2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Endişe etmemeye çalış canım doktorunu ara.istersen olmadı acile falan git.kötü bişey yoktur umarım ama için rahatlar

Benim uzun süredir ağrım çok şükür olmuyordu , bu da ne şimdi anlamadım eve gidip hemen dinleneyim diyorum. Geçer inş , geçemezse gidicem hemen

bugün yine bulantım var ve başım ağrımaya başladım. çok şiddetlenirse ilaç alacağım.

sağol cnm . işteyim çıkıcam birazdan. Acaba masada otururken kendimi çok öne verdim de sıkıştımı miniğim , eve gidip dinleneyim diyorum inş geçer ,geçmezse giderim

birsey yoktur canım büyüor bebişlerimiz içini ferah tut canım. ama yine de devam ederse strese gireceğine doktoruna gidip gözük canım yada ara sor bakalım.

canımm eşin ne iş yapıyordu bende Balıkesirde oturuyorum :3:

sende mi balıkesirdesin :)) hayatımda hiç gitmedim oraya ama cok heyecan duyuyoruz şimdiden. eşimin 3 işi var canım. tekstille ilgili birseyler yapıyor ama tam bilmiyorum :) onun dışında yurt dışına öğrenci gönderiyor danışmanlık şirketi var ve yine yurt dışından getirttiği tonerleri türkiye genelinde satışını yapıyor. bende bazen işte eşimin işlerini yapıyorum evden tele satış yapıp toner satıyorum.

balıkesirin neresinde oturuyorsun bu arada? biz ayvalığa yada edremite gelmek istiyoruz

Ama rahimde değil ağrı , sol tarafta hani altta olur ya orda işte :( eve gidip direk istirahat edicem ,inş geçer ...

yaa sıkıntı yapıp kızını üzmee :s hersey yolunda bak eve gidip dinlenince geçecek

sağol cnm . işteyim çıkıcam birazdan. Acaba masada otururken kendimi çok öne verdim de sıkıştımı miniğim , eve gidip dinleneyim diyorum inş geçer ,geçmezse giderim

evet bende bazen pc başındayken sıkıştırıyrum galiba acıyor karnım ama batma şeklinde değil dinlenince geçer inşallah

Kızlar merhaba hepinize...
Biz bugün yine hastanedeydik yeni geldim eve 2li testin sonucunu aldım doktorumla görüştüm çok şükür herşey yolunda test sonucuda temiz çıktı. Demir hapı vermedi kan değerlerim normalmiş daha gerek yok dedi :) bizden haberler böyle sizler nasılsınız? :16:

Hosgeldin canim maasallah cok sevindim bende seni merak etmistim cok sukur ki guzel haberlerle gelmissin benimde test sonuclarima guzel dedi doktor hep boyle guzel gider insallah canim ya sen tekrar ne zaman gideceksin bana mayis 10-11 gibi gelirsin dedi sabredebilirsem okadar:9:

Kızlar 1 saattir sol tarafımda aşırı bir ağrı oluyor :( birşey saplanıyor sanki sürekli belli aralıklarla ne den acaba ? korkuyorum
Geçen gün uzun yolculuk yapınca benzer ağrılar bende de oldu 2 gün sürdü doktora gittim bir sıkıntı yok canım gönlünü ferah tut
Elif23 canim ya oyle dusunme sakin sonucta Allah ne zaman can verdi ne zaman rahmimize dustu bilmiyoruz ki dogum tarihi de sadece bir tahmin Allahim ne zaman ol derse o zaman olacak hic canini sIkna bu yuzden uzulecek hic bir sey yok canim gerisen gelmeleri de normal bir sey senin yaptifin bir yanlis soz konusu kesinlikle degil icibi ferah tut canim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Naptın gittin mi doktora canım bugun gidecektin sanki

[ QUOTE=meralg;34912969]cocuğu bırakıp adamın yanına gideriz sonra dönerim çocuğumun yanına :))) ay düşündümde çok komik bi durum...

Bakın size ne anlatıcam benim bi ablam var çok sevdiğim bunların ikiz kızları oldu özel hayat hiç kalmamış kızlar uyumuolarmış falan bi sabaha karşı uyuyolarmış ağlamadan bunlar saatlerini kurup o iş için kalkıolarmış.bende delimisinz siz demiştim ve çok gülmüştüm şimdi iyisiniz çocuk olsun sorucam size ben demişti :) bizde böyle olmayalım ahahaaa :))[/QUOTE]
Ikiz anneleri korkacak şimdi:))) biz ilk zamanlar uykuya hasret kalıcaz ama 6ay sonra düzene girer sancısı ağlaması. Biz de keyfimize bakarız:)) onlar bi sağ salim doğsun yeter ki her şey de olur:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sende mi balıkesirdesin :)) hayatımda hiç gitmedim oraya ama cok heyecan duyuyoruz şimdiden. eşimin 3 işi var canım. tekstille ilgili birseyler yapıyor ama tam bilmiyorum :) onun dışında yurt dışına öğrenci gönderiyor danışmanlık şirketi var ve yine yurt dışından getirttiği tonerleri türkiye genelinde satışını yapıyor. bende bazen işte eşimin işlerini yapıyorum evden tele satış yapıp toner satıyorum.

