canımm çok sevindim vee bir prensesimiz daha geliyor katılıyor aramıza :) çok iyi yapmışsınız canım ne güzel beklemeden gidip öğrendiniz. babası da çok sevinmiş hatta uçmuş havalara ee bundan güzel haber mi olur? cuma bize de uğurlu gelmişti size de uğurlu geldi maşallah kızına :))
Tabiki. 2 buçuk ve altı olacak değerin. İlacı almadan değil ilacı alıp kan ver. Önemli olan ilacın yetip yetmediğini her ay kontrol etmek. Bu yüzden ilacını al öyle kan ver. İlaçsız 3,67 ise ilaçla 2 buçuğun altındadır senin.
Ben de sonucumu aldım. 2,39 çıkmış çok şükür.
oleyy çok mutlu oldum , sen neden şaşırdın zaten kız istiyordun bta hcg yi araştırıp duruyordun şimdi niye şaşırdın ki , hadi sevinelim
sagol canım sizinki de hayırlı olsunHg cnm bebişin hayırlı olsun alışverişe başlamalısın o diyenler ne çok biliomuş öyle kolay değil alışveriş ben doğuma girene kdr aldım kmse senle eşin kdr yapamaz tatlım anca yardımcı olabilirler biz hala alıyoruz da 2. Doğacak inan ona bile başladım yani o derece gerekli bebek malzemeleri
Aynı fikirdeyiz canım :)
Benimkinin arabaları var :) Hiç ortada yokken babası almıştı :))) Ama alırız yine bi sürü şeyler :)Sen kız annesisin artık bebeklerin eksik olmaz :)))))))
Aynen 1 yaşında çocuk odamızı ayarlamış oluruz. Odasına geçiririz artık :)))))
hayırlı uğurlu olsun :) Rabbim çok bekletmeden yeni bebeğini vermiş ne güzel bir mutluluktur bu senin adına çok sevindim. Rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah
canımm çok sevindim vee bir prensesimiz daha geliyor katılıyor aramıza :) çok iyi yapmışsınız canım ne güzel beklemeden gidip öğrendiniz. babası da çok sevinmiş hatta uçmuş havalara ee bundan güzel haber mi olur? cuma bize de uğurlu gelmişti size de uğurlu geldi maşallah kızına :))
canım ben de aynı problemi yaşıyorım. hamileleiğimi,in başlarında yoktu boyle sorunlarım yeni yeni başladı bazen boğuldumu hissediyorum ama sonra geçiyor en çokta anneciğimi üzüyorum. hiç birsey yokken ortada bianda parlıyorum sanırım şımarıklık yapıyorum bazen. dün gece eşim hena yı sevmiyor hiç konuşmıuyor di,ye dedim sen istemiyormusun kızını. bide eskiden ilk haftalarımızda yaşadığımız tartısma sonucu baya bilinç altıma işlemiş sanırım aldır demişti bana. o sözü hatırladım bianda böyle yapınca. sonra gece gece üzdüm adamcağızı. sanırım birazcık abartıyorum hamilelik hormonlarımızın aslında bizi ele geçirmesine izin vermemeliyiz.
merhaba canım benim de tiroid yüksek çıktı yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum ilaç haftaiçi 50lik hafta sonu 75lik içiyorum ben
dün sabah ac karnına ilacı almadan yaptırdım testi 3.67 ye düşmüş değerim komtrolüm haftaya, referans aralığında bir değer ama 2.5 inmesi gerekiyormuş demişti doktor sizde de öyle mi acaba merak ettim
Tabiki. 2 buçuk ve altı olacak değerin. İlacı almadan değil ilacı alıp kan ver. Önemli olan ilacın yetip yetmediğini her ay kontrol etmek. Bu yüzden ilacını al öyle kan ver. İlaçsız 3,67 ise ilaçla 2 buçuğun altındadır senin.
Ben de sonucumu aldım. 2,39 çıkmış çok şükür.
Canım kötü anılarımızı unutuyoruz, benim de kaybım 7 haftalıkken olmuştu, tabi seninkiyle bir tutulmaz...Bu hamileliğimde uzun bir süre sevinemedim ya birşey olur endişesiyle ama baktım ki böyle bu hamilelik geçmez.
O nedenle öncesini unutup yeniden sevinmeye başladım.İnşallah bu sefer hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşacağız.
Acemilik konusunda inan senden hiçbir farkım yok, hatta zıbın ne işe yarıyor hala bilmiyorum :))) Ama öğreneceğiz herhande.Cinsiyeti belli olmadığı için pek bir şey almadım ama 3 Mayıs2ta inşallah belli olacak ve ufak ufak almaya başlayacağım.
