2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Maşallah canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını :)

Prenseslar artmaya başladı :)

ne biliyim canım ya eşim kız kız dedikçe ya erkek olursa diyordum oğlumada ben sahip çıkıyım diyodum heralde o fikre alıştırmıştım kendimi birde senin de hep dediğin gibi kızımın bi abisi olsun diye düşürdüm hep abilere çok özenirdim bende erkek kardeşim var ama abi daha farklı oluyor. sanırım bu düşünceminde etkisi oldu :)

ama ilk şoku atlattım ve evi pembelerle donatmaya hazırımmmm

İnşaAllah değişmez tatlım bende değişsin istemiyorummm :))) Çok sağol aminnn inşaAllah sende en kısa sürede öğrenirsin miniğinin cinsiyetini teyzesi yer onu :))

İşte öğrenince de böyle şaşkınlık oluyor :) Bana ablamlar hep erkek diyordu çok miden bulanmıyor falan diyorlardı . Bende inanmaya başlamıştım , doktorumuz bir anda söyliyince şaşırmıştım ama alışıyorsun zamanla ... Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

O zaman ev tutmak daha mantıklı. O zaman fikrimiz değişmezse ben sana sorarım emlakçıyı söylersin bana :))

cidden öyle olacak galiba adam şimdiden başladı beni kızıyla kıskandırmaya ama bizim topikteki babaların hissiyatı anneden daha kuvvetli ben bunu anladım :) hep babaların hissettikleri çıktı ya

hayırlı olsun MaşaAllah minik kuzuya çok sevindim canımmm... Bizde bugün prensesimizin geleceğini öğrendik :)

Son düzenleme:
maşallah kızımıza çok sevindim hayırlı olsun.. bu kızlar hep bizi yanıltıyor benimki de aynını yaptı

Korkma ilacını aldığın sürece hiçbir şey olmuyor bebişimize :)
O ilaçsız tiroidin çalışıyor mu diye bakmak istemiştir. Ama ilaçsız hamilelik için yetmiyor tiroidin. 3,67 olduğuna göre yetmiyor demektir. Sen şimdi doktora git ilaç almadan böyle çıktı de. O sana ilacı kullanmaya devam et diyecektir..

Canım benim doktorumun prensibiymiş 16. haftadan önce söylemiyormuş.Eminimki dr biliyodur cinsiyeti ama bana söylemiyor. Neyseki az kaldı 3 Mayıs'a :)

ee haklı tabi benimki gibi 12. haftada erkek deyip ümitlendirmicekti beni iyi yapıyor doktorun canım hayırlısıyla gönlünüzden geçen olur inşallah

Çok mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum :) ben kızımın bebişlerini barbilerini yerim yerimmm :)))

O barbilere çok hevesleniyor insan :)
Ben küçükken ne ağlamıştım barbi için :) En sonunda aldırmıştım :)))))))))

Sağol canimm benim :)) senin miniginde hayirli olur inşallah bende tebrik ediyorum seni ))

Oley bir prenses daha ben senin resmini görmüştüm karnın sivriydi ama kızmış :) gözün aydın cnm

Aminnn :) nerde kim istiyorsa hayırlısını sağlıklısını , herkeze nasip etsin

2 buçuğun altında çıkınca doktora gitmiyorum ben canım:)
O sırayı beklemeye değmiyor. Tamam diyor 2 buçuğun altında, devam et ilaca aynı dozda diyor :)

Maşallah boyuna posuna
Koca göbişinin altında prenses saklanıyormuş demek :))))
Maşallah o prensese :) Gözün aydın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…