- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
canım sadece maddi açıdan demiyorum da hani park yataklara verilecek parayı sallanan beşikte bir seferde alınabilir diye.. ama tabi sonuçta sizin evin durumu ve sizin isteğiniz önemli. ona göre ayarlıyorsunuz..
bu fotodaki beşik güzel ama acaba rahat mı.. hani bizim bebek kış bebeği olacak. evler ne kadar sıcak tutsak da onlar bebek oldukları ısınmayı iyi ayarlamak gerekiyor.. yanlış anlama benim amacım öneri vermekten çok bilgi fikir edinmek aslında.. çünkü bizim odaya eşyalarımız tıka basa.. odamıza beşik koyamayacağımız ve bizim oda güneş almıyor. serin kapalı. oturma odası ve kayınvalidenin odası güneş alıyor. ben oturma odasına beşiği koymayı düşünüyorum. görümcem bizim beşik var diyor açıkçası ben de isterim bebeğim kendi istediğim birşeyi alabilmek ama uzun süre idare etmemiz lazım. o yüzden onların ki gelecek ama en azından bebeğime daha rahat bir oda yapıyım. yani odayı badana yaptırıp beşik ve eşimin önceki gardrobunu bebeğim için kullanıyım diyorum. ne biliyim en azından onların üzerine sticker yapıştırırım. yeğenim bebekliğinde öyle şeylere bakarak büyüdü. seviyordu.. bir de oraya yatak ki yatak var oldukça.. onları koyum ben orada kalıyım diyorum. ancak ne zamana kadar ne kadar bilmiyorum tabi.. çünkü 4-5 aydan sonrada onu odasında bırakıp kendim odaya gidemem.. hep orda kaladabilirim.
yoksa böyle küçük birşey mi alsam diye de düşünmüyor değilim.
Çok saol canım, bugünleri gördüğüme hala inanamıyorum :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi...
Artık alışverişe hafiften başlasak mı :)
evet batıyor canım acı veriyor o yüzden dikkat ediyorum demek ki rahatsız oluyorlar canım bel ağrısı olur normal bebek büyüdüğü için bide çok yorulunca ağrısı daha fazla oluyorrr sağol canım o zamn yastıklar götüreyim yatak odasınaaa
Aminn canim benim aminn...ayni korkulari ayni heyecani ve aynininanilmaz sevinci seninle paylastigima emin olabilirsin:)
Evet ben bi hastane cikisi alicam flana dedim annemle telde konusurken o da panik yapti hemen hayir canim alma sen simdi internetten alirsin oyle gormeden alinmaz flan dedi heralde kendisi alacak beni vazgecirmeye calisiyo yavrum kiyamam yaa:)
Herkese günaydın arkadaşlar, biraz geç oldu ama ancak yazabildim.
Bu arada cinsiyetimiz belli oldu. Bir oğlum olacakmış
Turchanka dünür olmamız hayal oldu canım :) Sen geç olmadan alternatifleri değerlendir :)
Cok sukur arkadaslar bebisim gayet iyi maasallah guzel buyumus 135 gr 15+4 gunluk omurga kemikleri saysan sayiliyo cok sukur doktor hersey guzel dedi ultrasonda pipimizi de gorduk :) Allah nasip ederse oglumuz olacak ...
güzel bir hafta olsun insallah kontrollerimiz hep guzel gecsin guzel haberlerle gelelim buarada bnim gobek artik iyice belirginlesmeye basladi cok sukur
Alya-taha canim bugun zeninde kontrolun vardi insallah guzel haberlerle gelirsin.
Merhaba güzel annişler ve bebişleri:) Bebeğini kaybeden bir arkadaşımız varmış gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah bu sabah aşımızı olup geldik dün sabah karnımın üzerine uyumuşum bi uyandım ki pıt pıt vuruyor rahatsız olmuş oğluşum hamile olduğumu unuttuğumda ani hareket ettiğimde karnım ağrıyorr büyüdüğü için ağrı veriyor galiba canım oğlum artık beni duya bildiği için konuşuyorum o da tekmeyle karşılık veriyorr çok güzel şimdi bile nasıl vuruyorrr allahım isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu eee sizden naber nasılsınızz
Canim bende son gunlerde arada sirada biseyler hisettim bugun doktoruma soyledim henuz cok erken senin ikinci gebeligin olmasina ragmen 18 haftadan sonra hissetmeye baslarsin dedi yinede suan asla hissedemezsin diyemem belki hissetmissindir ama genel olarak erken dedi yani sabirla biraz daha beklemeliyiz sanirim
Bende 2 hafta önce ufak kıpırtı hissettim ama devam etmeyince yanlış anladım dedim.Bakalım benimki ne zaman annesini şaşırtacak çok merak ediyorum eşimde hissetsin istiyorum yazık kulağını dayıyor karnıma içerde yüzüyo galiba su sesi geliyor diyorbende bozmuyorum tabii
Aslında yatarken bacaklarımızın arasına da koymak lazım ama bi türlü alıştıramadım kendimi...
