2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ay lütfen sakın korkmayın normalden suni sancı almadığınız sürece çok güzel ve tatlı sancılar.
Olay sizinle alakalı bilgili olursanız doktor sizi yönetmez yoksa en ufak şeyde sezeryan yapıyorlar.
Niye ssvd istiyorsun dersen hala sezeryan olduğum için mutsuzum benim hayalim bebeğimi o an alıp koklamaktı....

Artik bacaktan koldan falan yapmaya devam ederiz canim zaten ben 10 gundur falan bacaktan vuruyorum igneyi gobisim aciyo

yeniden göbekten vursan bebeğin hareketlenince korkarsın koldan bacaktan yaparsın ama senin kararın cnm neresi az acıyorsa oraya vur allah yardımcınız olsun

canım benim bende hala öyleyimm her wc gittiğimde pecete ile hala konturol ediyorum leke varmı diye kucağimiza alincaya kadar devam edecek sanırım annelik duygusu buymuş demek daha doğmadan kucağima almadan başladık bebeişlerimizi düşünmeye korumaya hımmm örgüde biliyorsun demek yap yap burda paylaşırsın bizde görürüz bebişinin cicilerinii işallah en yakın zaamanda öğrenirin cinsiyetini allah gönlündekini versinn

slm kızlar nasılsınızz bakin benim gebelik takviminde ne yaziyor

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 01-10-2014

Hamileliğimin 16. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 171 gün kaldı.

Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin ayak tırnakları, tırnak yataklarından çıkmaya başlayacaklar. Bebeğinizin bacakları uzadı ve daha gelişmiş durumdalar. Kış aylarında, özellikle ısınmak için kuru hava kullanılan ortamlarda, kendinizi sıkışık, sıkıntılı hissedebilirsiniz. Soğuk algınlığı ve burun tıkanıklığı olduğu zamanlarda da aynı şekilde kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Bebeğinizin hareket ettiğini hissetmeye başlayabilirsiniz. Ama 20 nci haftaya kadar bebeğinizin hareketlerini hissetmemeniz normaldir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 110 gr. - Yaklaşık boyu : 10.1 cm. (Baştan Popoya)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Kizlar gunaydin ruyamda bebegimin cinsiyetini ogreniyordum doktor erkek dedi havaya uctum nasil sevindim anlatamam

Günaydın canım bende erkek görmüştüm tersi çıktı Kamuran erkek gördü erkek çıktı bakalım senin rüyan tutacak mı :)

Doktorum gecen gün çatımın dar olabileceğini söylemişti bide fıtık ve panik atağım olduğu için normal doğumum zorlu olabileceğini ama zamanı gelince yeniden konuşacağımızı söyledi bakalım canım zaöan ne gösterecek. Ben normalden cok fazla korkuyorum cunku bilmiyorum açıkcası sezeryanda da veriyorlar bebişi diye biliyorum

Allah ikinciyi gönlüne göre versin inşallah, tanıştığımıza memnun oldum:)

Ben de heterozigotum ama erken bırakmaya cesaret edemem herhalde, en iyisi senin gibi iki hafta önce bırakmak. Doktorum da çok garantici biri zaten onunda rahat davranacağını sanmıyorum, cesaretine de hayran kaldım maşallah,söylemeden geçemeycem:)

Canım ben de öğretmenim, böyle bir tehlike varsa nöbet tutamaz raporu alsana...

nasıl alcaz canım onu? doktora söylesem verir mi? Ben ancak heyet raporuyla riskli gebelik denirse o zaman nöbet tutamaz diye biliyordum ama? ben ilk gittiğimde doktora söylemiştim ayakta çok kalıyorum, başım dönüyor diye hatta o zaman progestan kullanıyordum ama hiç oralı olmamıştı normal demişti. ama yeni doktoruma bir şey denememiştim istesem mi ki perşembe günü doktora gidince? çünkü çok zor oluyor, okul evime 1,5 saat mesafede bir de.

Son düzenleme:

kızlar ben de çok korkuyorum normal doğumdan ama gene de normal istiyorum daha sağlıklı diye. ben zaten çok korkak biriyim düşünün 8-9 ay önce vajinusmustum ama çok şükür geçti şimdi de doğumdan korkuyorum o an yanlış bir şey yaparım diye en büyük korkum.

