2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bizim için onemli olan bebeğin yatağının portatif olması. çünkü o bir bebek ee beşikte tutmak istemeyeceğim ilk zamanlarda ektsra yine yanıma yatak alınacak kücük beşiklerden onu alacagımıza park ayatk almak daha mantıklı geldi. bide tatile gidince yanımızda taşıyabilme ozelliği var hemen kaldırıp goturebiliriz. 2 yasından sonrada kaldırıp dolabın üstüne diğer bebeğimize saklamak için rafa kaldıracagız :))

onun dışında bizim evler okadar sıcakki kışın uzun kollu giydiğimi nadir hatırlıyorum. ee kızımızda battaniyesi uzun kollusuyla rahatca yatabilir içinde. cok mu üşüdü tulum var canım bebek tulumları dün yine gordüm ama pahalı geldi acıkcası bana tulum. 150 TL ydi. ama onun içinde ki bebek hayatta üşümez. ana kucagına bindirdiğimzde tulumun içine koyuyorlarmış bebeği. baktım resmini ama bulamadım değişik birseydi. ki bebeğin ısınması için saadece bizden bir kat kalın giydirilmesi yeterli oluyormuş canım ya üşümezler Allahın izni ile. sıcack battaniyeleri olacak hem :))

Çok saol canım, bugünleri gördüğüme hala inanamıyorum :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi...

Artık alışverişe hafiften başlasak mı :)

Aminn canim benim aminn...ayni korkulari ayni heyecani ve aynininanilmaz sevinci seninle paylastigima emin olabilirsin:)
Evet ben bi hastane cikisi alicam flana dedim annemle telde konusurken o da panik yapti hemen hayir canim alma sen simdi internetten alirsin oyle gormeden alinmaz flan dedi heralde kendisi alacak beni vazgecirmeye calisiyo yavrum kiyamam yaa:)

Aslında yatarken bacaklarımızın arasına da koymak lazım ama bi türlü alıştıramadım kendimi...

Olsun annen alsa da sen de al :) Ben de internetten bakarım muhtemelen :)

Onlar da şimdi çok heyecanlıdırlar, 1-2 aya annenler herşeyi tamamlar gibime geliyor :)

maşallah canım gözün aydın allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. hoşgeldin..

canım sen de hoşgeldin.. gözün aydın sağlıcakla büyüsünler..anlaşılan bugün erkek günü:))

ne güzel konuşmak di mi.. karşılık vermiyor ama ben konuşuyorum. şu sıralar konuşmuyorum ama inşallah kıpırtıları olsun konuşacağım:))

ohh biraz rahatladım. yani ben hissedemiyorum diye üzülüyorum da..

geçen hafta aynısı eşimde demişti. içerisi bayağı hareketli demişti.:)

Son düzenleme:
Aslında yatarken bacaklarımızın arasına da koymak lazım ama bi türlü alıştıramadım kendimi...

ayy canım sorma ilerde o koca karnımızla koçişimize nasıl sarılıcaz nasıl uyacağizz

Çok net değil ama ismen hatırlıyorum canım, çok üzüldüm

Artık kayıp haberleri gelmez derken bu çok kötü oldu.Allah sabır versin ve inşallah en kısa sürede atlatır

Evet bende cok uzgunum canim adetime 3 gun kala test yapmam icin beni tarcin gaza getirmisti onun sayesinde erkenden ogrendim hamile oldumu ve igneye baslayabildim...Allahim insallah en kisa zamanda ona saglikli bi gebelik nasip eder...

Olsun annen alsa da sen de al :) Ben de internetten bakarım muhtemelen :)

Onlar da şimdi çok heyecanlıdırlar, 1-2 aya annenler herşeyi tamamlar gibime geliyor :)

Heheh tam 1 ay sonra marmarise geliyolar bakalim neler alip gelicekler:))arabayi doldurup gelirler artikk ayy cok heyecanli yaa:))

Çok saol canım :)

Evet bende cok uzgunum canim adetime 3 gun kala test yapmam icin beni tarcin gaza getirmisti onun sayesinde erkenden ogrendim hamile oldumu ve igneye baslayabildim...Allahim insallah en kisa zamanda ona saglikli bi gebelik nasip eder...

