- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
inşallah canım bende rüyamda görmüştüm sarışın pembe yanaklı çok güzel bi çocuktu ama kızmı erkekmi anlayamamıştım erkekmişİnşallah hayırlı olacak oğlum:) rüyamda yüzünü bile görmüştüm:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım bende rüyamda görmüştüm sarışın pembe yanaklı çok güzel bi çocuktu ama kızmı erkekmi anlayamamıştım erkekmiş
kızlar kan hapı migde bulandırırmı yeni başlıcam kullanmaya da
bi de bişi dicem hissedenler bi tarif etse ben 16 haftalıgım acaba oluyoda ben mi hissetmiyorum ilk olunca. ben bazen yerini hissediyorum ama kımıldama hissetmedim
Evet bu iğne işinin varlığını burada öğrendim ben. Hepimizde var bir şeyler. Ben de tiroid ilacı kullanıyorum. Her ay kan tahlili yaptırıyorum takipteyim:) Allahım yeter ki dermansız dert vermesin. AMİN
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bugün girememiştim çok heveslendim hemen hemen herkes cinsiyetleri öğrenmiş benim doktorum kesin değil demişti ama:(( ne güzel biz pıhtılılara destek olmussunuz.:)))dediğin gibi allahım dermansız dert vermesin
slm kızlar nasılsınızz kamurancım öğrenmişsin oğlun olcakmış çok sevindim işallah hayırlı evlat olur sağsalim kucağina alırsınnkızlar dün ve bugün daha sık hissetmeye başladım bebeğimi çok güzel bişey ya aranızda başka hisseden var mıı
Eylul doktor sana bir tahmin mi verdi,kaçırmışım ben bunu:) ne olabilir dedi?
Ne güzel yaa, bebeğinizi hissetmeye başlamışsınız. Ben yatıyorum dinliyorum ama yok bir şey. Zaten varolan göbek katmanından biraz zor hissederim.
Bu arada kızlar bir şey soracağım. Demir hapı kullanıyorum. Ve ayıptır söylemesi büyük abdestimin rengi değişti. Böyle olan var mı? Tehlikeli mi acaba?:18:
Biz 15 haftalığız, kilo almadık. Ama göbiş kocaman maşallah. Bu sefer kilo almışımdır diye çıkıyorum tartıya, o arada doktorum cebine taş koymadın di mi diye takılıyor bana :) Annem de bana hamileyken 4-5 kilo almış. Ben istiyorum biraz tombişleşmeyi aslında.
Kızlar çatlamayalım diye lierac, bepanthol, mustela gibi birşeyler kullanıyor musunuz? Bitkisel yağlara da çok güvenmiyorum, içinde sentetik maddeler olabiliyormuş.
Ayy, inşallah! Şu bir hafta geçse cuma gelse. Sabırsızlanıyorum. Cinsiyetini bir ihtimal öğrenebilirim. Sonra da inşallah hissederim.işallah sende hissedrsin şimdi süt içtim nasıl kıpır kıpır çok güzel sende hisedersin en ykin zamnda işallah canım bendede öyle rengi deyişti söylemeye utandım tek bendemi oluyor diye koktumm
Sağol canım yaa...benimde oldu canım ben de decavit kullanıyorum gayet normalmiş korkmana gerek yok dedi doktorum
Gerçekten yaa ilginç. İçimi rahatlattınız kızlar, teşekkür ederim hepinize...hehe ben de bu soruyu sormuştum 2 hafta önce =)) demir hapından oluyormş kullanan herkeste olmş yani =)) hatta sonra arkadaşmın bebeği de demir hapı kullanıo, onun da rengi değişiomuş onu duydum =)) Nasıl bir hapsa bu =)
Havva mrb ben dr degisicem..mahsuru yoksa s.urfada hangi dr gidiyorsun ve ilgilimi dr benim dr ilgisiz((
merhaba kızlar fırsat bulupta giremiyorum buraya arada bir iki gündür yatak döşek yatıyodum ateş halsizlik bogazlarımda iltihaplanma olmuş neyseki geçti biraz ama halsizlik geçmedi hastalıkla beraber mide bulantıları arttı 3 aylık olduk ama benim hiç keyfim yok ağzımın tadı yok ne yesem iğrenç bi tad kalıyo 4. ayımıda atlatsamda herşey yoluna girse diye bakıyorum bide bu ara hastalıktanmıdır nedir acayip tükürük geliyo ağzıma yutamıyorumda haftaya ikili test için gidicez bebiş iyi ama ben iyi değilim inş geçecek sizler nasılsınız bebişler iyidir inşallah havvacım beni sormuşsun merak etmen beni mutlu etti çok sağol cnm sen nsılsın ne kadarlık oldu bebiş
ben de tam ayırt edemiyorum ama farkında olmadan hızlıca eğilip kalktığımda karnımdaki varlığını farkettiriyor sanki =)) Orada birşey var yani kesin) dün biraz koşuşturmacalıydı iş, o sırada bir an sanki bir kıpırtı hissettim sağ tarafımda ama emin de değilim =)) 15.haftada hissedilir mi acep =)
Ayy, inşallah! Şu bir hafta geçse cuma gelse. Sabırsızlanıyorum. Cinsiyetini bir ihtimal öğrenebilirim. Sonra da inşallah hissederim.
Sağol canım yaa...
Gerçekten yaa ilginç. İçimi rahatlattınız kızlar, teşekkür ederim hepinize...
