5000 tl çok cnm ya ... ben kendi fiyatıma pahalı derken , bu fiyatın yanında hiç bir şey değilmiş . Bu kadar fark olduğuna göre bir istinası falan mı var acaba? oda süsleme , foto çekimi vs.
bizim hastanede de sgk anlaşması yok.bilerek yapmıyorlarmış .kalabalık olmasın diye.glprenses yan senin hastananen de ucuz değil aslında ama sgk karşılıyor kalan kısmını .
canim yaa...kv ne oluyor ki, kendimi doguracak? kayninin ismide ne oluyor, senin cocugun sen karar verirsin yani...
Önemli olan bebişlerin sağlığı... fakat arkadaşım imkanın varsa o hastane ye devam et derim, ama sıkıyorsa sizi bu fiyatlar , çevredekilere aldırış etme . Kimseyi ilgilendirmez ayağını yorganına göre uzat demiş atalarımız. Oğluşun tabiki uzun filinta gibi olacak annesi , böyle anne baba dan farklı birşey beklenemez , güzel İzmir li arkadaşım
Hadi hayırlı olsun cnm prensesler çoğalıyor 😊Kızlarrrrr prensesimmm olucak rabbim izin verirse
Bir de bebeğin cinsiyetini öğrendik.Oğlum olacak.hiç kendimi erkek annesi olarak düşünmemiştim ,hep bana kız anneleri daha mütevazı ,daha sevecen ve merhametli gelmiştir.Neyse tam tersinin de mümkün olabileceğini göstermeye çalışıcam:)
Cool'a
bizim cinsiyet belli oldu,sizinkini bekliyoruz.Kız olursa kaçarınız yok:)
slm canim....
iyiz sükürler olsun...patron yine sacmalamasa iyi olacak...(yine sabah sabah morelimi bozdu)
sen nasilsin? bebis nasil?
Yok be canim ne fotograf cekimi ne oda suslemesi hicbisey yok...ben sadece pihtilasma sorunum nedeniyle kebdi dr umdan baskasina gidemem burdaki butun doktorlara gittim daha once hicbiri beni tatmin etmedi simdiki dr yma cok guveniyorum ama dogum icin de 5000 tl vermek cok koyuyo bakalim zaman ne gosterecek bize
canım bi insan akıldan noksan olunca böyle dengesiz konuşuyor işte konuşsun bakalım nereye kadar konuşacak. ben bebeğin %55 ihtimalinden bile bahsetmedim kadın erkek meraklısı eltime aratıp oğlumun cinsiyeti kesinleşti mi diye bile sordurtuyor gerisini sen düşün artık canım
Bende iyiyim...patron cilem yok cok sukur Allah yardimcin olsun uzulme sakin kendine dikkat et...bebisim iyi cok sukur 15 haftayi bitirem ins carsamba gunu nasipse cinsiyeti ogrenicz...bakalim:)))))
ben o kadar diye hatırlıyorum , kağıtta 2 sonuç birde grafikler vardı sanırım
Selam arkadaşlar,
Acaba aranızda ikili testten sonra 4lü test yaptıran ve yaptıracak olan var mı?
İkili testte değerlerimden biri sınıra yakın çıktığı için doktorum dörtlü test istediçok korkuyorum ama her şeyin hayırlısı tabi ki..
aynen canım sağlıklı olsun da .güzel bir hastane çok ilgileniyorlar ,prenses gibi hissediyorsun kendini (sana gerek yok sen zaten gl prensessin:) ) ama pahalı .eşim de biraz sosyalist ruhludur.sürekli ne üstünlüğü var ,bizim çocuğumuz daha değerli değil .... . gibi haklı cümleler kuruyor ama ben paranın bir kısmını önceden verip indirim yaptırdım diyeceğim . Yalan söylemiş olucam ama sonuçta o da bunu düşünüp hep huzursuz olmayacak o hastanedeyken.
Ya bu çocuk bana neler yaptırıyor. tşk. ederiz iltifatların için arkadaşım.boy hiç önemli değil aslında ben sadece madem böyle yüksek bir ihtimal var çocukluktan itibaren spora yönlendireyim diyorum. Çünkü bu ofis hayatı insanı hasta ediyor.
