemesini ama söyledi

gözünaydın canım ya.maşallah prensesine :)bende cok korkuyorum normal doğumdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…