Herkese günaydın arkadaşlar, biraz geç oldu ama ancak yazabildim.
Bu arada cinsiyetimiz belli oldu. Bir oğlum olacakmış
Turchanka dünür olmamız hayal oldu canım :) Sen geç olmadan alternatifleri değerlendir :)
Turchanka dünür olmamız hayal oldu canım :) Sen geç olmadan alternatifleri değerlendir :)
Cok sukur arkadaslar bebisim gayet iyi maasallah guzel buyumus 135 gr 15+4 gunluk omurga kemikleri saysan sayiliyo cok sukur doktor hersey guzel dedi ultrasonda pipimizi de gorduk :) Allah nasip ederse oglumuz olacak ...
güzel bir hafta olsun insallah kontrollerimiz hep guzel gecsin guzel haberlerle gelelim buarada bnim gobek artik iyice belirginlesmeye basladi cok sukur
Alya-taha canim bugun zeninde kontrolun vardi insallah guzel haberlerle gelirsin.
Bende 2 hafta önce ufak kıpırtı hissettim ama devam etmeyince yanlış anladım dedim.Bakalım benimki ne zaman annesini şaşırtacak çok merak ediyorum eşimde hissetsin istiyorum yazık kulağını dayıyor karnıma içerde yüzüyo galiba su sesi geliyor diyorbende bozmuyorum tabii
Bende 2 hafta önce ufak kıpırtı hissettim ama devam etmeyince yanlış anladım dedim.Bakalım benimki ne zaman annesini şaşırtacak çok merak ediyorum eşimde hissetsin istiyorum yazık kulağını dayıyor karnıma içerde yüzüyo galiba su sesi geliyor diyorbende bozmuyorum tabii
Merhaba güzel annişler ve bebişleri:) Bebeğini kaybeden bir arkadaşımız varmış gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah bu sabah aşımızı olup geldik dün sabah karnımın üzerine uyumuşum bi uyandım ki pıt pıt vuruyor rahatsız olmuş oğluşum hamile olduğumu unuttuğumda ani hareket ettiğimde karnım ağrıyorr büyüdüğü için ağrı veriyor galiba canım oğlum artık beni duya bildiği için konuşuyorum o da tekmeyle karşılık veriyorr çok güzel şimdi bile nasıl vuruyorrr allahım isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu eee sizden naber nasılsınızz
Biz de 16. haftada görmüştük oğlumun pipisini :)
Hayırlı olsun canım =)
Allah hayırlı uğurlu etsin oğluşunu :) Sana ve babasına bağışlasın inşallah :)
Günaydın cnm :) bende merak ettim cumartesi randevun olacağını biliyordum . Hissetiğin çıktı desene :) Hayırlı olsun ...
Gozun aydin canim maasallah subhanallah bi prens de senden geliyo desene hayirla saglikla gelsinler insallah
Canim bende son gunlerde arada sirada biseyler hisettim bugun doktoruma soyledim henuz cok erken senin ikinci gebeligin olmasina ragmen 18 haftadan sonra hissetmeye baslarsin dedi yinede suan asla hissedemezsin diyemem belki hissetmissindir ama genel olarak erken dedi yani sabirla biraz daha beklemeliyiz sanirim
Çok şirin ya, güldürdün beniiiiiDoğru söylüyor eşin, yüzüyorlar tabi minik balıklarımız Acele etme, madem geç döllenme diyorsun, 18. haftanı bekle annesi
Havva masada yemek yerken öne doğru durunca alt tarafına batıyor mu bebişin? Ben işyerimdeyken de evde yemek yerken de batıyor oğlum. Dün de bel ağrım oldu ama geçti. Çok fazla yürümicem bi daha. Karnının üstüne yatmamak için yanlarına yastık koy =)
Kalbi ne zaman durmus biomiyorum tatlim ama 16+2 de normal aylik kontrolune gitmis 11+6 da da cinsiyet ogrenmisti galiba o zamandan beri ilk muayenesiydi heralde
Ayy canimm yaa hayirli ugurlu olsunn saglikli sihhatli dogsunn minnaginiz insallahh cok sevindimm cokk:)
Canım geçmiş mesajlara gittim ama bulamadım kim bebeğini kaybetti
Diger topikte tarcin diye bi arkadas vardi bilmiyorum hatirlarmisin canim maalesef bebeginin kalbi durmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?