ohhh rahatladim wallahi
ne güzel oluoyr degilmi babisi böyle sevince...
benim esimde bakiyor,karnimi dinliyor, karnim cikti, artik pantolarim olmuyor benim....iki pantolonum lastikli onlar oluyor. evet bizde ayni, kiymetli bebislerimiz, allaha cok sükür. siz kac sene denediniz?
aynen, dua edelim canim
cnm teşekkür ederim sağolasın , boyunu nereye göre ölçtü heyecandan hiç anlayamadım ultrasyon resminde crl yazıyor . Boyu maşallah bana da uzun geldiselvi boylumu olacak teyzesi acaba benim kızım , senin kinin boyu da uzar daha dur bakalım zaten kısa değil ve baştan popoya diyorsun . Benim ki aslında ultrasyonda 2 gün geride ama doktor gelişimi iyi dedi o hiç önemli değil dedi . Kilosunu sordum daha söylenmezmiş
canim ola bilir, belki popodan ölcmüstür, cünkü daha kücük olduklarindan tam ölcüm olmuyor.
bizím 10 haftaliken 5 cm di
evt güzel oluyor :) erkek olacak diyordu biraz şaşırdı ama sabah adapte olmuştu çok şükür. Biz tüp denemedik cnm doktor yönlendirdi gitmedim , kendi kendimize yediklerimize dikkat ettik vitamin falan aldık bir süre bekleyelim bakalım dedik çok şükür Rabbim nasip etti ,hayırlısı sağlıklısı olsun inş
evet evet popodan ölçtü oyle soyledi. ama ultrason kağıdının üzerinde de dediğim gibi 13 cm yazıyor. acaba hangisine inanmalıyım bilemedim?
evet bizde devam edecektik tedaviye. beklememizi söyledi o sirada bizim bebisde bize supriz yapti, cok sükür
evet o zaman 13 cm dir canim, merak etme sen...bebislerimiz allahin izniyle saglikli
Bugün progestrani birakiyorum kizlar...korkuyorum acaba birsy olurmu diye...
insallah olmaz
Bugün progestrani birakiyorum kizlar...korkuyorum acaba birsy olurmu diye...
insallah olmaz
ne biliyim biz biraz kısa mı kaldık acaba? doktor 11 cm dedi ama ben bide ultrasona bakıyım. geldim 13 cm yazıyor acaba hangisine inanmalıyım? ama eminim selvi boylu bir kızın olacak :) bence biz cok sanslıyız cunku en iyi arkadaslarımız yola cıkmış geliyorlar
Günaydın teyzeler :) biz dün kontrole gittik bebişim çok tatlıydı kızlar ayy bacaklarını bir görseniz çikolota yemeden gittim maşallahı vardı11.6 cm 14+2 haftalık , doktor amcamız baya baktı , cinsiyetini söyliyeyim mi 2 hafta sonramı söyliyim dedi ? bende hocam merak ediyorum ama siz bilirsiniz dedim eşim ben bilmek istiyorum dedi , doktor amcamız daaaa KIZ dedi çok şükür yarabbim sen sağlıklısını hayırlısını ver güzel Rabbim Amin :)
az sabır Allah ın izniyle geçecek ve herşey oluna girecek tez zamanda insallah ilaçlarını ihmal etme
Çok duygulandırdın beni bu sözünle , ben daha alışmaya çalışıyorum derken bu sözün çok iyi geldi sağolasın evt inş en iyi arkadaşlarımız olacaklar . bak ultrasyon kağıdındaki doğru bence , daha da uzarlar inş, güzel , endamlı , akıllı , saygılı olsunlar daha ne isteriz ki demi ...
Çok sevindim canım bu güzel habere gözün aydın :)
Allahım hep böyle haberler almamızı nasip etsin:)
Hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsun canım? Seninle yakın oturuyoruz yanlış hatırlamıyorsam..
randevuna son 5 gün kaldı
Çok sevindim canım bu güzel habere gözün aydın :)
Allahım hep böyle haberler almamızı nasip etsin:)
Hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsun canım? Seninle yakın oturuyoruz yanlış hatırlamıyorsam..
tabi ki oyle evet erkeğin yeri her zaman ayrıdır erkek babanın yerini alır ama bir kız gibi ailesine bağlı değildir istisnalar olabilir tabiki. ama benim annem en iyi arkadasımdır benim. anneminde en iyi arkadası benimdir.biz hayata her zaman 4 elle sarılmışızıdır. görenler hep kıskanır bizi anne kız olarak. sen ve bende oyle olacagız merak etme. sen erkek mi istiyordun camm?
İyi düşünelim iyi şeyler olsun canım Allahın izniyle birşey olmayacakBugün progestrani birakiyorum kizlar...korkuyorum acaba birsy olurmu diye...
insallah olmaz
Günaydın teyzeler :) biz dün kontrole gittik bebişim çok tatlıydı kızlar ayy bacaklarını bir görseniz çikolota yemeden gittim maşallahı vardı11.6 cm 14+2 haftalık , doktor amcamız baya baktı , cinsiyetini söyliyeyim mi 2 hafta sonramı söyliyim dedi ? bende hocam merak ediyorum ama siz bilirsiniz dedim eşim ben bilmek istiyorum dedi , doktor amcamız daaaa KIZ dedi çok şükür yarabbim sen sağlıklısını hayırlısını ver güzel Rabbim Amin :)
doğru diyorsun bende annemle hep birlikteyiz dir çok şükür.... Ben erkek hissediyordum sanki ablamlar hep öyle dediklerinden etkilenmiş te olabilirim. Doktor söyleyince şaşırdım çok ... olsun sağlıklı hayırlı olsunlar da , eşim diyor ki bir tane de bana arkadaş yaparsın ilerde diyor
3 gün kaldı canım cumartesi randevum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?