2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
meraba kızlar benim bebişin cinsiyeti belli oldu ogluşum oluyor teyzoşları :49::12:(%90 dedi) baya zor gördük baglamış ayakları oturuyo sıpa çok inatçı dedi doktor bende bana çekmiş dedim ama sonunda gösterdi :34:

ayy ne güzel sağlıklı hayırlı evlat olsun inş annesi oğluşunnn :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Amin canım hepimize dua ediyorum, düşük tehlikesi olanlara, düşük yapanlara, evlat acısı çekenlere....evlat isteyip olmayanlarada...Güzel Rabbim bizler için en iyisini İsteyen Rabbim, kalplerimizi Nur uyla EN Güzel yapabilen, Sevgiye En Layık OLAN A HAMD VE ŞÜKÜRLER (SENALAR) OLSUN...♥♥♥♥HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN♥♥♥♥

Allah razı olsun yüreği gönlü güzel arkadaşım rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah yeter ki istemesini bilelim hayırlı cumalar canım

Napalım mecbur öyle yapıcaz baya azalmıştı lazerde benim aynı formuyla yine çıktı 😞😞😞😞

İşte benimd baya bi azaldı ve incelemişti hala aynı oyüzden eski haline dönmesini istemiyorum bi bitsin yine devam etcem lazere

Nihat hocam ne güzel anlatıyor.ahhh öyle güzelkiii....Onların zamanına o güzel ve en çetin olan sınavlarını veren imanli kardeşlerimizin zamanına götürüyor beni.....

Canım cok geçmiş olsun nasılsın iyimisin bugün

Veee beklenen gün geldi, CUMA :)

Herkese günaydın arkadaşlar, bir haftayı daha bitirmenin mutluluğuyla, güzel haberlerin geleceği, enerjik bir gün dilerim herkese :)

Günaydın kızlarrrrr :)))))))
Hayırlı cumalaaarrrr :)))
İnşallah benim için de hayırlı bi gün olur. Pazar günü işe gelmemek için amirimle cebelleşebilirim:52:

Yarın bebeğimin cinsiyetini öğreniceğim için çok heyecanlıyımmmm:52:
Kocişimin surat ifadesini görmek için sabırsızlanıyorummm:1::1::1:

Günaydın kızlar bugün ikili tarama testi yaptırmaya gidiyorum ınş bir sorun çıkmaz.Bide bu aralar şu çiçeği salgını var geçirmeyen varsa dikkatli olun derim

canım ben yaklaşık 1,5 senedir yaptırıyorum acayip rahat ettim şimdi vazgeçemiyorum. aslında 5 haftalıkken yaptırmıştım ama insan gene tereddüt ediyor.?

arkadaşm var mayısta doğum yapacak, artık hiç göremiyor malum bölgeyi, jilet de çok zor olur öyle.. tüy dökücü krem hç olmazz zararlı olablr.. bulcaz bakalm bi çözüm =)

Ben tüm vücut yaptırıyorum canım. Ayda bir defa gidiyorum . Bi problem olmuyor. Ama senin kanama olayı olduğu için yine de bi sor doktora . Ama bi sorun olacağını sanmıyorum senin için de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

MErhaba
İlk üç ay düşük tehlikesi nedeniyle tavsiye edilmiyor diye duydum, 12. haftaya kadar jilet yaptım sonra ağdaya gittim
Ablam iki çocuğunda da ilk aydan son aya yaptırdı 40 ve 41. haftalarda doğurdu
Benden tavsiye utanmayın çekinmeyin temiz bir yerde, mümkünse tek kullanımlık kutu açtırarak yaptırın derim

günaydın kızlar :49: biz geldik size dün söz verdiğim gibi 16. hafta ultrason görüntüsüyle geldim bide bebişimin erkek oldugunu duydugumda ilk aldıgım takımla:12:
$CAM00291.webpEki Görüntüle 1062936 Eki Görüntüle 1062937
Günaydın kızlarrrrr :)))))))
Hayırlı cumalaaarrrr :)))
İnşallah benim için de hayırlı bi gün olur. Pazar günü işe gelmemek için amirimle cebelleşebilirim:52:

Yarın bebeğimin cinsiyetini öğreniceğim için çok heyecanlıyımmmm:52:
Kocişimin surat ifadesini görmek için sabırsızlanıyorummm:1::1::1:
benimkinin suratı doktor erkek diyince farklı bi gülümseme ile kaplandı bana hangisi olursa farketmez diyodu ama erkege bi tık fazla sevindi sanki :31: o an onun yüzüne çok dikkatli bak

ayy ne güzel sağlıklı hayırlı evlat olsun inş annesi oğluşunnn :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:
amin inş. canım

Eklentiler

• $CAM00292.webp
    $CAM00292.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
günaydın kızlar ..çoook sağlıklı ,huzurlu,hayırlı cumalar diliyorum hepinize ..bebişler birer hafta daha büyücekler :)

Ben biraz zor geciriyorum bu donemleri. Yeni yeni kendime geliyorum o yuzden hic kafaya takamadim hissetmeyi daha ama ayni yerde oluyor genelde seninki gibi ;) yani biz sanslilardaniz galiba. Erkenden oynamaya basladik bebislerle.

Hepimiz çok şanslıyız bu duyguları hissettiğimiz için :))

Günaydın herkese hayırlı cumalar dilerim güzel güzel haberlerle şenlenelim bügünde.

Dün kontrolümüze gittik ikili testi yaptırdık 12 haftalık olması gerekirken 12+4 olmuş sevindim kızımda hep bi gerilik oluyordu tansiyonumdan dolayı cinsiyeti söyleyemedi bi hareketli bi hareketli oyun zamanında gelmişsiniz çocuğun dedi doktor :) bacaklarını açmıyor fikir yürütmek mümkün değil dedi haftaya ikili testin sonucunu göstermeye gidince yine bakacak merakla 1 hafta daha bekliyorum

Veee beklenen gün geldi, CUMA :)

Herkese günaydın arkadaşlar, bir haftayı daha bitirmenin mutluluğuyla, güzel haberlerin geleceği, enerjik bir gün dilerim herkese :)

Günaydın canım..Bugün çok zor geldim işe, enerjiye ihtiyacım var :) çok şükür Cuma, yarın tatiiil...

Back
X