Maşallah boyuna posuna
Koca göbişinin altında prenses saklanıyormuş demek :))))
Maşallah o prensese :) Gözün aydın canım :)
Slm kizlar beni hatirladinizmi ben subat 21 de malesef bebegimi kaybettim ekim annesiydim şimdi yeniden hamileyim cok sukur aralik annesiyim :) :) :)
Kızlar ben bugün bişey yaptımmm
normalde doktor kontrolümüz mayısın 5'inde ama cinsiyet konusu eşimle benim kafamı çok meşgul ediyordu. bugün 15. haftamıza girdik artık bişeyler netleşmiştir ne duruyoruz diye eşiminde ısrarları sonucu bize yakın başka bi özel hastaneye gittim veeee %80 kızınız oluyor dedi ben şaşırdımeşim havalara uçtu :119::119::119:
10 gün sonra gelmiş olsaydın %100 derdim ama bence yine yanılmam dedi doktor sanırım bizimde prensesimiz geliyorrrrrr
Kızlar ikiniz için de çok sevindim. Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallahhh :)))))))
Korkma ilacını aldığın sürece hiçbir şey olmuyor bebişimize :)
O ilaçsız tiroidin çalışıyor mu diye bakmak istemiştir. Ama ilaçsız hamilelik için yetmiyor tiroidin. 3,67 olduğuna göre yetmiyor demektir. Sen şimdi doktora git ilaç almadan böyle çıktı de. O sana ilacı kullanmaya devam et diyecektir..
Tuttuğunu koparan insanlara bayılırım :) inş benim bebişimde öyle olur
benim ilk ölçümde 6.37 idi bu dünkü sonucum en iyisi ben bir daha ölçtüreyim içim rahat etmicek sağolsaın canım
Her ay kan vere vere delik deşik olduk :)))
Dermanı olan bi hastalık bu Allaha şükür. Senin sanırım hamileliğe bağlı olarak çıktı. Öncesinde yoktu senin herhalde. Eğer öyleyse hamilelikten sonra normale döner tiroid hormonun :)
Kızlar sağlık ocağına gittim eve çok yakın bebeğin kalp atışlarını dinlemek istiyorum dedim dinliyemiyoruz daha erken diyo burda baya okudum dinletenleri ay iyice sinir etti bu kadın beni
Kızlar ben bugün bişey yaptımmm
normalde doktor kontrolümüz mayısın 5'inde ama cinsiyet konusu eşimle benim kafamı çok meşgul ediyordu. bugün 15. haftamıza girdik artık bişeyler netleşmiştir ne duruyoruz diye eşiminde ısrarları sonucu bize yakın başka bi özel hastaneye gittim veeee %80 kızınız oluyor dedi ben şaşırdımeşim havalara uçtu :119::119::119:
10 gün sonra gelmiş olsaydın %100 derdim ama bence yine yanılmam dedi doktor sanırım bizimde prensesimiz geliyorrrrrr
Ayyy inan miyorum bir prenses daha geliyo yuppiiii ....canim cok sevindim maasallah subhanallah Allah bagislasin erkek dese degisme ihtimali olurdu ama kiz dediyse o kesin kizdir normalde bizde dun gidecektik ama bizim hastane daha acilmamis aradim dun ay sonuna dogru faliyete gececekmis cok canim sikildi kendimi bebisi gormeye cok hazirlamistim esim bu hafta gunduzcu ayin 5inde pazartesi aksam gidecek ise oyuzden ogun gitmeye karar verdik hastanede acilir insallah ogune kadar eger ecilmazsa eski hastaneye gidicez artik.canim olcumleriniz nasil artik crl olcumu yapmamistir diger olcumlere gore hala onde mi gidiyo kac haftalik cikti ay ben nasil sabredicem bilmiyorum ... cook opuyoruz annesi
Kalbini ben bugüne kadar bir kere dinledim. O da ben istemedim. Doktor bi anda sesi dışarı verdi şaşırmıştım :) Muayenelerde dinletmiyorlar canım. Çok iyi bir şey değil. Kalbini bozuyormuş dinlemek.
Yok canım sağlık ocaklarında dinleniyor ya dopler le
Ben sağlık ocağına hiç gitmedim. Sadece tetanoz aşımı olmaya gidicem :)
Bana da crl ölçümü yapmıyor doktor. Ayrı ölçümler yapıyor. Onlara göre ilerden gidiyor ama biz hangisini baz alıcaz? Ben adet tarihime bakıyorum..
kızlar merhaba kalp atışlarını 7. haftaydı sanırım dinlemiştik. her gittiğimizde de dinlemek istiyoruz ya da o kalp atış şemasını görmek istiyoruz. gösteriyorlar. belki gittiğiniz doktorun ultrason cihazında öyle bir özellik olmayabilir. kese oluştuktan sonra ilk beyin ve kalp oluşur ve kalp atmaya başlar. yani doktorları da anlamıyorum hiç doğru düzgün açıklamıyorlar bazı şeyleri.
Maasallah canim bebisine 12-13haftalardan sonra crl olcumunun bi onemi kalmiyo Hem bebek yuvarlanip durmaya basliyo hem crl nin hafta tahmin ruresi geciyo bundan sonra onemli olan bdp (bas cevresi) ac (karin cevresi) fl (bacak kemigi boyu) bu olcumlere gore bilgisayar otomatik hafta ve kilo hesabi yapiyo ama bundan sonra yapilan hafta tahminleri ilk haftalarda yapilan crl kadar guvenilir degil o yuzden tahmini dogum tarihi dgisse bile ilk ultrasonlar baz aliniyo gelisiminiz hep boyle guzel gitsin insallah
Kalbini ben bugüne kadar bir kere dinledim. O da ben istemedim. Doktor bi anda sesi dışarı verdi şaşırmıştım :) Muayenelerde dinletmiyorlar canım. Çok iyi bir şey değil. Kalbini bozuyormuş dinlemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?