Mrb cnm kan sulandirici igneyi birakmakdan bahsediyorsunuz dimi..bende kullaniyorum o iğneleri den hic bana bise demedi doktor bırakma konusunda

Bu doktor lar calisanlar konusunda pek anlayisli degil benim işim de yorucu doktora söylüyor um hic orali olmuyor..bende mecburen ücretsiz izne ayrildim(

Canım veriyorlar ama bebek içinde anne içine en faydalı doğum şekli normal doğumdur. Size tavsiyem çım araştırın ve normal için gereken bilgiye enerjiye inanca sahip olun. Bence neyiniz varsa Allah ona göre gücünü veriri ve doğurursunuz. Facebook'ta ssvd adında bir guruba iyeyim. Orada ilk gebeliği olan ve normal doğumdan korkan hatunlara destek oluyorlar. Kapalı bir gurup kimse görmüyor paylaşımları ve erkek yok. O gurubu daha önce tanımış olmayı çok isterdim.
Allah ikinciyi gönlüne göre versin inşallah, tanıştığımıza memnun oldum:)
Âmin canım inşaallah sağlıkla hayırlı doğumlarımız olur. Bende memnun oldum canım.Normali ve sezeryanı yaşamış biri olarak (bebeğim kanala girdi sadece çıkmadı :)
Normal daha güzel ve sağlıklı diyorum. Sezeryan beni çok yordu. Bir arkadaşım var sezeryan oldu hiç yorulmadım dedi çok memnun kaldı. Rabbim hayırlı doktorlara düşürsün bizi.
Ikinci bebeğim olursa bende 20. Haftalarda bırakırım inşaallah. Zaten coraspin kullanıyorum.limonda kanı sulandırıyor günde bir limonu bir bardak suya sıkıp içiyordum iğne kullanmadan evvel. Kalp atışını duyduktan sonra iğneye başladık biz.
Cesaretim tecrübemden kaynaklı canım
Hangi hastaneye gidiyorsun. Doktoruna ne kadar güveniyorsun ?

Bu doktor lar calisanlar konusunda pek anlayisli degil benim işim de yorucu doktora söylüyor um hic orali olmuyor..bende mecburen ücretsiz izne ayrildim(

en güzelini yapmışsın canım.maddi durmumuz elverse ben de kesin çıkardım ücretsiz izne. ben yarın başlıcam işe raporum bitti ama lekelenmem gene olur diye çok korkuyorum inşallah bir sorun çıkmaz. zaten arada nokta şeklinde görüyorum leke hala, çok az da olsa..

Pıhtılı doğum yapmış birisinin burda olmasına çok sevindim.aklımıza takılanları sana danışınız ne güzel .teşekkürler canım.benim doktorum doğumdan 2-3 gün önce bırakıcaz dedi iğneyi

kız kamuran hayırlı olsun. rabbim gönlüne göre vermiş. sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Âmin inşallah canım sağolasın:)

Oğlumla cihangirimle hepinize iyi haftasonları diliyoruz:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kamuran cnm hayırlı olsun erkeğin geliyormuş Rabbim sağlıcakla eline almayi da nasip eder darısı basima artık :)

Evet erkeğim geliyor :) o tatlı yüzünü bile gördü annesiyle babası:))) Allahım sana da nasip etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canim, bende dogumdan korkuyorum ikinci olmasina ragmen galiba ilk dogumumdan kaynakliyor zor gecmisti gunlerce sanci cekip sezeryan olmak cok koydu bana ama hayirlisi tabi rabbim herseyin en iyisini biliyor, insallah rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip eder de bebislerimize kavusuruz...

Mrb cnm kan sulandirici igneyi birakmakdan bahsediyorsunuz dimi..bende kullaniyorum o iğneleri den hic bana bise demedi doktor bırakma konusunda

Evet canım kan sulandırıcı iğneler, benim doktorum iğne tedavisine ilk başladığımızda bilgi verirken demişti, doğumdan iki hafta önce bırakırız ama doğumdan sonra bir ay devam ederiz diye, sonra farklı tarihlerde bırakılanları duyunca araştırmak istedim, bu iğneler bizim için çok önemli,Allah şifa etsin tabi.

Tavsiyelerini düşünücem canım, aslında heterozigot olduğumuz için dedğin de doğru olabilir, biraz rahatladım da aslında,çok sağol:) Gülen Tıp'a gidiyorum, doktorum Bülent Bey, şimdiye kadar iki negatif yorum dışında hep olumlu yorumlar duydum onunla ilgili,randevuları da 15 günden önceye boş olmuyor, riskli gebelikler konusunda daha tecrübeli biri. Genel olarak da tedavi konusunda garantici olduğu için güveniyorum ona, bu yakada olsan senin doktoruna da görünebilirdim aslında, her türlü hastalıkta birden fazla doktora görünmek gerektiğine inanıyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…