- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Oyy maşallah 11 cm olmuş :) Hem de cinsiyeti de kesinleşti :)) Benimkini hiç kafa aşağıda görmedim, duyunca merak ediyorum nasıl bi pozisyondur o öyle diyee:))) Şu tansiyon olayında haklısın canım. Benim de doktorum hiç ölçmemişti. Devletteki doktor ölçtü geçen hafta.. 9/6 çıkmıştı. Çatının dar olduğu kalçadan anlaşılıyor demek ki. Sezeryan olacağın şimdiden belli oldu hayırlı olsun :)))
Artık kıyafetler alınmaya başlanır :)))
Biz geldik teyzeleri oğluşumun ikili testini aldık sonuçlar iyi çıkmış bizden haberler böyle sizler nasılsıniz
Haklısın canım, söylediklerine katılıyorum, ne güzel ki sen yapabiliyorsun, ama maalesef hepimiz bu şekilde davranamayabiliyoruz. Havvanın yazdıklarından anladığım kadarıyla hep alttan aldığı için yorulmuş. Onun da sakinleşmesi gerek. Ama çok üzülmüş belli ki. Bana da eşim moralim bozuk olduğunda bi kaç kez "bak böyle yapma bebeklerimize zarar veriyorsun" dedi. Bir iki derken sinirlerim bozuldu. Sonuçta gerilmek elimde olan bişey değil zaten gerginim bir de sen öyle söyleyince ben daha da sinirleniyorum diye bağırdım. Bir anneye bebeğine zarar veriyorsun denir mi? Hak verdi ve bir daha söylemedi. Biliyorum kötü bir niyetle söylemedi. Beni sakinleştirmeye çaılışıyordu, ama bende ters tepti. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Evet kalçan dar dedi bide annemin çatısı da dar olunca olabilir dedi ama zaman gelsin konuşuruz yine dedi. Tansiyon aslında önemli bir unsur. Senin de zaten ben en çok devlet hastenesinde ki doktorunu beğendim. Bilmiyorum sezeryan mı olur olmaz mı ama ben hala sezeryan istiyorum. Cok korkuyorum yani normal doğumdan. Bak Buda fotoğrafımız ters durmuş bir şekilde
Eki Görüntüle 1057765
2 hafta da bir gidiyosun nasıl olsa, ikisine de git şimdilik canımBırakmayı düşünmüyoruz suan için canım bakalım ama bilmiyorum ki eşimde cok beğendi doktoru başhekim olması ve 30 yıllık tecrübesi de tabii bizedaha fazla elektirik verdi. Evet Rabbim birini aldı birini verdievet kesinleşti hep korkuyordum çünkü alıştıktan sonra pat diye erkek denseydi bi bocalardım sanırım ama ananem cok istiyordu erkek olmasını ismini bile vasiyet olarak bıraktı Oktay olacakmış :) öyüzden erkek dense de üzülmeyecektim hatta sevinebilirdim sanırım. Bir kızın abisi olması da ayrı bir güzel cünkü. Bir şey kalmamış canım haftaya randevun dayan birazcık annesi zaman su gibi akıp geçiyor
Kızlar şimdi doktordan geliyorum artık doktorumu değiştirdim medipole girmiyorum via hospitole gidiyoruz burası hem daha uygun hemde doğum paketleri var onlardada anlaşacağız. Doktorumda hastanenin başhekimi gayet güzel ilgileniyor kapıya kadar eşlik ediyor falan. Medipolde ki doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti bu direk ölçtü 6/4 çıktı biraz düşük ama hamilelikte düşük tansiyon isteriz dedi. Hersey normal çıktı 11 cm olmuşuz kilimizi ölçmedi. Ve %100 kız dedi prensesimiz sonunda kesinleşti. Bebeğim sürekli dönüyor içimde. Ilk baktığımızda tamamen ters dönmüştü kafa aşağıda bacaklar yukarda doktor bu ne hareketlilik boyle çikolatamı yedin dedi evet dedim maşallah dedi ve 2 gün yine öne geçmişiz tahmini doğum 20 Eylül oldu. Çatın muhtemelen dar dedi nasıl anladınız dedim kalçan cok dar cunku dedi bende evet annemin çatısı da dar olduğu için sezeryanda girdi dedim muhtemelen sende sezeryan olursun dedi üstelik fıtık ve panik atakta varmış neyse ozamana gelelim bakarız dedi. Zaten istediğim sezeryandı bizden bukadar prensesimle hepinizi öpüyoruz
tatlım özelden yazdım okursan birazda olsa beni anlıyağini umuyorum çünkü buraya yzmaya utandımm
Bırakmayı düşünmüyoruz suan için canım bakalım ama bilmiyorum ki eşimde cok beğendi doktoru başhekim olması ve 30 yıllık tecrübesi de tabii bizedaha fazla elektirik verdi. Evet Rabbim birini aldı birini verdievet kesinleşti hep korkuyordum çünkü alıştıktan sonra pat diye erkek denseydi bi bocalardım sanırım ama ananem cok istiyordu erkek olmasını ismini bile vasiyet olarak bıraktı Oktay olacakmış :) öyüzden erkek dense de üzülmeyecektim hatta sevinebilirdim sanırım. Bir kızın abisi olması da ayrı bir güzel cünkü. Bir şey kalmamış canım haftaya randevun dayan birazcık annesi zaman su gibi akıp geçiyor
Oyy maşallah 11 cm olmuş :) Hem de cinsiyeti de kesinleşti :)) Benimkini hiç kafa aşağıda görmedim, duyunca merak ediyorum nasıl bi pozisyondur o öyle diyee:))) Şu tansiyon olayında haklısın canım. Benim de doktorum hiç ölçmemişti. Devletteki doktor ölçtü geçen hafta.. 9/6 çıkmıştı. Çatının dar olduğu kalçadan anlaşılıyor demek ki. Sezeryan olacağın şimdiden belli oldu hayırlı olsun :)))
Artık kıyafetler alınmaya başlanır :)))
Biz geldik teyzeleri oğluşumun ikili testini aldık sonuçlar iyi çıkmış bizden haberler böyle sizler nasılsıniz
Ya sorma canim.hala dusundukce icim bi tuhaf oluyorRabbim korusun hepsini
kızlar Kamuran ve eFuLim faceimiz varmı
Sen utanma canım utanması gereken başkası. Kendini de üzme. En önemlisi sen ve bebeğinsiniz. Kimse için değmez. Allahım yardımcın olsun... Sıkılınca buraya gel boşver amaaan bebeğin seninle sağlıklı bak inşallah adamın biri da akıllanır. Allahım hidayet versin.
