2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
allah yardimcisi olsun, birden biremi gelmis kanamsi? kac haftalik ki?
insallah birsey olmaz

inşallah canım ya 13 haftalık ilaç kullanıyorum işte artıl allaha emanetiz verende o alanda napayım beklemekten başka çare yok burasıda olmasa ölürüm panikten hepinizden alllah razı olsun

birden mi gelmiş bilmiyorum ama 13 haftalıktı sanırım. İnşallah bişey olmaz.

insallah canim ama derler ya 3 ayi gectikten sonra risk azalir diye...
allahim insallah birsey olmaz

acaba kimin daha kizi olacak...
ay hic düsünmezdim böyle seyler yasicami o kadar tedaviden sonra, o kadar ugrastiktan sonra, simdi bunlari düsünmek ne kadar güzel, ve daha kiymetli oluyor.
allahim herkeze nasil etsin,
evet daha bir kac gün saskin olursun :)

inşallah canım ya 13 haftalık ilaç kullanıyorum işte artıl allaha emanetiz verende o alanda napayım beklemekten başka çare yok burasıda olmasa ölürüm panikten hepinizden alllah razı olsun

canim nasilsin? nasil gidiyor? insallah iyisindir, uzdun beni wallahi bugün

dikkat et kendine, ne kulaniyorsun sen? kalkma hic

Maşallah canım kuzucuguna boyuda baya uzunmuş bizimki popo baş ölçtü sizinkide öylemi ölçtü ki bide ili gün öne geçtik ama 17. Haftada olmamıza rağmen henüz boyumuz 11 cm

cnm teşekkür ederim sağolasın , boyunu nereye göre ölçtü heyecandan hiç anlayamadım ultrasyon resminde crl yazıyor . Boyu maşallah bana da uzun geldi selvi boylumu olacak teyzesi acaba benim kızım , senin kinin boyu da uzar daha dur bakalım zaten kısa değil ve baştan popoya diyorsun . Benim ki aslında ultrasyonda 2 gün geride ama doktor gelişimi iyi dedi o hiç önemli değil dedi . Kilosunu sordum daha söylenmezmiş

canim nasilsin? nasil gidiyor? insallah iyisindir, uzdun beni wallahi bugün

dikkat et kendine, ne kulaniyorsun sen? kalkma hic

iii şimdi canım ya lavaboya gıdıcem besmele çekerek günde 3 tane progestan vajinal jel akşamları

iii şimdi canım ya lavaboya gıdıcem besmele çekerek günde 3 tane progestan vajinal jel akşamları

bende kulaniyorum günde 3 kere progestan canim...ama doktorum birak dedi 3 aydan sonra simdi ariyip soracam...
insallah düzelirsin bekliyorum hadi bakalim lavaboya gitde iyi haberlerle gel

bende kulaniyorum günde 3 kere progestan canim...ama doktorum birak dedi 3 aydan sonra simdi ariyip soracam...
insallah düzelirsin bekliyorum hadi bakalim lavaboya gitde iyi haberlerle gel

şükür bişey yok canım hep dua edıyorum

aynen cnm . Sabah eşim kalktı kızım diye sevdi ilk defa çok hoşuma gitti . Bizim de tedavi süreci oldu cnm bu bebekler çok kıymetli doktorl tüp bebeğe yönlendirdiler bizi ama Rabbim çok büyük bebişim bize süpriz yaptı

Sağol canım ben dr a gitmedim daha kimseye bişey de sormadım.umarım bi prob olmaz Allahım bebeklerimizi korusun

Canim yanlış yazdım kartal a yazicak tim olmadı

Son düzenleme:
şükür bişey yok canım hep dua edıyorum

ohhh rahatladim wallahi

ne güzel oluoyr degilmi babisi böyle sevince...
benim esimde bakiyor,karnimi dinliyor, karnim cikti, artik pantolarim olmuyor benim....iki pantolonum lastikli onlar oluyor. evet bizde ayni, kiymetli bebislerimiz, allaha cok sükür. siz kac sene denediniz?

Inş canim dua ediyorum başka yapcak bişey yok

aynen, dua edelim canim

böyle konuşunca benide coşturuyosun kız ben bu aralar derslerime yoğunlaştım haftaya sınavım var bebişi pek düşünemiyorum ama geceleri konuşuyorum seviyorum yavrumuu :) bulantılarım genel olarak geçti gibide nadir oluyor, 2 günde bir sabahları çıkarıyorum işte biraz ama rahatladım ya genelde. benimde iştahım ne açık ne kapalı gebelik öncesi gibiyim ama bazen akşam yemek yiyorum saat 10 gibi falan dediğin gibi acaip bi mide kazınması oluyor içimde bi canavar sanki diyorum eşime duramıyorum bişeyler yemek istiyorum çok fena bi his yaa :)

Canim yaaa seninle ayni durumdayiz ozaman bende eskiye gore daha iyiyim bu sabah kahvaltidan sonra cikardim lavoboya zor yetistim ozellikle yumurta kokusu beni mahvediyo bikac hafta sonra tamamen gecer buyuk bi ihtimalle ben bugun progestanla estrofemide birakiyorum cok sukur ilaclarda gina geldi gayri ben cuma sende pazartesi guzel haberlerle gel insallah...

inşaAllah canım ... yumurtayı ben gebelik öncesi hiç sevmezdim ağzıma sürmezdim ama bebişten sonra arada öyle bi canım istiyorki durduramıyorum kendimi yiyorum şaşırıyorum kendime :) bende saat 4te son progestanımı alıcam :) çok şükür bende çok sıkılmıştım artık..

:)) ayy canım benim yaa evet pipileri erken gösteriyor erkekler benimki dün pozisyonu düzeltmiş oohh yatıyordu doktor çok uğraştı ama yine göstermedi

kizmi acaba canim onların pozisyonları hareketleri öyle güzelkiii bu anları hiç unutmamak gerekir.kacamaz eninde sonunda gösterecek :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…