Bi tadella king size yerim işte :)))))))))
kizlar yeni yeni kabizlik cekmeye basladm.cok zor bsey ya.acaba ananasi kavonozdakindenmi alionuz yoksa dogal normal meyve olanindanmi.bende deniyim ya ins ise yarar
Ye canım, sonra bebişi uçarken görürsünüz artık:)
Bu sefer sana inşallah kızım olacak ya da oğlum olacak dicemmmmm
meyve olanından alıom ben konserve çok şekerli oluyo.
bazı yerlerde dilimliyorlarda hem. pakete koyup veriolar.
bazen de pazardan bütün alıom. eşim ya da annem kesiolar saolsunlar.
Allah iyiliğini versin :) Bi an önce bu hafta bitsin cumartesi olsun da bebişimi göreyim
Şu işyerimde yanımdaki kadına da gıcık oluyorum. Kendini akıllı zannediyor. Bi an önce evlenip gitse de kurtulsam. Şu işyerindeki sıkıntılar zor oluyor.
Çok merak ediyorum o yüzden öğrenmek istiyorum artık. 16. haftamda olucam ve sanırım artık cinsel organ oluşmuştur
canım inşallah erkek evladın olur ben cok pişman oldum seninle dalga gectiğim için. tamm kız olsun erkek olsun bunların hepsi biyana sağlıklı olması daha mühim ama insanın kalbinden ne geçiyorsa onu da istiyor yani. ben biliyorsun hep kız istiyordum kız olunca cok mutlu oldum ama erkek olsa yasalara mı girerdim yok sadece kızım olsa daha fazla sevinirdim derdim gecerdim. inşallah prensinle gelirsin yanımıza haber vermeye ama bence kızın olacak :s
canım ben direk ananas alıyorum ve orada soyduruyorum. soyulmuşsa almıyorum onu yeni soyduruyorum. kavanozdaki hiç birseyi tercih etmiyorum canım kim bilir ne zaman kesildi.
canımm ben de dün acaba yemesem mi dedim ama ye bence cunku sürekli hareket ettiği için dönüyor ama senin dediğin gibi görüntüyü dondurup görebiliyor. ben dün bir tane çikolata yedim milka. gercekten de sürekli dönüyordu karnımın içinde. baş aşağı yukarı derken annem yavrum basın dondu dur artık dedim :) bence yemelisin sonra yine oturursa görürsün
canımm ben de dün acaba yemesem mi dedim ama ye bence cunku sürekli hareket ettiği için dönüyor ama senin dediğin gibi görüntüyü dondurup görebiliyor. ben dün bir tane çikolata yedim milka. gercekten de sürekli dönüyordu karnımın içinde. baş aşağı yukarı derken annem yavrum basın dondu dur artık dedim :) bence yemelisin sonra yine oturursa görürsün
Ben hep erkek hissediyordum, rüyalarımda da görüyordum ama tersi de çıkabilir. Belli olmuyor.
Aslında ben kızları daha çok seviyorum ki nasıl bir yüzü olacağını çok merak ediyorum :))) Geçen o pembe taçlardan gördüm çok şekerler yaa :))) Ben kızları süslemeyi onların elbiselerini giyimini çok seviyorum. Erkek için tek sebep millet gıcık olsun diyeydi ama hiç fark etmiyor artık :) Hangisi olursa olsun bizim canımız olacak. Yeter ki öğreneyim :) Sen 12. haftada öğrendin ben 16. haftaya giricem öğrenemedim kısmet herhalde :)))
Canim aslında bebeklerin cinsiyetleri 7.haftada oluşuyor. ama biz utrasonda göremiyoruz.anca 14 15...haftalarda görebiliyoruz.
evet ben en erken kız bebek öğrenenlerdenim sanırım. 12+1 de öğrendim ve cıktı. iyikide sormuşum yalvar yakar. kızlar cimcime oluyor ya hele boyle 1-2-3 yaşlarında tam gıdıklamalıklar :)
Ben de yicem bu sefer canım. Hem de büyük yicem. Nasıl olsa doktor yakalar :)))
Ben de yicem bu sefer canım. Hem de büyük yicem. Nasıl olsa doktor yakalar :)))
Bugün bana işyerimde bebiş var mı diye sordular
Anlamışlar, birisi nasıl da anladım diyor :)))
Benim karnım çıktı artık kendimi tam hamile hissediyorum
Bu kez öğrenmeden gelmem. Doktorla odaya girer girmez konuşucam.. Göstermezse bile 10 dk. sonra tekrar giricem odaya..
ben gitmeden bi çay kaşığı nutella yedim. fır fır dönüyordu yavrum.
bitane tadella yesem nolcak bilemedim :)
Demek benim gibi sen de yakalandın :) İnsanlarda ne göz varya hemen farkediyorlar :)
bazı doktorlar 16. haftaya takıntılı biliyorsun. sen cumartesi 16. haftanda oluyormusun? dün gittiğim doktora cinsiyeti ne ddim direk kız dedi eşim nasıl yani %100 mü dedi doktorumda evet %100 dedi. sonrada eşim bizim medipolde ki doktor olsa evet şimdi %75 olmuş ama değişebilir derdi dedi :) işte biz doktorlarımızın gazabına uğradık. ben senin bu konuda en cok devlet hastanesinde ki doktorunu sevmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?