Endişe etmemeye çalış canım doktorunu ara.istersen olmadı acile falan git.kötü bişey yoktur umarım ama için rahatlarKızlar 1 saattir sol tarafımda aşırı bir ağrı oluyorbirşey saplanıyor sanki sürekli belli aralıklarla ne den acaba ? korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Endişe etmemeye çalış canım doktorunu ara.istersen olmadı acile falan git.kötü bişey yoktur umarım ama için rahatlarKızlar 1 saattir sol tarafımda aşırı bir ağrı oluyorbirşey saplanıyor sanki sürekli belli aralıklarla ne den acaba ? korkuyorum
canım endişe etme ... doktoruna gitsen bi mümkünse
Endişe etmemeye çalış canım doktorunu ara.istersen olmadı acile falan git.kötü bişey yoktur umarım ama için rahatlar
sağol cnm . işteyim çıkıcam birazdan. Acaba masada otururken kendimi çok öne verdim de sıkıştımı miniğim , eve gidip dinleneyim diyorum inş geçer ,geçmezse giderim
birsey yoktur canım büyüor bebişlerimiz içini ferah tut canım. ama yine de devam ederse strese gireceğine doktoruna gidip gözük canım yada ara sor bakalım.
canımm eşin ne iş yapıyordu bende Balıkesirde oturuyorum![]()
Ama rahimde değil ağrı , sol tarafta hani altta olur ya orda işteeve gidip direk istirahat edicem ,inş geçer ...
sağol cnm . işteyim çıkıcam birazdan. Acaba masada otururken kendimi çok öne verdim de sıkıştımı miniğim , eve gidip dinleneyim diyorum inş geçer ,geçmezse giderim
Kızlar merhaba hepinize...
Biz bugün yine hastanedeydik yeni geldim eve 2li testin sonucunu aldım doktorumla görüştüm çok şükür herşey yolunda test sonucuda temiz çıktı. Demir hapı vermedi kan değerlerim normalmiş daha gerek yok dedi :) bizden haberler böyle sizler nasılsınız?![]()
Geçen gün uzun yolculuk yapınca benzer ağrılar bende de oldu 2 gün sürdü doktora gittim bir sıkıntı yok canım gönlünü ferah tutKızlar 1 saattir sol tarafımda aşırı bir ağrı oluyorbirşey saplanıyor sanki sürekli belli aralıklarla ne den acaba ? korkuyorum
Elif23 canim ya oyle dusunme sakin sonucta Allah ne zaman can verdi ne zaman rahmimize dustu bilmiyoruz ki dogum tarihi de sadece bir tahmin Allahim ne zaman ol derse o zaman olacak hic canini sIkna bu yuzden uzulecek hic bir sey yok canim gerisen gelmeleri de normal bir sey senin yaptifin bir yanlis soz konusu kesinlikle degil icibi ferah tut canim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sende mi balıkesirdesin :)) hayatımda hiç gitmedim oraya ama cok heyecan duyuyoruz şimdiden. eşimin 3 işi var canım. tekstille ilgili birseyler yapıyor ama tam bilmiyorum :) onun dışında yurt dışına öğrenci gönderiyor danışmanlık şirketi var ve yine yurt dışından getirttiği tonerleri türkiye genelinde satışını yapıyor. bende bazen işte eşimin işlerini yapıyorum evden tele satış yapıp toner satıyorum.
balıkesirin neresinde oturuyorsun bu arada? biz ayvalığa yada edremite gelmek istiyoruz
Ama rahimde değil ağrı , sol tarafta hani altta olur ya orda işteeve gidip direk istirahat edicem ,inş geçer ...
Arkadaslar ben isim buldum paylasmak istedim biri hakan kayra biride şems şabir sizce nasil ben isimlere anlamlariyla baktim ve sevdim hakan savasci kayra allahin lutfetmesi yani buyuk bi savastan sonra allahin verdigi lutuf oluyo şems te dogan gunes şabirde cok sabreden demek oda sabrin sonunda dogan gunes demek oluyo ne dersiniz
Hangi firma canim esinin toner satisi yaptigi benim calistigim sirkette gestetner fotokopi makinasi ve Toner satiyoruz
Hımm..Allah kolaylık versin sana, yazın yoğunluğunuz azalır inşallah biraz.
Sağol canım, evet yazın öğrenci sayımız azalıyor. Benim için önemli olan temel düzey sınıflara girmemek. Çünkü onlarda sürekli ayaktasın. Hiç oturmadan, nefes almadan ders anlatıyorsun. Zaten ben Ağustos sonuna kadar çalışacağım, hafif olması için de bölüm başkanımızla pazarlık yapmam gerekecek :)
şeker taramasımı? ee ozaman bana zamanı gelmiştir o taramanın coktan? bak hiç haberim yok nasıl oğrencez ki bu olayı?
12+1 de benzıyor dedı ama net 3 hafta snra soleyebılırım dedı ıste 10 gun snra randevu var ama ben ozele gıdıcem cuma dayanamıcsm :) bende etı pek sevmezdm hıc aramazdm ama hamılelıkte arıyorum :)kısmet yaa hayırlı saglıklı olsunlarda