Kizlar yarin ikili tarama testimiz var insallah guzel haberlerle geliriz dualarinizi eksik etmeyi bu mubarek gecenin hurmetine Rabbim tum dualarimizi kabul eylesin insallah.
inş. iyi haberlerle geliceksn cnm dualarım sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yarin ikili tarama testimiz var insallah guzel haberlerle geliriz dualarinizi eksik etmeyi bu mubarek gecenin hurmetine Rabbim tum dualarimizi kabul eylesin insallah.
meraba kızlar benim bebişin cinsiyeti belli oldu ogluşum oluyor teyzoşları(%90 dedi) baya zor gördük baglamış ayakları oturuyo sıpa çok inatçı dedi doktor bende bana çekmiş dedim ama sonunda gösterdi
![]()
Çok doğru söylüyorsun canım bende aynı öyle oluyorumNihat hocam ne güzel anlatıyor.ahhh öyle güzelkiii....Onların zamanına o güzel ve en çetin olan sınavlarını veren imanli kardeşlerimizin zamanına götürüyor beni.....
geçmiş olsun cnm insss bir an önce gecer :)kahverengi (koyu) geliyor.hiç gelmiyordu.nekadar sürer acaba doktoruma konuştum.bebek büyüdükçe baskı yapar eski kahverengi. geliyor olur demişti. 3.haftam oldu
Amin canım hepimize dua ediyorum, düşük tehlikesi olanlara, düşük yapanlara, evlat acısı çekenlere....evlat isteyip olmayanlarada...Güzel Rabbim bizler için en iyisini İsteyen Rabbim, kalplerimizi Nur uyla EN Güzel yapabilen, Sevgiye En Layık OLAN A HAMD VE ŞÜKÜRLER (SENALAR) OLSUN...♥♥♥♥HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN♥♥♥♥
Napalım mecbur öyle yapıcaz baya azalmıştı lazerde benim aynı formuyla yine çıktı 😞😞😞😞
Nihat hocam ne güzel anlatıyor.ahhh öyle güzelkiii....Onların zamanına o güzel ve en çetin olan sınavlarını veren imanli kardeşlerimizin zamanına götürüyor beni.....
canım ben yaklaşık 1,5 senedir yaptırıyorum acayip rahat ettim şimdi vazgeçemiyorum. aslında 5 haftalıkken yaptırmıştım ama insan gene tereddüt ediyor.?
arkadaşm var mayısta doğum yapacak, artık hiç göremiyor malum bölgeyi, jilet de çok zor olur öyle.. tüy dökücü krem hç olmazz zararlı olablr.. bulcaz bakalm bi çözüm =)
Ben tüm vücut yaptırıyorum canım. Ayda bir defa gidiyorum . Bi problem olmuyor. Ama senin kanama olayı olduğu için yine de bi sor doktora . Ama bi sorun olacağını sanmıyorum senin için de.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimkinin suratı doktor erkek diyince farklı bi gülümseme ile kaplandı bana hangisi olursa farketmez diyodu ama erkege bi tık fazla sevindi sankiGünaydın kızlarrrrr :)))))))
Hayırlı cumalaaarrrr :)))
İnşallah benim için de hayırlı bi gün olur. Pazar günü işe gelmemek için amirimle cebelleşebilirim
Yarın bebeğimin cinsiyetini öğreniceğim için çok heyecanlıyımmmm
Kocişimin surat ifadesini görmek için sabırsızlanıyorummm![]()
amin inş. canımayy ne güzel sağlıklı hayırlı evlat olsun inş annesi oğluşunnn![]()
aa bilmiyodum öğrendiğim ii oldu bi araştırayım netten deDoğum sürecini başlatma ihtimali olduğu için tavsiye etmiyorlar.
Ben biraz zor geciriyorum bu donemleri. Yeni yeni kendime geliyorum o yuzden hic kafaya takamadim hissetmeyi daha ama ayni yerde oluyor genelde seninki gibiyani biz sanslilardaniz galiba. Erkenden oynamaya basladik bebislerle.
Veee beklenen gün geldi, CUMA :)
Herkese günaydın arkadaşlar, bir haftayı daha bitirmenin mutluluğuyla, güzel haberlerin geleceği, enerjik bir gün dilerim herkese :)