evet oyle canım kız halaya erkek dayıya cekermiş ya. muhtemelen benim kızım da babaneye cekeceeeek :44: benim bu doktor soylemedi kilosunu ama medipolde ki doktorum 3 hafta once 80 gram demişti. şimdi olmustur sanırım 180 gr. bilemiyorum tabii. ama benim kızımın boyu birazcık kısa sizinkinden gecen hafta 13 cm di. şimdi hepiniz 14-15 cm diyorsunuz neden biz boyle kaldık acaba kısa kısa
kızlar biraz önce aile hekimim aradı ayın 28iyle mayısın ilk haftası arası gel tetanoz aşını vurucaz dedi.arayan oldumu sizi??
Sıkma canını. Hepimiz işyerinde bu sıkıntıları yaşıyoruz. Allaha havale et..
Beni iki kere aramışlardı. Şimdi belki tetenoz içn de ararlar.
Bülent Beyden istesek verir mi acaba Gül?:) onun cihazı da gelişmiş birşey belli verebiliyordur.
Canım Papı hatırlamıuorum ama benim hcg de 100bin küsürlerdeydi. o ölçü birimyle alakalı sanırım, merak etme.
Allah bağışlasın canım, gözünüz aydın:) tek yumurta mıydı ki sizinkiler? aynı olurlarmış bir de:)
canım slm nasılsın? benim bilgilerde satırda kayma olmuş galiba.. ben bir dha yazıyım sana zahmet olmzzsa bi ara ayrlarsınistanbul- yaş 30 ilk çocuk- son adet ; 4 ocak 2014. muhtemel dogum tarh: 11 ekim sevgilerrrr
Mrb arkdslr ...nasilsiniz
olabilir canım.ya kızlar sizdede kasık ağrısı varmı ??benim şu bir haftadır kasıklarım özellikle sağ tarafım ağrıyo((
tabi canım düşünsene cocuklarınıza anlatacağınız nasıl bir anı olacak bu olay? Ben olsam asla kacırmazdım boyle bir durumu. Cok dua etmiştim yılbası hediyesi veriyim diye mesela olmamıştı ocak 15 de oğrenmiştim kısmet değilmiş dedim ama boyle bir fırsat kacmaaaaz :)
Yok canım kısa değildir. Sen şimdi gitsen 15 cm olmuştur belki de prenses :)))
Benimki 15+2de 11cm çıktı işte:)
Anne karnından çıktıkları boy önemli değil ki. Sonrasında güzelce beslicez bak bakalım ne selvi olacaklar :)
Zaten babaları daa uzun
kızlar biraz önce aile hekimim aradı ayın 28iyle mayısın ilk haftası arası gel tetanoz aşını vurucaz dedi.arayan oldumu sizi??
aslında istanbul falan yazıyordu ama orada bir parantezi silince bile komple satır bozuluyr.. parantez silinmiş canım düzelttim ama
benimde hiç yoktu bu geçen haftadan beri sol tarafımda ağrı var dokunuca da acıyor biraz.. anlamadımm
Kizlar ikili test sonucunda sadece pappa ve beta hcg mi var ? Bu kadar mi cikmasi gereken sonuc ??
benimde hiç yoktu bu geçen haftadan beri sol tarafımda ağrı var dokunuca da acıyor biraz.. anlamadımm
bende tam anlamıyla hııssedemiorum ama haftasonu gittim kıpır kıpırdı bebişim herşey yolunda dedi doktor. Cinsiyetini göstermedi şimdi ayın 26sında randevum o zaman gidicem inş o zaman öğrenicem :) ama 23nisanda evlilik yıldönümümüz acaba o zaman gidip öğrensem mi gösterirse kız istiyo çok eşim ona kız haberini verirsem eminim uçucak havaya. Ama o beraber öğrenmek istiyo böylede bi durumum da var çok kararsız kaldım :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?