çok şükür bir güzel haber dahaprenses kesinleşti bak ne güzel , doktorun tansiyon ölçmemesine çok şaşırdım ,doğum paketi ne kadar mış cnm orada?
maşallah büyümüş annesi :)
Sen utanma canım utanması gereken başkası. Kendini de üzme. En önemlisi sen ve bebeğinsiniz. Kimse için değmez. Allahım yardımcın olsun... Sıkılınca buraya gel boşver amaaan bebeğin seninle sağlıklı bak inşallah adamın biri da akıllanır. Allahım hidayet versin.
Kızlar şimdi doktordan geliyorum artık doktorumu değiştirdim medipole girmiyorum via hospitole gidiyoruz burası hem daha uygun hemde doğum paketleri var onlardada anlaşacağız. Doktorumda hastanenin başhekimi gayet güzel ilgileniyor kapıya kadar eşlik ediyor falan. Medipolde ki doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti bu direk ölçtü 6/4 çıktı biraz düşük ama hamilelikte düşük tansiyon isteriz dedi. Hersey normal çıktı 11 cm olmuşuz kilimizi ölçmedi. Ve %100 kız dedi prensesimiz sonunda kesinleşti. Bebeğim sürekli dönüyor içimde. Ilk baktığımızda tamamen ters dönmüştü kafa aşağıda bacaklar yukarda doktor bu ne hareketlilik boyle çikolatamı yedin dedi evet dedim maşallah dedi ve 2 gün yine öne geçmişiz tahmini doğum 20 Eylül oldu. Çatın muhtemelen dar dedi nasıl anladınız dedim kalçan cok dar cunku dedi bende evet annemin çatısı da dar olduğu için sezeryanda girdi dedim muhtemelen sende sezeryan olursun dedi üstelik fıtık ve panik atakta varmış neyse ozamana gelelim bakarız dedi. Zaten istediğim sezeryandı bizden bukadar prensesimle hepinizi öpüyoruz
Havvayla konuştum durumu anladım canım. Bildiğim gibi değilmiş. Havva yerden göğe kadar haklı.. Keşke her şey bizim hormonlarımızla sınırlı kalsa..
hoşgeldiniz senin kesin erkek mi maşallah erken öğrenmişsin
ay canım ne güzel benim eşim hocam siz ne zaman derseniz güveniyoruz diyo doktorumda sağolsun sorun olmadıkça 4 hafta fazlaya gerek yok diyo
cnm oglusunmu oluo cok sevindm yerim ben onu.bnm ki belli olmadi.12.haftada solemedi
Ben de kız çok istiyorum ama rabbim sağlık versin. Erkek de olsa hiç üzülmem. O da benim kuzum olcak. Zaman geçmiyor canım ya resmen her gün yıl gibi geçiyor. Benim de doktorum 4 haftada bir çağırıyor. Ama bu sefer söyliycem çok uzun sürüyor. Endişe ediyorum diye.
Benim doktorum her seferinde ölçüyor tansiyonumu, hep normal çıktı. Çatıyla ilgili bi şey demedi. İkizde sezeryan ihtimali çok yüksek çünkü.
Canım çok sevindim. Ama bebişin çok küçük nasıl anladı doktorun erkek olduğunu?
Evet kalçan dar dedi bide annemin çatısı da dar olunca olabilir dedi ama zaman gelsin konuşuruz yine dedi. Tansiyon aslında önemli bir unsur. Senin de zaten ben en çok devlet hastenesinde ki doktorunu beğendim. Bilmiyorum sezeryan mı olur olmaz mı ama ben hala sezeryan istiyorum. Cok korkuyorum yani normal doğumdan. Bak Buda fotoğrafımız ters durmuş bir şekilde
Eki Görüntüle 1057765
aylık kontrollerde hem kilomu hem de tansiyonumu ölçüyorlar.
normali de bu zaten. ben siz ölçmediler diyince şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?