olabilir canım.ya kızlar sizdede kasık ağrısı varmı ??benim şu bir haftadır kasıklarım özellikle sağ tarafım ağrıyo((
Aynısı bende de var.
O kadar çok ağrım vardı ki dr aradım gel dedi baktı çok şükür bebekle ilgili değil aşağı inmemiş bi sıkıntı yok dedi buscopan plus verdi hafifledi bile sanki
bizim babamız cok uzun değil 1.75 falan ama bende 1.69 um ortalama bir bebiş olacak sanırım. ama baş popo arasındaki mesafeyi olcuyır bizimkiler sizinkide mi oyle canım? bide doktor bana 11 cm dedi düşün psikolojiyi. ultrasıına baktım 13 cm yazıyor. yada heyecan ben 13 mü anladım acaba yaa upuzun olsun boyuposu kızımın
canım ne güzel ya hafta sonu gittin ve 26 sına randevu verdi benimki 2 nisanda gittim 5 mayısa verdi randevuyu
canım süpriz yapacaksan önceden git bence doktor daha önce benzetti mi hiç kız erkek diye
boyu uzun maşallah o nedenle öyle görünüyor olabilir , ben 100 TL veriyorum . O bana pahalı geliyor ,ki daha uygun yerler var ama ben doktorumdan memnunum şimdilik , gerçi hamile kalmaya çalışırken tüp bebek yapın demişti ama neyse...
O kadar çok ağrım vardı ki dr aradım gel dedi baktı çok şükür bebekle ilgili değil aşağı inmemiş bi sıkıntı yok dedi buscopan plus verdi hafifledi bile sanki
Sen muhtemeln İstanbuldasın :istanbulda hem alternatif çok hem de daha uygun sanki fiyatale burada arkadaşların yazdıklarından anlıyorum.İzmirde iyi bir hastane ve ya iyi bir doktorun muayenesi 200 tl den başlıyordoğumlar daha da beter pahalı zaten hiç şimdi oaraları düşünmeyeyim ,siniri bozuluyor insanın.Boyu uzun dr. normal dedi zaten kilosu ondan düşük gözüküyor dedi.benim boyum 1.78 babası da 1.84 ,dayısı 1.87 .inş. onun gibi olur.
sordunmu doktora canım??netten araştırdım şimdi rahmin büyümesi ve gerilmesi nedeniyle ağrı oluyor dio.
Sen muhtemeln İstanbuldasın :istanbulda hem alternatif çok hem de daha uygun sanki fiyatale burada arkadaşların yazdıklarından anlıyorum.İzmirde iyi bir hastane ve ya iyi bir doktorun muayenesi 200 tl den başlıyordoğumlar daha da beter pahalı zaten hiç şimdi oaraları düşünmeyeyim ,siniri bozuluyor insanın.Boyu uzun dr. normal dedi zaten kilosu ondan düşük gözüküyor dedi.benim boyum 1.78 babası da 1.84 ,dayısı 1.87 .inş. onun gibi olur.
Evt İstanbul dayım :) burada doğumu aynı doktorda yaparsam normal 1750 tl , sezeryan 2.250 tl . orada bundan pahalıysa ne diyeyim artık. O kadar uzun bir aileye böyle uzun bir bebiş yakışır
Benim doktorun hastanesinde sezaryen 5000 tl canimgerci sgk anlasmasi yok ama yine de cok yaa
Evt İstanbul dayım :) burada doğumu aynı doktorda yaparsam normal 1750 tl , sezeryan 2.250 tl . orada bundan pahalıysa ne diyeyim artık. O kadar uzun bir aileye böyle uzun bir bebiş yakışır
canım ben en son 5nisanda gittim doktoruma haftasonu gittiğim başka doktordu. Doktorum erkek olabilir dedi kesin bişiy demedi oranda vermedi hiç %1 bile demedi. Eşimde çok kız istiyo acaba kızmıdır bilemiorum.kız olursa en büyük hediyeyi vermiş olurum ona :)
ooo boya posa bakin hele ben senin yaninda cuceyim desene 1.62 yimesim 1. 80 galiba oglum 53 cm dogdu ve su an yasini soranlar daha buyuk zannediyo, sizinkisi bayagi uzun olacak o bi kesin
canım benim kide 13+0 da %55 erkek dedi sadece bende kv ye inat hayırlı sağlıklı kız istiyom erkek manyakları bide ismini kaynımın ismini koyacakmış deli ya kendine neyse
5000 tl çok cnm ya ... ben kendi fiyatıma pahalı derken , bu fiyatın yanında hiç bir şey değilmiş . Bu kadar fark olduğuna göre bir istinası falan mı var acaba? oda süsleme , foto çekimi vs.
Benim doktorun hastanesinde sezaryen 5000 tl canimgerci sgk anlasmasi yok ama yine de cok yaa
kızlar biraz önce aile hekimim aradı ayın 28iyle mayısın ilk haftası arası gel tetanoz aşını vurucaz dedi.arayan oldumu sizi??
canım gerçekten bu fiyatlar uygun burda da medical park mesela 3500 alıyor ama orası çok kötü bir hastane ,düşük yapmadan önce oraya gidiyordum.kürtajım da orda oldu.hatta şimdiki bebeğimin ilk zamanlarında da gittim ama kızamıkçık konusunda beni çok korkuttular hem de bir öncekinde de aynı sorun vardı .sonu böyle olacak yine dedim ,hemen hastaneye çağırdılar kan almak için oraya kadar nasıl sürdüm hiç bilmiyorum ,araba götürdü o gün beni ağlaya ağlaya. O yüzden şimdi olabilecek en iyi yere gidiyorum Kent hastanesi var İzmirde 5300 tl doğum için fiyat verdiler ben 4200 tlye düşürtücem geçen seneki fiyatlarına.inş. düşerlerfiyatın çok pahalı olduğunu biliyorum ama bizim işyerinde herkes orada doğum yaptı ,üzerimde psikolojik baskı yapıyorlar.
.yani benden daha alt düzey bir görevdeki arkadaşım eşi de çalışmadığı halde orda doğdu bebekleri.
şimdi ben medicale giderken herkes dalga geçiyordu . mecburiyetten gidiyorum yani .Yoksa altından beşik vermiyorlar.zaten benim çocuğum da kimsenin kinden daha değerli değil.
bebeğin boyu konusunda bence de uzun olacak çünkü biz de gerçekten herkes uzun .aman akıllı olsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?