hehehe cok tatlı ama dimi :)) ben her yeni haftaya girmeden oraya bir bakıyorum ne diyor acaba bu hafta diye. şimdi 20 haftalığa baktım. ne kadar güzel anlatmış herşeyi baksana teyzesi önümüzde ki hafta bizi neler bekliyor :))
20 hafta yaşıma girdiğimde beni şaşırtan başımın üzerinde çıkan saçlar oldu, onlara alışamadım bir türlü. Bu aralar karnım guruldamaya başladı, şu tatlı parmaktan mı acaba ne dersiniz? Kemiklerim çok güçlü olduğu için hareket edebiliyorum, bir de anneciğimin sesini duyduğumda o da beni duyabilsin diye bağırıyorum ama duymuyor, ben de onu tekmeliyorum böylece benimle konuşuyor. Ona boyumun 25 cm. kilomun 340 gr. olduğunu söyledim. Annem aynanın karşısında kendi kendine konuşuyor zaman ne kadar çabuk geçiyor, karnım epey büyüdü diyor herhalde benim onun göbek deliğiyle aynı hizada olduğumu fark etti, her yaşımda bir cm. yukarı çıkacağım, göbeğinden geçen o çizgi koyulaşmaya başladı, ama doğumdan sonra tamamen kaybolacakmış. Biz çok sağlıklıyız; anneciğim gereksiz kalori almıyor, iyi besleniyor.
haftaya tam 25 cm olacakmış düşünebiliyormusun kocaman bir dev var içimde :))
ayy ne biliym ben ne istediğimi pek bilmiyodum sanırımo beta hcgye göre erkek çıkıyordu ve kendimi erkek annesi olmaya alıştırmaya başlamıştım bu hafta birden doktor kız deyince şaşırdım ama sevinmedimde değil bende çok sevindim :)) ne güzel bıcır bıcır süslerim kızımı prensesimiiii
Kızlar ben bugün bişey yaptımmm
normalde doktor kontrolümüz mayısın 5'inde ama cinsiyet konusu eşimle benim kafamı çok meşgul ediyordu. bugün 15. haftamıza girdik artık bişeyler netleşmiştir ne duruyoruz diye eşiminde ısrarları sonucu bize yakın başka bi özel hastaneye gittim veeee %80 kızınız oluyor dedi ben şaşırdımeşim havalara uçtu :119::119::119:
10 gün sonra gelmiş olsaydın %100 derdim ama bence yine yanılmam dedi doktor sanırım bizimde prensesimiz geliyorrrrrr
Çok şükür bizi üzmeden hemen gelivermiş desene minnoşlarımız
Canım ben sabahları aç karnına 7 gibi içiyorum ilacı, kanımı 10 gibi veriyorum. Bence önemli olan içer içmez kan vermemek. O zaman yüksek çıkar bence değerler. İnşallah iyi çıkar tatlım sonuçlarımız sağlıkla doğar kuzucuklarımız
Slm kizlar beni hatirladinizmi ben subat 21 de malesef bebegimi kaybettim ekim annesiydim şimdi yeniden hamileyim cok sukur aralik annesiyim :) :) :)
saolun canlarımmmm ben aralık annelerine kaçıyorum Allah hepinizin bebegini korusun size bağışlasın bir avazda kopkolay doğum nasip etsin inşş öptüm hepinizii :)
İlacı aldıktan sonra belli bir süre bekleyip test yaptırmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Zaten tiroid testini aç karnına yaptırmak gerekmiyor. Benim doktorum 0.4 - 0.8 arası olması gerekiyor dedi. Antikor ne kadar çok giderse bebeğe o kadar iyi dedi. Benim mesela en son değerim 1.48 çıkmıştı, ilacı arttırdı. Çünkü değer yükseldikçe tiroid hormonu azalıyor aslında. Bebişlerimiz tiroid antikorlarını tamamen bizden alıyormuş bu nedenle önemli bir hastalık sürekli tetikte olmak lazım.
Süper canım, doktorun ne dedi peki? Daha da düşürecek mi değeri?
ee dogru tabi önceki kaybımın bu bebegimi üzmesine izin vermemem gerekAllahım saglıkla versin inşallah.. bu arada seninki nasıl saklamş öyle kendini hala göstermemiş cinsiyetini :) hayırlısı ve gönlünden geçen olur inşallah
Çok güzel :) duygulandım bak, Rabbim sen ne büyüksün , şükürler olsun ...
Kızlar ben bugün bişey yaptımmm
normalde doktor kontrolümüz mayısın 5'inde ama cinsiyet konusu eşimle benim kafamı çok meşgul ediyordu. bugün 15. haftamıza girdik artık bişeyler netleşmiştir ne duruyoruz diye eşiminde ısrarları sonucu bize yakın başka bi özel hastaneye gittim veeee %80 kızınız oluyor dedi ben şaşırdımeşim havalara uçtu :119::119::119:
10 gün sonra gelmiş olsaydın %100 derdim ama bence yine yanılmam dedi doktor sanırım bizimde prensesimiz geliyorrrrrr
Kızlar güzel haberlerle geldim bebegim çok iyi 16+4 olduk ama miniğim 17 haftalık gelişimde :)) 16 cm boy 186 gr da kilomuz . bütün ölçümlerimiz çok çok iyi çok şükür :) Rabbim nazarlardan korusun :* veeeeeeeeee KIZIM oluyor çok mutluyum miniğim beni yaniltti :)))
ee dogru tabi önceki kaybımın bu bebegimi üzmesine izin vermemem gerekAllahım saglıkla versin inşallah.. bu arada seninki nasıl saklamş öyle kendini hala göstermemiş cinsiyetini :) hayırlısı ve gönlünden geçen olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?