2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

evet teyzesi çooookkk şükür cuma günü müjdemizi aldık :))) artık daha bi heyecanlıyım miniğimi kucağıma almak için

anladım canım ben geçen ay gittiğimde ilacı içip gitmiştim doktor içmeden bakalım dedi bu ayda sormadım ilacı almadan yaptırdım
acaba bir daha mı yaptırsam insallah dediğin gibidir o zaman çok mutlu olurum teşekkür ederim bilgilerin için
ilk gebeliğimde karşılaşmadım bununla o yüzden şaşkın ve tecrübesizim korkuyorum

oleyy çok mutlu oldum , sen neden şaşırdın zaten kız istiyordun bta hcg yi araştırıp duruyordun şimdi niye şaşırdın ki , hadi sevinelim

ayy ne biliym ben ne istediğimi pek bilmiyodum sanırım o beta hcgye göre erkek çıkıyordu ve kendimi erkek annesi olmaya alıştırmaya başlamıştım bu hafta birden doktor kız deyince şaşırdım ama sevinmedimde değil bende çok sevindim :)) ne güzel bıcır bıcır süslerim kızımı prensesimiiii

sagol canım sizinki de hayırlı olsun
çok haklısın bu arada alışverişte hamileligin bir parçası tatlı heyecanı insan kendi begenerek seçerek yapmalı.. inşallah bi haziran olsun başlarız artık :)

Çok mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum :) ben kızımın bebişlerini barbilerini yerim yerimmm :)))

ayy hamilelik hormonları ne olgunluk,ne yaş takıyor valla:) o an isteyerek delirmiyor ki insan. elimizde değil. sinirleniyorum,ağlıyorum yatışınca ne dedim ne yaptım ben diye kendime kızıp bi daha ağlıyorum:))) neyse inşallah çabuk geçer de normal modumuza döneriz:)

İlacı aldıktan sonra belli bir süre bekleyip test yaptırmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Zaten tiroid testini aç karnına yaptırmak gerekmiyor. Benim doktorum 0.4 - 0.8 arası olması gerekiyor dedi. Antikor ne kadar çok giderse bebeğe o kadar iyi dedi. Benim mesela en son değerim 1.48 çıkmıştı, ilacı arttırdı. Çünkü değer yükseldikçe tiroid hormonu azalıyor aslında. Bebişlerimiz tiroid antikorlarını tamamen bizden alıyormuş bu nedenle önemli bir hastalık sürekli tetikte olmak lazım.

Süper canım, doktorun ne dedi peki? Daha da düşürecek mi değeri?

ee dogru tabi önceki kaybımın bu bebegimi üzmesine izin vermemem gerek Allahım saglıkla versin inşallah.. bu arada seninki nasıl saklamş öyle kendini hala göstermemiş cinsiyetini :) hayırlısı ve gönlünden geçen olur inşallah

Çok güzel :) duygulandım bak, Rabbim sen ne büyüksün , şükürler olsun ...

iyi de sen neden kendini erkek annesi olarak hazırlamaya baslamıstın? bende oyle yapmıştım biliyormusun kendimi erkek annesi diye hazırlamaya baslamıstım kız cıkmayacaktı ya biliyordum sonra bi duydum ki kız once bi afallamıştım sonra tabi uçmuştuk havalara :))

başlasın şimide isim telaşı :))

ayyy harikaa darısı başımıza teyzesiii, ben değişeceğini düşünmüyorum artık bu haftadan sonra. Hayırlısı olsun canım, gözünüz aydın olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Tsh, free t3 ve free t4 normal çıkmış canım çok şükür. İnşallah senin de normal çıkar :)
tsh 2,39 çıkmış. Şimdilik yetiyor ilaç. Bi dahaki aya bakıcaz artık :)

anladım canım bir dahakine ilacı içip gideyim bari
aç karnına olmak gerekmiyorsa öğleden sonra giderim sabah okuldan izin almak zor oluyor
acaba düşmüş müdür iyi midir şimdi kafama takıldı ya
doktora sorarım haftaya aç karnına ilaçsız bu değerim diye bakalım ne dicek

Kızlar güzel haberlerle geldim bebegim çok iyi 16+4 olduk ama miniğim 17 haftalık gelişimde :)) 16 cm boy 186 gr da kilomuz . bütün ölçümlerimiz çok çok iyi çok şükür :) Rabbim nazarlardan korusun :* veeeeeeeeee KIZIM oluyor çok mutluyum miniğim beni yaniltti :)))

Çok güzel :) duygulandım bak, Rabbim sen ne büyüksün , şükürler olsun ...

gerçekten çok büyük :) bu yaşadığımız şey mucize, mucize bir olaydan farksız. Rabbime binlerce kere şükürler olsun ki bize bu duyguyu yaşattı. once Rabbime sonra anneme şükrediyorum varolup beni dünyaya getirdiği için, sonra eşime şükrediyorum evlendiğimiiz ve bu duyguyu tattığımız için. annelik gercekten cok kutsalmış. Rabbim isteyen herkese versin

saglıkla gelsin o zaman babasının prensesi ben 3 ay hep oglum dedim eşim kızıyordu deme ya kızsa diye.. ve dedigi oldu doktor kız dediginde beynimden kaynar sular aktı.. yadırgadım kabul edemedim.. ama babası çok mutlu tabi babalarının kızları bunlar

vee bugün duydugumuz 2. prenses haberi :)) cok sevindim camım Rabbim kucagına almayı da nasip etsin. bizim kızlar neden acaba boyle onden onden gidiyor bilmedim ben :)) neyse toparlayacağız heralde bi noktadan sonra :))

Canım benim doktorumun prensibiymiş 16. haftadan önce söylemiyormuş.Eminimki dr biliyodur cinsiyeti ama bana söylemiyor. Neyseki az kaldı 3 Mayıs'a :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…