2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İnşallah canım. İkimizin de sonuna kadar iyi çıkar sonuçlarımız inşallah

He o zaman tamam baksınlar bari :))

Sen bugün aşıya gidiyordun ne oldu canım??

bende diyorum Kamuran neden yazmıyor. Eee ben sana direk yazdım sayfalar oncesinde kamuran'a diye hatta. demek gormedin. gittim canım gittim sabah saat 9.30 da mı ne gittim. başta cok fena tırsttım ama sonra bi baktım sinek ısırıgı gibi birsey. hemşire bir kaç gün ağrıyabilir dedi ama çok ağrım yok sadece dokununca sızlıyor suan için. yani hiç korkma hiç birsey olmuyor. once bebeğimin kalbine baktı 147 cıktı sonra nabzına baktı 80 cıktı. kiloma ve tansiyonuma baktı tansiyon yine 7-4 bide kilo almışım toplamda 4 kilo almışız. son olarak 1 ay sonra tekrar aşımız var. bir kaç gün kaçırsam olurmu dedim olur problem değil 5 günden fazla kacırma ama dedi.

kızlar bayıldım bunlar çok tatlı yaa

hayirli cumalarrrr
oglumu yatirdim geldim bi kac isim var ama once dinleneyim dedim kac gundur cok yoruluyorum, gelen misafirlerim vardi gunduzleri... dun acayip basim agridi ve su siralar cok kasik agrilarim var hatta idrarim gelince sanki kese tas gibi oluyo agirlik hissediyorum, bunlar olacak tabi sonucta rahim buyuyo bebek buyuyo yer lazim :))

Arkadaşlar merhaba.. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum fakat yazma fırsatım olmuyor fazla...
Bende ekim annesi olacağım inşallah.. Fakat ikili testimde biyokimyasal risk çıktı. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda neler yaptınız??

Evet :)))))
Cinsiyetini 18. haftada söylerim diyen ilk doktorum işte :))))))))
Kalbini de 30. haftada dinletirim dedi :)

deseydin lütfedip söylemeyin dinletmeyin ben öğrenip ve dinleyip gelirim söylerim size deseydin :)

Maşallah çıkmış göbiş :))))))
Kum için de geçmiş olsun canım. Demek ki mariamelikem gibi senin de böbreklerde sorun oldu. Allahım ikinize de şifalar versin..

Çatlak için pregnacare kullanıyorum ben. Bazen de dove vücut kremi sürüyorum :)

Ohh aşını oldun atlattın , darısı hayırlısıyla başımıza :) 4 kilo çok değil aslında 5. ayın dasın , her ay 1 kilo kalan zamanlarda da böyle giderse iyi aslında

Ben görmedim yazdığını canım.
Alıntı yapmayınca göremiyorum bana yazdığın her şeyi :)
Maşallah olmuşsun bitmiş bile :))
Darısı başımıza artık :)
Kalbini dinledin o zaman sen :)))

Kızlar ya benim eşimin bebek konusunda halleri çok komik sizinkilerde öyle mi :))

dün eşime hoşgeldin diye sarılıyorum göbek artık büyüdüğü için karnıma değdi bana kızıyor napıyosun sıkıştırıyosun çocuğu dedi bende merak etme o öyle korumalı bi yerdeki Rabbim korur bişey olmaz dedim iyi korumalı yerde diye karnını oraya buraya çarp çocuğu mahvet diyor gülmekten öldürdü beni

arabada giderken çok yavaş gidiyor bi tümsekten geçsek hemen aniden dönüp elini karnıma koyuyor tut çocuğu tut bişey olmasın sarsılmasın diye bi panik yapıyor ki sormayın. gülememe bile kızıyor bazen karnının sallanıyor yavrumu uyandıracaksın şimdi sus diyor :))))

benim doktorumda oyle soyledi crtl ile baktı 18 cm cıktı aslında sonra dediki doktorum düz durmuyor dedi bası yukarda ayakları asagı da doğru bir ölçüm olmaz bu dedi üzerine 1 cm eklersin dedi. yani bence 1 den de yüksek bir rakam olması gerek bende artık kitabımın ölçülerine göre cetvelde bakıyorum diyorum aa kızım buraya gelmiş bu kadar olmuş :)) mynette de gorduk ya beklenen cm 25 cm :))

Aynı benim kociş :)))))))
Benimki de dün çocuğu sallayınca rahat bırak oğlumu diyor
İlacımı içmeyince doktora şikayet ediyor
Çok heyecanlılar :)))))))

Evet 25 cm de bayağı uzun ya :) Öyle uzun bi bebişin içimizde olduğunu düşünmek bile ouvvvv süpeeerrr :)))))))))
Artık bi dahakine düz durmasa da ölçtürcem napıyım :) Az çok fikrim olsun :) En az şu kadar santim derim :)

Aynı benim kociş :)))))))
Benimki de dün çocuğu sallayınca rahat bırak oğlumu diyor
İlacımı içmeyince doktora şikayet ediyor
Çok heyecanlılar :)))))))

evet ya onun o hallerine bayılıyorum ne güzel hassas baba olacaklar çoğu baba bebek doğmadan anlamaz babalığı bizimki şimdiden fenaa :)))

Abartmasın :) benim eşim de ben yatarken falan aman bebeğin üstüne yatma diyor , yolda yürürken falan beni çok sakınıyor ama abartmıyor , söyle de o kadar sakınma sın :) sen gülünce bebek te mutlu olur ,

arkadasim basak larin nesi varmis? bak bende basak burcuyum oglumda basak burcu

sağol canımm işallah biran önce geçerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…