Üşüyorum diyorum aaaa hava güzel diyor
Tavuk pişmemiş diyorum aaaa yeter pişmiş bu diyor
Köpek haklıdır dışarda , boncuk sus diyorum, yeter artık eglenmene bak diyorsun dedim
Gösterdiğim her reaksiyona, her yoruma suçlanarak yanıt alıyorum,
Ağzımı acmaya korkuyorum dedim
Falan filan ....kalktımm masadan.o güzel sofradan aç aç üstelik.
Aşağıda şimdi gel bile demedi bi kere zıkkımlanıyor.
Yıllardır hep birikti birikti de, hamileyken mi sorunlar patlak vermeye başladı sırası mıydı?
Yeter artık ya.
Dayanamıyorum kızlar
Başka nereye yazayım, kime anlatayım...
Yemicem yemek.içmicem de Sütümü bu akşam.
Zaten umrunda da değil ki ne yiyorum, ne içiyorum.
Ağlamaktan boğazım kitlendi
Dön bile demedi, hala yıyo aşağıda adı batsın
canım görmüşsündür belki kaçgündür benimle eşimn arsında kötü idi aynen oda orta da bişey yok ken benimle tartıştı inatlaştı elini kaldırdı lekelenmem oldu umrunda olmadı sormadı bile şimdi konuşuyoruzz yani değmez dışardami yemek yediniz biri sana baktıda oyüzdenden mi böyle yaptı sana acaba sıkma canını boş ver gitsin sen bebeğini düşün öfkeyle kalkan zararla oturur sen zararlı çıkarsın bebeğini düşün boşver gelip özür diler sende yimene içmene bak sen canım benim olur mu
Yok evde söylemesi ayıp mangal yaptı ben de sofraya hazırladım ne bileyim salata falan
Anlıyorsun sen beni .okumuştum seni ben tabi .şimdi aranız yine eskisi gibi mi yani?
Neyse işte aylardır hep aynı suçlamalar, açıklamalar, tenkitler....
Dayanamıyorum artık çocukmuşum gibi
Ne hakkı var anlatmaya kırmaya beni .üstelik bu halde.
Ben sandım ki hamile olunca el bebek olucam, birkaç aylık naz kaprisler yapıcam,
Cilveleşerek geçecek zaman...o anlayışlı koca gitti, sanki hormonları tavan yapmış olan o gibi
O naz yapıo ben çekiyorum . O azarlıo hep ben susuyorum,
Hayalimde ne vardıysa genç kızlığıma ait
Evlenmeye karar verdiğimiz anda birer yıkıldı zaten.
Ama çocuk olunca sandım ki....
Neyse cnm seni de gene germeyeyim
Tşk ederim ama cvp yazdıgın için hemen.
Yalnız olmamak ne güzel, ne rahatlatıcı
tatlım benimki tam bir odundur canımın çektiğini alır nazımı çekemez öyle gıcık adın gibi nazlısın diyor bana tek sen mi hamilesin diyor bana sinir oluyorum artık onu öyle kabul ettim değişmez çünkü bütün herkez değişe o değişmez eminimm nişanlı iken ne güzeldi herşeye katlanıyordu hiç kalbimi kırmazdı romantik biriydi o kişin den eser kalmadı şimdi iyiyizz boş ver ya sen bebeğini düşünn yemeğini ye yarın kuaförün git hiç umrunda olmasınn ben o evde yokken çok üzgündüm o gelince şen şakrak ama ona yüz vermiyordum gelip özür diledi ama bir hafta sonra yine aynı olacak eminim beni seviyor üzülmemi istemiyor ama belli etmiyor şımartmıyor yani ne olacak belli etsen yani aman boşver sen kendini bebeğini düşün herzamn yanındayız cnm unutma canın sıkılınca gel herzamn yanında oluruz burda ne için toplandık daha bebişlerimizle fotolarımızı paylaşcaz tatlı annişşş
Ne güzel düşünmüşsün, şimdiden heveslendim valla kucağımızda bebişlerimizle :)Evet ya kız olunca birde bize mi benzeyecekler babaya mı diye de düşünüyor insan:) Bebişler geldikten sonra her zaman görüşmek mümkün olmayabilir ama belki geleneksel bi buluşma günümüz olur, büyüdüklerini de görmek de nasip olur inşallah:)
Ne güzel yaa, bebeğinizi hissetmeye başlamışsınız. Ben yatıyorum dinliyorum ama yok bir şey. Zaten varolan göbek katmanından biraz zor hissederim.
Bu arada kızlar bir şey soracağım. Demir hapı kullanıyorum. Ve ayıptır söylemesi büyük abdestimin rengi değişti. Böyle olan var mı? Tehlikeli mi acaba?:18:
işallah sende hissedrsin şimdi süt içtim nasıl kıpır kıpır çok güzel sende hisedersin en ykin zamnda işallah canım bendede öyle rengi deyişti söylemeye utandım tek bendemi oluyor diye koktumm
Teşekkür ederim haklısın tabi alma eskiden beri.....
Boşanmayı düşünmeye başladım artık ciddi ciddi.
Yarın ola hayrola ..
Hala aynı düşünüyor olursam yarın, yapıcam bunu.
Kimse beni çekmiyor, ben de kimseyi çekmicem.
Hayat benim hayatım.
Neyse yahu bi film koyayımmda blg izleyeyim uyuyakalayımm istiyorum sadece
İyi geceler havvacım çok tesekkur ederim yine.
Allah sonumuz hayır etsın
Ne güzel düşünmüşsün, şimdiden heveslendim valla kucağımızda bebişlerimizle :)
Kızlar ben de tesadüfen internette görene kadar korkuyordum ama Demir hapı siyaha yakın bir renge çevirirmiş, korkmayın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?