Gunaydin bende 2li test sonucunu aldim temiz cok sukur. Simdi dr.a gosterecegim.
Bugun bende gerginim nedense. Noluyor bizr yahu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok şükür, 2li test beni biraz korkutmuştu ama iyi sonucu alınca da şükür ediyoruz tabi ,
sağolun kızlar ya hepiniz panik yapma yazmıssınız ama ılk doğumumdan sonra panik atak hastası oldum ben bide ileri napcam ben damla panik için neler yapıyosun nefes alıp veriyorum bol bol derin derin nasıl sakinleşcem bılmıyorum
çok geçmiş olsun cnm . Farklı şeyler düşünmeye çalış , bebişin iyi inş düzelecek stres yapmamaya çalış
Tebrik ederim canım hayırlısı olsun inşallah kızlar çoğunlukta
ilaçlarımı alıyorum canım günde 3 defa progestan gece jel vajınaya bıde kan hapım var sabahaz sabır Allah ın izniyle geçecek ve herşey oluna girecek tez zamanda insallah ilaçlarını ihmal etme
Panik atak olduğunu bilmiyordum canım tabii haliyle daha fazla endişen oluyordur.. yakın bir arkadaşın ya da yanında mutlu olduğun birisini yanına çağırsan en azından kafan dağılır belki.. Nefes al ver dua et inşallah duracak öyle odaklanmaya çalış.
olmazmı ya ben preeklemsi gecirdim öbür hamileliğimde anlatmayayım moralınız bozulmasın doğumdan sonra 2 ay kendıme gelemedım panik atak olmusum 10 gün ilaç kullandım gece 12 de 112 aradıgımı bılıyorum benoluyorum dıye yazık benımle yarım saatten fazla telefonda sakınlestırmeye uğrastılar ondan sonra bır daha olmadım taki kasımda gebelik testı yapıncaya kadar 1 hafta tekrar oldum oldum dırıldım sonnra kımyasalmıs gıttı bebek hemen psikiyatrıye gıttım 6 ay tedavı yapalım dedım pat ocak ayında hamileyim buda napayım allahtan zaten 8 ay uğrastık olmadıydıbebek napalım kısmet çekilecek varsa çekcez
Tebrik ederim canım hayırlısı olsun inşallah kızlar çoğunlukta
gösterir cnm . Benim doktorum aslında çok zorlandı bakarken , hatta 2 hafta sonra mı söyleyim falan dedi emin olmak istedi sanırım , eşim söyle diyince söyledi
Günaydın teyzeler :) biz dün kontrole gittik bebişim çok tatlıydı kızlar ayy bacaklarını bir görseniz çikolota yemeden gittim maşallahı vardı11.6 cm 14+2 haftalık , doktor amcamız baya baktı , cinsiyetini söyliyeyim mi 2 hafta sonramı söyliyim dedi ? bende hocam merak ediyorum ama siz bilirsiniz dedim eşim ben bilmek istiyorum dedi , doktor amcamız daaaa KIZ dedi çok şükür yarabbim sen sağlıklısını hayırlısını ver güzel Rabbim Amin :)
Günaydın teyzeler :) biz dün kontrole gittik bebişim çok tatlıydı kızlar ayy bacaklarını bir görseniz çikolota yemeden gittim maşallahı vardı11.6 cm 14+2 haftalık , doktor amcamız baya baktı , cinsiyetini söyliyeyim mi 2 hafta sonramı söyliyim dedi ? bende hocam merak ediyorum ama siz bilirsiniz dedim eşim ben bilmek istiyorum dedi , doktor amcamız daaaa KIZ dedi çok şükür yarabbim sen sağlıklısını hayırlısını ver güzel Rabbim Amin :)
günaydın arkadaşlarLütfen herkes kafasındaki kötü şeyleri yaşadıklarını unutmaya çalışsın bugün Rabbimin verdiği mucizeyi düşünelim, şükredelim. Her şey gelir geçer ama bu mutlu günlerimiz bir daha geri gelmez Kartal arkadaşımıza da çok geçmiş olsun, inşallah atlatırsın canım...
Herkese merhaba, ben bir ara girip yazmıştım ama öyle bir bulantı çektimki haftalarca tekrar girip yazmamadımçok şükür bulantılar bitti ve bende artık aktif olmaya çalışacağım.. Geçen hafta 2 li test yaptırdım hamdolsun temiz çıktı .. Ama cinsiyet için henüz erken dedi.. 16. Haftayı bekleyeceğim artık..
Ayyy yerim ben onu yaaa maasallah subhanallah Allah bagislasin hayirli olsun prensesiniz benimde cuma kontrolum var twm 12 haftalik oluyoruz kismetsee daha erken ama belki bi tahminde bulunur doktor tabi kesin sonuc icin 3-4 hafta daha beklemek lazim Allah im hayirli saglikli eylesin kucagimizda sevindirsin insallah...
Canım inşallah hayırlı bir kız evladı olur, çok sevindim. Kız evlat anneye arkadaş olur, inşallah sıkı bir ilişkiniz olur.
Kızlarla erkekler başabaş gidiyor :) En sona ben kalacağım galiba cinsiyeti öğrenenen :)
oyy yerim ben onu, masallah yaa...ne kadar cabuk büyüyorlar.
bizde carsamba günü gideceyiz insallah, daha herhalde söylemez bizim doktor cinsiyetini, esim ve annem gil cok merakli :)
amin saglikli hayirli bir evlat olur, cümlemizin insallah
insallah atariz :) bu aralar cok takiyorum ben birseyi kafaya....hormonlarmi ne
ne olduda kartal arkadasimiza? ben kacirmisim
hayirlisi olsn canim..gecmisde olsun.
cinsiyeti önemli degil canim saglikli olsunlar yeter..bulantilarin gectimi
Canım inşallah hayırlı bir kız evladı olur, çok sevindim. Kız evlat anneye arkadaş olur, inşallah sıkı bir ilişkiniz olur.
Kızlarla erkekler başabaş gidiyor :) En sona ben kalacağım galiba cinsiyeti öğrenenen :)
sağol cnm teşekkür ederim merak ediliyor çünkü, alışveriş yapmak isteniyor, adını belirlemek isteniyor . Duyunca da şaşırıyorsun afallıyosun ama güzel oluyor tabi
Teşekkür ederim canım.. Neysemi annem geldi yanıma, yataklardan kalkamıyordum. Birde oğlum var 4.5 yaşında annem olmasaydı perişandım valla..
Cinsiyet evet önemli değil ama çokta merak ediyorum:)))
Senin oldumu bulantı? Cinsiyet bellimi?
Herkese merhaba, ben bir ara girip yazmıştım ama öyle bir bulantı çektimki haftalarca tekrar girip yazmamadımçok şükür bulantılar bitti ve bende artık aktif olmaya çalışacağım.. Geçen hafta 2 li test yaptırdım hamdolsun temiz çıktı .. Ama cinsiyet için henüz erken dedi.. 16. Haftayı bekleyeceğim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?