Çok net değil ama ismen hatırlıyorum canım, çok üzüldüm
Artık kayıp haberleri gelmez derken bu çok kötü oldu.Allah sabır versin ve inşallah en kısa sürede atlatır
Olsun annen alsa da sen de al :) Ben de internetten bakarım muhtemelen :)
Onlar da şimdi çok heyecanlıdırlar, 1-2 aya annenler herşeyi tamamlar gibime geliyor :)
maşallah canım gözün aydın allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. hoşgeldin..
canım sen de hoşgeldin.. gözün aydın sağlıcakla büyüsünler..anlaşılan bugün erkek günü:))
ne güzel konuşmak di mi.. karşılık vermiyor ama ben konuşuyorum. şu sıralar konuşmuyorum ama inşallah kıpırtıları olsun konuşacağım:))
ohh biraz rahatladım. yani ben hissedemiyorum diye üzülüyorum da..
geçen hafta aynısı eşimde demişti. içerisi bayağı hareketli demişti.:)
Evet bende cok uzgunum canimadetime 3 gun kala test yapmam icin beni tarcin gaza getirmisti onun sayesinde erkenden ogrendim hamile oldumu ve igneye baslayabildim...Allahim insallah en kisa zamanda ona saglikli bi gebelik nasip eder...
maşallah canım gözün aydın allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. hoşgeldin..
canım sen de hoşgeldin.. gözün aydın sağlıcakla büyüsünler..anlaşılan bugün erkek günü:))
ne güzel konuşmak di mi.. karşılık vermiyor ama ben konuşuyorum. şu sıralar konuşmuyorum ama inşallah kıpırtıları olsun konuşacağım:))
ohh biraz rahatladım. yani ben hissedemiyorum diye üzülüyorum da..
geçen hafta aynısı eşimde demişti. içerisi bayağı hareketli demişti.:)
ayy canım sorma ilerde o koca karnımızla koçişimize nasıl sarılıcaz nasıl uyacağizz
Sarılıp uyumıcaz artık=)
Selamun aleykum anneler biz geldikk kardeşimin dügunü vardı bu ara hiç uğraysmadım nasılsınız bebişlerle aranız nasıl bakalım
Afiyet olsun bizde yeni yapıcaz geç uyuduk taa 11 bucukta uyandım:misafirlerin gittiyse dinlen iyice sonra süpürürsün :)Hayırlı olsun canım valla napalım kahvaltı yaptım benim kız başladı annesini gıdıklamaya çok misafirim vardı evi silip süpürmem lazım. Ama nasılllllş
Böyle şeylere inanma. Ben şahsen hiç inanmıyorum...kızlar diğer başlıkta da yazdım, buraya da kopyalıyorum. içim içimi yiyor. bi fikri olan var mı?
selamlar kızlar,
bişey soracaktım.
ayva yemek gerçekten bebeği güzelleştiriyor mu yoksa bu hurafe mi?
bir de izinsiz bir şey yemek. geçenlerde teyzemlere gittim. kalabalıktık. teyzemle meyve yıkadık. sonra süzülmesi için bıraktık. ben mutfağa gittikçe öyle yedim. teyzem de herkes de görüyor yani. izin almama gerek bile yok yani hepsi "ye hamilesin" der eminim. dayımın kızı "izinsiz bişey yeme, çocuğun arsız olur" dedi. şok oldum. acaba bu da gerçek mi?
ayrıca bişey yenip elimizi üzerimize sürünce bebekte leke olurmuş. ben bazen evde meyveyi yıkadıktan sonra refleks olarak elimi üzerime sürerim.
offff valla ben hiç birini bilmiyorum. bu hurafeler doğruysa ben yandım. çocuğum ayva yemedğim için çirkin, izinsiz meyve yediğim için arsız, elimi üzerime sürdüğüm için lekeli mi olacak?????
Kizlarr doktora gittik.Kizimiz oluyor.Basasagi duruyordu arkasi donuktu.En son yuzunu cevirip bakti bize:) cok duygulandim.Hersey yolunda. 20haftalik olunca detayli ultrason cektiricez.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarr doktora gittik.Kizimiz oluyor.Basasagi duruyordu arkasi donuktu.En son yuzunu cevirip bakti bize:) cok duygulandim.Hersey yolunda. 20haftalik olunca detayli ultrason cektiricez.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?