- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
allah yardimcisi olsun, birden biremi gelmis kanamsi? kac haftalik ki?
insallah birsey olmaz
birden mi gelmiş bilmiyorum ama 13 haftalıktı sanırım. İnşallah bişey olmaz.
Çok teş ederim cnm sağolasın , ben rüyamda bebek görüyordum cinsiyetini belli etmiyordu fakat hep pembe kıyafetler oluyordu üzerindebanada doktorum bacaklarını arasında bir şey gözükmüyor dedi 2 hafta sonra kesinleşir iyice ama belli etti yinede
teşekkür ederim canım sağol :) prensesler artıyor , sıradaki kim bakalım
sağol cnm :) evet prenses inş benim bir kızım mı olacak şimdi hala şaşkınım
ilaçlarımı alıyorum canım günde 3 defa progestan gece jel vajınaya bıde kan hapım var sabah
Çok üzüldüm gerçekten inşallah bir daha aynı şeyler olmaz.. bizde iki sene boyunca bekledik bizimde bebeğimiz olmadı.Tedavi de görmedik öyle kendiliğinden oldu senin ki de 8 ay beklemiş olmuş.Allah bize şimdi nasip ettiyse vardır bildiği o yüzden üzülmemeye çalış eminim çok zordur ama inancını kaybetme.Dualarımız seninle
tşk canım dualarınızı eksik etmeyın
inşallah canım ya 13 haftalık ilaç kullanıyorum işte artıl allaha emanetiz verende o alanda napayım beklemekten başka çare yok burasıda olmasa ölürüm panikten hepinizden alllah razı olsun
Maşallah canım kuzucuguna boyuda baya uzunmuş bizimki popo baş ölçtü sizinkide öylemi ölçtü ki bide ili gün öne geçtik ama 17. Haftada olmamıza rağmen henüz boyumuz 11 cm
canim nasilsin? nasil gidiyor? insallah iyisindir, uzdun beni wallahi bugün
dikkat et kendine, ne kulaniyorsun sen? kalkma hic
iii şimdi canım ya lavaboya gıdıcem besmele çekerek günde 3 tane progestan vajinal jel akşamları
bende kulaniyorum günde 3 kere progestan canim...ama doktorum birak dedi 3 aydan sonra simdi ariyip soracam...
insallah düzelirsin bekliyorum hadi bakalim lavaboya gitde iyi haberlerle gel
insallah canim ama derler ya 3 ayi gectikten sonra risk azalir diye...
allahim insallah birsey olmaz
acaba kimin daha kizi olacak...
ay hic düsünmezdim böyle seyler yasicami o kadar tedaviden sonra, o kadar ugrastiktan sonra, simdi bunlari düsünmek ne kadar güzel, ve daha kiymetli oluyor.
allahim herkeze nasil etsin,
evet daha bir kac gün saskin olursun :)
tşk canım dualarınızı eksik etmeyın
dualarımız seninle cnm Rabbim yardımcın olsun
dualarımız seninle cnm Rabbim yardımcın olsun
ya Kartal a yazıyorum bir türlü olmuyor cnm bu yazıda kartala idi
canım korkma ben 1 haftadır çok fena gribim hala tam düzelemedim. doktoruma sormuştum hiç bir şey olmaz dedi. günlerce burnum tıkalıydı, hapşırık, öksürük hepsi vardı ve bebeğim daha 11 haftalık. tuzlu çek burnuna biraz olsun rahatlatıyor ve mutlaka yat dinlen, ben 10 gündür yatiyorum. için rahat olsun bak benim kanamam da vardı gripken. Rabbim korusun bebeklerimizi.
Inş canim dua ediyorum başka yapcak bişey yokbenimde tikali canim, birsey olmaz allahin izniyle
Canım inşallah bu seferki kanaman da kesilecek, dualarımız seninle.Ama lütfen evde kal ve yataktan hiç çıkmgünaydın kızlar dualarınız için sağoln inşallah atlatacagız allahın izniyle akşam gittik ultrasonla baktı ii bebek dedi ilaçlarını iç randeum cuma günü dedim tamam cuma günü gidersin dedi
şükür bişey yok canım hep dua edıyorum
aynen cnm . Sabah eşim kalktı kızım diye sevdi ilk defa çok hoşuma gitti . Bizim de tedavi süreci oldu cnm bu bebekler çok kıymetlidoktorl tüp bebeğe yönlendirdiler bizi ama Rabbim çok büyük bebişim bize süpriz yaptı
Inş canim dua ediyorum başka yapcak bişey yok
şükür bişey yok canım hep dua edıyorum
Ay ben onların boyunu posunu seveyim ya bir an once gormek icin sabirsizlaniyorum cunku 12 haftalikken cok tatli oluyolar ilk gebeligimden biliyorum ondada tan 12 haftalikti tarama testine gittigimizde bize el sallamisti resmen yavrum parmaklarıni bile gormustuk Allah im hayirli saglikli yavrucaklarimiza kavusmayi nasip eder insallah inan icim kipir kipir..canim senin bulantin ne alemde benim azaldi ama tam olarak kesildi di arada oguruyoum yine hala doyasiya yiyemiyorum ama cok sukur baya rahatladim artik aciktigimi deli gibi hissedebiliyorum migdem kaziniyo resmen
böyle konuşunca benide coşturuyosun kızben bu aralar derslerime yoğunlaştım haftaya sınavım var bebişi pek düşünemiyorum ama geceleri konuşuyorum seviyorum yavrumuu :) bulantılarım genel olarak geçti gibide nadir oluyor, 2 günde bir sabahları çıkarıyorum işte biraz ama rahatladım ya genelde. benimde iştahım ne açık ne kapalı gebelik öncesi gibiyim ama bazen akşam yemek yiyorum saat 10 gibi falan dediğin gibi acaip bi mide kazınması oluyor içimde bi canavar sanki diyorum eşime duramıyorum bişeyler yemek istiyorum çok fena bi his yaa :)
Canim yaaa seninle ayni durumdayiz ozaman bende eskiye gore daha iyiyim bu sabah kahvaltidan sonra cikardim lavoboya zor yetistim ozellikle yumurta kokusu beni mahvediyo bikac hafta sonra tamamen gecer buyuk bi ihtimalle ben bugun progestanla estrofemide birakiyorum cok sukur ilaclarda gina geldi gayri ben cuma sende pazartesi guzel haberlerle gel insallah...
:)) ayy canım benim yaa evet pipileri erken gösteriyor erkekler benimki dün pozisyonu düzeltmiş oohh yatıyordu doktor çok uğraştı ama yine göstermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?