2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Aminnn canım çok sağol bizde çok sevindikk :) bende değişeceğini sanıyorum inşaAllah da öyle olur dediğin gibi crl ölçümü vermedi kafa göbek ve femur ölçümü yaptı ve yine 1 hafta önde çıktık tam 15+0 dedi 14 olması gerek sata göre bakalım hep böyle mi devam edicek :) kol bacak uzunluklarına falan baktı omur ilik gelişimi herşey çok güzel olması gerektiği gibi dedi.

sizin hastane işine üzüldüm ya insan normalde bile sabredemiyor bide kendini hazırlayıpta olmaması kötü olmuş. bizde 5 mayısta gidicez yine açılmazsa o hastane bekleme eski hastanene git bence canım senin kuzununda cinsiyetini öğrenelim artık :) İnşaAllah herşey hepimiz için hep böyle güzel ilerler... bizde sizi öpüyoruz teyzesiii

Kızlar sağlık ocağına gittim eve çok yakın bebeğin kalp atışlarını dinlemek istiyorum dedim dinliyemiyoruz daha erken diyo burda baya okudum dinletenleri ay iyice sinir etti bu kadın beni

Canım daha 17. Haftadasın en az 18 olman gerekiyor diye biliyorum kalbini dinleyebilmen için. Hem dinlerde bile duyulmayı bilir canım ozamana panik olacaktın noldu neden duyulmuyor diye sakin ol canım lütfen ama

kızlar dün doktora gittim hatırlayan vardır belki çakmak erdemde bir doktora gidiyordum ama pek memnun değildim dün yine aynı hastanede başka doktora gittim iyiki gitmişim o kadar güler yüzlü karşıladıki çok da konuşkandı genç de biri çok sevdim hemen numarasını verdi bişey olursa ara die diğer doktorum ne kadar soğukmuş meğerse ay kızlar çok mutluyum ya çok stres yapmıştım doktor bulamıycam die diğer doktorum konuşmaya üşeniyodu resmen meğer ben ne kadar kasılıyomuşum muayenelerde inş bi sorun çıkmaz da bu doktora devam ederim doktorundan memnun olmayanlara kesinlikle başka doktorları da denemelerini tavsiye ederim
Bu arada cinsiyeti kız olabilir ama sen yine de kimseye söyleme sakın bi daha ki kontrolde kesin belli olur dedi ama ben çoktan havaya girdim kız isimleri araştırmaya başladım hayırlısı erkekse ona da alışırım artık:) kan ilacına da başladık hadi hayırlısı bu bir ay geçmez artık

ne güzel ya bende anlam veremedigim tek atışlar hissediyorum ama.. net degil... darısı bizlere

Ilk bende 17. Haftamda hissetmiştim sonunda sende hissettin senin adına cok ama cok mutlu oldum canım ) sonunda muradına erdin maşallah Rabbim nazarlardan korusun sizi

Gözün aydınnnn canım, çokkkk sevindim. Gerçketen çok çok özel bir duygu, Allah diğer arkadaşlara da en kısa zamanda nasip etsin:))

teşekkür ederim kızlar :) darısı hisetmeyen arkadaslarıma...

Canım benim de o ölçümlerde önde gidiyor. Bu sorun olur mu ki. Doktor bana gayet iyi dedi. İlerde sorun olmaz herhalde değil mi?

Çok şükür , iyi bir doktor buldun . stres yapmıştın bak buldun işte ... Bir prenses daha geliyor galiba , hayırlı olsun

gözünüz aydın kızlar :)) 2 prenses daha eklendi aramıza,sağlıkla gelsinler inşallah

Canım benim de o ölçümlerde önde gidiyor. Bu sorun olur mu ki. Doktor bana gayet iyi dedi. İlerde sorun olmaz herhalde değil mi?

sanmıyorum canım ya bi sorun olsa iyi demezlerdi bizimkide herşey çok iyi dedi. bizim son 3 kontrolde de önde çıkıyordu bu da önce çıktı yine erken gelecek heralde minikler :)

sanmıyorum canım ya bi sorun olsa iyi demezlerdi bizimkide herşey çok iyi dedi. bizim son 3 kontrolde de önde çıkıyordu bu da önce çıktı yine erken gelecek heralde minikler :)

Hayırlısı olsun canım ya. Gelişimleri normal olsun yeter ki. Sapasağlam doğsunlar inşallah. AMİN.

slm kızlar hayırlı cumalar nasılsınızz dün dr gittim belim çok ağrıyordu wc gittiğimde kasıklarımda sancı ve akıntım oluyordu dr söyledim idrar testi yaptı kum çıktı ağrılarım ondan oluyormuş ilaç yazdı bol su iç dedii kesin oğlumuz oluyormuşş çok mutlu oldumm hamileğin başından beri 700 grm almışımm oğlum çok iyi ama benim belim çok ağrıyorr işallah geçer çatlak ve leke için losyon ve krem yazdı 2 si 110 tl miş fiyatı iyimi kızlar alayımmı bilemedim siz hangi kremleri kullanıyorsunuz fikir verirseniz sevinirimm dr birde şey dedi bebeğin eşi aşağida dedi bu haftalarda olması gibi dedi ama benim kafama takıldı bol bol dinlen dedii 20 gün sonra ayrıntılı utrason için çağirdi işallah iyi geçerr

Son düzenleme:

Kum dökmek çok ağrılıdır cnm . Rabbim kolaylık versin , göbeğin yaygın gibi görünüyor ama erkek işte bu teori de çürüdü sanırım :)

Sonraki cevaplarını okudum da düşmüş görünüyor canım. Kafana takmana gerek yok kötü değil değerin. Ama doktoruna mutlaka sor tabi ki de.

2 buçuğun altında çıkınca doktora gitmiyorum ben canım:)
O sırayı beklemeye değmiyor. Tamam diyor 2 buçuğun altında, devam et ilaca aynı dozda diyor :)

:) ben kadın doğumcumla götürdüğüm için bu süreçte her ay randevuya gitmeden test yaptırıp götürüyorum böylece ayrıca gitmeme gerek kalmıyor

Süper, demek ki gayet iyi gidiyorsun inşallah sonuna kadar böyle olur canım

Kum dökmek çok ağrılıdır cnm . Rabbim kolaylık versin , göbeğin yaygın gibi görünüyor ama erkek işte bu teori de çürüdü sanırım :)

evet canım ya çok ağrılı anneme söyledim belim çok ağrıyor diye bu kadar çok ağrımaz ilerki aylarda ağrın artar dedi bir dr git dedi annem doğru söylemiş bu kadar ağrıması normal deyilmiş hem bebek büyüdüğü için hemde adet günüm ve kum döktüğüm içinmişş hepsi bir arda olunca bu kadar çok ağrımışş işallah geçerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…