:) ben kadın doğumcumla götürdüğüm için bu süreçte her ay randevuya gitmeden test yaptırıp götürüyorum böylece ayrıca gitmeme gerek kalmıyor
Süper, demek ki gayet iyi gidiyorsun inşallah sonuna kadar böyle olur canım
He o zaman tamam baksınlar bari :))
Sen bugün aşıya gidiyordun ne oldu canım??
gözünüz aydın kızlar :)) 2 prenses daha eklendi aramıza,sağlıkla gelsinler inşallah
Evet :)))))
Cinsiyetini 18. haftada söylerim diyen ilk doktorum işte :))))))))
Kalbini de 30. haftada dinletirim dedi :)
slm kızlar hayırlı cumalar nasılsınızz dün dr gittim belim çok ağrıyordu wc gittiğimde kasıklarımda sancı ve akıntım oluyordu dr söyledim idrar testi yaptı kum çıktı ağrılarım ondan oluyormuş ilaç yazdı bol su iç dedii kesin oğlumuz oluyormuşş çok mutlu oldummhamileğin başından beri 700 grm almışımm oğlum çok iyi ama benim belim çok ağrıyorr işallah geçer çatlak ve leke için losyon ve krem yazdı 2 si 110 tl miş fiyatı iyimi kızlar alayımmı bilemedim siz hangi kremleri kullanıyorsunuz fikir verirseniz sevinirimm dr birde şey dedi bebeğin eşi aşağida dedi bu haftalarda olması gibi dedi ama benim kafama takıldı bol bol dinlen dedii 20 gün sonra ayrıntılı utrason için çağirdi işallah iyi geçerrEki Görüntüle 1087237 Eki Görüntüle 1087239 Eki Görüntüle 1087238
bende diyorum Kamuran neden yazmıyor. Eee ben sana direk yazdım sayfalar oncesinde kamuran'a diye hatta. demek gormedin. gittim canım gittim sabah saat 9.30 da mı ne gittim. başta cok fena tırsttım ama sonra bi baktım sinek ısırıgı gibi birsey. hemşire bir kaç gün ağrıyabilir dedi ama çok ağrım yok sadece dokununca sızlıyor suan için. yani hiç korkma hiç birsey olmuyor. once bebeğimin kalbine baktı 147 cıktı sonra nabzına baktı 80 cıktı. kiloma ve tansiyonuma baktı tansiyon yine 7-4 bide kilo almışımtoplamda 4 kilo almışız. son olarak 1 ay sonra tekrar aşımız var. bir kaç gün kaçırsam olurmu dedim olur problem değil 5 günden fazla kacırma ama dedi.
bende diyorum Kamuran neden yazmıyor. Eee ben sana direk yazdım sayfalar oncesinde kamuran'a diye hatta. demek gormedin. gittim canım gittim sabah saat 9.30 da mı ne gittim. başta cok fena tırsttım ama sonra bi baktım sinek ısırıgı gibi birsey. hemşire bir kaç gün ağrıyabilir dedi ama çok ağrım yok sadece dokununca sızlıyor suan için. yani hiç korkma hiç birsey olmuyor. once bebeğimin kalbine baktı 147 cıktı sonra nabzına baktı 80 cıktı. kiloma ve tansiyonuma baktı tansiyon yine 7-4 bide kilo almışımtoplamda 4 kilo almışız. son olarak 1 ay sonra tekrar aşımız var. bir kaç gün kaçırsam olurmu dedim olur problem değil 5 günden fazla kacırma ama dedi.
deseydin lütfedip söylemeyin dinletmeyin ben öğrenip ve dinleyip gelirim söylerim size deseydin :)
Benim ilk ultrasonlarda doğum 30 eylüldü. Şimdi boyunu çok merak ediyorum ama doktorlar dediğin gibi başını ayrı kemiğini ayrı ölçüyor :)
Düz durmadığı için boy ölçümü yapılamazmış..
Kızlar ya benim eşimin bebek konusunda halleri çok komik sizinkilerde öyle mi :))
dün eşime hoşgeldin diye sarılıyorum göbek artık büyüdüğü için karnıma değdi bana kızıyor napıyosun sıkıştırıyosun çocuğu dedi bende merak etme o öyle korumalı bi yerdeki Rabbim korur bişey olmaz dedim iyi korumalı yerde diye karnını oraya buraya çarp çocuğu mahvet diyor gülmekten öldürdü beni
arabada giderken çok yavaş gidiyor bi tümsekten geçsek hemen aniden dönüp elini karnıma koyuyor tut çocuğu tut bişey olmasın sarsılmasın diye bi panik yapıyor ki sormayın. gülememe bile kızıyor bazen karnının sallanıyor yavrumu uyandıracaksın şimdi sus diyor :))))
benim doktorumda oyle soyledi crtl ile baktı 18 cm cıktı aslında sonra dediki doktorum düz durmuyor dedi bası yukarda ayakları asagı da doğru bir ölçüm olmaz bu dedi üzerine 1 cm eklersin dedi. yani bence 1 den de yüksek bir rakam olması gerek bende artık kitabımın ölçülerine göre cetvelde bakıyorum diyorum aa kızım buraya gelmiş bu kadar olmuş :)) mynette de gorduk ya beklenen cm 25 cm :))
Aynı benim kociş :)))))))
Benimki de dün çocuğu sallayınca rahat bırak oğlumu diyor
İlacımı içmeyince doktora şikayet ediyor
Çok heyecanlılar :)))))))
evet ya onun o hallerine bayılıyorumne güzel hassas baba olacaklar çoğu baba bebek doğmadan anlamaz babalığı bizimki şimdiden fenaa :)))
Kızlar ya benim eşimin bebek konusunda halleri çok komik sizinkilerde öyle mi :))
dün eşime hoşgeldin diye sarılıyorum göbek artık büyüdüğü için karnıma değdi bana kızıyor napıyosun sıkıştırıyosun çocuğu dedi bende merak etme o öyle korumalı bi yerdeki Rabbim korur bişey olmaz dedim iyi korumalı yerde diye karnını oraya buraya çarp çocuğu mahvet diyor gülmekten öldürdü beni
arabada giderken çok yavaş gidiyor bi tümsekten geçsek hemen aniden dönüp elini karnıma koyuyor tut çocuğu tut bişey olmasın sarsılmasın diye bi panik yapıyor ki sormayın. gülememe bile kızıyor bazen karnının sallanıyor yavrumu uyandıracaksın şimdi sus diyor :))))
aaay sen benden önce anniş olacaksın ne güzeeel:) göbişin bayağı büyümüştür:) başak burcu olacak bebişin Allah sabır versin:)) kocam başak zor insanlar vesselam:) ben de 3 gün önceden okuyayım güzel taktikmiş:))
Maşallah çıkmış göbiş :))))))
Kum için de geçmiş olsun canım. Demek ki mariamelikem gibi senin de böbreklerde sorun oldu. Allahım ikinize de şifalar versin..
Çatlak için pregnacare kullanıyorum ben. Bazen de dove vücut kremi sürüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?