Kızlar güzel haberlerle geldim bebegim çok iyi 16+4 olduk ama miniğim 17 haftalık gelişimde :)) 16 cm boy 186 gr da kilomuz . bütün ölçümlerimiz çok çok iyi çok şükür :) Rabbim nazarlardan korusun :* veeeeeeeeee KIZIM oluyor çok mutluyum miniğim beni yaniltti :)))
iyi de sen neden kendini erkek annesi olarak hazırlamaya baslamıstın? bende oyle yapmıştım biliyormusun kendimi erkek annesi diye hazırlamaya baslamıstım kız cıkmayacaktı ya biliyordum sonra bi duydum ki kız once bi afallamıştım sonra tabi uçmuştuk havalara :))
başlasın şimide isim telaşı :))
ayyy harikaadarısı başımıza teyzesiii, ben değişeceğini düşünmüyorum artık bu haftadan sonra. Hayırlısı olsun canım, gözünüz aydın olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
vee bugün duydugumuz 2. prenses haberi :)) cok sevindim camım Rabbim kucagına almayı da nasip etsin. bizim kızlar neden acaba boyle onden onden gidiyor bilmedim ben :)) neyse toparlayacağız heralde bi noktadan sonra :))
Maşallah canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını :)
Prenseslar artmaya başladı :)
ayy ne biliym ben ne istediğimi pek bilmiyodum sanırımo beta hcgye göre erkek çıkıyordu ve kendimi erkek annesi olmaya alıştırmaya başlamıştım bu hafta birden doktor kız deyince şaşırdım ama sevinmedimde değil bende çok sevindim :)) ne güzel bıcır bıcır süslerim kızımı prensesimiiii
Ben devamlı izlerim Cem kaptanı. Biraz balık tutkunuyuz da. Eşimden sonra böyle oldum aslında. Önceden tanımazdım balıkları. Şimdi bilmediğim yok gibi. Hatta oltaya gelişinden anlıyorum hangi balığı çekeceğimi. Dün işte karagözüm geliyoooo dedim ve çok yakışıklı bir karagöz çektim meselaMordoğan'da ev tutun bence, fiyatlar çok uygun. İnternetten bulabilirsiniz. Cicidir Mordoğanımız, sakin, temiz. İzmir'e de yakın. Oradan Çeşme'ye, Karaburun'a, Urla'ya, Sığacık'a falan rahat rahat gezersiniz. Geçen yaz bizim Marmaris taraftaki yazlık tamamlanmamıştı, işçilerle, ev yerleştirmekle uğraştık bütün yaz. O yüzden kankamlar gelemedi bize. Ev tuttular Mordoğan'da, zamanı gelince dilersen sana emlakçıyı öğrenirim.
saglıkla gelsin o zaman babasının prensesiben 3 ay hep oglum dedim eşim kızıyordu deme ya kızsa diye.. ve dedigi oldu doktor kız dediginde beynimden kaynar sular aktı.. yadırgadım kabul edemedim.. ama babası çok mutlu tabi babalarının kızları bunlar
Kızlar güzel haberlerle geldim bebegim çok iyi 16+4 olduk ama miniğim 17 haftalık gelişimde :)) 16 cm boy 186 gr da kilomuz . bütün ölçümlerimiz çok çok iyi çok şükür :) Rabbim nazarlardan korusun :* veeeeeeeeee KIZIM oluyor çok mutluyum miniğim beni yaniltti :)))
maşallah kızımızaKızlar güzel haberlerle geldim bebegim çok iyi 16+4 olduk ama miniğim 17 haftalık gelişimde :)) 16 cm boy 186 gr da kilomuz . bütün ölçümlerimiz çok çok iyi çok şükür :) Rabbim nazarlardan korusun :* veeeeeeeeee KIZIM oluyor çok mutluyum miniğim beni yaniltti :)))
anladım canım ben geçen ay gittiğimde ilacı içip gitmiştim doktor içmeden bakalım dedi bu ayda sormadım ilacı almadan yaptırdım
acaba bir daha mı yaptırsam insallah dediğin gibidir o zaman çok mutlu olurum teşekkür ederim bilgilerin için
ilk gebeliğimde karşılaşmadım bununla o yüzden şaşkın ve tecrübesizim korkuyorum
Canım benim doktorumun prensibiymiş 16. haftadan önce söylemiyormuş.Eminimki dr biliyodur cinsiyeti ama bana söylemiyor. Neyseki az kaldı 3 Mayıs'a :)
Çok mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum :)ben kızımın bebişlerini barbilerini yerim yerimmm :)))
cidden öyle olacak galiba adam şimdiden başladı beni kızıyla kıskandırmayaama bizim topikteki babaların hissiyatı anneden daha kuvvetli ben bunu anladım :) hep babaların hissettikleri çıktı ya
hayırlı olsun MaşaAllah minik kuzuya çok sevindim canımmm... Bizde bugün prensesimizin geleceğini öğrendik :)
maşallah kızımızaçok sevindim hayırlı olsun.. bu kızlar hep bizi yanıltıyor benimki de aynını yaptı
gerçekten çok büyük :) bu yaşadığımız şey mucize, mucize bir olaydan farksız. Rabbime binlerce kere şükürler olsun ki bize bu duyguyu yaşattı. once Rabbime sonra anneme şükrediyorum varolup beni dünyaya getirdiği için, sonra eşime şükrediyorum evlendiğimiiz ve bu duyguyu tattığımız için. annelik gercekten cok kutsalmış. Rabbim isteyen herkese versin
Oley bir prenses dahaben senin resmini görmüştüm karnın sivriydi ama kızmış :) gözün aydın cnm
İlacı aldıktan sonra belli bir süre bekleyip test yaptırmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Zaten tiroid testini aç karnına yaptırmak gerekmiyor. Benim doktorum 0.4 - 0.8 arası olması gerekiyor dedi. Antikor ne kadar çok giderse bebeğe o kadar iyi dedi. Benim mesela en son değerim 1.48 çıkmıştı, ilacı arttırdı. Çünkü değer yükseldikçe tiroid hormonu azalıyor aslında. Bebişlerimiz tiroid antikorlarını tamamen bizden alıyormuş bu nedenle önemli bir hastalık sürekli tetikte olmak lazım.
Süper canım, doktorun ne dedi peki? Daha da düşürecek mi değeri?
O barbilere çok hevesleniyor insan :)
Ben küçükken ne ağlamıştım barbi için :) En sonunda aldırmıştım :)))))))))
Sağol canimm benim :)) senin miniginde hayirli olur inşallah bende tebrik ediyorum seni))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?