2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yok canım kısa değildir. Sen şimdi gitsen 15 cm olmuştur belki de prenses :)))
Benimki 15+2de 11cm çıktı işte:)
Anne karnından çıktıkları boy önemli değil ki. Sonrasında güzelce beslicez bak bakalım ne selvi olacaklar :)
Zaten babaları daa uzun

slm hamişler. arkadaşlar yazınca aklıma geldi biz gebeliği sağlık ocağına mı yoksa aile hekimine mi bildircez? bi bilgisi olan? gereklimi acaba doğumdan sonrası için falan demişlerdi :44:

verse iyi olur . Ama sanmam en son gittiğimde boynum yamulacaktı ulatrasyona bakmaktan

canım slm nasılsın? benim bilgilerde satırda kayma olmuş galiba.. ben bir dha yazıyım sana zahmet olmzzsa bi ara ayrlarsın istanbul- yaş 30 ilk çocuk- son adet ; 4 ocak 2014. muhtemel dogum tarh: 11 ekim sevgilerrrr

aslında istanbul falan yazıyordu ama orada bir parantezi silince bile komple satır bozuluyr.. parantez silinmiş canım düzelttim ama

gidicem canım doktora inşallah öğrenirim bebişin cinsiyetini aldım randevumu :) 23nisanda doktordayım :))

bizim babamız cok uzun değil 1.75 falan ama bende 1.69 um ortalama bir bebiş olacak sanırım. ama baş popo arasındaki mesafeyi olcuyır bizimkiler sizinkide mi oyle canım? bide doktor bana 11 cm dedi düşün psikolojiyi. ultrasıına baktım 13 cm yazıyor. yada heyecan ben 13 mü anladım acaba yaa upuzun olsun boyuposu kızımın

Herkese merhaba geç de olsa aranıza katıldım sonunda! Umarım hepiniz iyisinizdir, hepinize sağlıklı güzel bir gebelik diliyoruummmm

aslında istanbul falan yazıyordu ama orada bir parantezi silince bile komple satır bozuluyr.. parantez silinmiş canım düzelttim ama

benide eklermisin canim
yas 27
ilk bebis
yurtdisi (almanya)
son adet tarihi 08.1.2014

benimde hiç yoktu bu geçen haftadan beri sol tarafımda ağrı var dokunuca da acıyor biraz.. anlamadımm

aa benimde ayni agrilarim var, bugün basladi sol tarafimda tam, böyle sizliyor, ama fazla sürmedi agrisi geri gitti, sonra birdaha...

benimde hiç yoktu bu geçen haftadan beri sol tarafımda ağrı var dokunuca da acıyor biraz.. anlamadımm

benimde iki tarafta agrıyoda sanki sağ taraf biraz daha fazla.sanki orada kemikler genişlio gibi değişik bi ağrı..mayısın basında gidicektim doktorada erken gidiyim endişelendim ben şimdi.senin ne zman randevun canım??

canım ne güzel ya hafta sonu gittin ve 26 sına randevu verdi benimki 2 nisanda gittim 5 mayısa verdi randevuyu
canım süpriz yapacaksan önceden git bence doktor daha önce benzetti mi hiç kız erkek diye

O kadar çok ağrım vardı ki dr aradım gel dedi baktı çok şükür bebekle ilgili değil aşağı inmemiş bi sıkıntı yok dedi buscopan plus verdi hafifledi bile sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…