balıkesirin neresinde oturuyorsun bu arada? biz ayvalığa yada edremite gelmek istiyoruz

Hangi firma canim esinin toner satisi yaptigi benim calistigim sirkette gestetner fotokopi makinasi ve Toner satiyoruz

Son düzenleme:
Ama rahimde değil ağrı , sol tarafta hani altta olur ya orda işte :( eve gidip direk istirahat edicem ,inş geçer ...

Gülcüm bugün bende de oldu o ağrı, ben de acaba ders yaparken sesimi yükselttim de ondan mı oldu diye üzüldüm ama sonra düşündüm bugün bizim adet döngümüzün olduğu gün, ikimizin de günü aynı zaten. Bu ağrı 8 haftada daha şiddetliydi, gece ağrıyla uyanmıştım Bülent Beye sordum 12 ve 16da da olabilir demişti. Benimki sabah saatlerindeydi sonra geçti, senin de geçer inşallah, istirahat et ama korkma ok:3:

Arkadaslar ben isim buldum paylasmak istedim biri hakan kayra biride şems şabir sizce nasil ben isimlere anlamlariyla baktim ve sevdim hakan savasci kayra allahin lutfetmesi yani buyuk bi savastan sonra allahin verdigi lutuf oluyo şems te dogan gunes şabirde cok sabreden demek oda sabrin sonunda dogan gunes demek oluyo ne dersiniz

Karar sizin tabi ama ikincisinin ismi ağır olmaz mı biraz? hem ne kadar doğru bilmiyorum ama bazı alimler başınızda bi sıkıntı yokken Allahtan sabır dilemeyin sonra birde sabredecek sıkıntınız da olabilir diyorlar.Bak kızmazsan hem sabra hem de Hakan Kayraya uygun bi fikir geldi aklıma Eyüp Buğra:)
Kuzular sizin ama annesi, isimlerini de gönlünüzce koyun tabi:)

Hangi firma canim esinin toner satisi yaptigi benim calistigim sirkette gestetner fotokopi makinasi ve Toner satiyoruz

Eşimin firmasının ismi toner sepeti canım internetten bâkabilirsin. Toner markasıda premium ama işte hepsine uyumlu çalışıyor. Eşim sadece toner satıyor kartuş için de poyraz firmasıyla anlaşması var canım

Hımm..Allah kolaylık versin sana, yazın yoğunluğunuz azalır inşallah biraz.

Sağol canım, evet yazın öğrenci sayımız azalıyor. Benim için önemli olan temel düzey sınıflara girmemek. Çünkü onlarda sürekli ayaktasın. Hiç oturmadan, nefes almadan ders anlatıyorsun. Zaten ben Ağustos sonuna kadar çalışacağım, hafif olması için de bölüm başkanımızla pazarlık yapmam gerekecek :)

Sağol canım, evet yazın öğrenci sayımız azalıyor. Benim için önemli olan temel düzey sınıflara girmemek. Çünkü onlarda sürekli ayaktasın. Hiç oturmadan, nefes almadan ders anlatıyorsun. Zaten ben Ağustos sonuna kadar çalışacağım, hafif olması için de bölüm başkanımızla pazarlık yapmam gerekecek :)

Zorlayabildiğin kadar zorla, arkandayız:) Bir an önce mesaileri kapatıp gebeliğin tadını çıkarırız inşallah, Ağustos da fena sayılmaz,iki ay kalıyor nerdeyse, dinlenip gezmek istediğin yerleri gezebilirsin. Doğum öncesi uyku depolarsın:)

12+1 de benzıyor dedı ama net 3 hafta snra soleyebılırım dedı ıste 10 gun snra randevu var ama ben ozele gıdıcem cuma dayanamıcsm :) bende etı pek sevmezdm hıc aramazdm ama hamılelıkte arıyorum :)kısmet yaa hayırlı saglıklı olsunlarda

canım bende ekim annesi olacagım inşallah.. nasipse oğlum olacak :)) son adet tarihine göre 10+1 günlük ultrasona göre 11+1 günlükken doktora gittiğimde cinsiyeti hakkında tahmin istemiştim. söylemek istemedi..14.haftadan önce tahmin bile yapmadıgını söyledi..eşimde radyoloji uzmanı ..doktor ben söylemesem cıkınca eşin söyleyecek cinsiyetini diyerek erkek oldugunu söyledi :)) yani ben cok cok erken öğrendim..senin doktorda erkek olabilir dediyse bencede erkektir diye düşünüyorum...allah uzun sağlıklı sıhatli bir ömür versin bebeklerimize..

Back
X