2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
oooo herkes öğrenmiş her halde cinsiyetleri darısı başıma:) en sona ben kalcam herhalde:)
uzun zamandır giremiyorum ben o yüzden toplu yazayım dedim.
hayırlısı olsun anneler, sağlıkla kucağınıza alın inş prens veya prenseslerinizi

o sorun bendede var canım jep kız beklemıs ıstemıstım ısmıde hazırdı erkek olcagını ogrenınce hıc ısım konduramıyorum ya bulmaıyorum sankı erkek ısmı daha mı az ne toprak aras yaman cınar ruzgar bunlar hosuma gıdıyo benım ama bakıcaz artık

Canim bende daha cinsiyeti ogrenmedim kismet olursa hafta ici doktora gidicem sata gore 15 haftalik olcak inşallah ogrenirim benim 3 . Cocugum olcak ama sanki ilkmis gibi cok merak ediyorum heyecanlaniyorum

Canim bende daha cinsiyeti ogrenmedim kismet olursa hafta ici doktora gidicem sata gore 15 haftalik olcak inşallah ogrenirim benim 3 . Cocugum olcak ama sanki ilkmis gibi cok merak ediyorum heyecanlaniyorum

ben de kesin öğrenemedim ama 12. haftada erkeğe benziyor ama değişebilir dedi doktorum. daha benim doktora gitmeme 3 hafta var nerdeyse nasıl beklicem bilmiyorum. inşallah onlar iyi olsun da. ne güzel canım 3 lemişsin:) ben de 3 tane düşünüyorum ama bakalım hayırlısı Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin de.

Selam kızlar,
4 günlük İstanbul tatilinden sonra evdeyim. Gezmekten her yerim ağrıyor. Ama zihinsel olarak çoook iyi dinlendim. Ağırlaşmadan size de tatil tavsiye ederim. Güzel oldu çook, ama şimdi de bebeğim iyi mi acaba diye merak ediyorum. Bir hafta olmasına rağmen yarın kontrole gideceğim.

Canim 3 cocuk istiyosan aralarini faxka acma derim büyük kizim ana sınıfına basladiginda kiucuk kizim dort aylikti sag olsun kaynanam yakin hergun cocuga bakmaya geldi busene cocuk biraz buyudugu icin hergun okula giderken kaynanama ben goturdum donustede aldim ogken aksam hergun goturdum getirdim ama aralarinda 3 yas gibi olsaydi yanimda okula goturup getirirdim ams dedigim gibi ya kaynanam olmasaydı karda kista zor olurdu.

Bana annem kızıyor daha hissedemiyor musun diye...
Ay yok bende daha bir şey. Bu hafta da geçti. İnşallah haftaya...

canım benim annemin evi bana 10 dk mesafede yürüyerek biraz ona güveniyorum, annem bakar diyorum. kayınvalidemi de çağırsam hemen gelir zaten. Bakalım hayırlısı ilkini bir kucağımıza alalım da sağlıkla.

Valla bakan varsa super oluyo cocuklari birakip bide gezme yaparsan ohh deyme insanin keyfine ozaman

Yok kız 5 aylik olcan NE 6si😊

Dun kinaya gittin gitmez olaydım oğlanıda hasta ettim kendimide ☹ sabaha kdr tıkanıklıktan ağladı durdu bacaklarım nineler gibi ağrıyor oturdum ağladım durdum 😢 gitsen ayrı dert gitmesen ayrı

Çok teşekkür ederim hazırlıklı gitmiş olurum okadar uzun süreceğini hiç bilmiyodum. Peki sence özel hastane mi devletmi farkı olur mu dersin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rica ederim canım, bebeyağı bende kaşıntı yapmıştı canım sende deolursa aklında bulunsun olur mu? Daha önce yoksa ondan olabilir.

Vazelin zararlı mıymış kızlar ben göbeğime sürüyodum katkısızdır diye :O

Vazelin zararlı mıymış kızlar ben göbeğime sürüyodum katkısızdır diye :O

Walla butun internet sitelerini okudum bu konuyla ilgili kullanan herkes cok memnun bicok doktorun da kullanabilirsiniz diye tavsiyesi var ama burdan bi arkadas zararli oldugunu solemisti istersen once dr una danis canim doktorun kullanabilirsin derse kullanirsin zararli biseyi bile bile kullandirtmaz sonucta

kızlar iyi pazarlar ben iki gündür net hissediyorum bebeğimi göbek deliğimin altında çok sağlam vuruo
tatlı kuzum benim kıpır kıpr maşaallah

Hmm evet haklısın en iyi cevabı dr. verir sanırım. Herşey katkılı parabenli falan insan hamileyken daha çok korkuyo

Yaa, gıpta ediyorum size!.. Hareketi anladım da hıçkırma nasıl oluyor. Merak ettim.

Hıçkırınca pıt pıt yapıyor karnım hareket edince dalga oluyor sanki karnımda sende hissedersen yalıma ben ilk 17, haftamda hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…