:))) Aman Allah'ım şimdi acaip stres oldum :)) Öncelikle çok sevindim canım, hayırlı olsun ve de sağlıklı,başarılı, güçlü, yakışıklı bir oğlun olur inşallah. (Bunları ilerde akraba olma ihtimalimize karşı istemiyorum yanlış anlama :) )
Benim doktorum 16. haftadan önce kesinlikle söylemiyor, o nedenle biraz daha bekleyeceğiz canım maalesef ki. Ama sanki benim oğlum olur gibi geliyor, rüyamda hep öyle gördüm ve de en başından beri içime doğan bu.
3 Mayıs'ta kontrolüm var, büyük ihtimalle söyler cinsiyetini, ona göre de hazırlıklara başlarız canım :)
Valla benim doktorun muayenesi de 250 Tl, Doğumu Acıbaden hastanelerinde yapıyormuş,arayıp sordum, sezeryan 6,400, epidural sezeryan 7,000 TL.bunlar sadece hastane parası, daha buna dr ücreti eklenecek. Doktorumla hiç konuşmadım doğum ücreti ne diye.
Bakalım, bana çok fazla geliyor bu rakamlar, eşim de belki bi kere olcak ne farkeder diyor. Anlayacağınız şaşkın ve kararsızım...
Selam arkadaşlar,
Acaba aranızda ikili testten sonra 4lü test yaptıran ve yaptıracak olan var mı?
İkili testte değerlerimden biri sınıra yakın çıktığı için doktorum dörtlü test istediçok korkuyorum ama her şeyin hayırlısı tabi ki..
Maşallah sana Cool ya, ne güzel bekliyorsun randevu tarihlerini, bana en son 2,5 hafta sonra gel dedi, sana özenip 3 hafta sonrasına randevu aldım ama bu son hafta zor geçiyor:)
Senin dünür şimdiden kolları sıvadı, ya pişti olup kurtulacan ya da şimdiden iyi geçinirsiniz artık:)
Doktor ve doğum ücretlerimiz gerçekten çokmuş ama doktoruna güveniyorsan eşine katılıyorum, o kadar beklemişken değer yani. Bu arada ben internette iğne kullananların epidural sezaryam olmasının sakıncalı olduğunu okudum ama doktorumla bu konuları konuşmadık tabi henüz, sizinde aklınızda bulunsun.
canım bi insan akıldan noksan olunca böyle dengesiz konuşuyor işte konuşsun bakalım nereye kadar konuşacak. ben bebeğin %55 ihtimalinden bile bahsetmedim kadın erkek meraklısı eltime aratıp oğlumun cinsiyeti kesinleşti mi diye bile sordurtuyor gerisini sen düşün artık canım
Panik olma lütfen, 4lü testte 2li test gibi rutin bi test. Bizim ikili test sonucuna çok iyi demesine rağmen yine de istedi doktorumuz, hem sınıra yakın demiş sınırda bile değilsiniz, kaldı li çok riskli çıkan testlerde bile kesinlik sözkonusu değil, doktoruna güveniyorsan yaptır ama gönlünü ferah tut,bebebğiniz sağlıklı ve hayırlı olır inşallah.
Maşallah sana Cool ya, ne güzel bekliyorsun randevu tarihlerini, bana en son 2,5 hafta sonra gel dedi, sana özenip 3 hafta sonrasına randevu aldım ama bu son hafta zor geçiyor:)
Senin dünür şimdiden kolları sıvadı, ya pişti olup kurtulacan ya da şimdiden iyi geçinirsiniz artık:)
Doktor ve doğum ücretlerimiz gerçekten çokmuş ama doktoruna güveniyorsan eşine katılıyorum, o kadar beklemişken değer yani. Bu arada ben internette iğne kullananların epidural sezaryam olmasının sakıncalı olduğunu okudum ama doktorumla bu konuları konuşmadık tabi henüz, sizinde aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?