Diğer foruma ben de aynı şeyi tazdım inşallah bu acıyı unutturacak sevinci en kısa sürede yaşar...

ayy canım geçen temizlik yapmıştım yoruldum 2 gün hissedemedim sonra dinlendim hissettim artık daha iyi hissediyorum canım 16 haftadan sonra artık bizleri duyuyorlarmış konuş canım çok iyimiş gelişimi acısından doğduktan sonra daha erken konuşmaya çalışıyormuşş bebişlerr hissetme konusunda bebeğin eşi önde olursa 21,22 haftalarda hissediliyormuşş o yüzden bazı kadınlar geç hissediyormuşş hiç merak etme ykında hissedersin o güzell hareketlerini işallahh

Sarılıp uyumıcaz artık=)

zaten ben sarılarak kesinlikle uyuyamamda o sarılmak ister çok deli uyuyorum ben sabaha kadar şekilden şekile giriyorum nasıl yapcam bilmiyorum çok zorluk çekiceğim onu çok iyi biliyorum artık bebişler için dayanacağizz

Selamun aleykum anneler biz geldikk kardeşimin dügunü vardı bu ara hiç uğraysmadım nasılsınız bebişlerle aranız nasıl bakalım

Selamun aleykum anneler biz geldikk kardeşimin dügunü vardı bu ara hiç uğraysmadım nasılsınız bebişlerle aranız nasıl bakalım

Hayırlı olsun canım valla napalım kahvaltı yaptım benim kız başladı annesini gıdıklamaya çok misafirim vardı evi silip süpürmem lazım. Ama nasılllllş

Hayırlı olsun canım valla napalım kahvaltı yaptım benim kız başladı annesini gıdıklamaya çok misafirim vardı evi silip süpürmem lazım. Ama nasılllllş
Afiyet olsun bizde yeni yapıcaz geç uyuduk taa 11 bucukta uyandım:misafirlerin gittiyse dinlen iyice sonra süpürürsün :)

kızlar diğer başlıkta da yazdım, buraya da kopyalıyorum. içim içimi yiyor. bi fikri olan var mı?

selamlar kızlar,

bişey soracaktım.

ayva yemek gerçekten bebeği güzelleştiriyor mu yoksa bu hurafe mi?

bir de izinsiz bir şey yemek. geçenlerde teyzemlere gittim. kalabalıktık. teyzemle meyve yıkadık. sonra süzülmesi için bıraktık. ben mutfağa gittikçe öyle yedim. teyzem de herkes de görüyor yani. izin almama gerek bile yok yani hepsi "ye hamilesin" der eminim. dayımın kızı "izinsiz bişey yeme, çocuğun arsız olur" dedi. şok oldum. acaba bu da gerçek mi?

ayrıca bişey yenip elimizi üzerimize sürünce bebekte leke olurmuş. ben bazen evde meyveyi yıkadıktan sonra refleks olarak elimi üzerime sürerim.

offff valla ben hiç birini bilmiyorum. bu hurafeler doğruysa ben yandım. çocuğum ayva yemedğim için çirkin, izinsiz meyve yediğim için arsız, elimi üzerime sürdüğüm için lekeli mi olacak?????

Kizlarr doktora gittik.Kizimiz oluyor.Basasagi duruyordu arkasi donuktu.En son yuzunu cevirip bakti bize:) cok duygulandim.Hersey yolunda. 20haftalik olunca detayli ultrason cektiricez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle şeylere inanma. Ben şahsen hiç inanmıyorum...

=) Gözün aydın hayırlı olsun kızın :)))

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbşm sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bu arada ayrıntılı ultrasonu 20. Haftamı çektir dedi Serpil hanım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…